37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
CHaooSS #30844 Mondom megnézem milyen az is3 új modellje.. szép meg minden, de akkora egy fos, hogy borzalom.. 7.3 BR ?:D lol ink 6.7 max 7.0.. elég volt ez a pár kör, több nem kell -
wittman #30843 Ilyeneket sikerült kiszednem vadászpárduccal, egyre jobban érzem a gépet. -
ikarus44 #30842 Nem. Még rosszabb...
Bár Br. 4.7-5.0-ig, még aránylag játszható, de efelett már mazochistának kell lenni. (Én pl. most húzom a Panther G-t, ami azt jelenti hogy Br. 6.0 és 6.3-on játszom, de már ez is fájdalmas dolog...) -
SovereignXY7 #30841 Napot!
Nekem csak egy gyors kérésem van. Még mindig szar a játék? :D br és orosz bias végett? :D -
CHaooSS #30840 Akkor ezért nem ment át a tornyán.. pedig megnéztem belülről és láttam is, de mondom biztos csak pár mm az, de most már értem.. azért +100mm nem kevés -
kissssss #30839 jó szokásomhoz hűen megint alaposan átnéztem az új tankok páncélzatát és találtam egy két érdekes dolgot... pl rögtön ezt itt.
203mm vastagságú löveg pajzs mögött van még 100mm extra páncélzat mind ez 6.7-en
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.06.10. 01:15:06 -
bgabor911 #30838 A menedzsmentjükről beszéltem, nem magáról a játékról. A menedzsmentjük márpedig ótvarszar. Két éve nem hoztak jó döntést a játék fejlesztésével kapcsolatban, a játékosszámot hatvanezerről harmincezerre menedzselték le. Nagypofájú, kioktató, munkájukhoz nem értő köcsögök. De hát én még nem is találkoztam másféle menedzserrel. -
xmanhun #30837 köszi az infót!! :) -
Brenor #30836 Az új garázs erőforrásigényes, ezért "old videocard support" beállítással a régit látod. -
xmanhun #30835 fiúk hol van az új garázs? mert nekem a régi van még??? -
foxbat88fx #30834 300mm-es HEATFS-el :)))) -
gstup #30833 ASU-85 6.7-en.Na elmennek a *****!Gratulálok retardjin. -
ikarus44 #30832 És a legrosszabb benne, hogy nem egy ritka eset lesz, mert mondom: Sokszor így lőttek ki. (Bár ma nem játszottam sokat, mert tegnap után ma sem sikerült annak a bizonyos lépésnek kijönnie. A csatákba gyakorlatilag csak meghalni mentem be....) -
foxbat88fx #30831 na azért ez durva bug....
eddig volt hogy másnak adja a kill-t most meg már láthatatlan ellenfelek ellen harcolsz...... -
jocking #30830 Mi a toszt tölt ez még le majd' 3 gigát, ha múltkor letöltöttem a preloadot? -
ikarus44 #30829 Engem eddig legalább fele alkalommal emiatt lőttek ki ma... -
foxbat88fx #30828 jézus atya úriste fasza eez a peccs :DDDDDD
beálltam capra T-34E STZ-vel.... meglőnek oldalról... mondom mi a fasz... meglőnek megint, kigyulladok.... sehol senkit, hát mondom ennyire vak nem lehetek.... és pont a harmadik bekapott találat előtt lerendereli a játék az ellenséges tankot ami 100 méterre volt tőlem :D pffffff na ilyet se láttam még.... gg Gaijin -
ikarus44 #30827 Abban egyetértek, hogy a WT kezdetben, még a GF kezdetén is (ami 1,5 éve lehetett kb?) még egész jó volt, de amit foxbat is írt azóta bizony a WG-t elsöprő minőségben (ami azért teljesítmény...) gyalázták le a játékukat. -
foxbat88fx #30826 a WT épkézláb? :D na ne röhögtess...
az elmúlt 1-2 évben tettek róla, hogy a játék színvonala visszaessen... -
Kurfürst #30825 Azért ótvarszarnak nem nevezném. Ha nem lenne a Gayjinn, egy épkézláb tankszimulátor nem lenne, a most jövő hajókról nem is beszélve, mert a WoT/WoWs minden, csak nem szimulátor. ÉS ingyen van. Szóval ajándék lónak... -
foxbat88fx #30824 jah :) 3.1GB-t szedett le nekem aztán már bent is voltam a garázsban -
Csak? Preload -ban sokkal többet akart letölteni.... (#30735) -
foxbat88fx #30822 ijjj raketenjagdpanzer 600mm átütés :D IT-1 500mm Sheridan 431mm....
na asszem én búcsút intek a 8.0-nak :) -
Dagohun74 #30821 Akkor 1-2 év múlva visszanézek.
-
foxbat88fx #30820 igen majd úgy 1-2 év múlva :D -
Dagohun74 #30819 Jönnek már a hajók? Akkor visszanéznék... -
foxbat88fx #30818 3 giga csak a pöccs? -
ikarus44 #30817 Lehet városban is használni az önjáró lövegeket, csak ésszel kell
-
bgabor911 #30816 Egyetértek. Én arra tippelek hogy az ótvarszar Gaijin management a hajós rész bevezetésétől várja a látogatószám újbóli felfutását, amit évek kemény trollkodásával sikerült lenyomniuk 30.000 körüli szintre. Ezért élvez prioritást. -
wittman #30815 Ez oké is, persze sokkal modernebb fejlettebb fegyverrel. Az hogy miért rakják össze ellenfélnek, annak meg logikája nincs. Nekem tökéletesen jó vadászpárduc, igaz nem utcai harcokra való. -
kissssss #30814 bőven rá ért volna ez a hangár csere akár jövő évig is, annyira nincsenek sehol se a dolgaikkal hogy az nevetséges... WW2 mod enduring confrontation tier5 tankok rendbetétele ezekkel mind el vannak maradva és most még belevágnak ebbe a rakétás baromságba is... ezek mindenbe belekezdenek de semmit se tudnak befejezni, egyedül a repülős része a játéknak az amire azt lehet mondani hogy úgy ahogy elfogadhatóan működik.
értem hogy mit mondasz csak én ezt feleslegesnek tartom most még. -
bgabor911 #30813 Holnap 1.59 peccs. -
bgabor911 #30812 PT-76 os 200mm penű HEAT-FSt tud lőni, ugye távolságtól függetlenül. Az egyik legalábecsültebb tank a játékban a képességeihez képest. Jagdpanther meg torony nélküli TD, ami azt jelenti hogy sokkal tovább tart célra állnia, tehát szinte sosem ő lő először(hacsak nem kempel, ana de ugyan kinek van ahhoz gusztusa?). Márpedig WT-ben aki beviszi az első lövést, az nyeri az összecsapást két tank között. Éppen ezért nem TD-zek, mindig alárendeltek a tankokhoz képest. -
bgabor911 #30811 Kifejezetten szükséges, a hajók miatt kell. Április elsején a hajós arcade csatában láthattuk hogy a technológia kész és már benne van a játékban. Most bevágják a hajókat is támogató hangárt, és később két szembenálló oldalra való hajót, aztán mehet a móka. Le merném fogadni, hogy még év vége előtt hajózni lehet majd a WTben. -
wittman #30810 Na csak nem hagyott nyugodni a dolog. Csak mentem még pár csatát, aztán szépen jöttek a győzelmek. Jó kis tank ez ám, IS-2, T-44...nem sok esélye van szemből. -
Luciferkee #30809 Igazad van, de áthidalható a probléma. Itt minden megtalálható (tank).
Egyetlen hátránya, hogy csak azzal tudsz menni, ami megvan. De Lőszer/Gyenge pont gyakorlásnak tökéletes.
EZ
-
Madi92 #30808 Teszt drive módot is fejleszthetnék kicsit. Bár már egy ideje nem játszom, de mindig zavart, hogy nem lehet beállítani mely nemzet, mely harckocsijai legyenek bent, esetleg még azt is, hogy mely harckocsik legyenek bent. -
kissssss #30807 kifejezetten fölöslegesnek tartom ezt az új hangár/reptér változást... megint nem azzal foglalkoznak amivel kellene.
ebben a videóban mintha lenne egy jól kidolgozott kikötő rész is... lehet találgatni.
-
Új hangár lesz az új (1.59) peccsben:
Repülő hangár:
Tank Hangár:
Info
Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2016.06.08. 19:27:42 -
ikarus44 #30805 Én most húzom a Panther G-t, de komolyan minden csatában (1 kivétellel), vagy az volt hogy 4 irányból körbevettek, mert balfaszok voltak a csapattársak, vagy minden átütött, ami eddig sohasem, meg még sok ilyen hasonló dolgok, mire feladtam. Napi 15.000 rp-t húzok a tankra, de most jó ha talán 5000-ret rá húztam...