War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: AIexx, 2016.04.22. 17:14:10
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Ott a gépek elvesztik a repülési jellegzetességeiket, nem nagyon működnek a fizika törvényei és újratölt a lőszer.
Elég annyit elmondani szerintem az Arcade repülős módról hogy ott simán lehet késői messzerrel meg fókával fordulóharcolni. Kábé annyi köze van a repüléshez mint egy átlagos need for speedhez a valódi autóversenyekhez. Úgy néznek ki kívülről a gépek mint a valóságban, de ennyi.
Megnézném én hogy egy átlagos realistic csatában mennyi killt csinál, igazi pilóta módjára, tehát nincs head on meg a többi arcade faszság! Csak az ellenfél legyőzése a saját géped épségének a kockáztatása nélkül.
Persze az igazi a szimulátor lenne hogy instructor meg egérirányítás se legyen, csakhát ahhoz már fejkövető rendszer kell. Meg azt DCS-nek hívják. 😄
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.04.22. 15:56:08
egy ilyen taktikához jól összehangolt csapatjáték kell.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.22. 13:16:55
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
majd amikor Cromwell-el meg Comet-el kell szenvedned 😄 vagy Avenger..... uhhh na akkor szo**d le magadat kétszer egymás után
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.04.22. 12:31:59
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.04.22. 12:12:40
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
nem túlzol egy kicsit a vérprofi szóval ?
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
mindenki pz4-el megy 😄 unalmas fos
jó lenne ha már magasabb tier lenne.... Tiger vs IS-1 pl....
inkább tankos vagyok de szó nélkül beülök repülőbe is ha kell, RB csatákban mindig be van rakva legalább 1 repülő 😊
én is próbálom addig megközelíteni a célpontot amíg tisztán egyenletesen végig tudom sorozni a farkától a motorig az egész repülőt, de sajnos többnyire hamar észreveszik(tapasztaltabbak) a hang alapján hogy közelit egy repülő és akkor vagy megpróbálom követni vagy megyek vissza a magasba hogy jobb szögből tudjak támadni legközelebb, elég vegyes volt a mai nap volt mikor vérprofik jöttek hurrkákal meg p40-el, de volt olyan is hogy egyszerre 3 ellenséges gép eset át miközben próbáltak utánam kapaszkodni a magasba.
úgy halottam voltak vadászgépeik amik fel voltak fegyverezve 4db 12.7mm géppuskával vagy 2db 20mm gépágyúval de én nem vagyok otthon az olasz vadászgépek területén... biztos több eredményt értem volna el ma egy 20mm gépágyúval mint ezzel a 4 darab hátvakaróval.
Az mc202 meg egy elképsztően jól összerakott olasz repülőgép, elképesztően gyenge olasz fegyverekkel. De ha belegondolsz, nem is nagyon tudtak összerakni világszínvonalú harceszközöket, plusz ugye 43-ban kiszálltak a háborúból, utűna már nemigen voltak fejlesztéseik sem.
ez a gép egyedül csak a kétfedeles gépek ellen tudna hatékony lenni meg néhány korai egyfedeles nyitott pilótafülkével ellátott gép ellen.
egy jó előnye azért van ennek a gépnek BMZ-re kiváló... csak értelmes fegyverzet hiányában sokra nem megyünk vele.
Átlag 2 kill meccsenként, akár jetek ellen dob be akár nem.
Más, ez mégis mi a franc, találkoztatok már ezzel?

Konkrétan, azt nem lehetett látni, hogy merre van forgatva a gép, az ellenségről meg ne is beszéljünk. A napszakos cucc az egy dolog, de ennek nincs sok értelme.
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
1: miért van, hogy APDS-től szinte mindig berobban a lőszer, de normál AP-tól meg nem mindig?... tiszta vicc
2: miért van az, hogy nekünk 7.0 a max BR nekik meg 7.3 ... egyre többet van ez és kezd rohadtul idegesíteni
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.21. 15:07:28
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
AB-ben szerintem király gép a Dicki
egy ügyes t34 játékosnak elég ha beforgatja a tanktestet és már is el lehet felejteni hogy egy lövésből elkapd, maximum csak a tornyát fogod átlőni.
ha igazán ki akarod használni annak a német 75mm ágyúnak az erejét akkor menyél sim csatába, ha elég távolról kezdesz el párbajozni a ruszkikkal akkor többnyire te fogsz győzni, de az ilyen AB meg RB méretű pályákon csak szívni lehet szerintem 😞
ebben az eventben a németeknek csak akkor van esélyük nyerni ha kitudják harcolni a légi fölényt és a stukák nyugodtan tudnak bombázni.
AB-ben kurva jó TD, sokkal jobb mint a Nashorn
Mondjuk számíthattam volna erre, a valóságban sem volt több mint egy önjáró (inkább önvánszorgó) páncéltörő ágyú. Biztos tuti Matilda feeling lehet szimulátorban ahol többkilométeres távolságok vannak.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Megelőztetek 😄
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.04.20. 16:44:07
tök jó köröket mentem.... 5 kill 6 kill na mondom haladok
erre nézem öcsikben hogy 0 kill -.-" na mondom gg gaijin 😄
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

na nem baj következő évben már én is messzatropal megyek...
"mert a random csapattársak régen halottak lesznek mire te így pozícióba kerülsz."
😄D ha tudnád hányszor láttam ezt a mai nap... de egyszerűen nem lehet másképpen összehozni valamilyen eredményt mert máskülönben szét BNZ-ják a seggét az embernek...
Persze a Spitfire mk V-ös motorját nem nagy magasságra tervezték, szóval így is gáz lesz.
Pozitívum viszont, hogy csak a Messzer F4 Trópusi változatát engedélyezték az eventen, merthogy az kevesebb játékosnak van meg, gondolták így talán kisebb lesz a spam.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.04.19. 23:50:03
vagy csak egyszerűen kihasználja hogy majdnem minden téren erősebb géppel sealclubolhat egy jóízűt.
ehhez nem kell ész 😊 a vizet meg rendbe rakhatná már végre az úszómester.
" erre a bf109-re nem hatnak a fizika törvényei.... már 7 körön keresztül egyet se tudtam lelőni." Valszeg tudta a pilóta mire jó a gépe .
De ha valaki nem tud úszni azért még nem a víz a hülye :-)
remélem holnap nem ez a retardált málta event lesz...