37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • jocking
    "legalább jó gamer vagy?"

WT-vel kapcsolatban ez egy értelmezhetetlen kérdés, mert nem rajtam múlik, hogy kilövök-e valakit, hanem az RNG-n. Egyik csatában 8 kill, one-shot mindenki, következőben meg 4-5 lövés kell egy bármibe, hogy megdögöljön. Sérülésnél meg pont fordítva (egyikben minden pattan rólam, következőben meg egy lepattanó is kinyír).
  • foxbat88fx
    legalább jó gamer vagy? :D

gondolj bele amikor minden csatában engem vadásznak az ellenség gépei mert látják, hogy már 6+ killnél tartok stb stb...
  • Cobra.
    Engem jobban szokott zavarni, hogy az ellenség fele +1 BR-es tankokkal jön, akiket még oldalról is csak nehezen tudok átlőni.
    Egyébként a legtöbb repülőst nem nehéz kikerülni, általában elég idióták és célozni se tudnak.
  • jocking
    Most már aztán faxom az egész qrva ground forces-be. Bent van a nevében, hogy GROUND, akkor mi a faxért vannak benne a kikúrt repülők?
    Arcade, 3 tankod van. 3-ból 3-at úgy vesztettem el (egy csatán belül természetesen), hogy jött repülős ödönke és szétqrta a tankomat rakétákkal. Mert természetesen minden kibebaszott enemy tankot ki kell jelölni nagy piros jelekkel ödönkének, nehogy már néznie is kelljen...
    Ez az arcade legnagyobb rákfenéje. Hogy a kikúrt repülőknek mindenki ki van jelölve. Ez egyszerűen élvezhetetlen így. Akkor már inkább a realistic. Csak ott meg percek telnek el a csatába loginig, utána meg percekig utazgathatok a 25x akkora pályán mire végre enemy-t látok...
    Utoljára szerkesztette: jocking, 2016.09.03. 21:34:52
  • Zegi Norbi HUN
    Állat :D Teljesen igaza van a srácnak "and like i said the war thunder developers are the best of 2016!!!!!"
    Mondjuk az is jópofa, hogy "legalább nem orosz" :D
  • kissssss
    Brrrrrrrrrrrt..
  • foxbat88fx
    pedig észrevehető a különbség....
  • kissssss
    az egyik ruszki legénységnél kihúztam maxra a lövész skilljeit de nem vettem észre hogy pontosabban lőne a 85mm vagy 122mm ágyúkkal 500méter felett.
  • foxbat88fx
    lövész pontosságot is említsük meg...
    nem mindegy, hogy 80%-os pontossággal rohangálunk a csatában vagy 22%-al

de lényegében minden skill fontos... az a biztos, ha mindenre nyom az ember
    nekem oroszon 100+ skilles emberim vannak :D
  • Panlaj
    "IT-1 BR has been increased from 8.0 to 8.3 in all modes"
  • kissssss
    commander leadership skilljét érdemes kimaxolni növeli a tankban ülő legénység teljesítményét, én még rámentem a ruszkiknál a sofőr driver skilljére is... kicsit könnyebben lehet kezelni a ruszki nehéz tankokat főleg a lomha su-122 meg isu-152-t.

ugyan ez érvényes minden más nemzetre is a játékban.
  • RODLEE
    Legénységnél a újra töltés+field repairon kívűl mit érdemes kimaxolni?
  • foxbat88fx
    hahaha
    viszont a T-34-747 már fasza tank :D
    sztem rámegyek, de majd kiderül
  • kissssss
    3500wb egy tier2 ram2-ért, vicc kategória.
  • foxbat88fx
    hmmm szeptemberben rá lehet menni a T-34-747-re vagy a Ram II-re
  • fighter_hu
    Amúgy a napokba megvolt az első jet ölésem a játékba nem is akármivel

Ma is sikerült kötöszködöm egy me262-vel és 2 he162-vel :D a 262-es sajna elfutott előlem most :(
    Utoljára szerkesztette: fighter_hu, 2016.08.31. 23:12:28
  • Zegi Norbi HUN
    Rendben, köszi nektek :)
  • fighter_hu
    Egyszerre írtuk a kommentet akkor még nem láttam hogy 41-42 :D . Így igen én is csak 88 vagy 76-re tippelek.
  • foxbat88fx
    kizárt, hogy 100mm-es... annak nagyon pici
    még a szaros tiger 88-asának is batár nagy hüvelye van...
  • fighter_hu
    Tippre egy 100mm-s talán , mikor voltam a tapolcai tank cuccon volt egy szoba ahol tele volt ww2-s lőszerekkel a 100mm-s volt ilyen batár nagy :D Azért jó érzés volt a kezembe fogni egy 88mm-s tigris lőszert :).
  • Zegi Norbi HUN
    Jah :) Végig ilyen mintás, rajta van a szép magyar címerünk, 2 keresztbe tett puska egy sisakkal meg hogy "emlék Oroszországból 1941-42" Bárki is csinálta, le a kalappal előtte, nagyon szép munka. Noha nem vagyok nagy szakértője ezeknek, de még egy ilyen nincs az biztos :D
  • xmanhun
    élőben nyomják!
  • xmanhun
    akit érdekel??? https://www.youtube.com/watch?v=5zYyHs-P4b8
  • foxbat88fx
    hát nem 88-asé az tuti :D
    lehet vmi orosz 76mm-es
  • kissssss
    ezt szépen kipingálták...
  • Zegi Norbi HUN
    Valaki közületek meg tudná mondani, hogy ez milyen típusú lövedék hüvelye? :) Magassága 30 cm. Az átmérője ahol szétnyílt, ott 9 cm, az alatt 8 cm körül van :)

Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.08.31. 17:59:43
  • Zegi Norbi HUN
    Nekem is :D Szerintem elég jó lett, a hangulata is pazar :)
  • kissssss
    ma megnéztem a gmailos leveleimet... megjött a bf béta kódom :) el is felejtettem hogy feliratkoztam régebben a kód igénylésre,asszem a H&G-nak várnia kell a sorára.
  • gstup
    Sokat ne várj a H&G-től.Nekem hatalmas csalódás volt!
  • foxbat88fx
    prém mellett elég :D
    anélkül hamar elfogy a credit, nekem is pikk pakk elfogyott a több millió credit amikor nekiálltam bevásárolni a t5 tankokból...
  • fighter_hu
    Csak azt, de nem elég az? :D
  • RODLEE
    Arany SAS szeretnék venni forintba hogy jön ki meg ez hogy mükszik?
  • foxbat88fx
    az csak az rp-t növeli, nem? credit hozamot nem...
  • fighter_hu
    Igen gyakorlatilag talizmán-al mintha prém tank lenne :)
  • RODLEE
    Értem,viszont meg van a PZIV H az fullos modifikációban,ha vesz hozzá 1 talizmánt akkor szinte ugyan ott van mintha prém tank lenne?!
    Meg vesz vesz rá 1 hektár bokrot és csókolom!
  • fighter_hu
    Igen a tankok fullosak de a crew az attól függ mennyire van fejlesztve amelyik helyre berakod.
    Azt a pz2h-t én is elfogadnám :D A prém pz4-nél viszont arra kell figyelni hogy irdatlan lassú a tornya (mint a pz4j-nek) a többi pz4hez képest.
  • RODLEE
    Nah csak nem azt akarja,van a PZIV H-nak 1 prém verziója!
    Prém tanknál minden modifikáció ki van húzva meg több lóvét ad de a legénység az nem fullos ugye?
    Még nem vettünk prém dolgokat.
  • fighter_hu
    Nincs külön telepítő ,egybe van a repcsis és tankos rész, csak a fejlesztési fánál át kell nyomni a repcsikről a tankokra
  • Zoolee1976
    Sziasztok!Szeretném kipróbálni a Ground Forces részét a játéknak de külön telepítő fájlt nem találtam csak a repülős változathoz!
    Ebben lesznek a szárazföldi egységek is vagy van esetleg valahol külön telepítő csak én nem találtam meg?Válaszaitokat előre is köszönöm!
  • Zoli105
    de azt csak a hivatalos oldalon tudod megvenni packban sajna :( játékon belül nem :(