37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
kissssss #31646 tegnap sikerült fullra kimaxolni a nashornt, búcsúzásképen sikerült az utolsó kört 9 killel zárnom vele, mindkét oldalon volt egy 3 vagy 4 fős profi szakasz... replay -
foxbat88fx #31645 áááááá ezt nem hiszem el
ez a 15 Teamwork kikészít b+
31%-os gyökeret tett be mellém szakasztársnak pffff
letalpalom a hetzert neki....
keresztbe áll de ez a fasz lövi a talpát
az ilyenek mi a jó édes anyjukért játszanak???? istenem csináljanak már ranked MM-et -
foxbat88fx #31644 de szar és tényleg van benne ilyen beállítás XDDD -
foxbat88fx #31643 hogy lehet kiválasztani?
M6-al is mindig egyszerre lőttem, ott nincs gond mert horizontálisan ugyanoda lő a két löveg
itt szar mert a 75-ös jóval a másik alá lő....
ezeknél csak a T-35 a szarabb :D 3 ágyúval kell szenvedni XD -
bgabor911 #31642 Crusader mk III-ast még az amcsi .50-es kaliberű nehézgéppuska is beüti szemből.
Leenek jó a páncélja, jó az ágyúja és a lőszere is, mint mondtam. Grant gondolom ugyanez, de azt nem lehet megnézni a tech treeben ha nincs meg a tank.
APCR lőszer? Lol, azok akkora szarok már egy éve hogy sosem tárazom be a tankjaimba. Sokra megyek a papíron hatalmas átütéssel ha bejutva gyakorlatilag nem csinál kárt. Akkor vágtam ki őket, amikor M46 APCR-jét belelőttem a T-54 tornyába szemből, átütötte, és tönretette... a koax géppuskát és semmi mást. Ott szépen megállt.
-
bgabor911 #31641 Az megvan ugye, hogy többágyús tankoknál gombal kiválaszthatod hogy éppen melyik ágyút vezérled, nem kell egyszerre lőni velük? Ez a játékmechanika több mint másfél éve benne van a játékban.
Vagy te M6-ossal és Lee-vel is egyszerre próbáltál lőni?
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.08.07. 11:36:11 -
Azt írják 5.3 :) -
Kipróbáltam, elsőre 3 kill úgy, hogy anyám összezavart a végén azzal, hogy rám telefonált... (mikor máskor persze....)
Nem OP, de nem is használhatatlan, a 75mm -eshez a célpont felé kell fordítanod a testet. Ennyi.
Szerintetek a KV-220 -nak mekkora lesz a BR -je? :D -
foxbat88fx #31638 1 forintot nem ér az a tank...
legalább adhattak volna olyat amivel lehet mit kezdeni mert ezzel semmit sem lehet...
veszek egy T-34-100-at annak aki ezzel csinál 2 kill-et csatánként... -
haflac #31637 így nagyobb a kihívás :) -
foxbat88fx #31636 Te úristen, ezek komolyan gondolták ezt a Grant I-et? :D
bazzeg a célzó a kiságyút mutatja.... a nagy 75-össel meg random kell lőnöd..... ezeket a vadbarmokat -
Buffolták a KV-2 páncélját?
Nagyon durván pattogok róla............. Ha megyek vele nem érzem jobbnak, de még a német 88mm -ekkel sem mindig sebzem őket...
-
kissssss #31634 mondtam én hogy jó gép :) 
én nemrég kipörgettem egymillió ezüstöt ami igen csak jól jött. -
haflac #31633 ki is próbáltam gyorsan,7-et lőttem ki vele,nagyon tetszik a gép,és mit kaptam közvetlen a csata után?,hú,ha 1-el tovább ment volna
Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.08.07. 00:06:58 -
kissssss #31632 ugyan ezt megkapod az amcsi ágon ezüstért is, maga a gép 3.7 szinten elég szép darálást tud csinálni ha jó kezekben van, 6 darab M2 browning
-
Ezeket a Summer 2016 miatt dobálja sűrűbben mostanság.
Minden 4. Marks of Distinction-ért kapsz egy jutalmat véletlenszerűen a következők közül:
50.000-500.000 SL
50-200% SL booster
50-200% RP booster
Talizmán rank 2-4 járművekre
Véletlenszerű álcafestés
30-50% kedvezmény egy véletlenszerű prémium járműre
Külön-külön számolja a tankosokat és repcsiseket.
Szokott dobálni eventeken kívül is, pl szintlépéseknél. -
haflac #31630 Lassan minden héten add hasonlót.Ez jó gép?
Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.08.06. 23:25:43 -
Egy AF AB után hozzám vágott egy ilyet, először nem értettem mért:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Aztán rájöttem:
Most mindenkinek megadták, vagy csak utólag jóvá lettek írva? :O
Ilyen ha felrakom:
-
foxbat88fx #31628 na mentem 2 kört ezzel a fostalicska Grant-el...
ahogy sejtettem, szart sem ér :D Crusader III lealázott kétszer egymás után -
foxbat88fx #31627 milyen camo-t kaptam már ládából :))))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
foxbat88fx #31626 sajnos itt tart az emberiség...
egy tök könnyű számítógépes játékban nem tudnak mit kezdeni...
nem is várok többet ezektől az okostelefon nyomogató gyökerektől....
b+ buszmegállóval szemben lakok... megáll a busz, hozza haza a diákokat és MINDEGYIK a telefont nyomkodja, totál kiszívja az agyukat -
kissssss #31625 na megvolt az utolsó task is... még szerencsésnek is mondhatom magamat mert a gyözzél (air/grund) három alkalommal taskot bemákoltam egymás után :D
van egy és fél nap pihim... -
Zoli105 #31624 Fasza ! itt szopok vele ! 2 győzelem a 3.-dik mindig vereség ! 1 halállal szándékosan kilépkednek a csapattagok vagy vannak mint a befött és kergetik az AI tankokat , vagy csak rohannak meghalni ! Mocskos férgek ! Miért nem lehet átnyúlni a monitoron és kitépni a torkukat ?! ennyire hülye balfaszok nem lehetnek ! Hogy élhetnek még egyátalán ezek az egysejtű véglények ?! -
kissssss #31623 csináltak egy resetet, újra kell csinálni azt a taskot. -
Zoli105 #31622 És akinek már megvolt az nem kapja meg ? :O nekem meglett mert számoltam és mégsincsen meg ?! :O -
foxbat88fx #31621 én majd este talán....
tök jó, hogy újra lehet szenvedni a 3win-ért zsinorban -.-" -
kissssss #31620 én épp most szenvedek ezekkel a taskokal szakasztárssal együtt, nagyrészt már majdnem kész. -
foxbat88fx #31619 na most írták general chaten hogy javították -.-"
cap és kill kész...
kill kicsit gyorsan megvolt XD egyik csata 16 kill....
cap is nagyon könnyű
Teamwork már kurvára nem könnyű mert az is bugos... felét nem számolja bele a számláló kb...
rég meglenn, ehelyett 9-et ír még csak -
kissssss #31618 :/ hogy állsz a többi tank taskal?
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.08.06. 15:44:59 -
foxbat88fx #31617 de jó h bugos a task :D
nem adja meg 3 win-re sem... már többen írták game közben
azt hittem csak szopatnak, de nem :(
Bug Thunder -
foxbat88fx #31616 ijjj bassza meg aki kitalálta ezt a 3 win-t zsinorban :D
nem lesz egyszerű -
foxbat88fx #31615 ma nekem is meglesz...
megyek vele 2-3 kört aztán mehet a levesbe a többi prém tankkal együtt...
ez lesz már a 14. ingyen prém tankom -
kissssss #31614 én tegnap elvittem 3 próba körre a tankot,nem egy rossz vas de azért eléggé oda kell figyelni mikor dugja ki az ember a grant "karcsú" testét fedezék mögül, a brit 40mm meg a ruszki 47mm ágyúk ellen már nem véd a páncélzat ha a sofőrt kezdik el lőni, viszont a torony az elég kemény dió.
hozzá kell szokni ehhez a heavy tank TD hibrid játékhoz. -
foxbat88fx #31613 mivan? :D
legjobb tank??? attól azért nagyon messze van.... az a páncél nem sokat ér 2.7-ben...
Crusader Mk.III szarrá alázza
de ott vannak még a Pz III-asok 130mm-es APCR-el -
bgabor911 #31612 Nem tudom miért kell fostalicskázni, a Lee/Grant messze a legjobb tank a maga battle ratingjén. Elég megnézni az ágyút/lőszert/páncélzatot. -
foxbat88fx #31611 az még a jobbik eset mert akkor nem kell az idődet pazarolnod....hamar látszik, hogy 100% lose és ki is lehet lépni a francba
de amikor miénk mind a 3 bázis és támadjuk a spawn-jukat és ott hull el a csapatunk és visszatámad az enemy és átveszik a capot és lose... na az idegesítő nagyon
vagy amikor egy bázis van és ahelyett, hogy védenék elmennek a pálya MÁSIK végébe és ott 8 saját tank kemppel mert nem tudnak kiszedni 2 ellenséges tankot aki a szikla mögött kempel, persze az enemy itt is visszaveszi a bázist és lose
na ezektől a falra tudok mászni....
rohadtul nem tudnak gondolkodni, nem lehet rajtuk segíteni...
tényleg az lenne a jó ha az első 3 helyezett 100% exp-t és creditet kapna, főleg ha 3000-4000 pontokkal bukja el a csatát -
kissssss #31610 "agyhalottak közé pakol be?"
én tegnap voltam így, 2 percet nem bírt ki a csapat már hullottak is el.
"az a jó amikor nem olyan task van, hogy másoktól függsz"
ezeket én is utálom... főleg a supp firet na attól a falra tudok mászni.
-
foxbat88fx #31609 kész...
jó mi a faszt csináljak ha folyton agyhalottak közé pakol be? :DDD
már én szégyellem magam, hogy 5 kill fölé merek menni egy csatában....
nekem csak 4 task kell.... repcsisre nem megyek rá, még csak az kéne
elég a tankost kiszenvedni.... bár néha tök könnyű
az a jó amikor nem olyan task van, hogy másoktól függsz
Teamwork, supporting fire, win.... ezek a legszarabbak
legjobb a kill, vagy cap... lehetne napi 100 kill is, leszarnám... 8 csata alatt meglenne -
kissssss #31608 még mindig ezzel vagy elfoglalva? :D taposs bele mert holnap már 8 taskot kell letudni. -
Az lett volna "vicces", ha 1km-el a cél előtt lelőnek :)