War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Célpont megsemmisült
- Vastelep
- Kohószökevény
- Megoldották helyettünk
- pipa
- eggyel kevesebb
- ennek se kell több
félOff:
minden Achivements kap hangüzenetet?
bővülni fog a lista?
más események kapnak hangüzenetet? (pl pontfoglalás)
PS: a kreatív WT-s fórumszabályzat miatt a főnökeidnek szeretettel: .i.. ..i.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha ezt így minden egyes assist után egy fazon kikiabálná a hangfalakon, rövid úton megbolondulnánk 😄
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
3. segítség a megsemmisítésben.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
valamikor nagyon régen a wt fórumon láttam egy listát ahol fel volt sorolva a löszerek %esélyei csökkenő sorrendben.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Utána realisticben a németekkel mentem egy kört, ketten a csapatban kiszedtünk együtt 21 tankot. És veszettünk így is 😄
1. kapott találatom, 1 ember meghal, meg 1-2 sérülés, amit javítani sem kell. Ezt egy Tiger P lőtte közvetlen közelről.
Aztán kaptam egyet egy Tigris H1-től, de csak kongott, pedig hátulról lőtte. Aztán megint egyet, de semmi, cserébe egy lövésből kiszedtem.
Aztán még egy párduc is belém lőtt a játék vége előtt pár seccel, de csak kigyújtott és csak 1 ember halt meg, szóval szerintem még őt is kilövőm, ha marad időm.. NO komment az egész.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Persze amint meglett a Hellcica már azt használtam. Viszont alapként az sem egy nagy szám. Kimaxolva az igazi, és SB-ben...mert ott lehet igazán kihasználni a benne rejlő Pokoli erőt.
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.03.12. 21:42:05
Mission Failed
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Abban viszont teljesen igazad van, hogy a németekkel való probléma gyökere nem csak a BR -ban van elásva. A pályák, a játékmódok mind ellenük dolgoznak. A német tankoknak hely kell, hogy érvényesülni tudjanak. Több nyitott pálya kéne, na meg sokkal több játékidő...
Vicc, de Orange is azzal érvelt a "there is no russian bias" kapcsán, hogy csupán azért nem tudnak érvényesülni a német tankokkal játszók, mert hülyék, és rosszul használják. Na de amikor egy olyan pályáról beszélünk mint Poland, vagy Eastern Europe, a városban való jelenlét, kulcsfontosságú. Ha minden német kimenne a pálya két szélére, ahol ki tudja használni a tank adottságait, akkor amire pozicionálnák magukat lejárna az idő... Érdekes, Krusk -ot amilyen ritkán adja be, annyira tudok neki örülni (már amikor nem is3, t54 -ek ellen pakol be...) és elég nagy is ott a nyerési arányom.
De nem, én se gondolom, hogy a vissza-fejlesztőbrigádot akár csak egy picit és érdekelné ez a probléma. Ahogy érzékelem, nekik ez az egész amcsi meg nyugati játékostábor csak egy nyűg, és csupán annak az eszközei vagyunk, hogy az orosz 12 éves gyerekek nagyon jól szórakozzanak.
-Ja meg persze jól jön a pénzünk is azért.
Utoljára szerkesztette: FishNoRba, 2016.03.12. 16:28:17
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A szovjet,usa,brit vonallal ezt itt is szépen meg lehet csinálni, németekkel már nem.
A játék a tűzerő,mozgékonyság és flexibilitást követeli meg, eleve a játékmódok is erre vannak kihegyezve.
Arról nem is beszélve, hogy ha csak a háborús időszakotnézzük akkor ott is ha történelem hűre akarnánk emgcsinálni nem igazán lenne fair és a játékosok meg ilyet nem szeretnek játszani.
Balanszolni lehetne, de a szövetségeseknél jóval szélesebb a paletta és jópár olyan tank van ami nem fér be top tierbe, de a háborús nélmet vasaktól jóval fejletebb és előnyösebb az adott játékmódban, így ez sem megoldható szerintem.
Top tierről emg szót sem érdemes ejteni, a németeknél ott semmi nincs ami kompetens lehetne, így vagy beraknak tervrajz és erős fantázia értékkekkel segített tankokat amik szintúgy inkompetensek lennének, de legalább lenne ott valami vagy telerakják szovjet,usa gépekkel német skin alatt.
Így nézve meg semmi, de semmi értelme a német oldalba bármennyi energiát és erőforrást is ölni, hisz teljesen felesleges.
Balance szempontjából nem megoldható és végtére úgyis oda jutna, hogy orosz,amcsi tankok mennek saját maguk ellen.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Egyedi német tervezési zsenialitásról van szó itt is.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Nekem is van egy kisebb gyűjteményem ilyenekből, de most ahogy megnéztem rá kellett jönnöm, hogy ivánék azt nem tudják megoldani, hogy updatek után a replayek még kompatibilisek legyenek. A múltkor is már megszívtam ezzel, de most legalább 20, valamiért fontos replay ment a kukába. Köszi srácok.<#violent>#violent>