War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
európai embernek fogyasztásra alkalmatlan.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nem hülyének nézlek, csak nem tudom mennyire ismered a módokat, hátha ebből kiderül mi történt 😊
Másrészt nekem úgy rémlik, hogy az RB csatákon 25 vagy 30 perc a limit, szóval elég esélyes az is hogy az idő fogyott el.
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
MAN T.G.A.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindezek alól kivétel ha a beállításoknál kikapcsolod a replayek automatikus mentését.

Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.03.10. 18:06:19
( sry nem régen regeltem még nincs jogom linkelni 😞 )
szerintem még sose lőttem le vele egyetlen ellenséges gépet sem <#bdead>#bdead>
Itt a WT-ben legalább azokkal (YAK-ok) is fel tudom venni a versenyt a Spitfire-kal. Mert csak picit maradnak el pl. a Yak-3-től fordulásban, az összes többi légcsavaros orosz génél jobbak a mutatók. Emelkedésben pedig mindegyiknél.
Ugyan ez igaz a német gépekre is. Bár a Messerek azért még mindig nehéz diók, ha emelkedni kell.)
Az amcsiknál az F8F1-b az amire oda kell figyelni, mert az egy g@@ci.
(Persze most, hogy az Amcsik is kaptak Sitfire-meg FW-190 A8-at prem verzióban....)..szerencse, hogy a Britteket rendszerint az USA-val rakja ösze RB-ben, meg SB-ben.
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Azon fent van a 2 gunpod, így van 3 20mm-sem, meg az apró. Nagyon jó az a gép, de tényleg, NAGYON. Mégis! A FW-109-ek...ahhhh. Az A2-t is szerettem, de jelenleg az A4-es az ami az abszolút kedvenc. Az a 4 20 mm-s elképesztő. Plusz ott van a brutál orsózási képessége.
Mustang-om nincs, de nekem csak a kinézete teszik. Az IL-2-ben sem tudtam vele repülni, és itt is vannak single mission-k ahol lehet vele menni, hát számomra katasztrófa. Irányíthatlan....
Most a Spitfire-az ami nagyon fekszik....
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
...ej-ejjj ezek a "szar" német tankok....
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
12th March 07:00 GMT - 13th March 07:00 GMT
Win 25 battles in random battles (80% activity or more) with vehicle of Rank 3 or above.
Reward: Unique aircraft A26C-45 Invader
25 random csata WIN 1 nap alatt.....peeeersze...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
azt hiszem most sokak álma válik valóra <#szeret>#szeret>
próbálj meg a t34/85-tel gyorsan elfoglalni fontos helyeket vagy tartsd szemmel a forgalmas átkelőket PL: keleteurópa pályán mindig van néhány elvetemült aki szeret egyik oldalról a másikra járkálni egyfolytában, néha viszont az a jó ha campelsz vele és ha sikerült valakit kilőnöd akkor gyorsan pozíciót váltasz(hit and run).
az a gond hogy nem lehet ehhez a tankhoz 100%-ra működő tanácsot adni mert nagyon helyzetfüggő hogy éppen milyen taktikát kell alkalmazni vele, talán a legjobb tanács amit adni tudok az hogy használd ki a gyorsaságát és a tank motorjának erejét mert olyan helyekre is feltudsz vele mászni amiről nem is álmodtál volna 😄 ja és szigorúan csak alaplőszert szabad vele használni mert abba a 85mm lövedékbe igencsak sok robbanóanyagot préseltek bele.
10 kérdés, nincs időkorlát.
Sajnos szükséges végigcsinálni ha a part 2-ben részt akarsz majd venni. <#nemtudom>#nemtudom>
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
Viszont, ha nem azzal a tankkal megyek be a csatába, ami a garázsba állt jelentkezésnél, akkor nincsen respawn? Jó lenne pedig, mert akkor pályától függően lehetne választani tankot.