War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
addig oké hogy mindenki 60 csatát mehet, addig igazságos
de amikor mellém bepakolja a fasszopó köcsögöket 1 tankkal... az enemy meg tele van 3 tankos 45%-os idiótákkal de mégis ők nyernek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bivalyt (6.5%) vagy Bakot (7.3%) szoktam inni 😄 de finom a Kruso is...
tudod mit kóstolj meg egyszer..... ezt: http://belga-sor.hu/barbar-honey-belga-sor
lecumizod magad olyan isteni sör 😊
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
csak néztem, hogy milyen angyalok támadásáról beszélsz Te 😄
aztán rájöttem angel=angle
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.05.05. 19:14:13
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
only torony ha szemből van... aztán vagy beadja vagy nem
tipikus orosz 😄
az meg egy játékért nem pénz a mai világban, pláne nem hogy ennyi prém tank/repcsi van rajta
Jól néz ki egyébként. Ha árkádoznék biztos használnám, de realistikusban szerintem inkább hátrány mint előny.
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.05.04. 13:27:00
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
(az enyém)

Láttam már mind orosz, mind német járműveken.....
Amely ellenségen ilyet látok, az általában sérthetetlen! <#violent>#violent>
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
nem adja meg a KV-2őt 😄 bugos az egész...
megvan a 14 reward.. kiírta h megkaptam de nincs sehol LOL 😊
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
cannon breech = nagy eséllyel sül be a lövedék (misfire)
cannon = a cső felrobban amint először lősz (ez a javítási időt is megdobja), iszonyat pontatlan lesz, kb. közvetlen közelről találsz el bármit is.
váltó és/vagy motor = 15 (?) másodperc után a fekete pirosra vált, és lassan, de odébb tudsz vánszorogni.
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.05.03. 12:55:05
PZ III L
-.-"
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.05.02. 20:36:31
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
rögtön első csata, na még 2 ilyen és mára végeztem is.

Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.05.02. 19:32:07
még jó hogy meg van nekem a finn kv-1b 😄
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !