War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyrészt szenvedni kell azért, hogy élvezhetővé tegyél egy csatát annyira elcseszik a játékélményt a gyökerek sajnos
I mean, nem azért játszol, mert jó játszani egy játékkal? Ha te megteszel mindent, csinálsz egy jó játékot magadnak, akkor miért fontos mennyi xp-t kapsz?
Én őszintén megmondom szinte sosem nézem mennyi xp-t szoktam kapni. Majd ha meglesz valami, akkor meglesz. Ez nem a wot, ahol semmi esélyed a nagyobb tankok ellen. Persze néha szopcsi, mikor Tiger I-el mész Is2 ellen, de nem olyan mint a wotban, hogy esélyed sincs ellene.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.05.17. 20:38:48
és amikor mész 10 vereséget egymás után... mindegyikben első 3-ban vagy 10 kill átlaggal és kiszúrják a szemed 2000exp-vel na hát az kicsit elveszi a kedved a játéktól 😄
2 dolgot lehetne tenni.... vegyek 1 év prémet és vége az idegeskedésnek
vagy megvárom míg a vesztes csapat első 3 helyezettje is 100% exp-t kap..... na szerintem ez nem mostanában lesz 😄
nem tudom megérteni 😊
Én nem tudom tényleg, hogy neked miért fontos ennyire, hogy úúúú 4000xp egy kör átlagban, meg hogy akkora megahúszár vagyok, hogy omg.
Legtöbb ember csak szeretné élvezni a játékot fűvel, fával, mindennel.
Amúgy nem tudtam, hogy időre megy a tankok kihúzása.. Aztán meg ugye jössz ide sírni, hogy 400mm az átütése mindennek és, hogy ez mekkor szar. Hát barátom, ki akart minél gyorsabban feljebb kerülni?
fűvel max grafon 2000exp/kör
fű nélkül low grafon 4000exp/kör
fele annyi idő alatt lehet tankokat kihúzni így
Úgy emlékszem, mikor bekapcsoltál mindent, nem láttál semmit, és nem tudtál kilőni semmit.
Tudod, ez a játék nem egyszerű ám, ha az ember fűt fát bekapcsol, az ellenfél meg fél világról kilövi.
42% winrate 32% relative position meg ilyenek 😄
azzal kezdem a csata elején mindig h végignézem a top tier játékosok statisztikáját...
nem kéne, mert 90%-uk bőven 50% alatt van.... az egész játékosállomány 90%-a 50% alatt van kb.
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.05.17. 15:31:12
És melyik tank lenne ez pontosan? Merthogy a top tier mediumok nem, az hótziher, de nyugodtan kérdezz meg más top tier med tulajdonost ha nekem nem hiszel. Mind azt fogja mondani hogy a top tier mediumok közül a játék egyikkel sem sétagalopp.
így sem esik jól veszíteni
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2016.05.17. 10:23:58
Tiger H az egyik legkönnyebben játszható tank a játékban. Persze, a Win/Lose % -od szar lesz, (no russian bias tovarish) de nekem azzal a tankal van a legjobb K/D arányom (3+ környékén), pedig mentem vele vagy 200 meccset.
@bgabor911 Az elkövetkező patch -re az ATGM tankokat ígérték (minden nemzetnek egyet). A top tier vasak csak későbbre várhatóak.
Én egyébként nem hiszem, hogy az ATGM problémát fog jelenteni. A jelenlegi játékmenetben aki ki akar lőni, az így is megteheti.
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
Helyette lesznek ATGM tankok, amik egyelőre egy remek új módszernek tűnnek a nemlétező balansz felborítására.
egy M60-hoz vagy Leopard-hoz rohadtul nem kell"
Ehhez képest vért pisil az ember amíg megszerzi hozzájuk a gondosan az utolsó fejlesztési sorban elhelyezett HEAT-FSt.
Én nagyon szívok az M60 felfejlesztésével, egyik jó ismerősöm a Leopardjával küzdött nagyon, nem érezte, pedig ő első nap megvette hozzá goldért a HEATFSt meg az előtte lévő fejlesztéseket.
Tapasztalataim szerint Tiger I-el meg Pantherekkel bizony nagyságrendekkel egyszerűbb játszani mint top tierben, ahol ha bekapsz egy lövést vége a játékodnak. Olyan top tierben játszani mint az InstaGib mód volt annó az Unreal Tournamentben, ha ez ma még mond valakinek valamit.
így volt ma is.... T-54 1949-el mentem, enemynél volt egy Chieftain, csak azt az 1 tankot tett be, gondoltam gyorsan kilövöm és akkor -1 ember az enemynek... persze kilőtt, aztán másodjára is kilőtt, mellette meg még 7 csapattársam
nézem a statját... 42%, na mondom fasza...
kövi csata, beteszi az én csapatomba, na mondom most is öljél bazdmeg
előremegy és meg is döglik azonnal és már lépett is ki, persze mi meg jól kikaptunk XDDD
egy Tiger H1-hez vagy egy Panther D-hez kell tudás...
egy M60-hoz vagy Leopard-hoz rohadtul nem kell, szóval engem hidegen hagynak az új tankok...
max ha a rakétás T-64 jó lesz akkor arra rámegyek
Röviden, aki lusta megnézni a videót, nem hivatalosan, csak egy fejlesztővel folytatott Q&A -ben elmondták, hogy a következő patchekben temérdek új top tier tank várható. Illetve főleg már meglévő top tier tankok új variánsai (M60, Leo <#vigyor2>#vigyor2>,T54).
Nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele, de ez nem hangzik rosszul. Persze, most bele lehet menni abba, hogy ennek már semmi köze a 2.VH -hoz és, hogy már nagyon messzire mennek, de ha már bent vannak az eddigiek, akkor legalább legyenek bent egészen.
Aztán reméljük, hogy valamikor sor kerül a 2.vh -s és a post war tankok elszeparálása.
Utoljára szerkesztette: FishNoRba, 2016.05.16. 23:03:12
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
már kihúztam vele a Caernarvont, Charioteert, Crusader AA-t, 20k exp és megvan a Tortoise aztán jöhet a Centurion...
kicsit sok ez a +232% exp bónusz egy Tier 3 vasnak 😄 prém nélkül 3000 exp átlag/kör árkádban

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
adni nekik 300mm pent max. és kész
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A csata szerintem legjobb pillanata az volt, mikor egy Pz III -at messziről sorozva véletlenül kilőttem egy PBJ-1 -et. 😄
mégis a brit olyan lasúúúúnak tűnik hogy az vicc 😄
az M19 hamarabb kidarálja a tárat de tovább tölt... ez meg minden lövés között tölt :S
http://www.jetfly.hu/regi-jetfly/1535-a-messerschmitt-bf-110210-zerstorer-rombolo-repulogep-tortenete
Ugyanaz a fegyver. Persze ettől még lehet eltérő a tűzgyorsaság, mert WT-ben semmi se lehetetlen. 😄
Az angolok és az amerikaiak egyaránt a svéd Boforst használták légvédelmi célokra, hajókon és telepített légvédelmi állásokban is. A vicc az hogy még egyes német hajókon is ez volt, annyira elterjedt a háború előtt.
Valahol svédországban valaki nagyon nagyot kaszált a licendíjakon a háború alatt. Nem sok fegyverről hallottam amit mind a tengelyhatalmak, mind a szövetségesek hasznátak.
ennek a brit szarnak a tűzgyorsasága sokkal de sokkal lassabb