37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • foxbat88fx
    na még kell 2 win....
    azért elég szánalmas ez a game, hogy ennyit kell szenvedni vele
  • kissssss
    uhu nagyon vadállatnak néz ki.
  • foxbat88fx
    hova sietel ezekkel a fostalicskákkal? :D
  • Zoli105
    Végre meglettek :D

• foxbat88fx
    nekem még 1 óra 20 perc van vissza a csatából :D
    de 2v1 csak :/ nem sok izgalom van....
  • kissssss
    na megvolt a mai napi elsö csata, rögtön 80% effel és win... még 3 ilyen és meglesz a tank task.
  • foxbat88fx
    azt csináltam én is XDDD
    beraktam lövész módba és alt+tab :D
    34 perc kellett mire ledobhattam a bombámat... omfg :D kicsit nagy ez a map
    inkább hagyom ezt a módot
  • kissssss
    ilyenkor én nekiállok netezni vagy olvasni valamit... időnként ránézek a gépre hogy a megfelelő irányban halad e :D
  • foxbat88fx
    jézusom lassan fél órája repülök Wellingtonnal az első ellenséges reptér felé a 4000 fontos bombával... XDDD
  • Fura Alak
    Win, 64%.....
  • Fura Alak
    A normál csatákkal nem is lenne gond, csak most is dobálja a kib. 1 foglalási pontos szarokat, amik kb. 90%-ban játszhatatlanok, hisz a sok retardált nem képes csapat érdek szerint játszani.
  • foxbat88fx
    most nézem kaptunk Enduring Confrontation-t RB-ben...
    na azzal múltkor is elvoltam 1,5 óra egy csata :) asszem megint baromkodok egyet benne :D estére vége mire már nem lesz meleg
  • foxbat88fx
    aktivitással nincs gond...
    meglepődök ha 90% alatti szokott lenni :D

hétvégi lesz fasza...
    3 win egymás után :S
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.08.05. 16:57:50
  • Fura Alak
    4 win + 75% aktivitás.... Eddig volt egy 70% win, míg 96% -os loss -om volt.....
  • foxbat88fx
    4 win kell ma... 2 óra alatt nem lett meg -.-"
    hát tökönszúrom magamat már b+
  • foxbat88fx
    első 4? :D
    rég ki lenne fejlesztve az összes tank a játékban nekem :D
  • kissssss
    csak ezzel se mész semmire ha vesztitek a csatát mert ekkor keményen levon sl/rp-t a játék.

volt egy szavazás a suggestions topikban WT fórumon hogy az első négy játékos kapja már meg azért a jutalmát lose után ha már a csapat többi része nem csinált semmit... sokan szavaztak pozitívan az ötletre de természetesen erre is szartak gajjinék.
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.08.04. 21:07:25
  • foxbat88fx
    elég lenne megnyomni a cap-ért járó jutalmat...
    mondjuk 1.000 exp és 10.000 credit prémtől függetlenül
  • kissssss
    életképes ötlet, csak sajnos sose fog megvalósulni :/
  • Fura Alak
    OMFG, bárcsak minden nap lenne jutalom 5 bázis foglalásért, sokkal kevesebben kempelnek a saját spawn -on! :D
  • Fura Alak
    99%-ban 1 foglalási pontos pályákat dob.... buzi oroszok....
  • foxbat88fx
    ezzel nem mondasz újat..... :)
  • Fura Alak
    Számalom ez a GAYjin....
    A weben mára 20 AI földi célpontot írnak, de 20 PvP légi győzelem (lelövés) kell.
  • Zegi Norbi HUN
    Elképesztő
  • kissssss
    ez még hagyján... de ami ma megy az szánalmas.

a csapat 80% csak megdögleni jön be...
  • foxbat88fx
    Bugdate :D
  • kissssss
    ez a játék most már amnéziássá is vált nagyon úgy néz ki, játszok egyet RB-ben a csatának vége de mennék még egy kört erre most már árkádba pakolna mert valamiért megváltoztatta önkényűen a játékmódot...
  • foxbat88fx
    hmmm ez az M6 nem is olyan szar tank...
    14 kill.... persze lose
  • Fura Alak
    Sok polygon, 4k textúra, több lövész, de a cockpit -et nehogy már megcsinálják.... :D
  • gstup
    Én 2 sec-re állítottam a bomba késleltetését.Még így is 90% fölött vagyok hatékonyságban.Szóval szerintem ez így ok.
  • kissssss
    ládából kipottyant egy t-28 talizmán... több mint a semmi.
  • Max_Andaxin
    Aha....ezt én "kicsit" túlzásnak érzem így akkor...presz gazsibától mit is várhatna mást az ember...???
    Azért bombát hajítani eddig sem volt egyszerű vadász-bombázóról, vagy zuhanóról....de így akkor +300 vagy +500 ról kell célba venni egy tankot???? Mia f*****sz?....Vagy ezzel akarják megnehezíteni azok dolgát, quasi ellensújozni azt, hogy mikor a tankból kiszednek valakit ne tudjon bossszút állni azonnal egy FW-vel vagy egy Messerrel...vagy hasonló kaliberű repcsikkel?
    Csak hát így a zuhanó bombázók helyzete sem lett fenékig tejfel. Plusz...ott van még a szitu - amit így már értek -, mikor földközelben manŐverező-légiharc közben 400 km/h-val előtted földbe lövöd az ellenséges gépet, azt a robbanástól cafatokra hulló gép pilótája kap egy kill-t mert Én is "szétszakadok" a detonáció hatására/hatásától. HÁT EZ "IGAZÁN REMEK"" !!!!
  • kissssss
    a kisebb rakétákkal még nincs nagy probléma... pl ruszki rs82-vel közelről is lehet lövöldözni, hogy a nagyobb verziókkal mi a helyzet(hvar, tiny tim,stb) azt nem tudom odáig még nem jutottam.

ju87-el nagyon vigyázni kell mert még az ezer kilós bomba is letud kapni 300+ méter magasról.
  • Sherman0070
    Szar az egész. Ellenfél mellé dobom a 250 kilós bombát: semmi, persze én 500 méter magasan instant szakadtam tőle.
  • Max_Andaxin
    "Klassz"...Szóval akkor a késleltetéssel lehet némi előnyt szerezni, hogy ne robbanjon le a szárnyam. A Spit-en 500 lbs-s az F6F Hellcat-n meg ugye 2 1000lbs-s van plusz ott van még a 6 rakéta is....azokkal mi van? Mert ott is szerettem közel menni és lőni....akkor már azokat is messzebről kell indítani??? Remek, akkor megint kell egy pár tréning kört futni, hogy bellőjem a megfelelő szöget meg magasságot.
    A T44-122-"szerencsételen"...hát nézz már rá....csoda, hogy lejjebb sorolják...hisz olyan kis erőtlen-védtelen....(bár tudom mivel indokolják...nagyon "sokáig" tölt újra)
  • kissssss
    ".Van már valami minimál távolság amin belűl a saját bombám repeszei vagy a lökéshullám kinyírja a gépet???"

van.. ohh de még mennyire hogy van, már az 50kg bombáktól is simán meglehet dögleni ha nem állítottad be a késleltetést.
    (egyes bombáknak rohadt nagy lett a repesz hatókörük...)

+ melyik agyhalott sírta teli a WT fórumot hogy csökkentsék a t-44/122 br szintjét??? hülyék ezek? a mai nap mozdulni nem lehetett 5.3 szinten a szaros t-44/122 tankoktól.
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.08.03. 20:06:53
  • Max_Andaxin
    Üdv Srácok!
    Én maradtam le valamiről?.....régen nem volt olyan, hogy volt bombám a gépen vegyes csatában RB-ben. Ma viszont Sptfire-al nyomultam kildottam a bombám és meghaltam....Azt hittem Bug. Aztán Amcsiknál a Hellcat-al (repcsivel) jártam ugyanígy. Alacson támadásban voltam kis magasságban oldottam majd felhúztam és megint meghalltam.....Van már valami minimál távolság amin belűl a saját bombám repeszei vagy a lökéshullám kinyírja a gépet???
    Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.08.03. 19:44:11
  • Sherman0070
    Valaki jön He-111 H6-ozni? :D
    Így hogy 4k textúrát kapott nem hányok tőle :D
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.08.03. 15:04:56
  • foxbat88fx
    Yak-9T és Yak-9K azért sokkal de sokkal jobb
  • kissssss
    "Amcsiknál az Aircobrák hihetetlenül erősek voltak akkor emlékeim szerint."

most is azok, az elmúlt két hetes sumer eventes kalandom során összefarmoltam felük 7000+ crew xp-t... meg egy tonnányi silvert.