37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    :/ kaptam még egy commander GE wagert, ezzel együtt van 5 commander 2 rookie és 8 officer... összesen 15.500 arany értékben, és valószínűleg az inventoryban is fognak megrohadni.
  • foxbat88fx
    nem nagyon ismerem a repcsis játékosállományt de ha olyanok mint a tankosok akkor el tudom képzelni :D
  • Zegi Norbi HUN
    Azért sok játékosnak ezekkel sem megy annyira jól :( :D Jah pont 4 lett, pont ennyi is kellett még :D
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.08.14. 22:09:53
  • foxbat88fx
    nincs mit :)
    jó annyira azért nem vagyok béna :D de ott ritka, hogy 8-10 kill fölé menjek.....
    igaz gépfüggő is, ezekkel nem nehéz azért ölni :D igaz nagyon rövid csata volt... volt talán 4 perces, de pont 4 teamworkot csináltam neked :D
  • Zegi Norbi HUN
    Köszi még egyszer Elég jól nyomtad repcsivel is :D Igen meglett :D

Meddig tart a chatban egyébként? :D
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.08.14. 22:06:27
  • foxbat88fx
    meglett akkor ugye? :D
    szar h nem tudok írni, de hozzá kell szoknom XD
  • Zegi Norbi HUN
    Már csak 4 kell :D Ok, thx :D
  • foxbat88fx
    mennyi kell még?
    repcsisben sajna elég béna vagyok :D de segíthetek ha gondolod...
    azért a 38%-os faszoknál jobb vagyok... sőt YAK9T YAK9K-esekkel tudok is alázni sokszor
  • Zegi Norbi HUN
    Nem érdekelne engem sem, de ha már ennyit megcsináltam, akkor már végigviszem :D Hosszú este elé nézek :D
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.08.14. 20:54:35
  • foxbat88fx
    uhhh én nem repcsizek bocsi, ahhoz nincs türelmem :)
  • Zegi Norbi HUN
    Csak a repcsis kell, de szerintem meglesz random játékosokkal is :D
  • jocking
    Pont ezért játszom már szinte csak hétvégén, mert ilyen meccsek csak akkor vannak. Máskülönben mehetek a T-54-ek ellen KT-val. De ez így pont tökéletes, alapból is így kellene lennie. :p :D
  • PLaci #31795
    Miközben szemből röhögve lövik át.
  • Cobra.
    Miért, Jumboval Tigris, Párduc meg IS-1 ellen menni az? Vicc az, hogy ezeket van, hogy oldalról nem lövi át az ágyúja.
  • gstup
    Ha a saját meccseimet nézem,akkor a válaszom igen.Teljes mértékben normális.
  • robi3
    m4a1 76w kontra jgpanther is2 meg királytigris, ez megy egész hétvégén, normális ez?
  • robi3
    csináltak valamit megint ezek a zsiványok? kb 4 napja nem tudok érvényesülni a shermanokkal, a1 76w, a2 76w, a3 76w olyan 3-0-kat hozok amilyet még sose
  • foxbat88fx
    most nézem mit kaptam...
    permanent devoice from the game
    XDDDD
  • foxbat88fx
    mennyi teamwork kell még?
  • Zegi Norbi HUN
    Komoly :D
  • kissssss
    ortodox pap.
  • Zegi Norbi HUN
    Utána már nekem is eszembe jutott :D Ok, köszi :)

Ez valami törp vagy varázsló? :D
  • foxbat88fx
    láttam írtál de nem tudok visszaírni a hülye chatban miatt...
    estefele leszek ha még kell segítség :)

ez mekkora szar már XDDDDD

Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.08.14. 11:41:13
  • Zegi Norbi HUN
    Akkor csak a szokásos :D Normális szakaszban könnyebb :D
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.08.14. 11:11:31
  • PLaci #31783
    A mai nap is jól kezdődik...

Első csatában felbasz 7.7 -be, és nem ad squad -ot.

Második csatában ezt a retardáltat dobta mellém:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- Konzol játékos
    - Prém tank
    - Azt se tudja hol van.
    - Azt se tudja mit kéne csinálni.
    - Lófaszt sem tud eltalálni.....
    - Én öltem 2x, míg ő a ponttáblázat legalján csücsül...
  • foxbat88fx
    XDDDD

én múltkor csináltam amikor supporting fire kellett...
    beinvelt egy gyerek, elindítja a csatát...
    belépünk a csatába és ott kérdezi, hogy pontosan mi is kell ehhez a supporting fire öcsihez..... na mondom ez fasza lesz :D
    szokásos, lőttem az egyik ellenséges tankot ami előttünk volt 100 méterre de ez a balfasz természetesen a másik tankot lőtte :DDD
  • kissssss
    jack o'neill mindig hozza a formát :D

story: kellene 18 teamwork, megpróbáltam volna valami értelmes csapatot toborozni squad chatröl de csak féleszűeket találtam.

pl: az egyik gyerek invitelt engem, dumálnék vele erre kilép a squadból... rám ír hogy "bocsi véletlen volt" mondom rendben nem baj, aztán ezt még eljátszotta velem 4 alkalommal, és ez csak a jéghegy csúcsa volt...
  • foxbat88fx
    chatbanon vagyok szóval nem tudtam neki írni, de amúgy sem tudtam volna erre mit reagálni :D
    én is szoktam ideges lenni... mondjuk amikor minden pattan az enemy meg 2km-ről instantkillezik....
    vagy amikor a társaim lúzerkednek...
    na de azon felbaszni az agyam, hogy valaki rám lő egy olyan játékban ahol egymást kell lőni :DDDDD

kb. olyan mintha felbasznám az agyam, hogy fürdéskor minek kell vizet engedni a kádba :D
  • Savaran
  • foxbat88fx
    van baj....
    nálam pl kiírja a nevet és tudtam, hogy magyar mert sokszor összefutottam már vele
    de akkor most ne lőjjem ki mert magyar? sajnáljam meg? :D :D
  • Schaffranek
    Ez hülye? Most őszintén, ki az aki nézi, h kire lő? Én csak nagyon ritkán és akkor sem igazán érdekel ha nem velem van.
  • foxbat88fx
    na megvolt a mai dream team battle-m is...
    ez már szánalom kategória -.-"
  • foxbat88fx
    igen :D
  • Schaffranek
    Ezt most jól értelmezem? Az ellen csapatában volt a srác és az volt a baja, h rálőttél?
  • foxbat88fx
    fúúú az ilyennel miért nem tudok találkozni az utcán :D
    beleverném a fejét a falba....
    persze mert magyar nem lőhetem ki mi???? inkább bukjam el a csatát mert magyar pfffff
  • PLaci #31772
    Elmegy a Gazsi a jó k. anyjába! 5.0 -ával 100% -ban 6.0 -k közé dobál.....
  • S_W_W
    Sziasztok!

Nemrég indult csatornámon főként WarThunder Ground Forces videókkal fog foglalkozni, ha érdekel titeket nézzetek rá :)

• foxbat88fx
    te jó ég ez a 100 event is mekkora szarság...
    ellenfélnél fél csapat hiányzott... na mondom ez easy win.... és simán elbuktuk miközben 42%.osokkal volt tele az enemy
    ááááááá nincs itt manipuláció dehogy van :D:D
  • kissssss
    de muszáj... fölöslegesen grindeltem ha most abba hagyom :/
  • robi3
    nekem az egészből mármint tankosból, repülősből a napi eventek hiányoznak, régen naponta 2 naponta új repülős eventek voltak, most mi van? 300 nap simulator enduring, hurrá!