37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
kissssss #31807 :/ kaptam még egy commander GE wagert, ezzel együtt van 5 commander 2 rookie és 8 officer... összesen 15.500 arany értékben, és valószínűleg az inventoryban is fognak megrohadni. -
foxbat88fx #31806 nem nagyon ismerem a repcsis játékosállományt de ha olyanok mint a tankosok akkor el tudom képzelni :D -
Azért sok játékosnak ezekkel sem megy annyira jól :( :D Jah pont 4 lett, pont ennyi is kellett még :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.08.14. 22:09:53 -
foxbat88fx #31804 nincs mit :)
jó annyira azért nem vagyok béna :D de ott ritka, hogy 8-10 kill fölé menjek.....
igaz gépfüggő is, ezekkel nem nehéz azért ölni :D igaz nagyon rövid csata volt... volt talán 4 perces, de pont 4 teamworkot csináltam neked :D -
Köszi még egyszer
Elég jól nyomtad repcsivel is :D Igen meglett :D
Meddig tart a chatban egyébként? :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.08.14. 22:06:27 -
foxbat88fx #31802 meglett akkor ugye? :D
szar h nem tudok írni, de hozzá kell szoknom XD -
Már csak 4 kell :D Ok, thx :D
-
foxbat88fx #31800 mennyi kell még?
repcsisben sajna elég béna vagyok :D de segíthetek ha gondolod...
azért a 38%-os faszoknál jobb vagyok... sőt YAK9T YAK9K-esekkel tudok is alázni sokszor -
Nem érdekelne engem sem, de ha már ennyit megcsináltam, akkor már végigviszem :D Hosszú este elé nézek :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.08.14. 20:54:35 -
foxbat88fx #31798 uhhh én nem repcsizek bocsi, ahhoz nincs türelmem :) -
Csak a repcsis kell, de szerintem meglesz random játékosokkal is :D -
jocking #31796 Pont ezért játszom már szinte csak hétvégén, mert ilyen meccsek csak akkor vannak. Máskülönben mehetek a T-54-ek ellen KT-val. De ez így pont tökéletes, alapból is így kellene lennie. :p :D -
Miközben szemből röhögve lövik át. -
Miért, Jumboval Tigris, Párduc meg IS-1 ellen menni az? Vicc az, hogy ezeket van, hogy oldalról nem lövi át az ágyúja. -
gstup #31793 Ha a saját meccseimet nézem,akkor a válaszom igen.Teljes mértékben normális. -
robi3 #31792 m4a1 76w kontra jgpanther is2 meg királytigris, ez megy egész hétvégén, normális ez? -
robi3 #31791 csináltak valamit megint ezek a zsiványok? kb 4 napja nem tudok érvényesülni a shermanokkal, a1 76w, a2 76w, a3 76w olyan 3-0-kat hozok amilyet még sose -
foxbat88fx #31790 most nézem mit kaptam...
permanent devoice from the game
XDDDD -
foxbat88fx #31789 mennyi teamwork kell még? -
Komoly :D -
kissssss #31787 ortodox pap. -
Utána már nekem is eszembe jutott :D Ok, köszi :)
Ez valami törp vagy varázsló? :D -
foxbat88fx #31785 láttam írtál de nem tudok visszaírni a hülye chatban miatt...
estefele leszek ha még kell segítség :)
ez mekkora szar már XDDDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.08.14. 11:41:13 -
Akkor csak a szokásos :D Normális szakaszban könnyebb :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.08.14. 11:11:31 -
A mai nap is jól kezdődik...
Első csatában felbasz 7.7 -be, és nem ad squad -ot.
Második csatában ezt a retardáltat dobta mellém:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Konzol játékos
- Prém tank
- Azt se tudja hol van.
- Azt se tudja mit kéne csinálni.
- Lófaszt sem tud eltalálni.....
- Én öltem 2x, míg ő a ponttáblázat legalján csücsül... -
foxbat88fx #31782 XDDDD
én múltkor csináltam amikor supporting fire kellett...
beinvelt egy gyerek, elindítja a csatát...
belépünk a csatába és ott kérdezi, hogy pontosan mi is kell ehhez a supporting fire öcsihez..... na mondom ez fasza lesz :D
szokásos, lőttem az egyik ellenséges tankot ami előttünk volt 100 méterre de ez a balfasz természetesen a másik tankot lőtte :DDD -
kissssss #31781 jack o'neill mindig hozza a formát :D
story: kellene 18 teamwork, megpróbáltam volna valami értelmes csapatot toborozni squad chatröl de csak féleszűeket találtam.
pl: az egyik gyerek invitelt engem, dumálnék vele erre kilép a squadból... rám ír hogy "bocsi véletlen volt" mondom rendben nem baj, aztán ezt még eljátszotta velem 4 alkalommal, és ez csak a jéghegy csúcsa volt... -
foxbat88fx #31780 chatbanon vagyok szóval nem tudtam neki írni, de amúgy sem tudtam volna erre mit reagálni :D
én is szoktam ideges lenni... mondjuk amikor minden pattan az enemy meg 2km-ről instantkillezik....
vagy amikor a társaim lúzerkednek...
na de azon felbaszni az agyam, hogy valaki rám lő egy olyan játékban ahol egymást kell lőni :DDDDD
kb. olyan mintha felbasznám az agyam, hogy fürdéskor minek kell vizet engedni a kádba :D -
-
foxbat88fx #31778 van baj....
nálam pl kiírja a nevet és tudtam, hogy magyar mert sokszor összefutottam már vele
de akkor most ne lőjjem ki mert magyar? sajnáljam meg? :D :D -
Schaffranek #31777 Ez hülye? Most őszintén, ki az aki nézi, h kire lő? Én csak nagyon ritkán és akkor sem igazán érdekel ha nem velem van. -
foxbat88fx #31776 na megvolt a mai dream team battle-m is...
ez már szánalom kategória -.-"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
foxbat88fx #31775 igen :D -
Schaffranek #31774 Ezt most jól értelmezem? Az ellen csapatában volt a srác és az volt a baja, h rálőttél? -
foxbat88fx #31773 fúúú az ilyennel miért nem tudok találkozni az utcán :D
beleverném a fejét a falba....
persze mert magyar nem lőhetem ki mi???? inkább bukjam el a csatát mert magyar pfffff
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Elmegy a Gazsi a jó k. anyjába! 5.0 -ával 100% -ban 6.0 -k közé dobál..... -
S_W_W #31771 Sziasztok!
Nemrég indult csatornámon főként WarThunder Ground Forces videókkal fog foglalkozni, ha érdekel titeket nézzetek rá :)
-
foxbat88fx #31770 te jó ég ez a 100 event is mekkora szarság...
ellenfélnél fél csapat hiányzott... na mondom ez easy win.... és simán elbuktuk miközben 42%.osokkal volt tele az enemy
ááááááá nincs itt manipuláció dehogy van :D:D -
kissssss #31769 de muszáj... fölöslegesen grindeltem ha most abba hagyom :/ -
robi3 #31768 nekem az egészből mármint tankosból, repülősből a napi eventek hiányoznak, régen naponta 2 naponta új repülős eventek voltak, most mi van? 300 nap simulator enduring, hurrá!