War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehet átszivattyúzni az üzemagyagot az egyik tartályból a másikba?
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.06.02. 20:40:04
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A 2. pont a lényeges 😉
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Seat Leon Cupra 2.0 TSI DSG7
és még autópályán is simán lehet vele menni
nézd meg az amerikai teherautókat pl.. egyszerű, nem sok alkatrész kell hozzájuk, cserébe nem is nagyon van kényelem, ugyanez az autóikra is, izomautó meg minden, csak ha fordulni kell vele olyan alulkormányzott mint egy mozdony.. ha meg a németek nem háborúztak volna, és senkitől nem zavartatva magukat fejlesztenek tovább, most szerinted hol tartana a német technika? légierőben pl.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.06.02. 13:19:46
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
alig kell menni és már hozhatják a repülőket majd beszednek egy valag pontot és végén hozzák a top tankokat.. nem 1x volt már, hogy egyenként 8-10 killel vittük ketten a csapatot és az enemy meg szarrá bombázott.. ground forces-ban többet halok repülők miatt átlagosan mint tankok miatt az vicc..
dupla annyi SP kéne a repcsikhez mint jelenleg mert ez így nem jó
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.06.02. 11:55:13
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
Nagyon nem akarják hogy rubelben vegyen bárki bármit is tőlük, mert lassan már akkor is jobban járnának ha fabatkában számláznának. 😄
Ezt kifejtenéd, kérlek? Mert ha légierőről van szó, akkor ma bizony az amcsiknak nincsen senki a közelében sem. Pedig próbálkoznak ám néhányan.
Ha a dugattyús motoros technológiáról beszélsz, akkor egyrészt a Dornier Pfeil gyorsabb volt, másrészt a közepes szállító repülőgépeken és a COIN gépeken (ilyeneket nem használnak az amerikaiak) kívül ma már nincs használatban propis gép az amerikai légierőben. A Douglas A-1 Skyraider volt az utolsó propos harcigép, amit üzemeltettek, vietnám után vonták ki. Esetleg még a haditengerészet P3 Orion járőrgépe lenne említhető, amíg le nem váltják a P-8 Poseidon-al.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.06.02. 11:38:24
Megvan wikin-n is írják: "Despite the wartime testing, there is no reliable evidence that the front armour of the King Tiger had ever been penetrated in combat."
Utoljára szerkesztette: fighter_hu, 2016.06.02. 11:34:17
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
Ta 152 a leggyorsabb dugattyús? Nem volt az, ezt nem tudom honnan vetted. Legjobb fegyverzet? Hol olvastál ilyesmit? Kíváncsi vagyok a forrásra. Legmegbízhatóbb? Én soha nem hallottam még semmit a Ta 152 megbízhatóságáról, de erősen kétlem, hogy az lett volna. A háború végén a németek már komoly gyártási (minőségi) problémákkal küzdöttek (bombázás, nyersanyag hiány, kényszer munkások, mint munkaerő, stb.). Teljesítmény fokozó a szövetséges vadészgépekben is volt (víz befecskendezés). Mi alapján részesült a pilóta nagyobb védelemben és mihez képest?
A Ta 152 nekem az egyik kedvencem, de ettől még nem korának kiemelkedő vadász repülőgépe. Nem tartalmazott semmi olyat, ami előtte más gépekben ne lett volna. Nem volt jobb a kortársainál egy-két paramétert leszámítva. A Ta 152 az Fw 190 konstrukció csúcs fejlesztése, de nem meghatározó, meg korszakalkotó típus.
Az Tiger II-seket, vagy műszaki, vagy (ami azért gyakoribb volt) üzemanyag hiány miatt vesztettek el.
egyébként meg keress olyan tankot akkoriban aminek meg volt döntve a torony frontja. Mert még az általad favorizált ócskavas T34-nek sem volt.
szerintem még ezekig sem kell elmenni. Mondok 2 gépet, ami azért a maga korában is eléggé korszakalkotó volt: ME-109, és FW-190
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Az orosz ócskavasak T34 KV1 KV2 stb... meg sem tudták karcolni a tigriseket..
egyetlen hiteles orosz filmet láttam eddg az a FEHÉR TIGRIS... na az az igazi 1 lövés/1 t34
Nem voltak képesek bedönteni a páncélt? Párduc, Királytigris?
Az hogy néhány év múlva Bejött a HEAT-FS azt senki nem láthatta előre.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Panther ágat kellett volna erőltetniük. Jó ágyú, viszonylag mozgékony (és még szép is). Támadásban voltak, nem is értem miért gondolkoztak nehéz harckocsikban. (Tigris I)
Tény, hogy tigrincsek később viszont védekezésnél jól jöttek.
Tigris II pl nem is tudták az originál lánctalpakkal vonatra tenni, mivel túl széles volt, ezért mindig le-föl szerelni kellett őket.
Nem mondom, hogy Pantherek háborút nyertek volna magukban, de sokkal jobb lett volna, ha azt erőltetik.