37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
jocking #32007 "legalább jó gamer vagy?"
WT-vel kapcsolatban ez egy értelmezhetetlen kérdés, mert nem rajtam múlik, hogy kilövök-e valakit, hanem az RNG-n. Egyik csatában 8 kill, one-shot mindenki, következőben meg 4-5 lövés kell egy bármibe, hogy megdögöljön. Sérülésnél meg pont fordítva (egyikben minden pattan rólam, következőben meg egy lepattanó is kinyír). -
foxbat88fx #32006 legalább jó gamer vagy? :D
gondolj bele amikor minden csatában engem vadásznak az ellenség gépei mert látják, hogy már 6+ killnél tartok stb stb... -
Engem jobban szokott zavarni, hogy az ellenség fele +1 BR-es tankokkal jön, akiket még oldalról is csak nehezen tudok átlőni.
Egyébként a legtöbb repülőst nem nehéz kikerülni, általában elég idióták és célozni se tudnak. -
jocking #32004 Most már aztán faxom az egész qrva ground forces-be. Bent van a nevében, hogy GROUND, akkor mi a faxért vannak benne a kikúrt repülők?
Arcade, 3 tankod van. 3-ból 3-at úgy vesztettem el (egy csatán belül természetesen), hogy jött repülős ödönke és szétqrta a tankomat rakétákkal. Mert természetesen minden kibebaszott enemy tankot ki kell jelölni nagy piros jelekkel ödönkének, nehogy már néznie is kelljen...
Ez az arcade legnagyobb rákfenéje. Hogy a kikúrt repülőknek mindenki ki van jelölve. Ez egyszerűen élvezhetetlen így. Akkor már inkább a realistic. Csak ott meg percek telnek el a csatába loginig, utána meg percekig utazgathatok a 25x akkora pályán mire végre enemy-t látok...
Utoljára szerkesztette: jocking, 2016.09.03. 21:34:52 -
Állat :D Teljesen igaza van a srácnak "and like i said the war thunder developers are the best of 2016!!!!!" 
Mondjuk az is jópofa, hogy "legalább nem orosz" :D -
kissssss #32002 Brrrrrrrrrrrt.. -
foxbat88fx #32001 pedig észrevehető a különbség.... -
kissssss #32000 az egyik ruszki legénységnél kihúztam maxra a lövész skilljeit de nem vettem észre hogy pontosabban lőne a 85mm vagy 122mm ágyúkkal 500méter felett. -
foxbat88fx #31999 lövész pontosságot is említsük meg...
nem mindegy, hogy 80%-os pontossággal rohangálunk a csatában vagy 22%-al
de lényegében minden skill fontos... az a biztos, ha mindenre nyom az ember
nekem oroszon 100+ skilles emberim vannak :D -
Panlaj #31998 "IT-1 BR has been increased from 8.0 to 8.3 in all modes" -
kissssss #31997 commander leadership skilljét érdemes kimaxolni növeli a tankban ülő legénység teljesítményét, én még rámentem a ruszkiknál a sofőr driver skilljére is... kicsit könnyebben lehet kezelni a ruszki nehéz tankokat főleg a lomha su-122 meg isu-152-t.
ugyan ez érvényes minden más nemzetre is a játékban. -
RODLEE #31996 Legénységnél a újra töltés+field repairon kívűl mit érdemes kimaxolni? -
foxbat88fx #31995 hahaha
viszont a T-34-747 már fasza tank :D
sztem rámegyek, de majd kiderül -
kissssss #31994 3500wb egy tier2 ram2-ért, vicc kategória. -
foxbat88fx #31993 hmmm szeptemberben rá lehet menni a T-34-747-re vagy a Ram II-re -
fighter_hu #31992 Amúgy a napokba megvolt az első jet ölésem a játékba nem is akármivel
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ma is sikerült kötöszködöm egy me262-vel és 2 he162-vel :D a 262-es sajna elfutott előlem most :(
Utoljára szerkesztette: fighter_hu, 2016.08.31. 23:12:28 -
Rendben, köszi nektek :) -
fighter_hu #31990 Egyszerre írtuk a kommentet akkor még nem láttam hogy 41-42 :D . Így igen én is csak 88 vagy 76-re tippelek. -
foxbat88fx #31989 kizárt, hogy 100mm-es... annak nagyon pici
még a szaros tiger 88-asának is batár nagy hüvelye van... -
fighter_hu #31988 Tippre egy 100mm-s talán , mikor voltam a tapolcai tank cuccon volt egy szoba ahol tele volt ww2-s lőszerekkel a 100mm-s volt ilyen batár nagy :D Azért jó érzés volt a kezembe fogni egy 88mm-s tigris lőszert :). -
Jah :) Végig ilyen mintás, rajta van a szép magyar címerünk, 2 keresztbe tett puska egy sisakkal meg hogy "emlék Oroszországból 1941-42" Bárki is csinálta, le a kalappal előtte, nagyon szép munka. Noha nem vagyok nagy szakértője ezeknek, de még egy ilyen nincs az biztos :D -
xmanhun #31986 élőben nyomják!
-
xmanhun #31985 akit érdekel??? https://www.youtube.com/watch?v=5zYyHs-P4b8 -
foxbat88fx #31984 hát nem 88-asé az tuti :D
lehet vmi orosz 76mm-es -
kissssss #31983 ezt szépen kipingálták... -
Valaki közületek meg tudná mondani, hogy ez milyen típusú lövedék hüvelye? :) Magassága 30 cm. Az átmérője ahol szétnyílt, ott 9 cm, az alatt 8 cm körül van :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.08.31. 17:59:43 -
Nekem is :D Szerintem elég jó lett, a hangulata is pazar :) -
kissssss #31980 ma megnéztem a gmailos leveleimet... megjött a bf béta kódom :) el is felejtettem hogy feliratkoztam régebben a kód igénylésre,asszem a H&G-nak várnia kell a sorára. -
gstup #31979 Sokat ne várj a H&G-től.Nekem hatalmas csalódás volt! -
foxbat88fx #31978 prém mellett elég :D
anélkül hamar elfogy a credit, nekem is pikk pakk elfogyott a több millió credit amikor nekiálltam bevásárolni a t5 tankokból... -
fighter_hu #31977 Csak azt, de nem elég az? :D -
RODLEE #31976 Arany SAS szeretnék venni forintba hogy jön ki meg ez hogy mükszik?
-
foxbat88fx #31975 az csak az rp-t növeli, nem? credit hozamot nem... -
fighter_hu #31974 Igen gyakorlatilag talizmán-al mintha prém tank lenne :) -
RODLEE #31973 Értem,viszont meg van a PZIV H az fullos modifikációban,ha vesz hozzá 1 talizmánt akkor szinte ugyan ott van mintha prém tank lenne?!
Meg vesz vesz rá 1 hektár bokrot és csókolom! -
fighter_hu #31972 Igen a tankok fullosak de a crew az attól függ mennyire van fejlesztve amelyik helyre berakod.
Azt a pz2h-t én is elfogadnám :D A prém pz4-nél viszont arra kell figyelni hogy irdatlan lassú a tornya (mint a pz4j-nek) a többi pz4hez képest. -
RODLEE #31971 Nah csak nem azt akarja,van a PZIV H-nak 1 prém verziója!
Prém tanknál minden modifikáció ki van húzva meg több lóvét ad de a legénység az nem fullos ugye?
Még nem vettünk prém dolgokat. -
fighter_hu #31970 Nincs külön telepítő ,egybe van a repcsis és tankos rész, csak a fejlesztési fánál át kell nyomni a repcsikről a tankokra -
Zoolee1976 #31969 Sziasztok!Szeretném kipróbálni a Ground Forces részét a játéknak de külön telepítő fájlt nem találtam csak a repülős változathoz!
Ebben lesznek a szárazföldi egységek is vagy van esetleg valahol külön telepítő csak én nem találtam meg?Válaszaitokat előre is köszönöm! -
Zoli105 #31968 de azt csak a hivatalos oldalon tudod megvenni packban sajna :( játékon belül nem :(