37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    régebben nagyon mondogatták a devek hogy mennyire szeretnék bepakolni a Nimródot... és azóta is csak várunk és várunk...
  • Angelus1991ster
    Sziasztok!
    Tudom "flame"-t okozható kérdés, de van rá lehetőség, hogy a közeli jövőben magyar harcjárműveket behozzanak a War Thunderbe Gazsiék?
  • foxbat88fx
    nem olyan nagy szám az az APDS lőszer... nagyon pattog
    volt, hogy lőttem vele vagy 6 lepattanót PZ4 elejére, az meg szarrá lőtte a tornyomat :)

Centurion Mk.10 tornya már jóval erősebb, legalábbis ezen már van lövegpajzs, az Mk.III-an csak valami serpenyő van helyette
  • kissssss
    "torony tetejét kell lőni, ott egy PZ4 is kiszedi 2km-röl"

lehet hogy így van csak nem RB-ben... mire megtalálod a megfelelő belövési szöget addigra a cent megesz reggelire az apds löszerével.

amúgy képen jól látható gajjin új irányváltása, az általam felsorolt 5 tankból 4 prémium(2bundle) mind olyan ágyúkkal amikkel magasabb szinten lenne a helyük, sajnos az új irányvonal elégé pay to win felé mutat.
  • Savaran
    Accot nem veszek, nem vagyok noob :) Inkább vedd meg te a wot os accomat Löwe is van meg 5 tizes :) Ez csak költői felajánlás volt :)
    Utoljára szerkesztette: Savaran, 2016.08.10. 12:22:29
  • foxbat88fx
    vedd meg az accountomat és nem is lesz olyan nagy álom XD
    T-62 nagyon lassan tölt újra... hiába a jó lőszer ha mások fele annyi idő alatt töltenek újra
  • Savaran
    Nem baj ha nem annyira OP a t62, teste papír mint a leónak de ahogy nézem csudajó löszerei van :)
  • Savaran
    Hát igen az még a nagy álom nekem:) Meg a zsu57:)
  • foxbat88fx
    nem hiszem, hogy olyan nagy szám lenne a T-62
    T-54 1947-nél szerintem semmi sem jobb...
    T-57 1949 sokkal de sokkal szarabb pl.

mondjuk a legdurvább az a T-10M :D
    azt érdemes kihúzni, na az egy baszógépállat... 259 csata alatt 826 kill
  • Savaran
    Kedvenc tankom volt a wotban a t62, most már itt is van, viszont sírva fakadok hogy még fényévekre vagyok tőle, ugyanis még az első t34/85 nél járok :( Ugyanabba a hibába estem itt is mint a wotban anno, hogy a német gépekkel kezdtem, mert hallgattam amatőrök tanácsaira hogy mekkora sztárok a német tankok, (jó speciel a KT annyira nem szar) ott már királytigrisnél járok, elitre húzva az összes német tank 6.3 ig! Ennyi energiával már IS3-nál járnék az oroszoknál.
  • Panlaj
    Azért orosz oldal se móka és kacagás. A csapattársaim többsége 5 perc alatt elhullik. 80%-ban egyedül van a többi nemzet ellen, és az amcsi gyors járású járművek egyből mennek spawn pontra kempelni. Plusz mostanában alig adja meg a találatot.
    Itt szerintem a sofőr vasalt talpú cipője pattintott.

Ennél a harcnál sikerült a csapatnak elfoglalni a pontot, én meg hegytetőről biztosítottam. Jó indulás után a csapata elfogyott. a vége ez lett.

Plusz még az AI tankok is szopatnak. (előtte 3 lőttem bele és nem tudtam kivenni.)

Ez meg egy brit tank, úgy hogy én az út menti árokba lapultam meg, és köztünk ott volt egy bokros erdő. Én nem láttam, pedig tudtam, hogy ott van.

• foxbat88fx
    Centurion mk.III az egyik legnagyobb fostalicska tank a játékban...
    torony tetejét kell lőni, ott egy PZ4 is kiszedi 2km-ről
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.08.10. 11:02:56
  • Zoli105
    Sajnos ez van . már már kb 3 hete nem nyúltam a német tankokhoz :( viszont az orosok iszonyat durvák :O szinte már mesebeli szinten vannak árkádban ,úgyanitt a brittek mintha teljesen használhatatlanok lennének az új patch óta ! (Iron Duke és Sherman Firefly ) viszont érdekes mód reálban változik a szitú :O A Sabot löszer 1 lövéssel elintézi az orosz T34/85-öt és Is2-öt :O mókás nagyon , viszont a véglények itt is visszaköszönnek ! :( (a kép jól mutatja ezt a csatát )

2 T34/85 (a Fufus sakasz már az elején el lett intézve általam szóval mehettek a garázsa sírni xD kb 2km-ről) 1 Su85m és 1 Is2 lett az áldozat :D , aztán jövök be repcsivel és látom hogy hogy áll a csapat :( )
  • kissssss
    na azt hiszem eljött az idő hogy kukába dobjam az 5.7 szintet is... gajjin bá sikeresen elbaszta ezt is.

kaptunk t-44/122 amit még úgy ahogy lehet pennelni a tornyán.

kaptunk egy centurion mk3 tankot aminek az ágyúja ott lövi át az 5.7(5.3 hóhó) tankokat ahol akarja és ráadásul van olyan páncélja hogy a tigris kwk36-os ágyújával pennelni 500 méter felett kb lehetetlen...

kaptunk egy stwr81-et is ami szarrá rakétázza az 5.7 ww2 tankokat szó nélkül hurráá...

és nem utolsó sorban itt van ez a nyavalyás T-29 amit most már minden boldog boldogtalan megvesz... tigrissel megpróbálni pennelni ezt szintén fölösleges.

+1 ráadás amcsi T28-at is lerakták 6.3-ra....

megyek le 4.3-ra.
  • kissssss
    már jó ideje nem frissítik a web oldalon látható infókat a summerel kapcsolatban.
  • PLaci #31672
    Megint magas a színvonal....

Web: Ölj 15 nehéz tankot
    Gém: Ölj 15 -öt nehéz tankal

Az utóbbi a valós küldi...
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.08.09. 21:16:03
  • kissssss
    majdnem a játék végéig csak Dmaxban ültem, az utolsó 2 killt pz4 meg kv-1B tankkal szedtem össze, lehet hogy azt is figyelembe veszi ez az istenverése hogy milyen ellenfeleket lőttem ki.
    (3 gaz aa-t is elkaptam dmaxal)
  • Fura Alak
    Én úgy vettem észre, hogy nagyjából azt nézi, hogy mennyi ideig vagy mozdulatlan. Kugelblitz -el is sikerült tegnap 90% környéki csatát tolnom...

De ma is vicces kedvében a Gazsi. Warbonds -hoz kér kritikus találatokat, persze a Királytigrisem megint csak T-54 és IS-3 hadak ellen mehet....
  • bgabor911
    Az én megfigyelésem szerint a battle activityt a csatában tankban eltöltött idő alapján számolja a játék.
  • kissssss
    9 killre csak 73% effet ad?!?!?! máskor simán megadta 5 killre is a 85%-ot, ezek szerintem direkt babráltak valamit a játékkal had szopjon a gyerek egész nap azért a 8 csatáért....
  • foxbat88fx
    na valami csoda történt és összejött 1 napi prémre arany :D
    lehet beaktiválom és ma éjjel kihúzom a Centurion Mk.10-et...
    állítólag elég vadállat az a tanka
  • foxbat88fx
    na ezt észrevettem :D
    legutóbb még Alex-el csináltam szép eeredményeket.... csak már ő is abbahagyta :(
  • Fura Alak
    A Gazsinak nem érdeke, hogy csak úgy egyszerűen megkapd azt az aranyat.
  • Luciferkee
    Nincs russian bias... Még az oroszok tele vannak 7.3-as tankokkal, nálunk a legmagasabb 6.7-es. Mégcsak 7.0 tank sincs nálunk... szánalmas.

• foxbat88fx
    na valami csoda folytán megint kaptam golden wagert
    alig várom már, hogy megkapjam érte az 50 aranyat...
    gondolom nincs róla semmi infó, hogy változtatni akarnak a feltételeken... mondjuk 3 halál helyett 5 halál stb
  • Sherman0070
    Még mindig ezen a szinten van a játék lőszer mechanikája.... random fos az egész. Mintha WoT-oznék Name markerek nélkül.
  • foxbat88fx
    pedig ez már vagy 2 éves gif/videó :)
  • bgabor911
    Mert már alig emlékezet arra a gyíkságra, ami megjelenésekor volt. Plusz a három új frakciót eléggé eltalálták, nem olyan jellegtelen szarok mint az alap kettő volt.
  • kissssss
    sok bullshit találatot láttam már de ez mindenen túltesz... gif.
  • Savaran
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sajna nem nagyon van magyar játékos, leggyakrabban haverral játszunk ketten, van amikor csak bohóckodunk a gép ellen coop ban, lehiggadni tökéletes egy rosszabb féle WT nap után :) Népszerű pedig a fene sem gondolta volna akkor amikor megjelent, mostmár a kilencmilliomodik peccs után egész jó!
  • bgabor911
    Bezzeg annak nincs magyar játékosbázisa basszus, mindig randomokkal kell nyomjam. Pedig a Starcraft 2 után a legnépszerűbb RTS a piacon, két hete néztem, akkor 7000 felett volt a játékosbázis.
  • bgabor911
    Controls/tank control/select primary weapon és select secondary weapon. Lee-nél a 75ös a secondary, azt kiválasztva azt működteted csak, és a gunner nézet is ahhoz lesz. Többi tanknál ugyanígy, az amcsi tankokkal jött be ez a funkció.
  • kissssss
    pure stalinium... kell ez a vas.

• Sherman0070
    Valaki Meteor mk3 squad?
  • foxbat88fx
    nagy nehezen meglett :)
    naja... este én is beverek egy 2 sört szerintem... :)
    inkább nézem az olimpiát ahogy Hosszú Katinka lealáz mindenkit :)
  • Savaran
    Ez olyan mintha nem véletlen lenne, na de ez már wotos összeesküvés elméletem inkább hagyjuk, én mára igenigen befejeztem a tankot, tolok pár kör coh2.őt meg megiszok két sört aztán jónapot, nem lehet ezt bírni.
  • kissssss
    besegítsek?
  • foxbat88fx
    hát ezt nem hiszem el....
    megint betett mellé a következő csatában :))))))))
  • foxbat88fx
    nem csak ma... minden nap tele van lúzerekkel a game
    most egy magyar faszt tett be mellém
    kroberto74 (innen is csókoltatom az anyukáját ha olvassa ezt) :D

persze ez a fasz is 0 kill-t csinálta...
    előtte a 31%-os gyökér mellé tette be 0 kill
    előtte egy lvl 11-eshez 0 kill

így csináljál 15 Teamworkot..... rohadjon meg aki kitalálta

• Savaran
    Nem tudom ma mi van, de nagyon bénák a csapattársak, én se voltam egy sztár na de a többi pff