37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Luciferkee
    No igen, én is jobban szeretem a kugelt, viszont a coelian nincs még kimaxolva.
    Viszont a hortenen gondolkozom, hogy kicserélem én is C3-es aradora, a jó kis hortenem nem olyan mint régen volt :(
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.07.16. 21:54:42
  • gstup
    Amit be is vetettek?Szerintem a kugelig mindent.
  • gstup
    Ugyan ezt a felállást használom már kb 1 éve,csak én a jó kis kugelt viszem magammal + aradot (7.0-ást).Felejtsd el a coeliant.Sokkal jobb a kugel.Rengeteg ellenfelet meg tudsz lepni vele.
  • Luciferkee
    Értem, köszönöm.

Melyik létezett a német AAA-k közül?
  • Savaran
    a Coleian-ból csak prototipus készült sohasem működött sohasem harcolt sehol :)
  • Luciferkee
    Elővettem a 10,5 cm-es Tigrist eléggé pozitív köröket mentem vele eddig. Régen egy nagy rakás szar volt, most talán mintha buffolták volna? Egész jó mennyiségű robbanótöltet van a lőszereiben és mintha a motorja is sokkal erősebb lenne.
    Szerencsére ritkán rak be 8.0 közé, ott hasznavehetetlen lenne szegény.

Horten, 10,5 Tigris, JagdTiger, Panther II, Coelian egész jó felállásnak tűnik.
    Apropó Coelian: Hogyhogy nincs ennek HVAP lőszere? Való életben sem volt?

• Cobra.
    Csak rossz felén spawnolsz :)
  • kissssss
    most már értem miért nem akarnak az emberek repülni EC-ben...

ez lenne a reptér német oldalon...

Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.07.16. 17:51:33
  • Luciferkee
    Röviden:

RB eredmény:

SL eredmény:

WTF? Ehhez még jött hozzá +2 kill leoval, illetve +1 mig15 kill a hortennel. Ennek ellenére mínusz az egész. GG

Szerk: És még csak nem is heatfs-el lövök a leoval épp emiatt, hanem az alap igyenes APDS-el.
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.07.16. 17:27:10
  • kissssss
    most komolyan ennyire nem játszik senki se EC-vel? már 6 perce várok rá hogy berakjon egy csatába...
  • kissssss
    csak RB tank csatákban tudsz együtt repülni a tankokkal.

ha sikerül kitapasztalnia az embernek egy repülőt akkor utána már nem gond a repkedés, én pl már a harmadik stukának a moduljait fogom kimaxolni nemsokára.
  • ikarus44
    Ki kell választani a járműkínálatban. (Nekem pl a Német úgy van, hogy br. 4.3-5.7 közt a tankok (Mikor hogy), egy F4-es messer, és egy G, vagy a legelső (azon van még sziréna) Stuka)
  • Savaran
    Hogyan viszel be repülőt is a csatába? Nekem nincs, én nem szeretek repülőzni :)
  • kissssss
    nagyon aljas egy jószág ez a asu-57... két hellcatot is könnyen elkaptam ezzel.

• DasIsFuck
    Attól, mert nem fun vele játszani még OP:D

Nem tudom mennyi a pontos br-je én még a 4.3-as időkbe léptem be utoljára a játékba vele, na hát ott aztán nem nagyon van olyan amit ne nagyon aláznál agyon.
    A nagy kaliberű he lövedék maitt minden tankot ki tud szedni a játékban, a szintjén meg szinte mindent visz az ap lövedék is.
    Egyedül a kv tankok lennének komolyabb ellenfelek az erős páncéljuk miatt.
    A tigrissel egyszinten lenne a helye az ágyúja miatt.
  • foxbat88fx
    nem sok szart ér az a usa tank sem sajnos...
    van egy kis páncélja az tény, de a 13sec reload time totál megöli az egész tankot és az a páncél sem valami megbízható....
    6.7-en gyakorlatilag minden átviszi a testet szemből
  • kissssss
    extra páncélzat nélkül szemből a front páncélzat effektív vastagsága 133 és 120mm között van, extra két rétegű páncélzattal együtt kb 250mm körül lehet de az extra védelemre azt írja hogy "structural steel"... valószínűleg jóval kevesebb lehet az effektív védelme.

a torony extra védelemmel együtt 195mm vastag nagyjából, itt meg "rolled homogeneous armour" ír a + páncélzatra.
  • gstup
    De igen.Bocsánat.A super mutáns perzsa ami érdekel.
  • kissssss
    T-1? nem inkább E1-1?
  • gstup
    Sziasztok,

Valaki meg tudja mondani pontosan hogy mekkora effektív páncélja van az m26 T-1-nek a fronton és a torony fronton?Ahogy néztem eléggé sok! :)

Üdv,
    G
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.07.14. 14:24:37
  • unusual79
    Köszi,jah ezt is néztem. Itt is az van. Mindegy már egyébként megoldottam,de köszönöm azért. ;)
  • Azim04
    ez a hivatalos (ha jól tudom): http://warthunder.com/en/community/searchplayers/
  • unusual79
    Üdv mind. Valaki tudja esetleg hol tudom megnézni mikor regeltem az accom? Mert az orosz stat oldalon 2015.10.26-ot ír,de én annál régebben játszom.
  • kissssss
    féltéglával kellene fejbe vágni azt a vadbarmot aki kitalálta ezt az új mozdok pályát a spawn helyekkel együtt... 10 másodperc sem telt el a csatából de a pálya túloldaláról máris kaptam 4 találatot, spawnvédelem miatt nem tudtak egyből elkapni de messzire se lehetett eljutni mert a közelben 0/zéró fedezék van.

kiélhetik a fétisüket ezen a nagy pályán a nyitott tereket kedvelő emberkék.
  • foxbat88fx
    persze :) aztán kellett még 21 assist és meg is volt a napi 140 pont a ZUT-37-re
  • kissssss
    na lehoztam a maradék 5 kört RB-ben, szu-152 t-34/85 kv-2 t-34/57 összeállítás kell használni mint mindig.
  • fighter_hu
    Mikor találkoztunk azért tudtam már az elején hogy bukta mert előtte ezt a mecset toltam és tudtam hogy bünti kör jön :D
    http://kepkezelo.com/images/80eta3yvj93zeyyul4n1.jpg

Összejött amúgy a 12 repcsi?
  • foxbat88fx
    írtam ingame
  • kissssss
    na megvolt az 5 win is a rookie wagernél, kell még újabb 5...
  • Sherman0070
    Most volt ilyen eventes vacak. Azon benne voltam a top100-ban, amikor még éjfélkor néztem. Mikor fogom megkapni a goldot?
  • vajakos21
    Fos SG.Bocs a dupláért
  • vajakos21
    balance( gazsiék így hívják a japán gépeknél)
  • vajakos21
    balance( gazsiék így hívják a japán gépeknél)
  • gstup
    Azt nem tudja valaki megmondani ,hogy mitől olyan baromi drága a brit tankok javítási költsége?6.3-6.7-es tankoknak 10-11 ezer míg azon a szinten,de még magasabban lévő más nemzetek tankjai fele annyiba kerülnek!!
  • Schaffranek
    Ha minden igaz akkor bejelöltelek
  • kissssss
    nem baj majd legközelebb :)
  • Schaffranek
    Ooo, az asszony is megjött. Akkor majd legközelebb. Német ág nem egy életbiztosítás. :-D
  • Schaffranek
    De még én is elég gagyi vagyok, a 25. Szintemmel
  • Schaffranek
    Gép kifejlesztésnél ezeket szoktam.
  • foxbat88fx
    látom mazochista vagy ha ilyen gagyi tankokkal nyomod :D