37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
foxbat88fx #31165 mai első csata...
olyan Alt+F4-el léptem ki a bekapott találat után, hogy majdnem leszakadt a billentyűzet tartó :D
kurva bugos anyjukat h nem tudják már kijavítani ezeket
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
bár a legdurvábban a Caernarvon bugos
a torony teteje simán belőhető amikor kb a lövedék beérkezési szöge 5 fokos.... -
foxbat88fx #31164 mit tud bekavarni egy driver????
programok telepítése és törlésében letörlöd... gép ujraindít
leszeded netről a legújabbat, feltelepíted, gép újraindít és ennyi -
BaleniX #31163 Hú... hát a driverhez nem igazán szeretek nyúlni, volt hogy eléggé bekavarta a gépem. Akkor marad az újrarakás. Köszi! -
xmanhun #31162 telepítsd újra,vagy frisítsd a video kártya drivert!! nekem is volt régebben hasonló problémám..... és ez megoldotta. -
BaleniX #31161 Üdv!
A legutóbbi frissítés óta a képen látható dolog fogad a játékban. Valakinek valami tipp hogy mi lehet a gond? Vagy jobb ha várok a következő frissítésig?
-
Madi92 #31160 Nyár van, az "efecteknek" is jár a szabadság. -
xmanhun #31159 olyan problémám van,hogy már napok óta elmegy az efect a játékban!!! vagy csak nekem van ilyen problémám?? -
Gonosz náczi tank, ki kellett cenzúrázni biztos :) -
kissssss #31157 lehet kurszk eventen ökörködni... természetesen mint mindig ferdi nélkül, de a ruszkik annyi su-152 vihetnek amennyit nem szégyenlek. -
gstup #31156 Pontosan. -
jocking #31155 WASD-al hogyan? Ha kilövök egy rakétát, arra az időre "lebénul" a tank, és a tank helyett a rakéte kezelőszerveivé válik a WASD? -
AB -ban kurzor, RB -ben már WASD tudtommal. (angol dettó) -
jocking #31153 Hallottam olyan rémhíreket az új rakétás német cuccról, hogy az orosszal ellentétben ebben nem lehet kurzorral irányítani a rakétát, hanem billentyűzettel kell. Ma eljutottam oda, hogy tudtam vele menni egy tesztkört (miután meg lett az emil), de tesztkörön simán tudtam irányítani a rakétát kurzorral.
Ez csak teszt alatt volt így, és tényleg billentyűzetes in-csata, vagy azóta kipeccselték? -
Átütésben az biztos, meg a brittek rugalmasabban álltak a kérdéshez mint az amcsik, akik szerint a tank nem tank elleni harcra való :) Aztán hamar rájöttek hogy arra is jónak kell hogy legyen!
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2016.07.04. 19:02:20 -
kissssss #31151 IRL szerintem azért a németek sokkal inkább a brit ágyúktól tartottak mint az amerikaiaktól a nyugati fronton, még a brit 57mm-es ágyú is jobban szerepelt mint az amcsi m3 ágyú. -
Brutálisan sok robbanótöltet van az orosz lőszerekben! A németekében elég kevés a 88-ig legalábbis az orosz 76,2mm es F34 is brutál mennyiség 100gramm fölött azthiszem, a nagyobb társaikat meg sem említem! A brittek meg köpdösik a vasgolyókat :) Robbanóanyag nuku :) Ha ez náluk tényleg így volt a háború alatt, akkor elég izgi lehetett angol tankos ként az élet! -
foxbat88fx #31149 naja az oroszak brutálisan jók :) ott még egy 35%-os játékostól is félek ha orosz tankkal van
míg amcsiban még egy COBET-estől sem.... bár még sosem láttam őket amcsi tankkal :D -
Nekem is előfordult már, de mit csodálkozol, az a páncél Sztálíneum! :) -
Luciferkee #31147 kkthxbye
-
BR 4-ig erősek az amerikaiak, utána meg nagyon nem. 4.0-s Sherman meg az 5.0-s kb ugyanazt tudja, csak az egyikkel Pz F4 meg T34 1942 ellen mész, a másikkal meg IS-1/2 T34-57, iletve Panther meg Tiger ellen, amik körberöhögik a 90mm-es átütését meg a 100mm-es frontpáncélt. -
Amcsikat még ki sem próbáltam szóval fingom sincs, német-orosz tankokat kedvelem, az amcsikból és az angolokból ellenfélként nem sok jót szűrtem le, legfőképpen nem félelmetes ellenfelek, legalábbis addig ameddig eljutottam (BR 6,7) -
foxbat88fx #31144 de mit balanszolnak? :D így is szarok az usa tankok....
SP nem lenne rossz, erre az is kap 13 sec újratöltési időt LOL -
Gondolom itt nem a realisztikusság volt a szempont hanem az úgynevezett "balanszolás" hozzáteszem a saját szájízük szerint! -
Én is szeretem, de ez már durva! -
foxbat88fx #31141 na eddig a T32 is valami szégyen kategória :D
mi a kurva anyámat töltenek ezen 16 másodpercig az emberek???? 90mm-es szar lövedékkel
T-54 meg 100mm-es és 7 sec
Caernarvon 84mm és 6 sec
ez meg 90mm és 16 sec -.-" -
foxbat88fx #31140 de jó neked.... kedvenc mapom -
Zsinórban háromszor Ash River....... -
kissssss #31138 és én még azt hittem hogy végre lesz értelme ennek a pályának mikor berakták a Dmax/Emil párost, jah megint csak álmodoztam... mire megmászok egy dombot azzal a 180hp motorral az ellenfél már rég körbe erőszakolta a pályát t34-el meg hellcatal.
árkádba tier1 tanokkal még oké, de ezen felül... kerüljétek mint ördög a szentelt vizet.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.07.02. 22:52:48 -
Nekem tetszik az a pálya (persze nem kedvenc, de inkább az, mint az új mapok). -
A white rock fortress pálya a mazohistáknak való! Aki kitalálta hát az érdekes egy személyiség lehet az tuti! -
Max_Andaxin #31135 Igen, RB-zek...meg nagyritkán SB...
KURKS-on nem is tudom...talán 3 hete játszottam utoljára...de pl. Mozdok???..létezik még az a map?
Nekem ezek hiányoznak....
-
foxbat88fx #31134 gondolom RB-zel...
nálam AB-ben pont a fordítottja van :(
nagyon kevés a városi map, pedig azok a legjobbak -
Max_Andaxin #31133
...persze ezekket én is oda sorolom, és szeretem is Őket, már ha játszatok rajta...mert - nem tuom másnál ez milyen arányban van - nálam ez úgy néz ki, hogy 20 csatából 15 az tuti valamelyik városi pálya...és most nem Pollandra, meg EEuropa-ra gondolok, hanem a fosadék Berlin, meg Rajna...és ez felváltva. Fellélegzek ha a többi 5 között ott van az imént említettek egyike....Elvétve játszok a fent említett nyitott nagy pályákon....sajna...
-
vajakos21 #31132 Chrome-on is csinálja -
kissssss #31131 hmm... nyavalyás warthunder oldal egyfolytában újra betölti magát megállás nélkül, más is tapasztalt ilyen problémát vagy csak az én firefox-om hülyült meg? -
kissssss #31130 akkor a tunézia meg el alamein és az a volkolamszk vagy milyen havas pálya micsoda ha nem nagy nyitott pálya a mozdok és Kurszk mellet?
(de szerintem még a hürtgen is elférne ide)
nem tudom hova akartok még több nyitott pályát...
városi pályákat kedvelő játékosoknak is kivan nyalva a seggük berlinel meg sztálingrádal.
szerintem egymás cseszegetése helyett inkább gajjinbát kéne szidni/baszogatni amiért még mindig nem tette elérhetővé a szelektálható pályák lehetőségét, én pl rohadtul nem vagyok kíváncsi a white rock forest pályára. -
Max_Andaxin #31129
..Luci, "nem is értem" miért írtad ezt..
Nem régiben volt egy szavazás...ott a "SOKAK" a nyomorék városi pályákra adták le a legtöbb szavazatot. Sőt - ha jól rémlik - még én is megkaptam (itt a fórumon is), hogy micsoda noob vagyok, mivel én is a nagy nyitott mapp-okat kedvelem a fosadák városiakat. A tankok nem városi harcra vannak kitalálva...Nem is értem az utóbbi időben miért ezekre mennek rá....(hagyjuk....)
-
Luciferkee #31128 Igen, sőt szerintem RB-ben sokkal jobban tudod befolyásolni egy csata kimenetelét. (Itt sem annyira, de sokkal inkább mint árkádban).
Méret: Igen, sajnos már RB-ben is elkezdték a pályákat lekicsinyíteni. "Kedvencem" a Finnland középső része. Szép dús növényzettel (éljenek az ULQ n00bok), kb 500 négyzetméteres nagyságával. Vicc.
Hiányozik nagyon a nagy Kursk, a nagy Poland, a nagy zöldes pálya (most nem jut eszembe a neve, de ebből is a kicsit adja csak be RB-be), a rendes nagy Finnland (nem csak a város, hanem a térkép egésze... hatalmas az a pálya).
Helyette kapok berlint, stalingradot poland kicsit, karelieat, kubant (ezt a kettőt különösen utálom) -
kissssss #31127 nekem eddig soloban max 10 win jött össze árkádban, én nem szeretek árkádban golden wagerezni mert néha olyan pályákra pakol be hogy kimozdulni se lehet a spawn helyről... -
Luciferkee #31126 Solo, Orosz, 5.3 RB. Általában a golden wagerek 3/4-e összejön ezen a tieren.