War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát lehet hogy kellemetlen lenne. De a T-64nek az elméleti tűzgyorsasága 8 lövés/perc ami mondjuk 7,5sec-es újratöltést eredményez. A leopard 1 alapból 9,3 sec az M60 10,8 a centurion mk10 pedig 8,7sec alatt tölt újra. Alap személyzettel. Max személyzettel mondjuk 2 sec lejön ezekből az értékekből. Akkor 2 olyan med is lesz ami már veri. A T-64 viszont végig így marad.

Az hogy milyen a páncél tök mind1 a heat-fsek mellett, illetve amíg ilyen szinten random az egész, tök mind1 hogy mi vagy ki tölt újra és mennyi idő alatt!

Persze a játék megint más, de a tesztek azt bizonyítják hogy az első percben egy jól képzett töltőkezelő tudja tartani a lépést egy automata töltőberendezéssel. Főleg hogy a T-64/72 autoloadere nem a megbízhatóságáról volt híres. Ha pedig elromlott akkor igazán szarban volt a személyzet. A játékba pedig be rakhatják nyugodtan hogy sérülés esetén egyáltalán ne töltsön, amíg meg nem javítják.
T92 is mit művel 6.7-ben, de ő kompenzálva van a gyenge páncéllal és a "kis" átütéssel, de ha mondjuk jön egy T64 aminek páncélja és van és nagy átütése.. azért elég kellemetlen lehet, ha gazsiék összerakják az "elavult" tankokkal
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.03.20. 20:19:59

ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P

Autoloaderről nincs semmi infó. A rakétás lőszerekről beszéltek tankoknál, hogy az nincs tervben, és így az a határ.
Egyébként egy félautomata töltésű tank van a játékban, a T92 light tank amcsiknál.

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

Miért nem lenne esélye? Az újratöltési idők jelen pillanatban sem stimmelnek minden típusnál!
Konkrétabban? autoloader-re mit mondtak? mondjuk érdekes lenne mert kb. semmi esélye nem lenne annak amiben nincs és tudjuk gazsiéknak nem számítanak ezek..

ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P

Konkrét évszám nincs mert technológiai határ van.
Repülőknél 1960-as évek - irányított rakétásak már nem lesznek.
Tankoknál 1970-es évek - rakéta lőszeresek már nem lesznek.

Utoljára szerkesztette: Brenor, 2016.03.20. 19:09:24

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

"Leo 2-ből a 69-es Keiler"

és ezt eszik vagy isszák? <#fejvakaras>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Vannak már infók, hogy meddig mennek el évszám ügyileg? következő patch-el jönnek az új oroszok az biztos mert így nem állapot, folyton amcsi+briteket kapok.. totál szívás

+németeknek is jól jönne még tank, én speciel örülnék a Leo 2-ből a 69-es Keiler prototípusnak
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.03.20. 18:56:25

AIexx
<#fogmosas> úristen.. neeeee
pfff ez semmi, ezt az embert nézd meg 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ez már winrate 😄

Nem mondtál semmi újat😊

Utoljára szerkesztette: nandoxxl, 2016.03.20. 09:17:23
AIexx
Hogy tud valaki így játszani? Hogy csinálja?
ismerős helyzet.

18 kill és elveszítjük... <#falbav>

replay

Ne nézz hülyének minket, tudjuk mi a lag. Most másról van szó (McLarenpowa #29449), néha nálam is lövök és eltűnik a semmibe, de úgy tényleg a semmibe mint az EU pénz😊. Az új patch óta van.
de van.... inkább késének nevezném
célzom pl a kv-1 torony alatti részét közben a motortértbe csapódik be a skuló... észrevettem én is
el se olvassátok már az OFF-omat, leszarom az egészet 😄
az újabb elcseszett világunk túlbonyolított faszságait tükrözi csak az egész, le is szarom 😊
Nektek az új patch óta nincsenek eltűnő lövedékek? Kilövöm szépen száll az ellen tank felé majd semmi...se lepattanó se átütés.
ez általában akkor szokott előfordulni ha a gunneral holt térben akarsz lőni oda ahol már nem tudja fordítani a géppuskát a lövész, én se értem miért csinálja ezt a játék.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.03.19. 11:56:13

OFF: hátha valaki tud itt segíteni mert már tökön szúrom magam mindjárt....

Google fiókban nem lehet írni valami supportnak, hogy nem tudok belépni az egyik oldalra????
Mindenhol csak jelszó visszaállítás meg adjam meg a legutóbbi jelszót amire emlékszem de nem ezzel van a gond

Panoramio-ba akartam volna belépni, de most látom, hogy összevonták google fiókkal, CSAKHOGy nekem ott már van régi fiókom, de annak az email-jével meg nem enged be, hiába írom be a jó email-t meg jelszót, utána átdob a google fiókba, beírom ott is a jelenlegi jelszavam majd van 2 lehetőségem.... új panoramió felhasználó készítése vagy meglévőbe belépés..... rámegyek hogy meglévő panoramio fiókba való belépés, és kezdődik elölről az egész.... régi email beírása, régi jelszó, majd tovább dob a google fiókba, google fiók jelszó megadás majd megint 2 lehetőség... meglévő panoramio fiókba való belépés vagy új panoramio készítése -.-" és persze ha megint a meglévőre megyek akkor minden egyes alkalommal elölről kezdődik ez a szar!!!

sehol nem találtam olyat, hogy lehetne nekik írni, mármint a google-eseknek, hogy csináljanak valamit.... legalább töröljék a régi panoramio fiókomat és feltöltöm újra a képeket, de nem találtam semmi elérhetőséget

esetleg valaki tudja, hogy mire kell menni, hogy írhassak ezeknek? 😊
előre is köszi ha esetleg valaki tud segíteni

sry az OFF-ért
Cobra.
Nekem is csinál ilyet. Sőt, tegnap volt egy extrém eset: bombázónál átváltottam toronyra és hátrafelé nézve leesett az fps 4-5-re. Vissza fülkébe és ment simán 50-60 fps-el tovább.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

A WarThunder okoz ilyet.
Sziasztok! Szeretném kikérni a véleményeteket. Az utóbbi időben rendszeresen van drasztikus fps ingadozásom a programmal. A korábbi stabil 60 fps helyett 22-25 fps re esett vissza úgy hogy semmilyen grafikai beállítást nem hajtottam végre. Újraindítom és teljesen random módon hol stabil 60-65 fps. Egész addíg míg újra nem indítom. Akkor 22-25 fps. A háttárben semmi más nem fut. Más nagyobb gépigényű programjaim minden probléma nélkül továbbra is futnak. Vona esetleg ötletetek mi okozhat ilyet?
ott még nem tartok, most lett még csak meg a Dicker Max de már alázok vele mint az állat 😊)))
persze papír a test de okosan használva durván OP imo (sztem)
V for Victory!

meglehet majd hétvégén venni a Pokryshkin P39-et, kedvenc repülöm már nem lesz olyan ritka mint volt 😞

nem csak az de szerintem majd a nashorn is szépen felmegy 6.0-ra minimum, Dmax meg megy egészen 5.7-ig.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.03.18. 19:40:47

nem sokáig lesz a Dicker Max 4.3-as BR-en....
olyan OP az a gun mint állat.... az első német tank amit OP-nak érzek 😄 😄
pontosan! legalabb 5x megkerdeztem oket,hogy mi a problemajuk mert nem ertem 😊 a STEAM en nem vettem semmit aznap ,de az a 14 USD valami steames purchase.....lehet valaki beprobalkozott...es ahogy te is mondtad a legduhitobb az hogy kanyar nelkul lekapcsoltak az accountom es nem eloszor megkerestek volna hogy mutassak ID-t, Bankkartyat, Banki-STEAM-es bizonylatokat.....mondjuk ezt helyettuk megtettem es kuldtem megsem tudtak ertelmezni??? eleg erdekes.......

a kecseg STEAM pedig bezarta a forumtopikot ahol tucatnyian panaszkodtak ugyanezzel kapcsolatban
Nekem az még talán tiszta, hogy azzal a dolláros vásárlással van gondjuk, de miért nem írják le konkrétan, hogy mégis mi a gond, mit kellene tenned, hogy tisztázd magad. Azt sem értem, hogy ha ezt nem írják le, csak bannolnak, akkor a steam mégis mivel tudja megoldani a problémád, mivel nem ők bannboltak, így ők nehezen fogják feloldani azt a bannt.
Ha valamivel gond van, akkor a cégek általában kérik a szükséges bizonylatokat amivel tisztázod magad, mint ahogy most te elküldted nekik a historyt, de érdekes módon ők ezt nem kérték.
Erre az egészre hirtelen én sem tudok értelmes magyarázatot, az egész olyan Gajines...
hat igen....most elkuldtem nekik megint a STEAM Purchase historymat a PAY PAL Januar 15-i historyjat.......ennel tobbet nem tudok tenni baszki 😞

de nem tud valaki segiteni valami nagyon odabaszos emaillel amiben leairja ennek az egesz storynak az abszurditasat es jol rajuk ijeszt?
no comment...

Irtam ugye a GAijinnak elso korben...ok elkuldtek STEAM-hez.... STEAM pedig visszaqrt GAIJIN-hez!! ez kiborito
valaszolt a STEAM!!! szerintetek ez most valami vicc??

Message by Support Tech Max on Fri, Mar 18 2016 8:13
Hello Robert,

Thank you for contacting Steam Support.

The War Thunder official support team will have the best solutions for technical issues related to their title.

Please follow the link below to this game’s support page on our help site and log in to your Steam account:

War Thunder
https://help.steampowered.com/#HelpWithGame/?appid=236390

If you’re not seeing the specific problem on this page, select “Gameplay or technical issue.” From there, look below the “Official Support” heading for a link to the game’s customer support website, contact email address, or support phone number.

To see if other users have posted a solution to your problem, follow the link below and search for the game by title:

http://steamcommunity.com/discussions/#games
Vicc, a heatfs lőszer meg nemrobbant be semmit.
még hogy apds-el nem lehet ammorackolni az ellenfeleket <#idiota>

Zsír, köszi <#worship>
Csak 1-2 hete csinálta ezt, úgyhogy eszembe se jutott hogy ezzel van gond 😊

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Szét van gányolva a fórum és a reklámblokkoló megfogja a képeket.
2015 januar...... Szerintem mar nem lesz szamlakivonat, de koszonet az otletert
Jómagam call center agentként dolgozok, szóval valamennyire ismerem procedúrát erre. Küldd el nekik a használ kártya(ák) adatait, pl név, típus, utolsó 4 szám, vagy pedig egy banki kivonatot. És mond meg nekik hogy eszkalálják a fraud departmennek. Mert aki ilyenkor általában válaszol neked, annak nem sok gőze van arról hogy miért fraud gyanús az account és csak vissza dob egy predef választ, mert lusta arra hogy alaposabban utána nézzen. Persze lehet az ő supportjuknál máshogy megy a dolog, de nekem ez tűnik a legjobb megközelítésnek.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

hat igen de megorjit az hogy nem valaszol a Steam a GAijin meg alapban hulye hiaba toltam nekik is el a kepet...raadasul kozel 200 dollarert amit koltottem rajuk nem ezt varnam el.....azt meg vegkepp hogy egy 100as pilotas accountot aki fizet is nekik, vett 3-om fizetos packot igy lefagyasztanak.......sokat szamit nekik a fizeto vasarlo.........
Na pont ezért kell a Steam supporttal lezongorázni, hogy ez mégis mi volt, mert a GJ csak annyit lát, hogy kapott a steamtől lóvét, amit a Steamesek csalásnak minősítettek. Ha meg megpróbálnak a GJ-hez zavarni akkor verni az asztalt a két képeddel, hogy a GJ-nek ehhez semmi köze.
Sry, de ennél jobb ötletem sajnos nincs 😞

Más: Az mitől lehet, hogy a betett képeket nekem nem jeleníti meg és úgy kell a html-kódból kivadászni a linket, hogy meg tudjam nézni?

Ne lepődj meg, a Horten okádék módon emelkedik, nagy sebesség ide-oda. Rövid távon, ha meg van hozzá az energiája utánad tud sprintelni egy rövid sorozat idejére.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

itt az elmult par ev STEAM vasarasos listam.......sehol nincs semmilyen 14 USD

alapban az baromsag,hogy egy kozel masfel evvel ezelotti dolgot most vesznek elo...akkor miert nem reklamalt senki a GAIJIntol?

Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.03.18. 11:05:34
Pedig a képen amit ide raktál Steam USD szerepel, és gyanúsan emiatt van a probléma.

Szerintem egyébként a Gaijin azért nem csinál semmit és zavar a Steamhez, mert ők csak a Steamtől megkapták a listát a fraud listát (csalás/kétes ügylet), és ők ez alapján fagyasztották a fiókokat.
Ha jól tudom amit Steamen keresztül veszel, az először a Steam számlájára megy és onnan küldik tovább a Gaijinhoz, ezért a Steam feladata ellenőrizni a vásárlásokat, hogy nincs-e pl VPN-es csalás. Nem kizárt, hogy mostanában élesítettek egy ilyeneket figyelő új rendszert és az dobta fel nekik az 1 évvel ezelőtti vásárlásodat. Vagy csak most küldték át a listát.

Ha nem használtál semmilyen VPN-t, és máshogy se csaltál akkor a Steam cseszte el. Őket kell baszogatni, hogy ellenőrizzék le és jelezzék a Gaijinnak, hogy hiba történt. (UI: Majd válaszolnak idővel, de ha sok report/levél összegyűlik akkor elég csúnyán el tud csúszni a support, és most biztos orrba-szájba kapják a leveleket a befagyasztott WT fiókok miatt. Majd te is sorra kerülsz).
Utoljára szerkesztette: Brenor, 2016.03.18. 10:49:21

dollarert nem vasaroltam.........megneztem a steam purchase historymat
LOL

Marcius 14-15/e ota egyre tobben jartak ugy mint en! a Gaijin elkuld a Steamhez a Steam meg atkuld a GAijinhoz! most akkor WTF??
Tegnap írtam ezzel kapcsolatban, részedről nem volt visszajelzés.
ma kaptam egy ilyet:

Vlad (Gaijin)
Mar 18, 08:08

Greetings,

We have received a fraud report for that transaction just recently.

We are not here to argue, if you think you were accused wrongfully then please contact Steam support for more details regarding your fraudulent transaction.

Kind regards,
Gaijin Entertainment Support Team

tovabbra is csak bullshiteles folyik......a steam cseszik valaszolni 15-e ota.......egyszeruen nem fogom fel milyen fraud report-rol beszel.....a steam accountomon semmilyen vasarlas nincs csak a fizetos pakkok amikkel mar evek ota jatszom...

mit jelent pontosan ez a Freud report??
ettől féltem...