37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Iszonyatos mennyi agyhalott játszik...... iszonyatos.... -
Ha nem hagytál ki eddig semmit, akkor elvileg pénteken megkapod..... -
foxbat88fx #31845 jaja :)
volt, hogy egy csatában 3-at lőttem ki T-54 1947-el...
azok meg nem tudtak kiszedni engem
szerintem is nagyon gyenge a teste és nagyon lassan tölt -
xmanhun #31844 már rájöttem énis,hogy hiba volt kimaxolnom a t62-t!!! rámnéztek azt halott voltam!!! :D -
foxbat88fx #31843 hát ezt már nem hiszem el...
megyek a köcsöggel és én csinálok nekik 6-8 teamworkot csatánként...
nekem ők 1-et vagy 0-át -.-"
csak legyen már vége ennek a KV-220 farmnak -
foxbat88fx #31842 12 teamwork ahhhhh édes faszom már megint -.-" -
foxbat88fx #31841 már bocs de hülye vagy ha rámentél arra a tankra :)
7.0-val megeszem őket.... T-54-esek sokkal erősebbek, a T-62-nek akkora hasa van, hogy még a vak is belövi 1km-ről -
kissssss #31840 épp valamilyen torpedórombolóval hajókáznak most, van in game x-ray nézet is... 29 ember 1 csónakban :D -
A mai repülősben sem számolt el kettőnek egy 8 kill -es sorozatot. :( -
xmanhun #31838 ez a t62-es,egy kataszrófa!!! az alap lőszere nem sokat ér!!ráadásul nagyon drága!! én csalódtam benne!! -
Nem tudom mikor lett két topic nyitva, de valószínűleg akkor még nem volt tudható, hogy közös futtatható állományt fog az AF és a GF használni. -
bgabor911 #31836 Semmi értelme szétválasztani. -
foxbat88fx #31835 fúúú de nincs kedvem ma is játszani ezzel a szarkupaccal -
Már csak 8
Troll Gazsi :D
-
fighter_hu #31833 Sztem se nagyon sürgős neki :D a repcsis rész is rég csöndbe , ide írják azokat is. -
Minek? Ezt a topic -ot használja mindenki AF -re is. :D -
kissssss #31831 akit érdekel és már nem bírja ki az holnap nézheti a streamet twitchen, link holnap kezdődik.
lehet hogy kelleni fog egy új topik ennek is?
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.08.16. 20:19:27 -
gstup #31830 Nagyon élvezhető a 7.0-a ! Lehet tényleg orosz oldalon kéne egy kicsit játszanom?Áááá...nincs orosz BIAS.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.08.16. 20:03:00 -
LOL, újraindítottam a játékot, és most már nekem is. -
A játékban azt írja supporting fire :D -
Az ha fagy meg kidob nem biztos, hogy a játék hibája, a hülyék meg sajnos sokan vannak. -
xmanhun #31826 nagyon fos lett ez a game!!! állandóan kidobál a játékból!! megszakad a kapcsolat a szerverrel!!A csapat társak meg noob-ok!!!agyatlan hülyék!!! -
Web és Achievement szerint Teamwork kell és nem Supporting Fire. Azt is elírták? :D
Teamwork = (AF -ben) 1km -en belül vagy, mikor a szakasz társad másik játékost lő le.
Supporting Fire = A szakasz társad lelő egy játékost, akit te korábban sebeztél. -
Az nem lehet, hogy 3 különböző járművel számolja? Mármint egy csatában és ezért nem adta meg is2-vel.
A repülős egy csöppet nehezebb :D 20 supporting fire, troll Gazsi :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.08.16. 16:45:12 -
Gazsi adja a formát megint, újfent nem képesek angolul kifejezni magukat....
Web és Achievement is ezt mondja: "Achieve 3 series of 3 destroyed enemy tanks without losing your vehicle in random battles."
Csakhogy a 3 alkalom valójában 3 különböző csata.... 10 kill 0 death mellett elszámolt 1/3 -ig...
Nem nagy kunszt ezt a feladatot megcsinálni, de azért felvehetnének már valakit, aki nem csak hobbiból fordítgat oroszból angolra, mert kezd kurv. idegesítő lenni, hogy folyton más a megadott és a tényleges feladat......
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Replay.
Hiába OP az ágyú, de az iszonyatos újratöltés, és a papír páncél miatt ritka, hogy ilyen jó csatát menjek az IS-2 -vel! ;) -
foxbat88fx #31822 dolgoztak azért rajta rendesen :) de hát tudjuk milyen tank a T-54 1949..... elég OP :D
bár annyira nem mint az 1947 de azért ez is elég állat ha saját/kisebb BR-be teszi be :) -
kissssss #31821 ez már inkább az ellenfél szégyene hogy egész csata alatt nem tudtak 1 fix helyről kiszedni téged... -
foxbat88fx #31820 nem pont arról a szikláról hanem arról a magaslatról :D
hova kellett volna mennem??? egy bázisos játékmód
naná, hogy olyan helyen leszek ahol betudom védeni a bázist... el sem mozdultam onnan :) -
jocking #31819 Ha tényleg arról az 1 pontról szerezted a killeket, akkor igaza is van. :p -
fighter_hu #31818 Jöhet :D
Ne is mond mikor 5 csata alatt csinált majd 100 kill-t az elvtárs... bár nem is vártam mást tőle xD -
foxbat88fx #31817 fú bazdmeg már ezt a fasszopó manipulációt....
megyek sorban 128 kibaszott jó kört.... 10+ killek win win hátán
beaktiválok BÁRMI boostert.... 1-2 kill... lose, fasszopó csapattársak, enemy mindenkit lealáz
mekkora véletlen -.-" -
kissssss #31816 te valahogy vonzod az idiótákat magad köré :D -
foxbat88fx #31815 megint sikerült új barátot szereznem :D
pedig itt nem is mentem olyan hú de durva kört....
-
foxbat88fx #31814 szép :D
cobetes nem semmi :D 45 csata alatt 744 kill...
bár a Te eredményed is szép :)
kapsz egy sört ha nem vagy kiskorú XD -
fighter_hu #31813 Most már megkapom ? :D
Sajna nem maradt idő vissza előzni a cobet-est :( de én ennek is örülök -
Zoli105 #31812 hát az valami ruszki klán nem ? :O :D -
foxbat88fx #31811 hát... COBET-eseket én még csak egyszer láttam kikapni :D pedig sokszor találkoztam velük
elég profik, 4-es szakaszban gyakorlatilag legyőzhetetlenek
de kétlem, hogy bárkivel is csak úgy szakaszoznának.... eddig mindig csak sajátjukkal láttam őket
berakott 100 eventben melléjük (szerencsére)
közel 40 kill előnnyel nyertünk :D -
Zoli105 #31810 öööööö LOL ?! :O azért pénzt kérnek hogy szakaszban játszatok és ezzel segítenek neked ? :O (az nekik is jó hogyha nyertek :D 1 ők is golden wagnerezhetnek , 2 ha jól össze tudtok dolgozni nagyon élvezhető a játék ! :D ) De megértenem hogyha azért kérnének pénzt mert egy kőműves brigád és felújítod a házadat ! :O de így!? :O xD és ha nem győztök ? hanem 3 bukó van , visszafizetik a pénzt ? :D és mi a garancia hogy 100%ban győztök egymás után 15szor vagy 25ször ? :O (pöppet gyanús xD ) -
Jah hogy már ez is pénzbe kerül? :D -
foxbat88fx #31808 írj rá COBET-esekre :D garantált a 15k gold :D
természetesen nem segítenének ingyen az tuti....
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.08.15. 00:49:40