War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a játékosok fele instant itthagyná az egész játékot 😄
így is nagyon visszaesett a létszám
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.03.28. 18:33:28
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
az eddig általam játszott online játékokban (cod2, cod4, cod mw2, wot, wt) mindig a low grafika dominált....
szerintem még jó ideig ez így is lesz, hiába fejlődik a számítástechnika
a low grafika akkor is előny marad, amit sokan ki is használnak 😊
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
az nagyon enné a számítógépet 😄 benyomnád a füstöt és -20 fps az így is kevéske fps-ből....
szóval ha be is vezetnék, gondolom ULQ-n valami iszonyat ronda kockás mini füst effekt lenne belőle 😄
régebben teljesen jól megvoltam 6.7 szinten a K tigriseimmel, most meg már 5.7 szinten se szívesen játszanék mert a franc se tudja mikor fogja felkerekíteni az 5.7 br értékemet 6.0-ra és máris mehetek hidegháborús vasak ellen a wh-s tankjaimmal.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Lokker #29550: R9 390X egy i5 4690K-val partiban csak elég neki. 😊
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.03.28. 15:25:02
------
Amúgy valami esély van arra, hogy használhatóak lesznek a ködgránátok?
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.03.28. 14:27:09
én már két hete gyakorlatilag csak azért lépek be hogy pörögjön a láda hátha esik valami értelmes belőle, még az új tankokat se fejlesztetem ki.
ha meg közelebb megyek hogy nagyobb legyen a találati esély akkor meg a 12.7mm gépágyúk úgy szétkapnak mint foxi a lábtörlőt, ruszki meg brit bombázók ellen még oké de az amcsik már kemény ellenfelek.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
B-25-el én is alacsonyra megyek ha jön egy vadász mert ha alulról támad akkor végem 😄
de fentről tudom magam védeni viszonylag
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
az önvédelmi fegyverzetük meg csak madarak ellen volt jó
most nem tudom, hogy van.... rég mentem bombázóval
most mentem egy kört RB-ben B-25 mitchell-el ami a B-17 előtt van
és 3 db BF-109-et szedtem le a géppuskásaimmal egész könnyedén hmmmm érdekes
(én lőttem nem automatika, bár nem hiszem h ez számítana)
<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.03.27. 01:42:09
Youtube-on mindenesetre meg lehet hallgatni, akit érdekel.
meglett a 30 kill kaptam 10% credit boostert -.-" félretettem majd ha lesz prémem beaktiválom
kaptam ma teutronic giants hülyeségre is egy jegyet (jó lenne tudni miután kapja az ember)
5 csatára elég ugye.... szépen meg is lett 5/5 win... túl szép, hogy igaz legyen 😄
kaptam is egy Boomerank Mk. I leárazást 30%-ra -.-"
Perzsa 5 meccs alatt:16 kill.
Párduc A 3 meccs alatt 3 kill. 😄
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.03.26. 18:25:01
mi a jó a perzsában????
nyomom vele a köröket de egyszerűen szarrá aláznak minket a németek, vicc kategória
ha meg JP is van az enemynél akkor meg 100% a vereség mert ugye a JP-it is 2szer lehet a csatába vinni míg a perzsát csak egyszer 😄 totál hülyék ezek a gaijinesék, ilyen szar eventeket kitalálni 😄 jó hogy nem 5ször lehet egy csatába belépni a németekkel pfffff
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
míg panthert igen csak be kell célozni tornyon..... testet nem viszi, max alul, de azzal meg nem ölöd meg és a torony is igen pattogós tud lenni
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤