37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • RODLEE
    Ma ugy volt ,hogy méregtelenítrek nem sörözök,de ez a 6.0 BR max ennyit raktam be RB-ben ezt nem lehet bírni sör nélkül,minden gané T jön meg Kannavárok,meg Centurionok meg szemböl 1 T-34/85 ötöt bárhol lövök semmi,de de ö azonnal átüti a Panther A toronjy alatti páncélját! Ez már full gané!
  • Zegi Norbi HUN
    Jó kör :D Egy kérdés: te free xp-vel fejlesztetted ki rá a modulokat vagy anélkül? :) Bombázóval szerintem elég nehéz másképp, alapból olyan kevés bombateher van rajtuk, hogy én személy szerint alig kapok velük valamit :( Nem is játszok emiatt egyikkel sem, mert nincs értelme :(
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.09.13. 20:57:33
  • fighter_hu
    Shilka
  • Luciferkee
    Tu4 pedózás:

2 bázis, fél reptér, vissza, leszállás, repterünkön megöltem majdnem egy huntert, AAA kapta.
    Vissza a repterükre, jött egy f86, meghalt, berobbantottam a bázist, nyertünk, AAA leszedett. Az eredmény:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/262721402393981728/773D78BA093A438AF0A64B120BBA54E85EE9712E/

• fighter_hu
    F9F-8 Cougar
  • kissssss
    "engineers have installed 5mm strong side skirts to increase protection against infantry weapons and shaped charges."

oldalt kapni fog 5mm szoknyát ami megfogja a hesh meg heatfs lövedékeket kis szerencsével.

"Blohm & Voss increases protection by 35 mm right in front of the gun mantlet, with additional 10 mm at the sloped cheeks and 20 mm at the sides and back."

jobb toronyvédelem hesh meg heatfs ellen szemből és oldalt + elvileg kapni fog lövegstabilizátort, sebessége gyorsulása nem változik.

magyarul összefoglalva hangyafasznyival jobb túlélési esélyei lesznek a csodalöszerek ellen(talán még az ATGM-ek ellen is) mint a sima leo1-nek, de ugyan úgy szét szét fogják kapni APHE meg APDS lövedékekkel mint a sima leo-t.
  • jocking
    Faxa. Páncél is lesz rajta végre, vagy ugyanaz a papírmasé, mint a mostanié?
  • Zegi Norbi HUN
    Szép tank :)
  • kissssss
    leo1a1 :) nagyon úgy néz ki az a kiszivárgott lista mégis csak valós lesz mert eddig 3 tank már bejött.
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.09.10. 12:38:05
  • foxbat88fx
    ez most mi a faszom???
    de most komolyan.... láttátok a novoruszkij szar mapos eventet???
    tank vs plane event
    LOL, ezt most komolyan gondolták? :D
    5 pz4 vs 5 il-2
  • Zegi Norbi HUN
    Ezen én is gondolkodtam, hogy ennyi pozitív visszajelzés után ezek valami korszakalkotó játékon dolgozhatnak és mindig tudják mi kell a népnek... vagy nem Igazad lehet

Most is mondom megyek pár csatát, de valahogy annyira elegem lett belőle(szokásos random dolgok, buta csapat) hogy inkább kiléptem a fenébe :D Aranyszabály, amelyik játék nem nyújt egy kis kikapcsolódást számodra, azzal nem kell játszani. Már így vagyok vele én is, pedig imádom a tankokat :/
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.09.09. 13:26:49
  • kissssss
    "az admin szerint pedig nagyon pozitív visszajelzéseket kapnak."

igen ők állandóan mindig csak pozitív visszajelzéseket kapnak... mert a negatívakat leszarják vagy törlik.
  • Zegi Norbi HUN
    Én személy szerint nem vagyok oda ezekért, az admin szerint pedig nagyon pozitív visszajelzéseket kapnak. Ám legyen, de akkor telítsék fel végre a legfelső szintet tankokkal és jöhet is a BR 9.0.
  • Zegi Norbi HUN
    Teljesen mindegy milyen tank lett volna a Maus helyén, ez a rakétás szar úgyis kiszedte volna különösebb erőlködés nélkül. Hogy szar lenne-e a Maus, hát nem tudom. 1945-ös tank, itt milyenek ellen megy? Azt hiszem ez a válasz a kérdésre. Mondjuk ez igaz még jó pár német top járműre, a Vadásztigris az egyetlen a tapasztalataim alapján, ami még ilyen körülmények közt is megállja a helyét. Mint akinek lecsapnak egy párat, de még mindig feláll :)
  • foxbat88fx
    leo sem sokkal jobb :)

na jó sokkal jobb, de eléggé le van maradva a ruszkiktól
  • kissssss
    ezért is mentem rá a leo fejlesztésére, kellene még hozzá 200k rp...
  • foxbat88fx
    aki masuval játszik az szerintem megérdemli a sorsát....
    életképtelen tank ilyen ATGM-ek meg 400mm pen tankok között
  • kissssss
    "t5-ben brutális az orosz fölény :) naná, hogy azzal játszanak..."

nem is beszélve arról hogy az atgm-ek teljesen szétbaszták az amúgy képen is döglődő tier 5 csatákat...

• fighter_hu
    Swingfire
  • fighter_hu
    Ki-87
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És igen prém repcsi....
  • foxbat88fx
    t5-ben brutális az orosz fölény :) naná, hogy azzal játszanak...
    t4 t3-ban még a többi nemzetnek is van esélye, t5-ben nincs ellenfele az orosznak :D
    amcsik használhatatlan kacatok...
    németben ott a papír leo vagy a kurva nagy Maus amire imádok IT-1-el vadászni :)))))
    britek szintén életképtelen tankok..

örülök, hogy az orosz nemzetet fejlesztettem ki t5-ben :D
  • Luciferkee
    Mai matchmaking orosz IT-1 reál:

Orosz vs Orosz. 10 IT-1 vs 9 IT-1+T62.

Kíváncsi vagyok, hogy mikor jönnek rá, hogy mindenki az orosszal játszik, csak azért, nem bírják balancolni az egészet. (stalinium, nem berobbano ammo rackekek stb). Amióta én is T5 orosszal megyek eltűntek az érdekes átütések/berobbanások. Minden úgy működik ahogy kell. Visszaülök Leo1-be, pattanok mindenről mint a pingponglabda.
  • vajakos21
    Itt találsz leírást.Mi kell hozzá,hogy építsd meg.Béna vagyok az ilyenekhez de sikerült nekem is összerakni.Nem szêp de működik :-)
    https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/61051-freetrack-%C3%A9p%C3%ADt%C3%A9se-be%C3%A1ll%C3%ADt%C3%A1sa/
  • RODLEE
    Ma megpróbálom! Tudom ,hogy a WD40 nem kontakt spray,de kössz hogy felhívtad a figyelmem rá! Viszont ezt a házi készítésű face teackert kifejdhetnéd bővebben mi kell hozzá,meg hogy azt előre is megköszönném! Mondjuk már gyütögetek 1 Riftre,vagy 1 Vivere!
  • kissssss
    kész csoda hogy nem lesz prém a repülő...
  • vajakos21
    Potinál lehet elég egy kontaktsprays befujás.Nálam segített.A szétszedésnél a kar elején a védőnél lévő shift gombbal kell vigyazni.Könnyen szakadhat a vezeték ha durván rángatod.Elég rövid így finoman kell kiforgatni a védőt.Kontakspray nem wd40.Nézelődni meg faceteacker házi ledes megoldás.
  • fighter_hu
    Su-6
  • RODLEE
    Néztem ez csűrős vagy az külön kell hozzá! Ja a határ a csillagos ég!!! 1 X-56-al kibékülnék,mikor Il-2 nyomtam Loigitech 940 volt az se volt rossz,de vége lett az IL-2 korszaknak és eladtam.
  • RODLEE
    Folyamatosan csűr jobbra valszeg a potméter adta meg magát,nézegettem youtubon videót szerelésről el is kezdtem szétszedni de inkább ráhagytam,volt 1 régebbi Saitek Cyborg 3D most azt kombináltam össze az X-52 gázkarjával,de ennek meg a hot view a nézelődő szarakszik,néztem itt lent hogy nem sikerült valakinek belőni a configot,nekem sikerült elég jól csak joy probléma van nálam! Az igaz viszont,hogy az IL-2 1946,meg a COD sokkal könnyebben be lehetett configolni! Esetleg ha valaki tud 1 jó szakit aki javít ilyeneket megköszönöm!!
  • xmanhun
    ja és nem rossz joy-al mert 76%-tankos rész.sztem nem olyan rossz.
  • xmanhun
    én joy -al nyomom.... persze xpader-programmal!!! beállíttam a bill-gombokat joy-ra,azt mehet a game!!! olyan mintha bill nyomnád-de joy-al nyomulsz!!!
  • Valka78
    Szim? Hát ja. Hintaló szimulátor. Legalábbis joy-al. Mindegy nem trollkodni jöttem, csak szólok, hogy nem létezik az a beállítás amivel normálisan lehetne repülőt vezetni joy-al ebben a játékban. Legalábbis nekem nem sikerült.
  • vajakos21
    A szarakszik a bot az mi jelent? Joy teszten mit mutat?
  • vajakos21
    Joyal csak simen,különben csak önszivatás.Azt mondják ez jó bot,persze határ a csillagos ég :-)
    https://www.amazon.com/Guillemot-2960706-Thrustmaster-T-16000M-Flight/dp/B001S0RTU0
  • fighter_hu
    Sztem csak sim-re ajánlott a joy a többibe inkább egér a jobb.

Én is kipróbálnám ott joy-al de az enyim olyan régi hogy a wt nem ismeri fel :"D ( bezzeg il2 1946 és forgotten battlesbe megy és poén hogy az 1999-es autós játékba is tudom vele irányítani a kocsit :D )
  • Valka78
    Üdv!

Én kb 3 hete kezdtem el a tankos résszel játszani, előtte nyomtam joy-al, full vezérlés mellett a repülőket. IL2 '46, CLOD után teljesen bénának tűnik az egész. Nem joy-ra lett írva, nem érdemes szenvedni vele, használj egeret ha nem akarsz beleőszülni.
  • RODLEE
    Akik szoktak repkedni milyen Joyyal szoktak,esetleg valami jó ár érték javaslat!
    Saitek X52-öm van de botkormány része szarakszik már a gázkarja jó!
  • foxbat88fx
    :D :D
    ja de akkor sose adja be a teamkillt az arty :S
    bezzeg amikor az enemy capon van 2 enemy, rájuk kérem az arty, persze a társaim azonnal kiszedik a két enemyt és 1 csapattárs berohan capba....
    rá 10 secre jön az artym és ki is nyírja a társam egyből :D
  • jocking
    Soha nem rohanok előre, francnak sincs kedve elsőként meghalni. A kempingezést meg utálom, ha egy helyen nagy csomó csapattársat látok a mapon úgy, hogy már ott vannak percek óta, már megy is rájuk az arty...
  • foxbat88fx
    az egy dolog
    de ettől még lehet vki jó gamer mert nem rohan előre meghalni vagy éppen nem hátul kempel meddel
    én mostanában nem is nagyon nyomok támadó vagy bombázógépet inkább ha az ellenség nyom be akkor megyek támadni őt mert nagyon sokszor engem támadnak, főleg a csata felénél... addigra általában jelentősen elhúzok a csapattársaimtól :)