War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az hogy milyen a páncél tök mind1 a heat-fsek mellett, illetve amíg ilyen szinten random az egész, tök mind1 hogy mi vagy ki tölt újra és mennyi idő alatt!
Persze a játék megint más, de a tesztek azt bizonyítják hogy az első percben egy jól képzett töltőkezelő tudja tartani a lépést egy automata töltőberendezéssel. Főleg hogy a T-64/72 autoloadere nem a megbízhatóságáról volt híres. Ha pedig elromlott akkor igazán szarban volt a személyzet. A játékba pedig be rakhatják nyugodtan hogy sérülés esetén egyáltalán ne töltsön, amíg meg nem javítják.
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.03.20. 20:19:59
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
Egyébként egy félautomata töltésű tank van a játékban, a T92 light tank amcsiknál.
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
Repülőknél 1960-as évek - irányított rakétásak már nem lesznek.
Tankoknál 1970-es évek - rakéta lőszeresek már nem lesznek.
Utoljára szerkesztette: Brenor, 2016.03.20. 19:09:24
és ezt eszik vagy isszák? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
+németeknek is jól jönne még tank, én speciel örülnék a Leo 2-ből a 69-es Keiler prototípusnak
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.03.20. 18:56:25
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ez már winrate 😄
Nem mondtál semmi újat😊
Utoljára szerkesztette: nandoxxl, 2016.03.20. 09:17:23
célzom pl a kv-1 torony alatti részét közben a motortértbe csapódik be a skuló... észrevettem én is
az újabb elcseszett világunk túlbonyolított faszságait tükrözi csak az egész, le is szarom 😊
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.03.19. 11:56:13
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Google fiókban nem lehet írni valami supportnak, hogy nem tudok belépni az egyik oldalra????
Mindenhol csak jelszó visszaállítás meg adjam meg a legutóbbi jelszót amire emlékszem de nem ezzel van a gond
Panoramio-ba akartam volna belépni, de most látom, hogy összevonták google fiókkal, CSAKHOGy nekem ott már van régi fiókom, de annak az email-jével meg nem enged be, hiába írom be a jó email-t meg jelszót, utána átdob a google fiókba, beírom ott is a jelenlegi jelszavam majd van 2 lehetőségem.... új panoramió felhasználó készítése vagy meglévőbe belépés..... rámegyek hogy meglévő panoramio fiókba való belépés, és kezdődik elölről az egész.... régi email beírása, régi jelszó, majd tovább dob a google fiókba, google fiók jelszó megadás majd megint 2 lehetőség... meglévő panoramio fiókba való belépés vagy új panoramio készítése -.-" és persze ha megint a meglévőre megyek akkor minden egyes alkalommal elölről kezdődik ez a szar!!!
sehol nem találtam olyat, hogy lehetne nekik írni, mármint a google-eseknek, hogy csináljanak valamit.... legalább töröljék a régi panoramio fiókomat és feltöltöm újra a képeket, de nem találtam semmi elérhetőséget
esetleg valaki tudja, hogy mire kell menni, hogy írhassak ezeknek? 😊
előre is köszi ha esetleg valaki tud segíteni
sry az OFF-ért
Hide and fear, Cobra Commander is here !
persze papír a test de okosan használva durván OP imo (sztem)
meglehet majd hétvégén venni a Pokryshkin P39-et, kedvenc repülöm már nem lesz olyan ritka mint volt 😞
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.03.18. 19:40:47
olyan OP az a gun mint állat.... az első német tank amit OP-nak érzek 😄 😄
a kecseg STEAM pedig bezarta a forumtopikot ahol tucatnyian panaszkodtak ugyanezzel kapcsolatban
Ha valamivel gond van, akkor a cégek általában kérik a szükséges bizonylatokat amivel tisztázod magad, mint ahogy most te elküldted nekik a historyt, de érdekes módon ők ezt nem kérték.
Erre az egészre hirtelen én sem tudok értelmes magyarázatot, az egész olyan Gajines...
de nem tud valaki segiteni valami nagyon odabaszos emaillel amiben leairja ennek az egesz storynak az abszurditasat es jol rajuk ijeszt?
Message by Support Tech Max on Fri, Mar 18 2016 8:13
Hello Robert,
Thank you for contacting Steam Support.
The War Thunder official support team will have the best solutions for technical issues related to their title.
Please follow the link below to this game’s support page on our help site and log in to your Steam account:
War Thunder
https://help.steampowered.com/#HelpWithGame/?appid=236390
If you’re not seeing the specific problem on this page, select “Gameplay or technical issue.” From there, look below the “Official Support” heading for a link to the game’s customer support website, contact email address, or support phone number.
To see if other users have posted a solution to your problem, follow the link below and search for the game by title:
http://steamcommunity.com/discussions/#games
Csak 1-2 hete csinálta ezt, úgyhogy eszembe se jutott hogy ezzel van gond 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Sry, de ennél jobb ötletem sajnos nincs 😞
Más: Az mitől lehet, hogy a betett képeket nekem nem jeleníti meg és úgy kell a html-kódból kivadászni a linket, hogy meg tudjam nézni?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
alapban az baromsag,hogy egy kozel masfel evvel ezelotti dolgot most vesznek elo...akkor miert nem reklamalt senki a GAIJIntol?
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.03.18. 11:05:34
Szerintem egyébként a Gaijin azért nem csinál semmit és zavar a Steamhez, mert ők csak a Steamtől megkapták a listát a fraud listát (csalás/kétes ügylet), és ők ez alapján fagyasztották a fiókokat.
Ha jól tudom amit Steamen keresztül veszel, az először a Steam számlájára megy és onnan küldik tovább a Gaijinhoz, ezért a Steam feladata ellenőrizni a vásárlásokat, hogy nincs-e pl VPN-es csalás. Nem kizárt, hogy mostanában élesítettek egy ilyeneket figyelő új rendszert és az dobta fel nekik az 1 évvel ezelőtti vásárlásodat. Vagy csak most küldték át a listát.
Ha nem használtál semmilyen VPN-t, és máshogy se csaltál akkor a Steam cseszte el. Őket kell baszogatni, hogy ellenőrizzék le és jelezzék a Gaijinnak, hogy hiba történt. (UI: Majd válaszolnak idővel, de ha sok report/levél összegyűlik akkor elég csúnyán el tud csúszni a support, és most biztos orrba-szájba kapják a leveleket a befagyasztott WT fiókok miatt. Majd te is sorra kerülsz).
Utoljára szerkesztette: Brenor, 2016.03.18. 10:49:21
Marcius 14-15/e ota egyre tobben jartak ugy mint en! a Gaijin elkuld a Steamhez a Steam meg atkuld a GAijinhoz! most akkor WTF??
Vlad (Gaijin)
Mar 18, 08:08
Greetings,
We have received a fraud report for that transaction just recently.
We are not here to argue, if you think you were accused wrongfully then please contact Steam support for more details regarding your fraudulent transaction.
Kind regards,
Gaijin Entertainment Support Team
tovabbra is csak bullshiteles folyik......a steam cseszik valaszolni 15-e ota.......egyszeruen nem fogom fel milyen fraud report-rol beszel.....a steam accountomon semmilyen vasarlas nincs csak a fizetos pakkok amikkel mar evek ota jatszom...
mit jelent pontosan ez a Freud report??