37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
foxbat88fx #31205 egy multiplayer játék attól multiplayer játék, hogy jobb legyél másoknál :D
ha annyira grafikás gamet akarok akkor átlépek GTA IV-ezni... ott nem számít a max graf mivel single player game -
Na igen mondjuk van aki az eredményekért játszik, van aki mint én csak az élvezet miatt, minimál graffal én speciel nem élvezném! Anno még "56-ban" tizenévesként mikor még cod1 meg cs1.6-al csapattam akkor még nálam is ott volt a teljesítmény kényszer, talán nem is voltam olyan rossz azokban a játékokban, de manapság ez már nem érdekel. -
vajakos21 #31203 Aztán elhinteni az újaknak itt a fórumon ,hogy mekkora pro gamer vagy... -
foxbat88fx #31202 mert jobban tudsz alázni, mit nem lehet ezen érteni? :D
max graffal 5 kill / csata
ulq-val 13 kill / csata
nagyon nem mindegy -
Luciferkee #31201 Még mindig nem értem, hogy miért jobb az ulq mikor "mindenkit látni" lehet a névtáblák miatt.
Az, hogy a cobetesek mi csinálnak (azt sem tudom kik ők) teljesen hidegen hagy.
A kérdés tehát: miért jobb az árkádban az ulq? -
foxbat88fx #31200 mert mindenki abban nyomja aki alázni akar...
szerinted a COBET-esek max grafon nyomják??? kétlem :D -
foxbat88fx #31199 én hibám hogy előttem 10 méterrel renderelődnek le a tárgyak??? hát te hülye vagy :D -
Luciferkee #31198 egyébként árkádban miért kell az ulq, amikor egy nagy vörös durrants ide felirat van minden tank felett? -
vajakos21 #31197 Akkor ne szidd őket azért ami a Te hibád.Én látom a házakat,fákat. Simen biztos,hogy 20% alatti az ULQ.Hamar feltünne ha sokan lennének. -
foxbat88fx #31196 dehogy kapcsolom
gamerek 80%-a ULQ-n nyomja -
Luciferkee #31195 

-
vajakos21 #31194 Kapcsopd ki az ULQ-t. -
foxbat88fx #31193 baszná teherbe az anyját aki a port novorossyk mapot csinálta
nem rendereli le a game a fél mapot bazdmeg... rálövök az ellenségre és persze van köztünk 26 ház 8 vagon 2 domb 4 roncs de eprsze nem látom...
aztán vígan megyek és kilő az enemy... mondom mi a faszom.... erre visszajátszásban látom, hogy előttem volt 15 méterre csak nem renderelte le a game...
na innentől kezdve amint meglátom ezt a mapot már lépek is ki -
gstup #31192 Én meg elküldtem megint a jó **** anyjába a retkes gazsit.Mehetek majd megint a dorával meteorok ellen.Bravo.A sok retardált majd megint trollkodhat. -
foxbat88fx #31191 AB-ben mit lehetett már vele alázni....
204 meccsem van vele és 668 kill :)
jó a T-10M-el még jobb a statom de az egy orosz tank, ez meg német :)
JT az egyetlen olyan német tank amit vétek kihagyni, bár most, hogy felvitték 7.3-ba lehet már nem lesz anniyra epic -
Szpecnyaz #31190 Én most megláttam hogy a Meteor F3 BR-je végre visszament 7.0-re és elmorzsoltam pár (öröm) könnycseppet. -
7.0 volt. Engem zavar, mert már megvan. :) -
Eddig is 7.3 volt nem? -
gstup #31187 Csak árkádban.Már a guta kerülgetett! -
foxbat88fx #31186 JT 7.3-as lesz... vége a pedózásnak :D -
kissssss #31185 erre már nem lehet mit mondani... nettó facepalm... -
Plata #31184 Csúcs,akkor fölöslegesen toltam el sok lóvét. -
Stefan99 #31183 google drive-ba tették a zsenik, lol -
Stefan99 #31182 Ha egy tankot megveszel(miután kifejlesztetted), az örökre megmarad. Ha hozzárendeled egy legénységhez(ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy adott legénység megtanulja az adott tankot használni), akkor is csak első alkalommal kell fizetni érte, utána ingyen cserélgetheted a már megvett/megtanult tankokat adott legénységgel. Tehát nem a garázsban kell 6 tankodnak lenni, hanem ennyit kell kifejleszteni a továbblépéshez.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2016.07.07. 14:28:02 -
Luciferkee #31181 Mivel a másik topic kihalt:
The efficiency of the 30mm HE shells (aircraft cannons) has been increased, especially when hitting smaller aircraft (single engine).
Ideje volt, vicces, hogy egy orosz 23-mm-es nagyságrendekkel jobb mint egy német 30mm-es. Kíváncsi vagyok, hogy mire jutottak.
BR változások is vannak, csak nem engedi megnyitni...
PEccs -
vajakos21 #31180 Azzal menj ami szimpatikus.( inkább szívok egy szimpatikus gépben mint nyerjek azzal amit utálok) Németet viszek csak,jól lehet menni velük. A mixedet eventnép találod.Egy tank+ repülő vihető.Nincs marker,se minimap segítség.Az van amit látsz. -
foxbat88fx #31179 jézusom a T32-ből kilőtt egy Tempest :D
hova lehet küldeni replayt???? ha erre nem kapok 5000 aranyat akkor semmire :D -
foxbat88fx #31178 itt a magyar leírás:
felejtsd el az amcsikat, csak oroszzal játszál :D
én pro gamernek tartom magam de amerikai tankokkal több körön keresztül 0 kill-ekkel végzek a csapat utolsó helyek valamelyikén.... ha van 2-3 kill-em már csoda :D
oroszokkal mindig benne vagyok a top3-ban, rendszerint első hely, és átlag 10+ kill
azért ez mindent elmond a játékról :) -
Egy legénységhez több tankot is tehetsz. Sőt, tankot is vásárolhatsz anélkül, hogy egy legénységet is kiképeznél rá. -
Plata #31176 Nincs valami kezdőknek szóló magyar leírás?Wothoz van a wotinfó ami sok jó infót ad,de WT-hez nem találtam értelmes magyar oldalt. -
Plata #31175 Mi az a mixed?Lehet úgy is játszani hogy nem csak egy ország tankjaival megyek csatába?
Ugye a 3-as rangú tankokhoz csak úgy jutok hozzá ha van a garázsban 6 darab 2-es rangú tank,na igen de csak 5 tankom lehet max,mert a hatodikhoz kellene fizetni.Őszintén szólva nem is csodálkozom hogy elfelejtettem a régi WT accom nevét meg kódját.
-
foxbat88fx #31174 ruszkik álomtankok :D
mobilisak, gyorsan töltenek, fasza átütés, durva páncélzat....
még a németek is elég kellemes tankok, de az amerikaiak, na azok kegyetlen szarok :D
emberi ésszel nem fogható fel, hogy miért tölt pl a super pershing 13 sec-ig :D holott semmi extra nincs abban a tankban
a T-44 dupla annyi idő alatt tölt és brutál mobilis és erős páncélzatú tank -
kissssss #31173 amcsik low tierben egész jók a gyorstüzelő 37mm ágyúikkal és a gyors tankjaikkal, aztán jön a szopóálarc fejezet az m3 ágyúval egy jó ideig, később az m1 ágyúval már könnyebb lesz a játék de továbbra is csak sunnyogva érdemes közlekedni...
sajnos egészen a jumboig vagy a t32-ig kell várni arra hogy legyen némi esélyed pattintani néhány lövedéket. -
vajakos21 #31172 A németekjel is jól lehet menni.Mixeden megyek csak.A kurksz eventen sok esélyük nem volt...ki is vették a Nashornt,hogy ...meg -
Plata #31171 Gondolom a német tankok ebben is ki vannak herélve,esetleg még angol tankok,azok is cukik.
Fene essen ebbe a nyári szünetbe,ha sok hülye gyerekkel nem lenne tele WoT nem is WT-znék. -
Bingo! -
Plata #31169 Vagyis ha szórakozni szeretnék akkor kezdjek retkes ruszkikat?
Gondolom ruszki játék a ruszki tank az op. -
Eleinte használhatók, BR3.3-4.0 környéke felett foghúzás. -
Plata #31167 Az amerikai tankok annyira rosszak?
Én az új accommal amerikai tankokat húzok,már van 5 darab.
Viszont lenne egy kérdésem amire nem találtam választ,legalább is magyarul nem.Commander golden battles wager nevű dolog hogyan működik?
Úgy gondoltam a nyáron amíg WoT-ban ilyen sok állat van keresek egy másik harckocsis játékot.
Igaz azt észrevettem hogy amerikai tankból feltűnően sokszor lőnek ki azonnal.Igaz másfajta tankot nem is próbáltam ki. -
foxbat88fx #31166 hát bazdmeg engem szopat ma ez a game de kegyetlenül :D
kedvenc mapomra (Karelia) berakott a fostalicska amerikai tankokkal...
naná, hogy 0 kill-el zártam a csatát -.-"