War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Hide and fear, Cobra Commander is here !
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
Semmiképpen sem jó pilóta, igen, és végképp nem profi. De lentebb kifejtettem.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
mert eszméletlen agyhalott faszfej csapattagok vannak és ez kurvára irritáló már ! Aki meg kitalálta hogy 1 emberrel is működik a tank azt a legkegyetlenebb módon fingatnám ki ! -.-
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
ez a bajom, hogy a sok lowos teljesen tönkreteszi a realistic élményt
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Aki sír a Low grafika használatért az mennyen a gecibe mert semmit előnyt nem ad 😊
Na ja, de biztos kell nekik valami siker az életben, ha már más nem jutott... Mással nem nagyon tudom ezt magyarázni.
gondolj bele az én 8 éves gépemmel lealázom a core i7-es noobokat, tök vicces 😄😄
foxbat88fx: " én is low grafon nyomom.... aki jól akar játszani az low-on nyomja 😊 "
Akinek rossz a gépe az ugye nem direkt csinálja, de aki jó géppel ulq-n játszik aztán jó játékosnak tartja/tartják az azért nem oké.. csak mások játékát rontják el azok akik rb-ben is ulq-val játszanak
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.23. 13:36:00
Ez egy ilyen játék, ha valaki lowon játszik, annak hihetetlen nagy előnye van RB-ben. Kipróbáltam, szóval tudom.
Korábban, kezdő koromban az istenért nem tudtam kilőni senkit, de még csak látni sem láttam, hogy engem honnan, hogyan. Levettem lowra, mindent egyből megértettem.
UI: Azt meg sosem fogom megérteni, hogy valaki miért akar, olyan játékkal játszani, ahol fontos tényező a grafika, de nem bírja a gépe. Wotal, hogy állsz? Ott nem számít, ha lowon játszol és az is tankos, árkádban még jobb is.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.04.23. 13:07:29
Head on támadásnál 50% esélyed van rá hogy meghalsz, de ha életben is maradsz, további jó esélyed van rá hogy megsérüljön a géped, a sérülés pedig a jeteknél azt szokta jelenteni hogy haza kell menniük a reptérre, mert alkalmatlanok már a normális légiharcra. Jó 75%-esélye van annak hogy egy head-onból nem jössz ki sértetlen géppel. Namost ez messze túl nagy kockázat egyetlen killért egy értelmes pilóta számára, aki több killt tervez csinálni a játékban, a valóságban meg nem akarja hogy megsérüljön vagy hogy lelőjék a gépét. (A kockázat még a fegyverek eltérő csőtorkolati sebességének figyelembevételével(pl:gyér Mk108) is túl nagy.) Egyszerűen nem éri meg a kockázat, ezért ilyen a valóságban nincs.
De mint látható, a még itt a játékban is elkerülik a vérprofi pilóták.
Ilyen csak a War Thuderben meg Lukács György 'Vörösfarkú Niggerek' című filmeposzában van, minden idők legócskább repülős filmjében.
pláne, hogy a briteket húzom, bár ezekkel is ki lehet fogni egy-egy jobb kört de nagyon óvatosnak kell lenni, könnyen kijön az ember velük 0 kill-el meg 7 assist-al egy csatából
aki jól akar játszani az low-on nyomja 😊
tankos nagyon jól megy, nem akarok nagyképű lenni de ritkán vagyok top3-on kívűl AB-ben...
RB-ben is sürün benne vagyok
de repcsisben valami szégyen a teljesítményem 😄
BR 1.0 gépekkel AB-ben még jól megy 😄
4.0 környékén AB-ben már örülök, hogy ha a top 10-ben benne vagyok
RB-ben örülök ha van 1 assist-om, nem hogy kill-em 😄
valamiért a repcsis nekem nagyon nem megy <#gonosz3>#gonosz3>
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.04.22. 20:07:42
külön öröm ha látok egy bombert 😄 (de nem is értem kill kell minek hozz bombázót !? 😮 ai földi nem számít sehova sem ! 😞 )
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.04.22. 18:38:36
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.04.22. 17:55:26
lusta bagázs...