War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Replay
Mintapéldája annak, amikor a játék rájön, hogy lehet, hogy túl messzire ment, és talál rá egy módot, hogy bocsánatot kérdjen <#nyes>#nyes>
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
(épp most sikerült gépközelébe érnem, azt hiszem a mai event task-ok kimaradnak)
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Azt már kiolvastam az írásaidból, hogy te nagyon nem szereted a tankvadászokat 😄 Én viszont szeretem, a kedvenc tankom is a Jagdtiger(valóságban és játékban egyaránt). Hogy könnyen ki lehet lőni? Ezt azért nem mondanám. Noha a 250 milliméteres részt könnyen át lehet csapni APDS, APCR, HEAT-FS lőszerrel(utóbbival mondjuk bárhonnan át lehet lőni bármit és bárhol), attól még elég sokszor én nevetek a végén 😄 A játék statisztikája szintén ezt mutatja 😊
Top tankok közül majdnem az összes megvan(t54-51, m60, chieftain hiányzik csak) és hogy őszinte legyek, én a Jagdtigerben érzem magam a legnagyobb biztonságban és ezzel szeretek a legjobban menni. Szóval igen, számomra egy torony nélküli tank az etalon, ami ráadásul még német is<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.04.17. 16:51:03
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
te jó isten 😄
Így, hogy ő fizet érte, Te tudsz legalább ingyen játszani. Ha senki nem fizetne semmiért, már rég nem lenne WT.
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Ez is meg van
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Azért az elsőtől nagyon elmaradtam ...
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2016.04.17. 14:55:11

Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.17. 12:34:10
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
mini JT.... főleg 4.3-on
kiváncsi leszek mikor viszik fel 5.0-ra
Nashornt meg 6.0-ra
vicc kategória ez a gajjin...
nem voltam benne biztos 😊
kössz a választ
AB -n vagy kezdetkor legyalulnak, és/vagy nem marad elég préda, ha túléled.

Próbáltam az RB -t, de akkora a map, mint 2 Magyarország...... Már ha bejutsz.

Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.04.16. 11:29:35
Számomra amúgy a Leopard leginkább egy olyan M60-nak tűnik, amiről lelopták a páncélzatot. Olyannak tűnnek mint egy olyan katona, aki a társaival ellentétben golyóálló mellény és sisak helyett félmeztelenül, egy szál gatyában harcol. Nyilván gyosabb és könnyebben mozog emiatt, csak el ne találja bármi is. <#smile>#smile>

Átlagosan az első percekben elhullik a csapat 60-70%-a.. kész röhej
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.15. 19:35:44
De ha már maradsz: Kezdésnek mindenképp az oroszokat próbálgasd az agyvérzés elkerülése érdekében. Idővel meg szerintem egyértelműen érdemes a németek felé orientálódni. Tíz alkalomból kilencszer szenvedés velük a játék, de nincs is annál szebb, mint amikor egy orosz csapatot legyalultok, annak ellenére, hogy teljesen unfair az MM.
Más: mióta lett az MM szerint elfogadható, hogy egy full német csapat ellen, ahol a Jagtiger (7.0) a legmagasabb tank, is3- mat és t54 -et dob be? Eddig legalább kaptunk valami kompenzációt a mi oldalunkra, de ez már nevetséges...
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.15. 17:51:59
gaijin sunyi módon visszatette, hogy elakadjanak újra a kerítésben, villanyoszlopban, fában stb...
gondolom akkor a HE is megkapta újra
1500 méterről 3x nem sebzett semmit.. azt hittem kivágom az egész gépet az ablakon. centurion hasát 2x lőttem és 1x a frontját és ez a 3 lövés csak annyit okozott, hogy sárga lett 2 legénységi tag..
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.15. 17:25:08
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.04.15. 17:19:33
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
én a jagpz4(70)-ig bírtam ki agyvérzés nélkül de itt megálltam a td-k fullra kifejlesztésével mert lassúak pattannak mindenről és ha sikerül is valamit eltalálnod akkor a sebzésed lesz minimális...
A StuG. G-ig, még én is élveztem az ágat, de ezzel az SPG-vel, már nagyon szenvedős.
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.15. 15:01:00
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.