37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • unusual79
    Akkor Jagdpanther,M4A2 (76) W,T34-100,M26E1,M46 "Tiger". Ezek-ről is elég jó stat-ok vannak,és jókat írnak róluk.
  • Darun
    Adjak kölcsön?
  • foxbat88fx
    megint várhatok most 2 hónapot 100 kibaszott aranyra
    egyre szánalmasabb már a játék színvonala komolyan.... sosem lesz már PVE???
  • Savaran
    Azon csak én is pislogtam hogy a mögötte lévő asszem" százas lemez az hová lett? Majd így pz4-el nem lehet beverni szemből sehol, meg úgy nagyon semmi sem a szintjén, majd fel is teszik 6.3-ba tuti őket, szemét náczi tankok!
    Utoljára szerkesztette: Savaran, 2016.06.27. 15:27:09
  • hooah
    Kobra King, AC IV, Tiger P megvan de valami nagyobbon gondolkodom.
  • foxbat88fx
    na ebből se lesz semmi :(
    sok balfasz geci 45%-os faszt berak mellém és kilépnek 1 halállal majd a kibaszott 38%-os enemy nyer pfffff :D szánalmas
  • foxbat88fx
    wooooow csoda történt :D
    2,5 hónap után

persze, hogy a legnehezebbet kaptam de ez is valami :)
  • foxbat88fx
    mentem jó pár kört haverom acc-ján M60-al.... M46 Tigerrel... egyik sem az a hú de nagy élményt nyújtó tank :D
    az oroszokat még mindig százszor jobbnak tartom... T-54 1947 örök kedvenc pl. brutálisan lehet vele alázni top tierként
    míg M46-al bújkálni kell topként is
  • Nesuten
    is-3 ???
    nagyon gagyi vagy kis pöcörő
  • Fura Alak
    Úgy tűnik végre lesz előre lépés a Panter -ek lövegpajzsával! :D
    https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/319643-id0045181-270616-pz-kpfw-v-panther-gun-mantlet-inaccuracy/
    Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2016.06.27. 11:19:35
  • gstup
    Eddig nekem ami tényleg bejött és prém az a Black Cat M18.Van panzer III m-em.Szerintem egy hulladék.Úgy hogy nem is folytatom,mert ahány ember annyi vélemény.
  • unusual79
    Üdv. Német = PZ.III.N-KV1B-Churchill. Amcsi = USMC-M5A1-Black Cat-Cobra King. Orosz = T26E-TIII-T34-KV1E-SMK. Angol = A13MKII-ACIV-Scorpion-Black Prince-Iron Duke. Szerintem én ezeket venném meg ha úgy volna. ;) / mondjuk 1-2 meg van a low tier-ből /
  • kissssss
    németeknél a pz3 N low tierbe mocskosul OP... 3 másodpercenként 110mm pennes heat ajándék az ellenfélnek, be lehet vállalni még a kv-1 756(r) tankot is főleg most hogy kapott br csökkentést.

ruszkiknál a t-34/85E csirkehálós verzió igen jól tud hozni rp/sl terén... és bármi olyan tankot megéri venni ami nagy hurkatöltővel tüzel.

briteknél a Black Prince, ac4 thunderbolt, BP lassú de agyon van páncélozva és még gyorsan is tüzel...

amcsiknál tököm tudja...
  • hooah
    Ha már vélemény.
    Mit mondotok, melyik prémium tankot tudnátok ajánlani a különböző, nációkhoz, melyik a legjobb ár érték arányú a maga tierjében?
  • bgabor911
    Nem istenítettem én. Annyi a különbség köztünk hogy én nekem megvannak azok a tankok, amikről véleményt mondok. Te meg leszólod őket anélkül hogy egyetlen kört mentél volna velük. Ami valljuk be, nem túl hiteles vélemény.
    M46 egyébként elsőrangú flankelő tank BR 6.7-en, mert jól gyorsul előre/hátra és gyilkos a lövege, mikor oldalba kínálsz vele valamit. Persze fel kell fejleszteni maxra, mint minden tankot. Nagyon szeretik, akik tudnak vele játszani.
  • foxbat88fx
    M46-nál megálltam, kínszenvedés az a tank ilyen kibaszott lassú töltésidővel :D
    de ott van pl az általad istenített M60..... akkor már inkább a Centurion Mk.10
    gyorsabban tölt, és alapból megvan neki a HESH ammo amivel brutálul aprít.... maust is belövi mint állat
  • bgabor911
    " az egész usa tech treet ki lehetne vele húzni faszásan :D bár azok elég hulladék tankok"
    Pontosan melyik tier5 USA tankal vagy elégedetlen, és milyen rossz tapasztalataid vannak vele?
  • foxbat88fx
    nálam meg ez
  • Nesuten
    ez van ma

• kissssss
    m4a2 sherman és a rövid csövű jumbo is kapott "t-45 shot" nevű apcr lőszert ami ezer méterig átvisz 106mm-t, újonc tigrist használó emberkék ellen jó lesz.

t-25 mikor kapott apcr-t? az az átütés 6.0 szinten uhh...
  • foxbat88fx
    melyik kapott még új lőszert?
  • kissssss
    leheltek egy kis életet az amcsi tankokba az új löszerekkel, ideje volt már...
  • foxbat88fx
    hogy megváltozott ez a T95 így hogy van robbanó lőszere :) na meg hogy 6.7 lett
    Talizmán van rajta, így még prém nélkül is 4000-6000 exp egy kör vele :P ha lenne prémem az egész usa tech treet ki lehetne vele húzni faszásan :D bár azok elég hulladék tankok
  • jocking
    Előre borítékolható volt, hogy a 8.0 atgm játszótérré fog változni, nincs ezen miért meglepődni.
  • fighter_hu
    Ha jól rémlik 3 nap kihagyás után ugrik vissza az 1 napra de nem 100%.
  • kissssss
    nem indul újra ha kihagysz egy napot, én meg 171 napnál járok de már nagyon sok napot kihagytam.
  • Cobra.
    Kapja be a Gaijin, volt egy jó köröm, erre következőben az összes ellenfél +1-1.3 BR. Mondanom se kell, mennyit értem az 5.0-5.3-as Shermanokkal a Tigrisek meg Párducok ellen.
  • foxbat88fx
    jézusom!!! 8.0 epic játszhatatlan lett :D
    belépek és kapásból 5-5 IT-1-es mindkét oldalon :D
    35%-os vérpistikék 7-et ölnek vele átlagban :O akkor mire képes vele egy pro gamer????
  • RODLEE
    1 kérdés,már 201-ik napja mindig belépek és pörgetek! Ennek van valami jelentősége,mert ha jól tudom kihagyok 1 napot akkor kezdem az 1-ről!
  • vajakos21
    Az event fülön megtalálod.A repülős lista alján van.Sajnos napi egy van,így nem mindig tudod azt bevinni amit szeretnél.
  • bgabor911
    Van szimulátor event minden nap a játékban, arra kell bemenni.
  • Savaran
    Azért lenne jó vagy legalábbis én örülnék egy szimulátoros résznek, mert nekem csalódás volt a wot is meg ez is, hogy csak árkád lövöldék lettek, tank dogfight meg minden ilyen agyrém!
  • bgabor911
    Kempelésre valók, arra jók, másra nem nagyon, mert rendesen rámadni nem tudsz ezzel a sebességgel, amivel ezek vánszorognak meg fordulnak. A kempelést meg a játékosok zöme nem preferálja, plusz itt a mapok egy része akkora hogy ha elkezd valaki kempelni, lehet hogy egy darab ellenséget nem lát majd a csata során.

Tőlem lehetne rajtuk plazmaágyú is, akkor se találom jónak őket így hogy se páncél, se mozgékonyság.
  • Savaran
    Na igen ezzel egyetértek, pl.: az advance to the rhine pályán az ember kitörölheti a selyhaját a nashornal az tuti :)
  • kissssss
    lehet hogy az ágyú jó de mire pozícióba állítom a vasat vagy szétkapnak egy vadász gépel vagy jönnek a hellcat sportautók és az 50.cal géppuskával szitává lőnek.

nem mondom hogy egy jó köröm se volt mert két nappal ez előtt volt egy 9 killes berlin RB csatám vele de ezt az eredményt is csak azért tudtam elérni mert az ellenfél full barmokból állt össze, köze nem volt ehhez a skillnek vagy bármi másnak sajnos nagyon helyzet függő hogy milyen eredményt lehet elérni ezzel a konzervdobozzal.

kelet európa pályán egész használható ha sikerül feljutni a dombtetőre és a malom fedezékéből lövöldözni de ha bekerül egy kurszkra akkor el is lehet felejteni a további játékot.
  • Savaran
    5.3-ban az a PAK43-as dörrentő nem olyan rossz, ha kempelsz (1-1,2 km -ről) lősz egyet és visszatolatsz nem olyan frusztráló az a tank, valamint a 13mm-es páncélnak van egy előnye, hogy nem működik el a robbanótöltetek zöme amelyek becsapódnak, és simán átsuhan rajtad 2 legényt kiüt de még harcképes marad!
  • vajakos21
    Nem a Nashornal van a hiba.Alapon is jól lehet vele menni.Nem véletlen ha bennt van mixeden,más td-t nem igazán hoznak be.
  • kissssss
    sok szerencsét hozzá :)

én épp a nashornt tesztelem.... ekkora egy hulladék tankot is ritkán látni, kb majdnem egy szinten van a stuh42 spg-vel, 0 páncélzat 0 sebesség 0 gyorsulás 0 ágyú kiteríthetőség függőlegesen és még egy helyben is alig tud fordulni, ennél még a dickermax is fényévekkel jobb volt pedig azzal is lehetett szopni ha rosszul alakultak a dolgok.

csak egyszer fejlesszem ki a modulokat ennél a fémhulladéknál aztán soha többet nem is nézek rá...
  • foxbat88fx
    akkor erről jól lemaradtam mert most vettem észre nemrég :D
    kifejlesztem hátha azzal szépen muzsikál a T95 :)
  • kissssss
    "flaming premiums" megjelenésekor.