War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
nekem 10ből 7 victory 3 defeat.....szal..igaz abban a 3 ban agyag galamb voltam,de legalább én elismerem....de te sajnos nem
Utoljára szerkesztette: tommiking, 2016.05.23. 18:09:32
ha olyan szar a csata, hogy játszhatatlan akkor sokszor leteszem tálcára 😄
Utoljára szerkesztette: tommiking, 2016.05.23. 17:20:32
szegény tomatoknak esélye nem volt ellenünk kb.
de most már nincs golden wager, szívás 😞
melyiket hoztam már le megint nektek? <#kuss>#kuss>
Mivel eleve úgy vagyok ezzel a játékkal,hogy sajnos rengeteg a csaló.pont ahogy a többi online játékba,legyen az Travian vagy más...
és akkor még a fejlesztő rásegít kitalált cumókkal,pont emiatt írtam amit írtam... az is3 eleve elavult volt amikor megjelent,az is2-t megtizedelték a németek,bár a szovjet "történelemírás" mást mutat.Az amcsi tankokról ne is beszéljünk mikor minimum 5-10 sherman kellett egy sima tigris kilövéséhez,nem véletlen volt "tigris betegsége" az amcsi harckocsizóknak.de te már másolod a statjaid,holott nem szóltam semmit a játék tudásodról..
Mellesleg amit fox írt az a bizonyos "győztes" csata,azok mi voltunk......
Utoljára szerkesztette: tommiking, 2016.05.23. 12:36:38
Bár beállni ,elbújni a legerősebb tankokkal,mind1 ha nem lövök ki semmit,csak engem ki be lőjenek,...az a tudás ..igaz? 😊
Utoljára szerkesztette: tommiking, 2016.05.23. 11:12:19
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
core i7 proci, asus rampage V alaplap, 32gb ram, 4 terra winyó, 512gb SSD, gtx980titanium 2db SLI-be kötve, full vízhűtés a gépben....
kicsit beteges ennyi pénzt rákölteni de hát ő tudja 😄 erre spórolt évek óta, én ennyi pénzből bejártam volna Európát kétszer
ja meg vett hozzá valami baszott nagy ívelt 4K-s monitort még 350e-ért
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.05.23. 09:29:12
Megpróbálom föllőni a Youtube -ra, de az utóbbi évben folyamatosan elbassza a yt a videó minőségét, emiatt nem töltöttem fel videót.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Csak a procira el lehet a 1/3 -át költeni.
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.05.23. 00:25:26
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

vagy veszel jó gépet vagy szopsz 😊
haverom most vett 1.1millió forintért gépet 😄
meg a COBET-nél is temetem a csatát..... erre győztünk 😄 vicc kategória 😄 szerintem semmit nem adott be nekik, a 40%-os tomatok meg halomra lőtték őket 😄 (na jó 2-t én is kiszedtem)
Ssoem értettem mire fel ez a gépigény. Persze szép meg minden, de hogy lehet egy stratégiai játéknak durvább gépigénye mint egy FPS-nek. Még a wargame red dragon is jóval kisebb gépigényt kíván meg, pedig ott vannak 10vs10 fős csaták is többezer lentlévő egységgel.
Egyszerűen bizonyos fejlesztőgárdák nem hajlandóak optimalizálni.
játszok... lose lose lose lose egymás után vagy 10 lose
erre berak ellenem 4 COBET-est.... és tök simán megnyerjük...
erre is csak a WT képes 😄
Most már nincs meg a vga, de így is simán játszható mind a három játék /wot fut a legszarabbul/.
Sajna a 960-al én is megszoktam a tutit, amíg nem szerzek valamit csak azzal játszom aminek elég az apu 7760D-je. Wot pl lowon ugyanúgy viselkedik mint a 960-al maxon, elfutkároz 60 fps-el aztán gondol egyet és bezuhan 30-ra, ezzel szemben a wt és az aw is tartja magát stabilan 40 fölött, igaz már nem csutkára feltekerve.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.22. 00:02:46
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
szerencsére nekem nincsenek ilyen "60fps vagy semmit" különcségeim 😄D volt épp elég időm türelmet tanulni és elfogadni a low fps-t az előző gépemen <#bdead>#bdead>
Kétszázezer nem sok egy játékos gépre, ha megnézed, hogy ha valaki 60fpsel akar játszani full grafikán akkor 980Ti alatt nem is kell nézelődni, ami 150k is lehet. (970 már sok játéknál kevés a maxhoz)
Szóval nálam úgy néz ki a dolog, a 60 fps mizériám miatt, hogy addig játszok a beállításokkal míg nem lesz meg fix 60, ha ezt low grafikán sem tudom elérni, akkor várok míg lesz cash jobb VGA-ra. (Witcher 3 sajnos ilyen)
De ilyen a játékipar, sok olyan játék van, aminek a grafikája nem követelne meg jobb vga-t, de mégis úgy vannak belőve, hogy ujjat kelljen venni, ha a grafikát is élvezni akarja az ember. Ott az Xcom2, nem csúnya, de olyan gépigénye van, hogy combosabb kártyákat is megfektetett az elején, pedig a látványvilága szerintem nem igényelne ekkora erőforrást.
én elhiszem hogy neked jól megy 😊 de nem mindenkinek van olyan konfigja mint neked, nem azért vesz az ember 200ezer+ HUF-ért gépet hogy diavetítést nézzen 😊
(radeon r9 280x 3BG)
mi az a r9/200 ?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
ebből is látszik hogy van még mit kalapálni az AW-n.
Mindenkinek további jó játékot kívánok!
LeonS
még a WT is elfutna ulq nélkül is 30+ fps-en (pár csatát mentem is úgy)
E8400-es jól eltalált procira sikeredett... mellette egy jó régi at4850-es vga
én most töltöm le, ott legalább van botok elleni játék is 😊
már nem is emlékszem meddig jutottam.... t4 vagy t5
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2016.05.21. 13:43:15