War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AIexx
<#eljen>
Nesuten
valaki szakaszba most épp nem érek rá de később ... 😊

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Sherman0070
Ezt nektek 😛

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nem hiszem, hogy jobban fogod érezni magad tőle.Én örülök,hogy bennt van minden az a pár aki meg sivatagot játszij minden pályán nem oszt nem szoroz.Simen megyek,ritka ,Be lehet fejezni :-) Grat!rrr véleményes volna vajon láthatott- e vagy sem.Engem zavarna,ha így jutnéj előnyhöz,ahogy offline játékoknál se teszek be mindenféle isten módot.Csak magamat verem át
Cobra.
Olyan "vicces" volt ma, amikor a Dicker Max lőszere lepattant a Marder oldaláról (igaz kb 30 fokos szögben találtam el), meg amikor az 5.0-s Sherman simán átlőtte a Tigrisem tornyát szemből, az én lőszerem meg pattant róla...

Hide and fear, Cobra Commander is here !

AIexx
<#falbav>
Hát lehet én is így ki fogom venni mert, ha más se akkor én se fogom használni.. rájöttem h már felesleges mert túl sokaknak nincs

ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P

"az szar játékos aki head on-ba megy"
Semmiképpen sem jó pilóta, igen, és végképp nem profi. De lentebb kifejtettem.
upsz véletlenül kibombáztam egy captain sobet nevű emberkét, ha olvassa a topikot akkor innét is üzenem bocsi 😄

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Nesuten
a g2 még nincs meg gyere ts re

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Okés később leszek kicsit pihennem kell , kiakasztott a sok hülye 😞 amúgy az eventet csinálom 😄 Stalingrad tankos része , német oldal (Pz4G Stug IIIF és Bf109 G2 ), amúgy jó érzés magabiztos beképzelt oroszokat kilőni 😄 (az ellenfél oldalán is mekkora hülyék vannak 😮 )

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Nesuten
nekem a játék telepítésekor be se rakta ezt a cuccot és így nincs fű az optikában

Nesuten
akar

Valaki akar szakaszolni ?
mert eszméletlen agyhalott faszfej csapattagok vannak és ez kurvára irritáló már ! Aki meg kitalálta hogy 1 emberrel is működik a tank azt a legkegyetlenebb módon fingatnám ki ! -.-

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Realistic battle... ez nem wot.. az lenne a lényege, hogy életszerű körülmények között játszunk.. mert az is, hogy 0 fű van rohadt sokat számít mert egy füvesebb dombon jóval feljebb kell menni, hogy lássam az ellenfelet, de a lowos meg azt látja, hogy a hülyének meg a teljes tankja kilátszik már és lazán kilövi.. ködgránátnak is lehetne szerepe a játékban, de az se lesz a low miatt..
ez a bajom, hogy a sok lowos teljesen tönkreteszi a realistic élményt

ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P

bardocz
Havas pályák napsütésben mondjuk majdhogynem játszhatatlanok, semmi sem látszik, csak a világító fehér, de hogy hol van domb, hol bukkanhat elő bárki, milyen a terepviszony, abból semmi.
Sherman0070
Számomra annyi előnyt ad, hogy elmegy a kedvem a játéktól.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

azért maradjunk bent a normális beszélgetés határán rendben? plz...

ad azért előnyt, de már nem annyit mint régebben 😊
AIexx
erről van szó! <#eljen>
Sherman0070
Ez kb. olyan mint amikor CS:GO-ban a 4:3 miatt sírnak mert úgy nagyobbnak látszik az enemy....

Sherman0070
Nem akarok beleszólni de..... mi az anyátokért sírtok a low grafika miatt? Amikor beszart a videókártyám FULL LOW-on toltam mindent.... érdekes módon ugyanúgy ott volt az összes bokor mint MAX grafikán...
Aki sír a Low grafika használatért az mennyen a gecibe mert semmit előnyt nem ad 😊

AIexx
ezt úgy hívják hogy leleményesség, ha eredményt akarsz elérni és nem gyönyörködni a tájban akkor szerintem is az ulq a nyerő.. 😊
"csak mások játékát rontják el azok akik rb-ben is ulq-val játszanak"

Na ja, de biztos kell nekik valami siker az életben, ha már más nem jutott... Mással nem nagyon tudom ezt magyarázni.

miért? tök jó 😄
gondolj bele az én 8 éves gépemmel lealázom a core i7-es noobokat, tök vicces 😄😄
ez itt a baj: "tankos neked nem hogy jól megy, hanem még nem találkoztam nálad jobb magyar tankossal ab-ben"
foxbat88fx: " én is low grafon nyomom.... aki jól akar játszani az low-on nyomja 😊 "

Akinek rossz a gépe az ugye nem direkt csinálja, de aki jó géppel ulq-n játszik aztán jó játékosnak tartja/tartják az azért nem oké.. csak mások játékát rontják el azok akik rb-ben is ulq-val játszanak
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.23. 13:36:00

Az egy dolog, csak aztán nem kéne istácsászárrá nyilvántartatni valakit, mert a pálya másik feléről látja, ha valaki az erdőben sunnyog, hanem szépen csöndben maradni.
Ez egy ilyen játék, ha valaki lowon játszik, annak hihetetlen nagy előnye van RB-ben. Kipróbáltam, szóval tudom.
Korábban, kezdő koromban az istenért nem tudtam kilőni senkit, de még csak látni sem láttam, hogy engem honnan, hogyan. Levettem lowra, mindent egyből megértettem.

UI: Azt meg sosem fogom megérteni, hogy valaki miért akar, olyan játékkal játszani, ahol fontos tényező a grafika, de nem bírja a gépe. Wotal, hogy állsz? Ott nem számít, ha lowon játszol és az is tankos, árkádban még jobb is.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.04.23. 13:07:29
AIexx
az szar játékos aki head on-ba megy, az szar játékos aki ultra low-on játszik.. áhá.. SZERINTED MIÉRT JÁTSZOK ULTRA LOWON TE ISTEN CSAPÁSA!? MERT A GÉPEM NEM BÍRJA!! ott leírtam az előbb.. ha jó gépem lenne, 1 másodperet nem játszanék low-on..
én már több hónapja nem találkoztam éjszakai csatával GF-ben, szerintem gyakrabban is előfordulhatna.

Miért? nekem tetszik, kár h 100-ból 1x adja be

a jó édes kurva anyját aki betette az éjszakai csatát tankosba 😄
AB+ low, hát azért nem akarok senkit sértegetni, de ez a legalja. Jó mondjuk low sokat nem dob ab-ben, de rb-ben játszani így ritka nagy g.ciség , én ultra mellet játszok egyedül a füvet szoktam csökkenteni, ha alacsonyabb tankkal megyek, de, hogy lowon játsszak végig... sok tudás nem kell hozzá, az az igazán jó játékos aki magas beállítások mellett végez jó eredménnyel.

Belinkeltem lejjebb Magz videóját, azon jól látszik hogy kell ezt rendesen, head on nélkül csinálni.

Head on támadásnál 50% esélyed van rá hogy meghalsz, de ha életben is maradsz, további jó esélyed van rá hogy megsérüljön a géped, a sérülés pedig a jeteknél azt szokta jelenteni hogy haza kell menniük a reptérre, mert alkalmatlanok már a normális légiharcra. Jó 75%-esélye van annak hogy egy head-onból nem jössz ki sértetlen géppel. Namost ez messze túl nagy kockázat egyetlen killért egy értelmes pilóta számára, aki több killt tervez csinálni a játékban, a valóságban meg nem akarja hogy megsérüljön vagy hogy lelőjék a gépét. (A kockázat még a fegyverek eltérő csőtorkolati sebességének figyelembevételével(pl:gyér Mk108) is túl nagy.) Egyszerűen nem éri meg a kockázat, ezért ilyen a valóságban nincs.
De mint látható, a még itt a játékban is elkerülik a vérprofi pilóták.

Ilyen csak a War Thuderben meg Lukács György 'Vörösfarkú Niggerek' című filmeposzában van, minden idők legócskább repülős filmjében.
Ha Te mondod.Mondjuk árkádban kb évente egyszer megyek be. 😊

azért ez túlzás 😄
pláne, hogy a briteket húzom, bár ezekkel is ki lehet fogni egy-egy jobb kört de nagyon óvatosnak kell lenni, könnyen kijön az ember velük 0 kill-el meg 7 assist-al egy csatából
AIexx
tankos neked nem hogy jól megy, hanem még nem találkoztam nálad jobb magyar tankossal ab-ben.. rb-t nemtom, azzal nem játszok... meglehet nézni foxbat statját és a többi magyarét, 1-2 van akinek hasonló! a repcsisbe meg majd beletanulsz.. 😉 😄
AIexx
már miért lenne bohóckodás a head-on? egy hunter ellen pl. semmi mást nem tudsz, mert ált. mindig menekülnek.. meg én úgy head-on-ozok ab-ben is és rb-ben is hogy 1km -ig lövök és kifordulok, oszt vagy bejön vagy nem, ennyi.. amúgy meg azért játszok ultra low -on mert öreg gépem van és ennyit bír, a tankos 30fps fölé így sem megy, sőt..
én is low grafon nyomom....
aki jól akar játszani az low-on nyomja 😊
Foxi, low grafikával, azért azt hozzá kell tenni.
jó neked, én épp most végeztem egy 52perces meccsel <#bdead> RB-ben, valami kegyetlen hogy milyen emberek játszanak itt eventben, vagy fél órán át kellet fárasztanom az utolsó gyereket mire feladta és visszatért a reptére feltölteni... ekkor már szartam a fair play-re rá repültem és addig lőttem amíg atomjaira nem eset szét az airfilden, végeredmény 3 kill és mínusz néhány száz hajszál.

szeretnék én úgy játszani repcsi RB-ben meg AB-ben ahogy Alexx tud 😄

tankos nagyon jól megy, nem akarok nagyképű lenni de ritkán vagyok top3-on kívűl AB-ben...
RB-ben is sürün benne vagyok

de repcsisben valami szégyen a teljesítményem 😄
BR 1.0 gépekkel AB-ben még jól megy 😄
4.0 környékén AB-ben már örülök, hogy ha a top 10-ben benne vagyok
RB-ben örülök ha van 1 assist-om, nem hogy kill-em 😄

valamiért a repcsis nekem nagyon nem megy <#gonosz3>
Szeretnék róla replayt, hogy hány volt a head-on bohóckodás belőle.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.04.22. 20:07:42
hát hazárd játékot játszok és headonra megyek a P38-cal talán 10 esetból 1-2 an mikor nem tudom leszedni 😄 (kill kell nem ? 😄 ) és 10-ből 7szer túl is élem és megyek a köv célpontra xD
külön öröm ha látok egy bombert 😄 (de nem is értem kill kell minek hozz bombázót !? 😮 ai földi nem számít sehova sem ! 😞 )

én még csak 8/30 járok(R😎 😞 egyszerűen mindig olyan ellenfeleket kapok ki akik nem hajlandóak turnfightolni velem.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.04.22. 18:38:36

sőt ott nem csak a tankok voltak limitálva hanem a repcsik is 😄 nem is értem most miért nincsen ?! 😮 De én csak azért is Japókkal fogom megcsinálni , a fele már megvan mert sok az agyhalott P-38-cal repülő egyén XD

Mivel Historical eventek vannak.No proto,no captured.Más kérdés,hogy a balance és a megjelenített típusok hagynak kivetnivalót maguk után.
Imádom.Is-3 szemből kilövi a 105-ös Tigrisem.Persze egy lövéstől üzemanyag berobban.Én a rohadt T-44-est oldalba lövöm.Kigyullad,majd eloltja és láss csodát tovább megy.És nem azzal van a baj,hogy egy lövéssel kiszedik a tigrist.Mert nem halhatatlan...
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.04.22. 17:55:26

p-38 gépek szarrá BMZ-ják a teljes japán csapatot, gajjob igazán berakhatna egy spawn limitet a p38-ra, érdekes a tankoknál ezt megtudták oldani itt miért nem?

lusta bagázs...

Sherman0070
Ez meg mi a szar? Már azt is megadják, hogy milyen mapon érvényes a kill??? Nagyon "jó" misszióknak tűnnek...

1 kivételével csak copypaste járgányokat...