37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Ez a játék még hosszabb kihagyás után is meg tud nevettetni :D IS3-mal leadtam 6 lövést egy Párduc D tornyára és nem tudtam átlőni
Ő persze a kukucskálón belőtte a lövedéket és egyből megölt
Utánozhatatlan ez a játék
-
RODLEE #31485 Ezt megértem amit írsz,csak amit millioszór leírtunk itt lenne 1 reális SIM mod ami tényleg a valóságot tükrözné és akinek az tetszik azzal játszana akinek az egyszerűbb mód jön be az meg nyomja azzal! Enmyi!
-
RODLEE #31484 Mi kapta el 1Wiber???
-
kissssss #31483 én meg már azt hittem hogy az általam linkelt tankra kaptad :D
ezt a tankot már régóta beszeretném szerezni de valahogy gajjin megfeledkezett róla már alig(kb soha) lehet látni a csatákban, bezzeg az i301-böl mindig látni néhányat... -
:)
-
fighter_hu #31481 Így http://wiki.warthunder.com/index.php?title=75mm_Gun_Motor_Carriage_M8
Küldi tank volt meg az i301 repcsi is azon héten voltam nyaralni esélyem nem volt megszerezni azt 2 op dögöt
-
Panlaj #31480
A Redditről van.
Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2016.07.28. 22:00:41 -
Panlaj #31479 Ezt semmiért sem. Ez a 4. talizmán amit hozzám vág a játék. Kaptam a Gepárdra, a Zéró mo11-re, meg a 1940-es T-34-re. Pedig most a kugellel megyek, mert azt fejlesztem, erre ezt adja. Az első RB csatában ki is vettem vele szemből, tornyon keresztül az IS-3-ast. Most először lőttem ki ilyen dögöt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kissssss #31478 m8a1 scott azt hogy? -
fighter_hu #31477 Nem cserélünk? xD https://postimg.org/image/dqee1wr3b/
persze nincs meg ... -
kissssss #31476 szerintem ez is "flaming premiums" update lesz úgy mint az előző...
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.07.28. 19:19:30 -
Ja a másik meg hogy tele van a játék sosem volt szarokkal, mint a wot! -
Sajnos ez nem világháború szimulátor! Megpróbálják többé kevésbé balanszosan összerakni a tankokat, úgy hogy azért a ruszkik legyenek többségében az op ganék, Ha időrendileg csoportosítanánk, a tiger h1, t34 1942 meg kv1 ellen menne. Mégis ki a fene szadomazózna kv1-el? Senki! Ezért érthető hogy miért van így a játék! -
RODLEE #31473 EMIL a jobbik lőszerrel nem visz át 1 IS-2 tornyát 20 m-ről??? Vicc minek rakják be ezeket a bivaj TD-ket a qrva annyukért? Nem elég hogy lassúak ,de azért az erejüket hadják már meg!!!!Azt nem értem NÉMETEK ,miért nem tudnak 1 ilyen gamét összehozni??? CSalniuk se kellene ,ha csak reálisan visszaadnák a múltat! -
bgabor911 #31472 Na végre bazzeg, csak majdnem egy évet kellett várni a Leopard meg az M50 szovjet kortársára. Most jöhet a T-64-115 is. -
Prém lesz ez is??.... Nevetséges a GF része a játéknak. Nem is kellett volna elkezdeni ezt a részlegét, maradtak volna a repcsiknél. -
kissssss #31470 1900 darabot gyártottak belőle és mégis prémium lesz ez is... + amcsi ágba rakják miközben a kanadaiak meg angolok használták a commonwealth-ban,
fuck logic gajjin fuck it.
-
kissssss #31469 az szép
-
Ram II -
Panlaj #31467 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2016.07.28. 17:48:02 -
foxbat88fx #31466 meg.... nagy nehezen :)
szerencse, hogy csak 5 db kellett... ahhoz is fél nap kellett -
kissssss #31465
de ha a szakasztársnak kell a supp fire akkor neki csak sebeznie kell a célpontot és neked kell kilőnöd az ellenfelet.... ugyan ez fordítva ha neked kell supp fire
-
fighter_hu #31464 Az más :D
Meglett azért valahogy? :D -
foxbat88fx #31463 mert naná, hogy hajnali fél 2-kor veszem észre, hogy nincs kész a napi misszió
ma meg úgy volt, hogy nem lesz áram du.3-ig, de mivel vihar volt/van így gondolom elmaradt a karbantartás :D -
fighter_hu #31462 De miért nem jöttél mikor találkoztunk xD ? Akkor még volt egy hely :D
Nekem az utsó-t úgy adta meg hogy direkt csak láncoltam egy jp-t oldalról, szakasztárs utána kiszedte és meg is volt. -

Nem ellopni kell a szakasztárs killjeit, hanem csak beleérni.
Supporting Fire = a szakasztárs olyan killje, amit te megsebeztél. -
foxbat88fx #31460 fent van még vki ilyenkor???
kellene 2 kibaszott supporting fire... random squaddal megcsinálni lehetetlen, olyan lúzerek ezek mint atom
rohadjanak meg amikor ilyen squados szart kell csinálni...
miért nem jó a solo????
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.07.28. 01:28:58 -
kissssss #31459 na a mai taskok is megvoltak, supp fire kicsit szenvedős volt hogy mindig el kellet lopni a szakasztárs killjeit, a gunner küldetés meg könnyebb volt mint gondoltam.. ruszki b-25 egy vadállat
-
Ma volt, hogy La-15-öket és Mig9/L-eket vertem szét. :D -
-
Luciferkee #31456
Mit találjak még el rajta, hogy az a szar felrobbanjon? -
Luciferkee #31455 Valaki nagyon frusztrált.
-
foxbat88fx #31454 akkor mi a faszomért játszotok???
menjetek cod 2-őzni, nem kell más játékát elcseszni azzal, hogy balfaszok vagytok -.-" -
Flikka #31453 Ne csodálkozz rajta, mikor az ötödiket küldöd az ellenfél oldalába és csak a piros pacákat látod a killkamon, az ellenfél meg mérgezett lőszerrel operál, megkarcolják az antennád és felrobbansz.. -
Én sem erőltetem, ha T-54 vagy IS-3 jön szembe, vagy ha a Jumbo -t felbassza a királytigrisek közé. -
fighter_hu #31450 Árkádba a múltkor nem volt 1 emberes tank dolog, a mostanira azért kíváncsi vagyok :s -
kissssss #31449 kíváncsi leszek hogy ez in game csatában hogyan fog működni... meg ha jól olvastam akkor félig meddig visszacsempészik a last man standing-ot is árkádba. -
fighter_hu #31448 Hátha uptier-be felkúr 7,0-val full 8,0 ellen nekem is elég 1 halál nem jövök vissza szívni.... -
foxbat88fx #31447 ez a játék tényleg haldoklik...
AB-ben 1 és 2 halállal lépkednek ki a játékosok.... -
5 -re csökkentették 11 -ről a mai GF "Supporting Fire" követelményt. :)