37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Zegi Norbi HUN
    Ez a játék még hosszabb kihagyás után is meg tud nevettetni :D IS3-mal leadtam 6 lövést egy Párduc D tornyára és nem tudtam átlőni Ő persze a kukucskálón belőtte a lövedéket és egyből megölt Utánozhatatlan ez a játék
  • RODLEE
    Ezt megértem amit írsz,csak amit millioszór leírtunk itt lenne 1 reális SIM mod ami tényleg a valóságot tükrözné és akinek az tetszik azzal játszana akinek az egyszerűbb mód jön be az meg nyomja azzal! Enmyi!
  • RODLEE
    Mi kapta el 1Wiber???
  • kissssss
    én meg már azt hittem hogy az általam linkelt tankra kaptad :D

ezt a tankot már régóta beszeretném szerezni de valahogy gajjin megfeledkezett róla már alig(kb soha) lehet látni a csatákban, bezzeg az i301-böl mindig látni néhányat...
  • PLaci #31482
    :)

• fighter_hu
    Így http://wiki.warthunder.com/index.php?title=75mm_Gun_Motor_Carriage_M8
    Küldi tank volt meg az i301 repcsi is azon héten voltam nyaralni esélyem nem volt megszerezni azt 2 op dögöt
  • Panlaj

A Redditről van.
    Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2016.07.28. 22:00:41
  • Panlaj
    Ezt semmiért sem. Ez a 4. talizmán amit hozzám vág a játék. Kaptam a Gepárdra, a Zéró mo11-re, meg a 1940-es T-34-re. Pedig most a kugellel megyek, mert azt fejlesztem, erre ezt adja. Az első RB csatában ki is vettem vele szemből, tornyon keresztül az IS-3-ast. Most először lőttem ki ilyen dögöt.
  • kissssss
    m8a1 scott azt hogy?
  • fighter_hu
    Nem cserélünk? xD https://postimg.org/image/dqee1wr3b/
    persze nincs meg ...
  • kissssss
    szerintem ez is "flaming premiums" update lesz úgy mint az előző...
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.07.28. 19:19:30
  • Savaran
    Ja a másik meg hogy tele van a játék sosem volt szarokkal, mint a wot!
  • Savaran
    Sajnos ez nem világháború szimulátor! Megpróbálják többé kevésbé balanszosan összerakni a tankokat, úgy hogy azért a ruszkik legyenek többségében az op ganék, Ha időrendileg csoportosítanánk, a tiger h1, t34 1942 meg kv1 ellen menne. Mégis ki a fene szadomazózna kv1-el? Senki! Ezért érthető hogy miért van így a játék!
  • RODLEE
    EMIL a jobbik lőszerrel nem visz át 1 IS-2 tornyát 20 m-ről??? Vicc minek rakják be ezeket a bivaj TD-ket a qrva annyukért? Nem elég hogy lassúak ,de azért az erejüket hadják már meg!!!!Azt nem értem NÉMETEK ,miért nem tudnak 1 ilyen gamét összehozni??? CSalniuk se kellene ,ha csak reálisan visszaadnák a múltat!
  • bgabor911
    Na végre bazzeg, csak majdnem egy évet kellett várni a Leopard meg az M50 szovjet kortársára. Most jöhet a T-64-115 is.
  • Sherman0070
    Prém lesz ez is??.... Nevetséges a GF része a játéknak. Nem is kellett volna elkezdeni ezt a részlegét, maradtak volna a repcsiknél.
  • kissssss
    1900 darabot gyártottak belőle és mégis prémium lesz ez is... + amcsi ágba rakják miközben a kanadaiak meg angolok használták a commonwealth-ban, fuck logic gajjin fuck it.
  • kissssss
    az szép
  • Sherman0070
    Ram II
  • Panlaj

Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2016.07.28. 17:48:02
  • foxbat88fx
    meg.... nagy nehezen :)
    szerencse, hogy csak 5 db kellett... ahhoz is fél nap kellett
  • kissssss
    de ha a szakasztársnak kell a supp fire akkor neki csak sebeznie kell a célpontot és neked kell kilőnöd az ellenfelet.... ugyan ez fordítva ha neked kell supp fire
  • fighter_hu
    Az más :D
    Meglett azért valahogy? :D
  • foxbat88fx
    mert naná, hogy hajnali fél 2-kor veszem észre, hogy nincs kész a napi misszió
    ma meg úgy volt, hogy nem lesz áram du.3-ig, de mivel vihar volt/van így gondolom elmaradt a karbantartás :D
  • fighter_hu
    De miért nem jöttél mikor találkoztunk xD ? Akkor még volt egy hely :D

Nekem az utsó-t úgy adta meg hogy direkt csak láncoltam egy jp-t oldalról, szakasztárs utána kiszedte és meg is volt.
  • PLaci #31461

Nem ellopni kell a szakasztárs killjeit, hanem csak beleérni.
    Supporting Fire = a szakasztárs olyan killje, amit te megsebeztél.
  • foxbat88fx
    fent van még vki ilyenkor???
    kellene 2 kibaszott supporting fire... random squaddal megcsinálni lehetetlen, olyan lúzerek ezek mint atom

rohadjanak meg amikor ilyen squados szart kell csinálni...
    miért nem jó a solo????
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.07.28. 01:28:58
  • kissssss
    na a mai taskok is megvoltak, supp fire kicsit szenvedős volt hogy mindig el kellet lopni a szakasztárs killjeit, a gunner küldetés meg könnyebb volt mint gondoltam.. ruszki b-25 egy vadállat
  • Sherman0070
    Ma volt, hogy La-15-öket és Mig9/L-eket vertem szét. :D
  • Sherman0070
  • Luciferkee

Mit találjak még el rajta, hogy az a szar felrobbanjon?
  • Luciferkee
    Valaki nagyon frusztrált.
  • foxbat88fx
    akkor mi a faszomért játszotok???
    menjetek cod 2-őzni, nem kell más játékát elcseszni azzal, hogy balfaszok vagytok -.-"
  • Flikka
    Ne csodálkozz rajta, mikor az ötödiket küldöd az ellenfél oldalába és csak a piros pacákat látod a killkamon, az ellenfél meg mérgezett lőszerrel operál, megkarcolják az antennád és felrobbansz..
  • Fura Alak
    Én sem erőltetem, ha T-54 vagy IS-3 jön szembe, vagy ha a Jumbo -t felbassza a királytigrisek közé.
  • fighter_hu
    Árkádba a múltkor nem volt 1 emberes tank dolog, a mostanira azért kíváncsi vagyok :s
  • kissssss
    kíváncsi leszek hogy ez in game csatában hogyan fog működni... meg ha jól olvastam akkor félig meddig visszacsempészik a last man standing-ot is árkádba.
  • fighter_hu
    Hátha uptier-be felkúr 7,0-val full 8,0 ellen nekem is elég 1 halál nem jövök vissza szívni....
  • foxbat88fx
    ez a játék tényleg haldoklik...
    AB-ben 1 és 2 halállal lépkednek ki a játékosok....
  • Fura Alak
    5 -re csökkentették 11 -ről a mai GF "Supporting Fire" követelményt. :)