37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • foxbat88fx
    jesszus SB 10 kill és majdnem lose.... pfffff
  • kissssss
    apds-el mindig ammorackre kell célozni és majdnem mindig oneshot lesz minden ellenfél.
  • foxbat88fx
    APDS-el jobb lesz ez tény.... de még mindig tud érdekes dolgokat produkálni
    pl. IS-2 lövegpajzsára NE lőjj vele.... 10/9 nem fogja vinni, WTF kategória :D
  • gstup
    Én imádom.APDS-el brutális.
  • Max_Andaxin
    Na megvan a "Karcsi" Caernarvon....hát az alap lőszere egy kalap kaki....remélem az APDS jobb....mert így..-:( 5-6 lövés kell egy Panthernek oldalról???? Szomorú...-:(
  • RODLEE
    Értem! Ismerem az IL-2-t anno repültem a Pumákkal,csak nem tudtam,hogy itt is lehet már tankokkal lenni!
  • Nohab
    Repülőgép-szimulátor - szokásos orosz egyensúllyal - elérhetővé tették a T34-et és a PzIII-at.
  • AIexx
    első:
  • RODLEE
    ???
    Ezt most nem értem olyan videot is néztem ahol a földön ment a t-34 egy stuka G meg rájuk rontott most ez online vagy csak csináltak 1 videot?
    Az itteni Arcadnál is borzasztóbb mozgással??
  • gstup
    Az itteni árkádnál is borzasztóbb mozgással! :) Ha valaki megveszi nem ezért fogja! :)
  • foxbat88fx
    nézz Battlefield 1-et :D
    ősz fele jön, első vh-s tankokkal :D
  • RODLEE
    Most néztem youtubén 1 videot: IL-2: Battle of Stalingrad T-34 (Full Ambush video) erről tud valaki valamit? Tank szimcsi!
  • Azim04
    (Ja, mert a nyavalygókból Dunát lehetne rekeszteni :D )

Nem, de nem is erről beszéltem. Az adott részben a vezetésről beszéltem.
    (Az mondjuk tud dühítő lenni /SB/ amikor az ellenfél vonalai felől haladsz a saját csapatod felé PzIV-el és a kedves csapattárs - ugyan olyan PzIV - 100m távolságról addig tüzel rád amíg ki nem nyír. Ebben az esetben mi történt? leblokkolt és rosszul azonosított vagy teljesen analfabéta és azt sem tudja merre van előre vagy aznap csak szövetségesekkel játszott vagy "ebből az irányból csak ellenségek jöhetnek..."? Te ezek alapján ki mernéd jelenteni róla hogy jó/rossz/csúf játékos? )

Az, hogy a vezetéshez milyen eszközöket kapsz. Ezeket hogy tudod kihasználni és mindezt hogyan tudja felhasználni tizenX ismeretlen ember, az megint egy másik történet (század csatákban a kommunikáció, ennek kapcsán a vezetés kicsit jobban rendezett). Mind ezt annak tükrében hogy a spawn camp tényét sem mindig jelentik, és ha ez megtörténik akkor sem biztos hogy megpróbál rá reagálni valaki (nincs lehetősége/nem látja a chat-et/nem érdekli)
  • wittman
    Sajnos egyetértek veled, én is így jártam vasárnap többször is. Porig alázzák a Jagdpanthert is. 1.57-ig még felvettem a harcot simán, de ez a remek update végleg betett a német tankoknak. Visszaültem PZ IV F2-be.
  • kissssss
    na mentem néhány kört 5.7-en.... brit oldalon 8 darab strv81(6.7 tank), úgy szarrá rakétázták az egész német oldalt hogy 0 killel zártuk a mecset.

azt hiszem mostantól kénytelen leszek 5.3-ig játszani.... lasacskán eljutunk odáig hogy értelmes játékot csak tier 1/2 tankokkal lehet játszani.
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.06.13. 22:36:11
  • kissssss
    talán fent leszek... írj rám ha online látsz engem.
  • Luciferkee
    Valaki szakasz 10-10:15 felé? Rb elsősorban
  • xmanhun
    tegnap volt 1-elég nagy bug a játékban AB-ben!nagyban rányomok a repülőre,és azonnal sziklafalnak csapódtam!!!
  • foxbat88fx
    elég könnyen.... Mk.10 HESH-je még a JT frontját is átviszi
  • gstup
    Ezzel a HESH lőszerrel,hogyan tudott itt átütni?
  • ikarus44
    Az se lehetett rossz
    Bár nem tudom kinek lehetett nagyobb meglepetés: Neked vagy a Mausnak
  • jocking
    Az én leg epic-ebb Tiger II-vel összehozott killem az volt, amikor egy Maus-t az ágyúcsövén keresztül belőve nyírtam ki. :)
  • ikarus44
    Igen, ha meglátok egy Panthert a Tiger II-ben ülve, (bár még a szokásos reflexmozdulat néha bejön, hogy a tornyára célzok), ha nincs esetleg emelkedőn ami még adna némi pluszt a frontpáncéljának akkor én is oda célzok. (Bár a kedvencem az volt a Tiger II(P)-vel Vadásztigrist lőttem ki az alsó lemezén keresztül 2 hit-el )
  • foxbat88fx
    Caernarvon APDS-ével inkább a homlokpáncél közepére célzok, összes Panther-t átviszi hosszában még beforgatva is
    sőt néha még a KT homlokpáncélját is átviszi :)
  • PLaci #30900
    A német 88mm -esekkel is jó eséllyel átlőhető a Párduc szemből, de szemből alúlról 100%.
  • kissssss
    sajnos egyik phanternek se jó a lövegpajzsa, a későbbi verzióknak megnövelték 120mm-re a vastagságot(halottnak a csók kb) de 6.7 felett már csak heatfs-el és apds-el fogsz találkozni, sőt néhány apds-t használó brit tank akár a front páncélzatodat és átvisz ha nincsen túlságosan beforgatva a tankod teste.
  • ikarus44
    És számít a G fejlettebb lövegpajzsa itt a játékban is? (Bocsi, hogy minden szóra rákérdezek, de ezek újak nekem, mert még sehol sem olvastam róla semmit) Mert nem igen halottam, hogy bármi érdemleges, rá a harcban alapozható különbség lenne a D, A, és G modellek közt. Egyedül az F-ről halottam, hogy az már valamivel többet tud, mint az előtte levő 3 Vadmacska
  • Max_Andaxin
    ...ja igen a BR besorolást nem vettem figyelembe...így már érthető miért tűnik jobbnak az Achilles a Thunderbolt-nál!!!!
  • Max_Andaxin
    ez így azért nem igaz. A D-nek konkrétan "nincs" toronyforgása....a G-nek azért van!-:)...meg más a lövegpajzs is!
  • bgabor911
    Én a Firefly után most az Achillest maxolom ki. 4.0ás BRen a 17 fontos valami egészen döbbenetes. Hiába nem robban a lőszered, mikor hosszában keresztülmegy bármelyik Panzer4-esen, valamit mindig berobbant. Ráadásul beforgatva a tanktestre érkező lövéseket pattintod a döntött páncél miatt, hiába vékony. Nekem a kedvenc brit tankom lett.
  • ikarus44
    Az D, és a G változat közt akkor, eddig is jól gondoltam, hogy kb. semmi különbség nincs, csak a br besorolás?
  • foxbat88fx
    jó szopást kívánok a Caernarvon-ig :D
    APDS-el ha ráérzel nem rossz tank, de nem váltod meg vele a világot...
    egy IS-2 mod.44 lealáz a francba lövegpajzson keresztül ha pont ott talál be a 122-es
  • kissssss
    mindegyik tanknál ugyan úgy viselkedik a Qf-17 ágyú lehet az zavar be hogy eltérő játékstílust követelnek meg a tankok.
  • Max_Andaxin
    Soha nem felejtem el az első csatámat a Panther D-vel. 12 killem lett vele. Az Polland-on amcsi shermanok, meg M24-ek jöttek rám a Malmok alatti kis réten. Én a tötés mögött voltam, és ezek meg egysével meg kettesével jöttek és jöttek...én meg csak löttem és lőttem...végül egy Michell véget vetett a mészárlásnak. Aztán meglett az A verzió. Azóta is ez a kettő Párduc nálam a kedvenc, az A meg főleg a favorit, főleg így hogy tornáztak kicsit a toronyforgáson is. Mindkettőn van talizmánom is. Én csak ajánlani tudom.
  • ikarus44
    A Tigernek az átütését hiányolom már 6.3-ban, de a Pantherral meg nem tudok kijönni, de a kwk 42 L/70, viszont nagyobb átütőerővel bír. (Nomeg talán még a páncél terés is jobb mint a Tiger) így csere lesz valószínűleg.
  • Max_Andaxin
    Na, jó egy hónap után most ismét visszatértem kicsit a játékhoz. Főleg így az update után.
    Van olyan aki a Britt földi ágat húzza?
    Miért van az, hogy a Firefly, a Comet, a Thunderbolt, és az Achilles mint ugyanazt az ágyút használja - jó a Comet az kicsit kakukktojás - mégis ezek közűl a prem. Thunderbolt-tal sokkal nehezebb kilőni az ellenfelet, mint pl az Achilles-el???
    Gondoltam kiróbálom, mert az amcsi ágon bejött az M10. ÉS!!! Itt egy vadálat az Achilles....10-ből 8x "vansáttolok" bárkit...az alap lőszerrel??? Azért vettem meg a Thunderboltot mert jónak tűnt...hát nem....valahogy nagyon nem találom vele az összhangot....plusz a top lőszere olyan, hogy vagy-vagy...Nem értem!
    Caernarvon-ra hajtok! Mik a tapasztalatok???
    Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.06.12. 19:40:57
  • Max_Andaxin
    Én simán cserélném a Tigrist Párducra....bár ez szerintem attól függ melyikkel megy jobban a játék.
    Én speciel jobban szeretem a Párducot...főleg az A-t
  • Max_Andaxin
    ...csak a "látó" és "gondolkodó" játékosokat hiányolod???
  • Max_Andaxin
    ...hát igen, akkor már tényleg inkább ez!!!!
  • bgabor911
    Nem meglepő, top tier körüli jet csatákban ugyanezt csinálják az IL-28al mióta bekerült. Levegőbeni kezdés, nagy bombateher, 23mm-es védőtorony és 23mmes rögzített elülső gépágyúk. Mivel azzal szórakoznak hogy a éppen felszálló ellenséges vadászokat öldösik mélyrepüléses rárepüléssel, amikor azoknak még esélyük sincs kitérni(nincs energiájuk hozzá), javasoltuk sokan Gaijinnak, hogy vegyék el az air spawnt a beépített fegyverzetű jet bombázóktól. Persze szarnak rá. Akadt itt is olyan fórumozó, aki ugyanezt a féregséget csinálta, és amikor szóvá lett téve, nem is értette miért rossz ez.

De például a F-84 rendes jet vadászgép, viszont minden pályán levegőből kezd két éve már, mióta bekerült. Nem foglalkoznak vele.
    Szóval nyugodj bele, ha valami imba a levegőben, az úgy is fog maradni.
    Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.06.12. 17:58:58