37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • foxbat88fx
    azt a kurva még mindig mekkora manipulálás van ebben a játékban :DDDD
    sorba nyomom a 8-10-12 kill-es köröket...
    benyomok egy wagert.... 2-3-4 kill/kör :D :D

látom a szemétkedést még mindig nem hagyják abba ezek a geci fejlesztők
  • Ryleh
    köszi
  • foxbat88fx
    játék főkönyvtárjában lévő config fájlt megnyitod szövegszereksztővel
    és ott lesz az elején, hogy Language: "English" vagy mi és helyette beírod, hogy Hungarian
    de az időzőjelek meg minden más maradjon és ennyi
  • Ryleh
    sziasztok ...elö link a honositashoz?

köszönöm:))
  • Luciferkee
    Eddig még nem láttam se crew train leárazást, se pedig tank crew leárazást.

De ha esetleg lesz szólj mindenképp! :)
  • _Kondor_
    Jól jött ez az akció, lejárt az éves prémiumom, féláron újabb +1év.
    Ma megvettem az ASU-57, PT-76B, ASU-85, T-54 1949 járműveket féláron.
    Holnap a Leopard A1A1-et veszem meg.
    Crew train expertre szokott lenni akciós?
  • foxbat88fx
    t1 t2-ben ki lehetne venni...
    mentem pár kört ma t2 sim-ben
    kegyetlen mi megy ott TK terén XDDD
  • kissssss
    akkor úgy néz ki gajjinék gyorsan belátták hogy hülyeség volt ez :D

én meg megváltoztattam a döntésemet inkább vettem egy ram II tankot tegnap, meg holnap beszerzem a he-219-a7 repcsit is.
  • foxbat88fx
    tegnap éjfélkor mentem 2 kört... és simán tudtam sebezni a társaimat
  • _Kondor_
    Van simben team damage továbbra is. Folyamatosan simben játszok. Nem is volt kikapcsolva.
  • kissssss
    Update 26.10.2016

olvasd el.
  • foxbat88fx
    most mentem nemrég sim-et...
    nem úgy tűnt mintha nem lenne TK :D
  • kissssss
    ki lett kapcsolva a frendlyfire sim modban így adtak egy pofont a "realisztikus gameplaynek" ez fel se tünt? szerintem elég nagy hüjeség volt.
  • bgabor911
    Mi bajod? Minden játékmódban vannak idióták. Egyébként a videó arról szól hogy véletlenül kilőtte egy csapattárs, ami bizony szimulátorban megesik. Nem is nézted végig a videót?
  • Valka78
    Mi baja van már megint ennek a szarnak?! Amióta "optimalizálták" az 1.63 után, állandóan akadozik. Ráadásul ma megint sztálinium páncél van a ruszki tankokon. Nem igaz, hogy folyton piszkálják... Döntsék már el akkor, hogy mennyi az annyi, mert így nem lehet semmilyen stratégiát megvalósítani. Azt is megfigyeltem, hogy ha aranycsatát rakok be, tuti valami full béna csapatot kapok, hogy az ellenfél csíkjának még tizede sem ment le, amikor veszítünk. Túl sok a játékos, vagy mi van? Kell kicsit szemétkedni, hogy kevesebben legyenek? :)
  • foxbat88fx
    ja :) mindig is azok voltak :D

nem baj.... majd ncore-on vadászom megint a tököket :)
  • kissssss
    ez most komoly hogy csak 2 ládát lehet nyitni? gajjinék mekkora sóherek lettek...
  • foxbat88fx
    na csak meglett :)
  • foxbat88fx
    tankos hamar meglett :) 2szer azonnal első lettem :D
    csak óvatosan kell menni.....

repcsis már nehezebb, oda szerencse kell h vmeik barom ne menjen beléd

jó lenne a 199 arany vagy egy tank dísz... mondjuk a töklámpás :D tök jól néz ki
    de persze az első láda matricát adott :(
    remélem a másodikkal szerencsésebb leszek.... szopás hogy csak 2 ládát lehet nyitni...
    sajnálnak bazdmeg 199 aranyat tőlünk pffff

WOT ebből a szempontból sokkal jobb game volt
    tele voltam prém tankokkal és az összeset ingyen szereztem.... aranyat meg ESL-en lehetett nyerni elég szép mennyiségben ha az ember sötétkék játékos volt :D
  • Zoli105
    Halloweeni event is hát nem tudom érdekes :O
  • kissssss
    na hajadra kenheted a "sim" csatáidat :)

• Zoli105
    Men of War sorozat is állat :D (érdekes azt is ruszkik csinálják de ott a német valami állatok :D )
    vagy még ami pöpec volt a Sudden Strike ! :D
    Újabbak közül a Command & Conquer : Zero Hour , Command & Conquer 3 : Tiberium Wars , Starcarft , Hearts of Iron sorozat , Valkyria Chronicles (anime sorozat is készült belőle :D :P ) , R.U.S.E , War Front Turningpoint , Stronghold Crusader attack , Star Wars -Empire at War)
    Armored Warfare is nagyon jó :D vagy a World of Warships :D xD
  • foxbat88fx
    naja :)
    "mai" játékok közül már nem sok van amire azt mondhatom, hogy hú b+....
    GTA Vice City-t is imádtam anno...
    a GTA IV már rohadtul nem fogott meg, pár óra game után letöröltem :D

Fallout 3 még amit imádtam, de új gamet nem nagyon tudok mondani
    az elején a WT-t is imádtam de most........ :(
  • Zoli105
    hajaj Szuper egy játék volt az vagyis még mindig az :D (megvan eredetiben :D ) De még ilyen volt a Blitzkrieg 1-2, S.W.I.N.E , Codename Panzers Phase One és a Phase Two , Afrika Korps vs Desert Rats , vagy a jó öreg IL 2 Sturmovik 1946 ! :D
  • foxbat88fx
    Red Alert 2 :D

mondjuk a mai fiatalok nem tudják miről beszélek :D
    20+ főleg 26-28 évesek tudják milyen jó is volt azzal játszani egész nap a haverokkal :D
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.10.27. 18:54:57
  • xmanhun
    Szerintem nincs olyan játék ami tökéletes,és mindenkinek tetszene!!! így van ez a war thunder-el is !!! kinek a pap,kinek a papné!!!!! :D
  • kissssss
    "Nem kell hőbörögni "
  • bgabor911
    Nem kell hőbörögni akkor állandóan arról hogy így szar meg úgy szar.
    Persze hogy szar, mind tudjuk, de nem is kötelező játszani vele.

Én haverokkal szoktam szimulátor csatába bemenni, az jó szokott lenni. A többi (tier5 fail, matchmaker idiótaságai) meg nem érdekel.
  • kissssss
    1. for fun :) 2. su152-vel nekem nagyon jó csatáim voltak régen 3. miért rohadjon ott a 2000 arany az accomon mikor itt van egy -50% off tankokra/repülőkre?

jaj gyerekek ezt most komolyan magyarázni kell? attól hogy szünetet tart valaki még nem jelenti azt hogy végleg abba is hadija a játékot.
  • bgabor911
    Minek veszel brummbart? Az egy SU-152 AP lőszer nélkül. És a SU-152 is egy használhatatlan szar torony nélkül és félperces töltésiidővel.
  • foxbat88fx
    XD akkor minek veszel brümmbart ha nem fogsz játszani? :D

na mentem egy kört tankossal...
    brit t5.... hát ez a game katasztrófa :) 350mm APDS- semmit nem visz.... de a T-44 160mm penje szarrá lövi a brit tankjaimat 800méterről is :D
    felejtős ez a fos game
  • kissssss
    nem nem játszok már a war failt... japán tankok megérkezéséig biztos nem, de azért azt a kevéske aranyat elkölteném most a hétvégén ha megengeded nekem.
    (hol írtam olyat hogy játszani is fogok? :)
  • foxbat88fx
    azt írtad nem játszol :D :D:D
    leszedtem 2 napja a gamet, mentem 2 kör repcsiset németekkel AB-ben t3 gépekkel
    mind a 2-ben első lettem 8-8 kill-el :D na mondom lol....

tankossal nem mertem még menni mert kerülnöm kell a stresszt most...
  • kissssss
    na legalább lesz értelme elköltenem azt a 2000 aranyat a brummbara... ha már más értelmes nyereményt nem sikerült kitalálniuk.
  • fighter_hu
    http://warthunder.com/en/news/4304-war-thunder-four-years-and-still-going-strong-en/
  • Darun
    Te véletlenül nem az Armored Warfare-t akartad letölteni? Mert 40-es, 50-es évek harci járműveit azért nem nevezném modernnek.
  • Darun
    Ez jó vicc volt igy estére xD
  • kissssss
    ez a gyerek se semmi...

• Panlaj

Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2016.10.23. 11:21:05
  • Cobra.
    Én meg játszottam aktívan 3 évet és csak pár darab T4 van meg, igaz minden nemzet minden repülőjét és tankját fejlesztettem. Egyébként meg T2 a legélvezetesebb, ott kevés a one shot kill.