37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Fura Alak
    Ez mi a lófasz? Úgy néz ki mintha egy 15 évvel ezelőtti alsó kategóriás játék lenne....
    Bib. kidolgozatlanok a hajók ebben a videóban. Pl. a tornyok forgási sebessége sci-fi, és össze vissza lőnek mint az idióták.....
  • PLaci #31726
    Jó lenne nekem is, de olyan retardált küldetések vannak, hogy mára már matematikai esélyem sincs rá, főleg pont az ilyen supporting fire szarok miatt. Az se biztos, hogy az Uhu összejön nekem. :(
    A KV-220 valószínűleg meglesz.
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.08.12. 07:53:19
  • foxbat88fx
    nem ismerem a repcsiket, de ha Te mondod akkor biztos úgy van :D
    KV-220 tuti jó lesz.... orosz = jó tank :D
  • kissssss
    megéri grindelni azért a F7F-3 Tigercatért, ez legalább nem copypaste reskin gép lesz úgy mint Richard Bong p-38 gépe...
  • foxbat88fx
    Neked aztán van idegrendszered hallod :D
  • kissssss
    na meglett az air task is kicsit szenvedősen, ez a pofátlan gép vagy 3 supp firet is elsumákolt előlem miközben én csak sebeztem és direkt a szakasztárs nyírta ki az ellenfelet.
  • foxbat88fx
    http://warthunder.hu/news/esport-magyar-war-thunder-verseny

esetleg ha innen indulna pro gamer akkor csatlakoznék hozzá
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.08.11. 22:40:06
  • foxbat88fx
    de durva :D és megcsináltam/megcsináltuk :D
    berakott mellém egy 70%-ost.... ennyi kellett nem több
    ő nekem 7-et csinált én neki 5-öt :D Hellcat powa
    nem gondoltam volna, hogy ez meglesz, már éppen ki akartam lépni :)
  • foxbat88fx
    köszi h segítenél de ez esélytelen :(
    10 db-ot megcsinálni.... már este 10 óra van
  • kissssss
    küldtem egy invitet ha még kell a segítség.
  • foxbat88fx
    uhhh részvétem :D
    na az kellene még nekem.... a repcsisben is 10 supp fire

nem tudok írni ingame.... chatbanon vagyok de nem tudom meddig mert nem írja ki
    remélem véglegest kaptam :D sok hülyétől megmentene
  • kissssss
    nekem meg 4 air supp fire kellene...
  • foxbat88fx
    azt a kurva életbe ez a supporting fire :D
    ezt lehetetlen megcsinálni.....
    bazdmeg társam T-10M-el nem tudja kilőni a KT-t.... ott talpalom neki fél perce de az a fasz nem tudja kilőni és a KT kilövi a T-10M-ből mert az a fasz nem forgatja a tankok -.-"

nagyon remélem, hogy nem lesz több ilyen supporting fire mert akkor elbúcsúzhatok a KV-220-tól
  • foxbat88fx
    van még vki aki nem csinálta meg? segíthetne...
    én is segítek neki... 1 csata alatt 5 supporting fire-t garantáltan csinálok neki könnyedén
  • foxbat88fx
    na most álltam neki ennek a supporting fire szarságnak... most értem haza
    szerintem már esélytelen megcsinálni ilyen késői kezdéssel random faszokkal
  • jocking
    Már maga a videó is biased. Az orosz hajók újnak néznek ki, a német meg egy rozsdás szar.
  • Rayden02
    Sajnos ,nem :D
  • Zegi Norbi HUN
    Sztáliniummal vastagon bevont dicső szovjet hajók érkeztét látám magam előtt :D Remélem csak képzelődöm :D
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.08.11. 15:29:15
  • kissssss
    lal ezek rá hegesztetek egy t-34 tornyot a hajóra :DDD hát ez...
  • Sherman0070
    Ez hiányzott még..... egy szar az egész játék deeeeeee az úszó szaroknak is jönniük kell....
  • fighter_hu
    Csak a te kedvedért mert az a kedvenced :P
  • Savaran
    Sajna ez van, minden szentnek maga felé hajlik a keze, minden csak a besorolástól függ, azzal sokat lehet manipulálni, pl szúrópróba szerűen, igaz csak a wikipédiás cikkben leírtak alapján, egy IS2 es lövege ekkorát át sem ütött mint a játékban :) cirka 20-30 milivel buffolva van!
  • foxbat88fx
    na ma is jó nagy szopás vár ránk...
    10 supporting fire
  • gstup
    Szánalmas hogy mennyire el van már torzítva ez a játék.Csak mosolyogni tudok a fejlesztőkön.Hajrá retardjin/sovietjin!Előre a mindent eltörlő orosz vasakkal.Mind az égen,mind a földön.Nincs ellenfelük!Ha retardjinon múlna itt lenne a második Sztálin-éra!
  • bgabor911
    Ez csak egy suggestion topik, tehát egy rajongói javaslat a fejlesztők irányában. Nem arról híresek hogy ilyesmire odafigyelnének. Nem jelent semmit.
  • PLaci #31702
    Gazsi megint alakít.... AF achivement leírásában 8db kitüntetés szerepel, de csatánként csak 1-et írnak jóvá.....
  • PLaci #31701
    Még szerintem nem csinálták meg, simán belövöm a Panter tornyokat.
  • foxbat88fx
    hát.... brit APDS nagyon nehezen lövi be...
    inkább testre lövök...
    G-s Panther meg még durvábban fogja a lövéseket

szerintem hozzányúltak csak nem szóltak róla
    ugyanez volt anno a T-54 1947-el :)
    akkora szar tank volt mint állat, nagyon könnyen belőhető volt a torony, erre láss csodát egyik napról a másikra kikupálódott a tank és brutálisan be kell célozni a tornyot... 1949 és 1951 tornyát már sokkal könnyebb belőni mint a 47-esét....
    és erről se mondtak ám semmit :)
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.08.10. 23:32:32
  • kissssss
    engem szinte mindig a tornyon lőnek meg, nem változtattak a phantereken semmit se... ugyan olyan hulladék a torony mint régen.
  • foxbat88fx
    azt már javították :D
    elég nehéz belőni őket már :S
  • Savaran
    A pantherekkel az a bajom amit már jóval előttem itt egy fórumozó boncolgatott, hogy a 100mm es lövegpajzs mögötti löveggondola ami alaphangon valami 200mm köröli vastag az nincs modellezve akkor a tornya tulajdonképpen sebezhetetlen lenne (szemből) na mindegy....
    Utoljára szerkesztette: Savaran, 2016.08.10. 22:49:25
  • kissssss
    sajnos egyre kevesebb értelmét látom a német oldallal való játéknak, az amcsik és a britek már keményen elhúztak a németek mellet mert folyamatosan kapták az újabb tartalmat(tankokat repülőket), és most már a ruszkik is egyre jobb és erősebb "játékokat" kapnak míg a német tier 5 oldal csak egy helyben toporog...

még mindig ott tartunk hogy a leo1 mellé semmi értelmeset nem lehet bepakolni egy tiszta 8.0-ás csatában, egyedül a rakétás panzer az amit be lehetne rakni de ennek meg a rakéták célra vezetésének módja az ami beteszi a keresztet.
  • fighter_hu
    Jönnek majd lassan de biztosan http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/306906-italian-hungarian-ground-units-suggestion/&page=1
  • Angelus1991ster
    Japók túl papírok lennének a WT-ben?
  • bgabor911
    Én a Panther D és A-n kívül nem játszom német tankal, szar mind. (orosz játék ugye)

T-62est meg már gőzerővel húzom, mert minden tekintetben sokkal jobb mint a T-54/51em volt. (toronyforgás, gyorsulás, gun depression, lövedékesés stb.)
  • bgabor911
    Semmi esélyt nem látok rá. Olasz meg japán tankok berakása se foglalkoztatja őket, pedig az előbbi fontos háborús szereplő, utóbbi meg logikus hogy kapjon szárazföldi egységeket, ha már légi tech tree van hozzájuk. De hogy magyar? Ugyan már.

Úgy tudom egyébként hogy most a Navy részre állnak majd rá, a tankos meg csak olyan minimális mértékben lesz bővítve, ahogy eddig a repülős volt.
  • Stefan99
    Akkor üdv neked is a 4.3 szinten, szépen nyomnak minket lefelé, lehet eljutunk majd a reserve tankokhoz is. Érdemes volt anno fejleszteni.:))
  • foxbat88fx
    a jó kurva anyját aki kitalálta megint ezt a napi taskot....
    itt üljek fél napot ezzel a szarral, nem?
  • foxbat88fx
    kit látnak szemeim :D :D
  • hooah
    Steamen keresztül nem érem el a játékot, tudja valaki az okát?
    És van rá mód hogy steames accot elérjem normális bejelentkezéssel?