37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
foxbat88fx #31767 pedig a tankosba is lehetne annyi változatos dolgot betenni...
főleg új játékmódok dobnák fel.... Deathmatch sem volt rossz, belehetne tenni azt is állandóra
de ott van pl. a védés/támadás, azt is be lehetne tenni eventbe vagy akár randomba
vagy lehetne játékosvédés mód, ugyanúgy mint az a szar parancs vagy mi amikor ha megölöd a tankot kapsz creditet...
csak itt lenne nálatok egy és az enemynél egy tank akit védeni kellene és természetesen 2 percenként vagy ha meghalt változik a célpont és amelyik csapat eléri az 5-öt az nyert
de lehetne csinálni olyat, hogy csak 1 tankkal mehetsz be csatába de azzal háromszor spawnolhatsz
mondjuk ott külön kellene szedni, hogy only med/light és only hvy kategória..... szerintem ez is egész élvezetes lenne
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.08.13. 12:37:11 -
RODLEE #31766 Néha én is belefáradok a tankos dolgokba,max 1 kis változatosság miatt várom,ennyi! -
foxbat88fx #31765 év vége....
ne várjátok annyira :D ha ez kijön sztem totál le fogják szarni a tankost, bár eddig is leszarták
ugyan azok a bugok benne vannak a játékban amik 3 éve is benne voltak...
nem baj, csak legyenek új prém tankok :)
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.08.13. 10:56:49 -
Ez mikortól? -
RODLEE #31763 Mikorra várható? -
gstup #31762 Akkor ne tedd?! :) -
kissssss #31761 annyira nincs kedvem ezen a hétvégén is grindelni...
-
fighter_hu #31760 Ja óó azt nem tudtam bocsi :D -
foxbat88fx #31759 nem voltál gyorsabb.... hanem szemből kicsaptam egy Achillest.... há nehogy má egy olyan szar lőjjön ki :D
ellened úgy sincs semmi esélyem... T-34-85... kilőhetetlen OP fos :D -
fighter_hu #31758 Áhá akkor azért csak 1xer találkoztam veled a mapon :D rongyoltam be az utcába tornyon vágtál lövész kuka de a kis utca végén vissza fordultam te is rám, de én gyorsabb voltam :P -
foxbat88fx #31757 nekem nagyon unalmas ....
amikor veled nyomtam a felét AFK-ztam mert kiváncsi voltam mennyi activity-t ad rá.... 81%-ot kaptam
de lényegtelen mert a 3 win-hez nem kell battle activity szal végig afk-zom a picsába az egészet :D
remélem nem változtatják meg addig -
Persze, nehogy már valami olyat dobjon, ami nem kifarmolható..........
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
fighter_hu #31755 Szted mit nyomok majd egész hétvégén :D Nincs uptier,rakéta/bomba,végtelen spawn és fossa a kredited az event xD
Ezt az eventet nekem találták ki :D -
foxbat88fx #31754 ááá ezt még meg is kell tartani :D
még van hátra 2 nap..... :P -
fighter_hu #31753 Kérem a virtuális kupám :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tudom semmit nem számit de az első és valszeg utsó event ahol első vagyok valamibe
-
Én amúgy azért szurkolok nekik, hogy legyen jó a hajós része(a konkurensé a HP csík miatt nem tetszik). Egy Tirpitz mindenképp kellene a garázsba :P -
xmanhun #31751 A wot-makett háború!!! semmi más!!! -
foxbat88fx #31750 a WT-t is a sok kiskorú gyökér fogja tönkretenni hidd el nekem....
wot induláskor kibaszott jó volt
(mondjuk az szívás volt amikor KV-1-el IS-4 ellen kellett menni az tény, vagy amikor Masu volt az enemynél... akkor garantált volt a 0-15, de miután rendezték az MM-et egész jó game volt... sőt amikor tier X-ben csak hvy-k voltak akkor még a CW is nagyon jó volt.... aztán jött a bat.chat és társai és már a CW is egy rakás szar lett) -
bgabor911 #31749 A szánalmas műholdnézetes artyjaival meg a gagyi életerőcsíkjaival? Vagy a Pz4 alvázon lévő 170mm-es ágyús tank destroyerrel? A WoT egy retek. Mérföldkő volt a maga idejében, de úgy 2013 körül végleg elavult. Persze sokan játszanak vele, de ugyan miféle emberek már... 14 éves kis gyökerek. -
Csúnyább? Nézd meg a War Thunder modelleket.... közelről ritka szarul néz ki az összes.
És nem azért de a repülőgép modellek itt is 2007 környékéről vannak... :) (Wings of Prey) -
fighter_hu #31747 Óó :D akkor nem szóltam xD -
foxbat88fx #31746 chatbanon vagyok :) sok jelentgetős fasz miatt :D
nem tudom, hogy a picsába, pedig kurvára nem is szoktam káromkodni :D -
robi3 #31745 amerikának elég sz..ás ez a 100-as event, se löveg se páncélzat -
fighter_hu #31744 Nekem az eventbe lett meg de nem tudom hogy xD. De nem is köszöntél nekem mikor köszöntem :( :D
Amúgy kill számba 4ik vagyok a listán :o
Utoljára szerkesztette: fighter_hu, 2016.08.12. 15:54:16 -
foxbat88fx #31743 jaja erre gondoltam én is :)
mindegy a lényeg, hogy 2 kör alatt meglett úgy, hogy a másodikból 1 kill után léptem is ki a francba XD
francnak sincs kedve Tiger 1-el KT-k ellen menni -
kissssss #31742 általában elég hülyén szoktak fogalmazni a task feladatok leírásakor, lehet hogy azt is beleszámolja mikor felrobban az ellenfél üzemanyag tartálya és így hal meg... nem pedig leég.
majd teszek néhány kör próbát. -
Hamar meglett, még nagyon sok ilyet :D -
Nálam is :D A t34-85öt 2szer gyújtottam ki, de nem én lőttem ki és elszámolta 2nek a statban :D Vagy lehet ez nem is bug :)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.08.12. 14:53:06 -
foxbat88fx #31739 próbáld meg, nálam bugos volt
szerintem a sima killeket is ennek számolhatta vagy nem tudom :D
tankot gyakorlatilag 2-őt gyújtottam fel abból 1 halt bele -
kissssss #31738 eddig csak 1 repülős taskot hagytam ki de nagyon úgy néz ki hogy most egy tankosat is kifogok hagyni.... azért mindennek van határa. -
foxbat88fx #31737 na kész is nekem XDD
köviben kigyújtottam egy PT-76-ot ami valóban leégett és abba halt bele...
legalább a 7-ből 1-et tisztességesen csináltam meg :D
remélem nem fogják resetelni -
foxbat88fx #31736 nem 10 kell csak 7
nekem meg bugos vagy nem tudom XD
most mentem első csatát és már 6/7 hmmmm -
Nem lenne megoldhatatlan a mai feladat.
Csakhogy nem működik......
Befordultam egy sarkon:
Hagytam leégni mindkettőt. (A Tigris meg se próbált oltani.)
Még mindig 0/10..... -
fighter_hu #31734 Jó ez a 100 ölős cucc kredit farmra :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Csak a csata közepén jöttem rá hogy nem ez a mai task hiába nyerünk
-
Hát a wot még árkádosabb fos mint ez, életerő!? bah...1995-ös szint, ráadásul csúnyább is, és mellé legalább magas is a gépigénye! -
foxbat88fx #31732 nekem oda kell figyelni... 2 már kimaradt
még 2 maradhat ki... ha 3 akkor buktam a KV-220-at..
azé szívás ez mert egyrészt van tűzoltója általában mindenkinek, másrészt nem teszed vele harcképtelenné simán visszalőhet, harmadrészt a társaid simán ellopják a killt mire leégne az enemy...
húúú ez necces lesz :S
levihetnék 5-re mire kezdődik -
fighter_hu #31731 Na igen eddig ez a legszívásabb, kíváncsi vagyok hány embernek lesz meg.(nekem már mindegy 1 hét kimaradt nyaralás miatt :( de csinálgatom őket ) -
foxbat88fx #31730 Destroy 7 enemies by setting them on fire in random battles.
ez a mai küldetés?????
aaaa neeeeeee
-
Semmi köze nem lesz a valósághoz a hajóknak sem. Most is csak a Meteor mk3 miatt játszok ezzel a játékkal. Amúgy élvezhetetlen árkád az egész játék. (ha meg árkád stílust akarok, akkor a WoT lazában veri ezt) -
vajakos21 #31728 A graf miatt nem aggódnék.Jó lesz mire kijön.A nagyok meg AI-k azok másodlagosak gazsiéknál.Inkább a balance ami aggasztó lehet.Ja nem is.Oroszok a topon a többi két körrel mögöttük :-)