37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    kipengetsz 10800+ aranyat a ládákra(36 darab) és akkor megkapod, másféleképpen már nem tudod beszerezni.
  • hooah
    Mi a módja, hogy megszerezzem ezt a KV-220-at?
  • kissssss
    lehet majd felrakják 5.7-be...
  • foxbat88fx
    most lett meg :D elképesztően OP :D kizárt, hogy ne nerfeljék.... ha mégsem kap nerfet akkor valóban nagy gecik...
    első köröm vele sima 9 kill és SEMMIT nem csináltam csak nyomtam a W-t meg a bal egérgombot
  • gstup
    Mekkora egy unodrító OP rohadék ez a kv-220.Elmegy retardjin/sovietjin a p**** ,hogy berakta a játékba.Viszont ha sikerül hatalmas élvezet kilőni belőle a rohadékokat!
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.08.20. 14:46:47
  • foxbat88fx
    wot-ban a GLA klánban voltam vagy 2 évet :D
    látom ő azóta is hű maradt a klánhoz még ha gamet is váltott :D
    mond neki, hogy Benjamin Breki üdvözli :D
  • Zoli105
    jaja szoktuk szinte mindennap csapatni :D
    Hm ilyen ismert lenne a kollega ? :O valami hírességgel szakaszolok ? :O jó lenne tudni :D
  • foxbat88fx
    ne basszál fel :D
    GLA???? Tefus???????? :D
    kit látnak szemeim OMG így 2-3 év után.....
  • kissssss
    na nekem is meglett a kv-220... majd holnap le tesztelem + megakarom szerezni még a negyedik 3D géppisztolyt is :/ ehhez meg 40 task kell.
  • robi3
    Köszönöm neked gaijin a mai szép élményeket, 3 csata 9 vesztett tank 4 kilőtt, csak a szokásos m4a3 76 vs t44-122/ is-2, meglátjátok, hetek kérdése és Maus ellen megyek
  • kissssss
    még ha ingyen adnák se kéne... nagy hajókat vártam nem pedig kacsaúsztatóba való csónakokat.
  • Zoli105
    pontosan igazad van !!! :D
  • fighter_hu
    Volfram42-t idézem wt forumról:
    "Aki ma japánul elindítani a játékot és 1.3 RP és Kredit szorzót kap a német gépekre mind. Hátha valakinek segít.:D
    Leteszteltem és működik."
    Gyanítom ezért :D

Utoljára szerkesztette: fighter_hu, 2016.08.19. 21:19:58
  • kissssss
    mi ez a japán/kínai??
  • vajakos21
    Felesleges még külön topik szerintem.AF is elhalt.Max ha nagyon felpörög a hajó (2017) akkor van értelme.WT magyar fórumon biztos lesz nemzetenként,ha CBT kezdődik, és valaki infót hoz onnan.
  • flashpointer2
    A naval résznek van már külön topikja?
    Valaki vásárolt bétahajót?
  • Zoli105
    Na végre meglettek :D

• gstup
    Vagy lehet hogy a zis ágyús volt...
  • gstup
    Gondolhattam volna.Kv-220 kilőhetetlen.Mindenhonnan pattant róla a Tigris 88-asa.Hajrá retardjin/sovietjin!Csak így tovább.
  • foxbat88fx
    jónak tűnik :D
    legalább lesz értelme a sok orál tasknak :D
  • Zegi Norbi HUN
    Úgy tűnik erre is sok Sztálinium kerülhetett :D Bámulatos ez a szovjet hadiipar :D
  • Zegi Norbi HUN
    Nekem akkor mázlim volt ma reggel :D Polandon első csatámban meglett a Vadászcicussal. Kimentem a mezőre, a páncél felfogta amit csak kell én meg szemezgettem a célpontok közül :D
  • kissssss
    már csak 1 task kell...

• foxbat88fx
    hát igen... aki gazdag az simán megveszi 10e forintért a KV-220-at
  • PLaci #31863
    Ahogy elgondolkozok rajta, valószínűleg nem véletlenül ilyen nehezek.... különben hogy venné meg a sok paypal retardált az achivement -eket hozzá 300 gold/db -ért?

Skipped tasks may be purchased in the Item Shop from the day they appear.
  • jocking
    Valamit csinálhatnának már az AB-s GF-el, mert a kibaszott repülősök miatt játszhatatlan. Nem értem, miért kell látniuk minden ellenséget pirossal kivilágítva.
  • PLaci #31861
    Ne bassza már meg... nem adta meg egy SU-122 kilövését 770m -ről.........
  • foxbat88fx
    nekem sem jön olyan könnyen össze mint gondoltam :D
    3/4 megvan.... még 1 aztán alt+f4 aztán nézek vmi filmet :)
  • Fura Alak
    Szemét GAYjin..... Milyen messze van egymástól Berlin -en az a pont, honnak a két csapat kemperei egymást szokták lőni? 690m!

0.7Km -nél még nem adja meg.....
    Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2016.08.18. 17:15:05
  • Fura Alak
    Ez a mai feladat is szép.... folyton 4-500m -re tűnnek fel a pirosak a map -ok 90% -án, aki meg messzebb van nem akar megdögleni....
  • PLaci #31857
    Nekem sem lesz meg pénteken, de csakis a 11. -ei supporting fire hiányzik.
    Úgy emlékszem a KV-2 '40 sem volt egyszerű, de ez hiper gáz. Nagyon durva cuccost kell majd adniuk ilyen event -en a későbbiekben, hogy én egyáltalán elgondolkozzak rajta, hogy belevágjak....
  • PLaci #31856
    Bejöttem meló előtt egyetlen egy csatára: egy csakis Klingon -ul író orosszal meglett.....
  • PLaci #31855
    Kösz, de mire írtad elmentem már aludni.
    9/12 :(
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.08.18. 07:08:47
  • PLaci #31854
    Menj inkább A1/A2 -vel, Ugyan is az A2 és az A3 között csak motor különbség van, és míg az A1/A2 BR 5.0 -ás, az A3 -at feltolták BR 5.3 -ba.....
    Illetve nekem még A1/A2 -vel is folyton tigrisek jönnek... :'(
  • foxbat88fx
    de minek kínlódsz a szar amcsi tankokkal???
    oké én is kihúztam őket elég jól, de szidtam is magamat, hogy mi a francnak megyek én ilyen szar tankokkal :D

amúgy ha top-nak tesz be azzal a tankkal akkor jó kört lehet vele menni ha óvatos és ügyes vagy
    ezt pár napja mentem....
  • robi3
    mióta meglett az m4a3 76w, szomorú de én is megizzadok 1-2 killért, ugyanis azóta a leggyengébb ellenfelem illetve ellenfeleim bő 80%-a tigris meg 34-85, de nem ritka a t44 az is2 a jgpanther és a tigerII (p), tehát vicc mert találatom az van, de nem tudok mi kezdeni velük mert non penetration én viszont instant robbanok...
  • foxbat88fx
    szombaton vagy vasárnap kapom meg....
    naná, hogy hagytam ki :D
    a mait is csak nyugtatóval tudtam megcsinálni :D

én is úgy csinálom ahogy Te... letalpalom neki, megölöm a lövészt, hogy még véletlenül se tudja kilőni a balfasz társam :D
    sőt még MG-vel is darálom, hogy a squad társam észrevegye, hogy egyáltalán van ellenség amit ki lehet lőni

nem hiszem, hogy sok embernek lesz KV-220-asa
    a jóknak azért lesz mert van kitartásuk
    vagy azért nem mert elegük lett a balfaszokból

a balfaszoknak meg azért nem lesz mert képtelenek 1 csata alatt 1 kill-t összeszedni 3 spawn-ból...
    ma is tett be mellém 38%-os gamert -.-"
  • kissssss
    besegítsek?
  • PLaci #31849
    Bassza szájba a Gazsi ezt a kib. Teamwork -öt.... Ha egyáltalán kapok szakasztársat, a legtöbb KÉPTELEN bárkit is kilőni..... Jött szembe egy Pz 4 H, kiszedtem elsőre a rádióst, a sofőrt és a váltót, második lövésre a lövészét, vigyázva, hogy ki ne nyírjam: még csak el se találta a zöld idióta.......
    Volt olyan is, hogy mind3 spawnja az volt a retardáltnak, hogy t-34/su-85 -el padlógázon előre, hogy utol se tudtam érni, csak azért, hogy 5 másodperc alatt kiszedjék.....

Mehetek BR 4.0 -val, mint BR 6.7 -el, csakis agyhalottakat kapok...
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.08.17. 23:02:03
  • xmanhun
    A töltése nekem 15.7 sec.ami nem rossz .mert fullon van a legénység,meg én hülye még tovább képeztem tapasztalt-ra a legénységet!!!
    de a teste az tényleg nagyon gyenge!!! az APDSFS is elég rossz!!! ha egyszer elhibázod a lövést,meghalsz!!!