War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.04.12. 19:08:01
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
hát még csak az kéne xD mert kis szinten stugIIIF és a P4F2 nagyon adja xD meg még a marder is xD
repülősben is a ruszkikkal érdemes menni vagy ott már a németek is használhatók ? 😮
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
" (Stug III F vagy a pz4F2 akkor a ruszkiknál milyen ellenfél lesz XD )"
ne agódj majd kapni fognak su-100y meg t34/100-at csak hogy meglegyen a "balance"
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.04.12. 18:40:16
3szor első helyen végezni pl... na ott fognak majd elvérezni 😄
VK-s küldetésnél a szakaszos volt a legszarabb a többi sima ügy volt...
alig rohangál VK 4501 pedig jó kis tank, creditet meg nagyon jól hozza
tegnap is 310k-t mentem 300%-os credit szorzóval prém nélkül
hát ez olyan szopó lesz mint a 70ik évfordulós event mikor a végén megkaptad a ruszki spitfiret ! az se volt kutya , ott meg győzni kellett , most legalább csak kill kell XD kiváncsi vagyok mikor bejön a keményebb német tank (Stug III F vagy a pz4F2 akkor a ruszkiknál milyen ellenfél lesz XD )
amúgy mindenki észrevette hogy miylen kurva kevés crew pontot lehet szerezni a csatában ? 😮 legelső voltam és kaptam kérlek szépen 8db -t xD ez mi ? 😄 😮
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
akkor nagyon lehetett őket alázni 😊
most már 16v11... szerencsére nekem meg is van a mai küldetés
Lehet a t34 jobb,de kill kell nem győzelem.Viszont nem kell sorba állni némettel.Válassz. Ha az első tankoson így felhúzod magad mi lesz később?
"Daily tasks may only be completed in the WW2 Chronicles Events."
szóval tudod hova teheted a 300+ repülőgépedet mikor csak adott tanokkal/repülőkel lehet menni, B+meg egyáltalán mentél a mostani eventen? a t34 tankok rózsaszirmot csinálnak a németek seggéből még úgy is hogy létszámhátrányban vannak.
most várakozik 134 ember ruszki oldalon német oldalon meg 9..... játékélvezet meg a tudod mit.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.04.12. 18:06:26
lemaradsz a jó dolgokról 😊
mint a WT, kocsma, csavargás, haverok 😄
és aki kötelezővé tette a bomba késleltetést remélem örök életében sünt fog szarni , de jön nagyot és tüskéset 😄
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.04.12. 17:21:18
felfogtad?
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
no comment.
16v8 RB-ben
szerencsétlen oroszoknak esélyük nem volt
119 orosz sorban álló és 3 német 😄 😄
átlagos relatív helyezés valóban jó mutató..... persze rengeteg embernek az is szar %-on van 😊
kb. csak hátráltatlják a csapatot, mert lökdösnek, neked mennek, beállnak eléd, felborulnak, szakadékba esnek, kempelnek stb
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.04.12. 14:36:08
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.04.12. 12:44:59
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.12. 12:16:00
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
Igaz csak árkádban, de RB is simán meglenne 55 felett, ha nem a szutyok amcsi tankokkal csináltam volna a nagyrészét.
De amúgy CHaooSS is mondta szinte alig van köze a winrate-nek a skillhez. Ahhoz már nagyon vérprofinak kell lenni, hogy valaki egymaga kompenzálni tudja az egész csapata pocsék teljesítményét, és még akkor is ott van, hogy mi van ha a másik csapatban is van egy vérprofi.
Amit inkább érdemes nézni az a K/D arány, meg a csapatban elért átlagos relatív helyezés (utóbbit csak az ingame stat írja). Bár ezek sem adnak tökéletes képet, egy rosszabb fajta stock járgány húzása nagyon le tudja őket rontani. Pl a PT-76 és a T92 light is olyanok, hogy amíg nincs meg a top lőszer kb csak meghalni mész be, mert olyan helyre dob, ahol nem ütsz be semmit.
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
mert nagyon ritkán látok ilyen játékosokat
kicsit sántít nekem ez a matek 😄
De ehhez a témához hozzá szólva. Szerintem teljesen mind1 melyik játékkal mennyien játszanak vagy mennyien hagyják ott. Semmit nem jelent addig a pontig amíg eltartja a játékos szám. Eleve a kettő más célközönségnek készült így még feleslegesebb az összehasonlítás.
Ami a wot és a wt közt a különbséget jelenti hogy a wot pontosan azt nyújtja amit ígér. Árkád tankcsaták! Megvan a kis szabályrendszerük mindenki elfogadta és működik, ennyi.
Addig a wt kikerült a senki földjére, kedvezni akar a wot közönségének is árkád elemekkel, de szeretne realisztikus is lenni hogy más legyen és hogy egy másik játékos tábort is megnyerjen magának. Ebből lett az amit most ők játék címszó alatt itt letettek az asztalra. Egyik tábornak se tudnak megfelelni maradéktalanul, de legalább tele van súlyos hibákkal az egész.
A másik a WG nekem sokkal hitelesebb mint a Gaijin, persze többet wt-ztem mint wotoztam de a wg sose hazudott bele az ember pofájába, (lásd fekete lőszer rekesz), ha ott akció van akkor az akció is és nem egy rakat faszság gyűjteménye, mint a legutóbbi gaijin karácsony. A wg legalább kijelölt egy utat és azon haladnak. A gaijin csak ötletelget, és ami igazán szar ötlet azt meg is valósítják, meg néha 1-2 kiváló ötletet is de azt akkor amilyen szarul csak lehet.
Pedig a wt lemosná a pályáról a wotot mindenféle erőlködés nélkül. Csak sajnos az ultra realisztikus fizika képes arra hogy a tankod fent akadjon egy kavicson, a gyilkos fakerítések egyre csak tizedelik a legénységeket. A semmivel nem magyarázható átütés/lepattanó anomáliákról nem is beszélve. Amikor szar napod van akkor több lövést kibír egy AA mintha a wotban T1 cunningam-el szednéd le a hp-t egy mausról, és igen HE-ből is akár.
szoktam nézegetni kiváncsiságból milyen játékosokkal dob össze a game és ilyen 44% 45% rengeteg van
de vannak durvábbak is.... 38-42% közöttiek
Azért WT szimulátor tankcsatában nem ez a söpredék játszik. De sokszor sokan elmondták már, hogy a repülős résszel és szimulátor tankos játékmóddal is rendelkező WT-t nem érdemes a WoT-hoz hasonlítani, mert teljesen más réteget céloznak.
A WoT-ot az Armored Warfare-el lenne érdemes összehasonlítani, mert mindkettő pontosan ugyanazt a szolgáltatást nyújtja.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
nem elég a rohadt bombák elől futkosni, de az lenne a szép, ha 46centis ágyúkkal lőnének még ránk..
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.11. 15:55:38
Wt-be még néha benézek, de túl sokáig nem tud lekötni, pár meccs után el is szoktam veszteni a motivációm.
wot-ot egy életre befejeztem,már nem fog meg a gyűjtögető része és baromi unallmas a játékmenet.
Emellett iszonyat frusztráló és grindolós az egész.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
2014: 100 millio
2015 szeptember: "According to product manager Maksim Chuvalov, WoT has not reached its peak of popularity yet;
- The total number of players registered in Wargaming products on all platforms together is 150 million"
Akkor ez nem csak a Wot... 😊
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Szóval ami fix, hogy anno a WG-sek kaptak egy sok-sok milliós tőkeinjekciót, és abból fejlesztették le a játékot. Saját maguk által publikált adataik szerint 160 millió regisztrált játékos van, ebbe szerintem a mobilos verzió is, meg az összes fake reg is beletartozik, és persze lehet, hogy túlzó. A bevételeikről pedig olyan infok keringenek, hogy leosztva játékosokra az összes reg kb 8 dollárt költött eddig. Átlagolva, tehát van aki semmit, más meg százasokat. Ezek azok az adatok amik a neten fent vannak. Nem gondolom, hogy ez valós, mert ez k*rva nagy szám, de ahogy hallottam Magyarországon már a tv-ben is reklámoznak, itt németben is találkozom vele, egy csomó munkatársam is tolja, szóval ki tudja. Kíváncsi lennék a valós számokra...
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
A WoT korszakalkotó játék volt mikor megjelent, de nagyon régen elavult már.
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.10. 20:46:46