War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
régen tuti jobb volt, bár nekem nem volt meg, de akkor nem is volt HEATFS
amúgy meg igaza van bgabor-nak... bár 44-45-ben már semmi sem segíthetett volna a náci Németországon....
de tényleg egy elfuserált tank lett volna a Maus, míg az oroszok már a T-44 meg T-54-en csinálták/gondolkodtak rajta
kicsi célpont, gyors, nagy tűzgyorsaság, olcsó előállítás (mondjuk az oroszoknak meg kurva sok nyersanyaguk volt, hihetetlen méretű ország)
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.06.01. 19:50:56
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
Szerintem aki a Maust jó tanknak gondolja az egyszerűen nem érti hogyan működik egy háború, vagy nem képes rendszerben látni a dolgokat, és úgy van vele mint a festő Hitler, hogy a nagyobb az jobb.
Nőjél már fel vazze.
A Maus a tanktervezés totális csődje volt, és csak azért jöhetett létre mert szakemberek-katonák helyett egy hozzánemértő festőművész-politikus hozta meg a döntéseket arról hogy mit fejlesszenek és mit ne. Azon az alapon hogy a nagyobb az jobb. El is bukták keményen a háborút.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.06.01. 19:35:36
JP meg sokkal jobb mint az isu 122, mozgékony és isteni az a 88-as löveg , szerintem semmi baj nincs vele, de kinek mi.. 😄 , alacsonyabb br azért lenne mondjuk jó, hogy ne dobja fel annyira mert elég sok gép alacsonyabb szinten van mint kéne és hát úgy nem jó vele.. de hát ezt elég sokra el lehetne mondani
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.06.01. 09:32:53
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
A Maus meg, hát még ha a valóságtól el is tekintünk, akkor se vágom hogyan lehetne az egy jó tank, akár itt a játékban.
A játékban a párducok jó kis tankok lennének,ha nem lenne lenerfelve,a panther 2 nem is létezett bár papírra lerajzolták a lövege ua mint királytigriseké,kicsit kínszenvedés mostanában nagy szinten a német,főleg miután vannak csoda orosz tankok ami még a jagdtiger lövegének az oldalába vágódását is túléli ..no comment, a rakétás cumókkal azt fogják elérni senki nem fog nagy szinten menni,hát ki a francnak kell hogy beér,és 15 mp után kap egy rakétát....
Utoljára szerkesztette: tommiking, 2016.06.01. 07:36:03
Maus meg vicc? azért vicc mert megy a hidegháborús vasak ellen... amíg nem voltak addig rohadt jó kis gép volt
"Talán a Leopard1 érhet valamit"
"az összes párduc szar"
"Számomra a Panther 'A' az egyetlen értelmes tank amivel hajlandó vagyok menni német oldalon" <#wow1>#wow1>
gyerekek...
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.06.01. 00:15:39
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Talán a Leopard1 érhet valamit, de azt meg halálra szívatják a ZSU-57esek.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.05.31. 21:36:28
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
a rof egy másodperccel jobb, cserébe az A tornya kétszer olyan gyorsan forog.
egész jó a tűzgyorsasága és nehezebb belőni a tornyát
persze a legjobb a Panther II..... bár nekem a német 88-asok nagyon gyengécske lőszernek tűnnek
orosz T-34-85-nek nagyobb a pusztítóereje 😄
Kössz!
taktikát erre építeni nem túl célszerű de ha összejön akkor máris jobban érzi magát az ember 😄 pl: t-44 elég érzékeny erre.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Több kifejlesztendő XP, több eladott prémium számla. Persze a legnagyobb szívást a britek kapták, mert ott az ATGM tank prémium.
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.05.30. 21:13:12
(az A-1 verzió még faszább lenne kettő 20mm gépágyúval)
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
- Az ATGM cuccok nem a TD ágak végére kerülnek feltétlenül, mint gondolnánk. A Raketenjagdpanzer a dicker maxos ág végén lesz a strurer emil után. A Sheridan az amerikai light tank ág végén.
- a BR-ek is kérdésesek. Teszt szerveren pl a Sheridan 7.0án van most. Reméljük nem marad így.
- Mindig vannak olyanok, akik goldból hihúzva már aztnap az új gépekkel nyomulnak. A múltkori nagy peccs napján például gazdag nyugatiakat láttam platoonozni Chieftain Mk3-al, goldos festéssel.
Én pl. németekkel nem megyek 6.0 br fölé (pedig a vadásztigrist+jpz4-5-t kivéve minden T5 cucc megvan), így magasról teszek a rakétás szarokra, amíg le nem viszik a br-jüket 6.7-re. 😄
Nem kell fosni tőlük, ha annyira op, akkor úgyis a következő lesz a menetrend:
- kijön a peccs, még legalább 1 hétig nem fogsz eggyel sem találkozni, amíg fejlesztik a népek.
- 1 hét után is max. annyival fogsz találkozni, ahány embernek ki van tolva a német td ág. Nekem pl. lesz még vagy 3-4 hónap a napi 2-3 csatámmal.
- 1-2 hónap után egyre több embernek lesz meg, és egyre többet fogsz belőle csatában látni. Itt jön az, ezek a fosok tömegmészárlást rendeznek, és az a csapat fog nyerni a végén, akinek több rakétás szara van.
- Miután "rendes" tankkal esélytelen lesz br 7.0-tól felfelé, így szépen elkezdik letenni a játékosok a T5-öt (ill. tömeges "leave battle", ha a játékoslistában túl sok a rakétás szar)
- T5 kiürül, star wars csaták only, várakozási idő az egekben
- gazsiék előveszik a morfondírt, hogy mit lehetne tenni:
A) giga nerf a rakétás szarokra
😎 újabb tankok berakása, fejlettebb páncélzattal
C) br csokkentés...
Mernék rá fogadni nem kis összeggel, hogy melyiket választják....
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
részvétem ! 😞
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
kérdem én hová fog még süllyedni a játék mikor bejönnek a rakettyás szar tankok xD (nem hogy inkább az olasz magyar francia finn nemzetet hoznák be vagy a japó tankokat mint ezeket a szarokat XD )
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105