37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • PLaci #31365
    A legtöbb játékos sík hülye, nemzettől függetlenül. Kivéve az oroszokat, ők 2x akkora balfaszok mindenkinél.
  • foxbat88fx
    fúúú de utálom én ezeket a buzi magyarokat :D
    magyarok nagy része is balfasz itt is....
  • kissssss
    mások is írták csata közben hogy nem tudják előhozni a sniper nézetet, én nem vettem észre semmi ilyesmit... eddig.
  • foxbat88fx
    van új bug?
    1 másodpercig kell nyomni a shift-et, hogy belépjen sniper mode-ba...
    kurva idegesítőőőőőőő
  • kissssss
    akár mikor... az elsö kör csak 2 napig tart így muszáj belehúzni.

repülős acsikal még sehol nem tartok....
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.07.23. 00:12:11
  • Zoli105
    benne vagyok :D (csak úgye WOOWs animés hajóért is harcolok :D oda végülis nem kell sok már :D ) de mikor érnél rá ? :)
  • kissssss
    már megint jönnek ezekkel a "legyél első hehezet x csatán keresztül" faszságokkal....

látom megint szakaszozni kell ha el akar érni valamit az ember, ha valakinek van kedve megcsinálni a küldetéseket akkor szóljon... együtt könnyebben menne.
  • Fura Alak
    Ezért láttam furcsa sorokat 2016_summer értékeket a battle log -okban. :D
  • fighter_hu
    nyári küldi tankok és repcsik-ért http://warthunder.com/en/news/4151-special-operation-s-u-m-m-e-r-en/
  • Fura Alak
    Ölj x Attacker -t.... mekkora egy szemét küldetés............ Attacker.... legritkábban használt IG repülőgép osztály, és akkor is 99,99999%-ban fűnyíró módban... Ha valaki hoz is be, folyton ellopják a kill -t..... :'(
  • gstup
    Köszönöm a válaszokat. A brit ágon lévőre gondoltam.Igen,a T-95 sokkal jobbnak tűnik.
  • kissssss
    na ezeket majd megnézem :)
  • PLaci #31353
    Egy jó kis csata hétfőről:

Replay.

--------

Meg egy jó kis csata pár perccel ezelőttről:

Replay.
  • PLaci #31352
    Mai képes feladvány:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mi a hiba a képen? :)

• kissssss
    na amcsik kapnak m60a1 tankot, lassacskán megérik az idő egy t55-re t62-re is most már.
  • foxbat88fx
    amióta a T95 megkapta a robbanólőszert azóta elég állat lett... nagy távolságból persze :)
    Tortise sokkal szarabb, jóval papírabb, Is-2 mod 44 gyakorlatilag szinte bárhol átlövi és azonnal annyi a tanknak, míg a T95-nél a kupolát nem olyan egyszerű nagy távolságból belőni
  • fighter_hu
    Ha a t95-re gondolsz, én személyesen nem tudok róla nyilatkozni de a kupolán lövést nagyon nem szereti a legénység.
    Ha érdekel élőbe mit tud (és a többi usa 6,7-s tank) https://www.twitch.tv/hexalhun , ps4en tolja.
  • vajakos21
    Nekem is be van állítva ru.Semmi gond vele.Mondjuk simnél kell is a kis létszám miatt
  • gstup
    Sziasztok,

Szárazföldi teknős megvan valakinek?Mik a vélemények róla?Az amerikai ágon lévő nagy dög jobban tetszik.Az keményebb dió!

Üdv,
    G
  • Fura Alak
    RU? Szeretsz hekkerek ellen menni? :)
  • Renegade
    hmmm, akkor nekem volt pechem, EU + RU van beállítva
  • foxbat88fx
    lehet rossz szerverre akarsz felmenni...
    EU-n tier 1-2-3-ba szinte 10 sec alatt be kellene dobnia AB-ben 16v16 csatára
  • Plata
    Van benne ruszki német amerikai és angol.
    Van sok játékos,szerintem rossz helyre akarsz menni játszani.
  • Renegade
    pár kérdés, kezdőként (2 napos acc):

a játék tényleg üres, vagy csak nekem volt pechem?

egyelőre elsősorban arcade battle, ami megesik, hogy 4 játékos a többi AI.
    két-háromszor próbálkoztam RB-vel, pl amikor ebédeltem, így nem volt akkora gond a 2+ perc várakozási idő, de ott még rosszabb volt a helyzet, volt, hogy összesen csak 4 szárazföldi jármű kóválygott jobbra balra.

mivel még csak 2.0-ás besorolású tankokkal megyek, így nem tudom, hogy ugyanaz lesz-e később, mint amit a WOT hozott akkor amikor még csak három nemzet volt benne: vannak az orosz tankok, a többi kaja.
  • RODLEE
    Az orosz oldalon egérrel lehet irányítani a rakétát?
  • RODLEE
    Értem akkor próbálom! Kössz!
  • kissssss
    németeknél csak wasd gombokal tudod irányítani a rakétát, de ez csak RB/SB? modban van így.
  • RODLEE
    A német rakétás kütyü az nem olyan mint az orosz ugye?
    az orosznál tudod irányítani a rakettyűt a németnél nem!?
  • bgabor911
    150 mm-es tarack, HE only lőszerrel. Nekem tuti nem kéne.
  • Sherman0070
    Láttam. Csoda hogy nem törölték azokat a commenteket.
  • fighter_hu
    Ki is lettek osztva a kommenteknél rendesen....,vége az lesz, hogy lesz egy a sima fába és egy parancsnoki prémnek ebből is...
    Vajon a nagy tesó sturmtigerrel ha jön valaha is ,mi lesz ? :D
  • Sherman0070
    Mi a francért prémium az összes tank.....
    Most jól van, hogy kezdenek csődbe menni a szar hozzáállásuk miatt... de akkor is...
  • kissssss
    flaming premiums update után ez már nem meglepő... német brummogómaciból is csináltak vagy 300+ darabot ennek ellenére prém lesz úgy mint a japán repülőcsónak, vagy mint a német fw-189(uhu) ami lassacskán már a harmadik update-et fogja lekésni.

érdekes módon a WT fórumon a Suggestions résznél egész jó sturmpanzer line-t tudtak összeállítani az emberek olyan tankokból amit rendszeresen gyártottak 33 és 45 között a németek, ennek ellenére gajjin mégis szart rá... pedig ha megcsinálták volna úgy mint a már bent lévő panzerjager vonalat akkor egy rossz szava nem lett volna senkinek se.

még egy érdekesség :D su-152 és a kv-2 már a kezdetektől fogva bent vannak a játékba... a német oldalon meg egy nagy semmi van a e téren, és amikor kapnának valami használható derpgunt akkor rögtön berakják prémiumnak.

még hogy nincs russian bias...

• Luciferkee
    Sturmpanzer IV Brummbär

Persze prémium...
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.07.20. 19:20:55
  • Sherman0070
    Engem naponta szedtek ki ilyen szögekből, amikor Tiger II (H)-val mentem.
  • foxbat88fx
    na többek között ezért is szabadultam meg az acc-tól :)
    BR 1.0 egész élvezetes.. de sztem azt sem fogom sokáig nyomni
  • kissssss
    t-34.... szerintem nem kell többet mondanom. :)
  • Luciferkee
    kommentár nélkül...: (jobb alsó sarok, killcam)

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.07.19. 22:24:55
  • Renegade
    hát én még csak 24 órája kezdtem, ahogy nézem egy kb fele ilyet összekattintgat egy kezdő. :)
  • foxbat88fx
    na most már visszaírt emailre.... azt írta csak letörölt facebook ismerősei közül... mégsem tudtam neki írni... most már tudok
    holnap kiderül h kapok-e sms-t vagy sem :) remélem igen...
    a support meg ha visszaír visszaírok neki, hogy csak kicsit be voltam baszva és nem tudtam belépni sry XD