37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • foxbat88fx
    pedig a tankosba is lehetne annyi változatos dolgot betenni...
    főleg új játékmódok dobnák fel.... Deathmatch sem volt rossz, belehetne tenni azt is állandóra
    de ott van pl. a védés/támadás, azt is be lehetne tenni eventbe vagy akár randomba
    vagy lehetne játékosvédés mód, ugyanúgy mint az a szar parancs vagy mi amikor ha megölöd a tankot kapsz creditet...
    csak itt lenne nálatok egy és az enemynél egy tank akit védeni kellene és természetesen 2 percenként vagy ha meghalt változik a célpont és amelyik csapat eléri az 5-öt az nyert
    de lehetne csinálni olyat, hogy csak 1 tankkal mehetsz be csatába de azzal háromszor spawnolhatsz
    mondjuk ott külön kellene szedni, hogy only med/light és only hvy kategória..... szerintem ez is egész élvezetes lenne
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.08.13. 12:37:11
  • RODLEE
    Néha én is belefáradok a tankos dolgokba,max 1 kis változatosság miatt várom,ennyi!
  • foxbat88fx
    év vége....
    ne várjátok annyira :D ha ez kijön sztem totál le fogják szarni a tankost, bár eddig is leszarták
    ugyan azok a bugok benne vannak a játékban amik 3 éve is benne voltak...
    nem baj, csak legyenek új prém tankok :)
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.08.13. 10:56:49
  • AnuluWork #31764
    Ez mikortól?
  • RODLEE
    Mikorra várható?
  • gstup
    Akkor ne tedd?! :)
  • kissssss
    annyira nincs kedvem ezen a hétvégén is grindelni...
  • fighter_hu
    Ja óó azt nem tudtam bocsi :D
  • foxbat88fx
    nem voltál gyorsabb.... hanem szemből kicsaptam egy Achillest.... há nehogy má egy olyan szar lőjjön ki :D
    ellened úgy sincs semmi esélyem... T-34-85... kilőhetetlen OP fos :D
  • fighter_hu
    Áhá akkor azért csak 1xer találkoztam veled a mapon :D rongyoltam be az utcába tornyon vágtál lövész kuka de a kis utca végén vissza fordultam te is rám, de én gyorsabb voltam :P
  • foxbat88fx
    nekem nagyon unalmas ....
    amikor veled nyomtam a felét AFK-ztam mert kiváncsi voltam mennyi activity-t ad rá.... 81%-ot kaptam
    de lényegtelen mert a 3 win-hez nem kell battle activity szal végig afk-zom a picsába az egészet :D
    remélem nem változtatják meg addig
  • PLaci #31756
    Persze, nehogy már valami olyat dobjon, ami nem kifarmolható..........

• fighter_hu
    Szted mit nyomok majd egész hétvégén :D Nincs uptier,rakéta/bomba,végtelen spawn és fossa a kredited az event xD
    Ezt az eventet nekem találták ki :D
  • foxbat88fx
    ááá ezt még meg is kell tartani :D
    még van hátra 2 nap..... :P
  • fighter_hu
    Kérem a virtuális kupám :D

Tudom semmit nem számit de az első és valszeg utsó event ahol első vagyok valamibe
  • Zegi Norbi HUN
    Én amúgy azért szurkolok nekik, hogy legyen jó a hajós része(a konkurensé a HP csík miatt nem tetszik). Egy Tirpitz mindenképp kellene a garázsba :P
  • xmanhun
    A wot-makett háború!!! semmi más!!!
  • foxbat88fx
    a WT-t is a sok kiskorú gyökér fogja tönkretenni hidd el nekem....
    wot induláskor kibaszott jó volt
    (mondjuk az szívás volt amikor KV-1-el IS-4 ellen kellett menni az tény, vagy amikor Masu volt az enemynél... akkor garantált volt a 0-15, de miután rendezték az MM-et egész jó game volt... sőt amikor tier X-ben csak hvy-k voltak akkor még a CW is nagyon jó volt.... aztán jött a bat.chat és társai és már a CW is egy rakás szar lett)
  • bgabor911
    A szánalmas műholdnézetes artyjaival meg a gagyi életerőcsíkjaival? Vagy a Pz4 alvázon lévő 170mm-es ágyús tank destroyerrel? A WoT egy retek. Mérföldkő volt a maga idejében, de úgy 2013 körül végleg elavult. Persze sokan játszanak vele, de ugyan miféle emberek már... 14 éves kis gyökerek.
  • Sherman0070
    Csúnyább? Nézd meg a War Thunder modelleket.... közelről ritka szarul néz ki az összes.
    És nem azért de a repülőgép modellek itt is 2007 környékéről vannak... :) (Wings of Prey)
  • fighter_hu
    Óó :D akkor nem szóltam xD
  • foxbat88fx
    chatbanon vagyok :) sok jelentgetős fasz miatt :D
    nem tudom, hogy a picsába, pedig kurvára nem is szoktam káromkodni :D
  • robi3
    amerikának elég sz..ás ez a 100-as event, se löveg se páncélzat
  • fighter_hu
    Nekem az eventbe lett meg de nem tudom hogy xD. De nem is köszöntél nekem mikor köszöntem :( :D
    Amúgy kill számba 4ik vagyok a listán :o
    Utoljára szerkesztette: fighter_hu, 2016.08.12. 15:54:16
  • foxbat88fx
    jaja erre gondoltam én is :)
    mindegy a lényeg, hogy 2 kör alatt meglett úgy, hogy a másodikból 1 kill után léptem is ki a francba XD
    francnak sincs kedve Tiger 1-el KT-k ellen menni
  • kissssss
    általában elég hülyén szoktak fogalmazni a task feladatok leírásakor, lehet hogy azt is beleszámolja mikor felrobban az ellenfél üzemanyag tartálya és így hal meg... nem pedig leég.

majd teszek néhány kör próbát.
  • Zegi Norbi HUN
    Hamar meglett, még nagyon sok ilyet :D
  • Zegi Norbi HUN
    Nálam is :D A t34-85öt 2szer gyújtottam ki, de nem én lőttem ki és elszámolta 2nek a statban :D Vagy lehet ez nem is bug :)
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.08.12. 14:53:06
  • foxbat88fx
    próbáld meg, nálam bugos volt
    szerintem a sima killeket is ennek számolhatta vagy nem tudom :D
    tankot gyakorlatilag 2-őt gyújtottam fel abból 1 halt bele
  • kissssss
    eddig csak 1 repülős taskot hagytam ki de nagyon úgy néz ki hogy most egy tankosat is kifogok hagyni.... azért mindennek van határa.
  • foxbat88fx
    na kész is nekem XDD
    köviben kigyújtottam egy PT-76-ot ami valóban leégett és abba halt bele...
    legalább a 7-ből 1-et tisztességesen csináltam meg :D
    remélem nem fogják resetelni
  • foxbat88fx
    nem 10 kell csak 7
    nekem meg bugos vagy nem tudom XD
    most mentem első csatát és már 6/7 hmmmm
  • PLaci #31735
    Nem lenne megoldhatatlan a mai feladat.
    Csakhogy nem működik......

Befordultam egy sarkon:

Hagytam leégni mindkettőt. (A Tigris meg se próbált oltani.)
    Még mindig 0/10.....
  • fighter_hu
    Jó ez a 100 ölős cucc kredit farmra :D

Csak a csata közepén jöttem rá hogy nem ez a mai task hiába nyerünk
  • Savaran
    Hát a wot még árkádosabb fos mint ez, életerő!? bah...1995-ös szint, ráadásul csúnyább is, és mellé legalább magas is a gépigénye!
  • foxbat88fx
    nekem oda kell figyelni... 2 már kimaradt
    még 2 maradhat ki... ha 3 akkor buktam a KV-220-at..

azé szívás ez mert egyrészt van tűzoltója általában mindenkinek, másrészt nem teszed vele harcképtelenné simán visszalőhet, harmadrészt a társaid simán ellopják a killt mire leégne az enemy...
    húúú ez necces lesz :S
    levihetnék 5-re mire kezdődik
  • fighter_hu
    Na igen eddig ez a legszívásabb, kíváncsi vagyok hány embernek lesz meg.(nekem már mindegy 1 hét kimaradt nyaralás miatt :( de csinálgatom őket )
  • foxbat88fx
    Destroy 7 enemies by setting them on fire in random battles.

ez a mai küldetés?????
    aaaa neeeeeee
  • Sherman0070
    Semmi köze nem lesz a valósághoz a hajóknak sem. Most is csak a Meteor mk3 miatt játszok ezzel a játékkal. Amúgy élvezhetetlen árkád az egész játék. (ha meg árkád stílust akarok, akkor a WoT lazában veri ezt)
  • vajakos21
    A graf miatt nem aggódnék.Jó lesz mire kijön.A nagyok meg AI-k azok másodlagosak gazsiéknál.Inkább a balance ami aggasztó lehet.Ja nem is.Oroszok a topon a többi két körrel mögöttük :-)