War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eddig nekem ami tényleg bejött és prém az a Black Cat M18.Van panzer III m-em.Szerintem egy hulladék.Úgy hogy nem is folytatom,mert ahány ember annyi vélemény.

Üdv. Német = PZ.III.N-KV1B-Churchill. Amcsi = USMC-M5A1-Black Cat-Cobra King. Orosz = T26E-TIII-T34-KV1E-SMK. Angol = A13MKII-ACIV-Scorpion-Black Prince-Iron Duke. Szerintem én ezeket venném meg ha úgy volna. 😉 / mondjuk 1-2 meg van a low tier-ből /

WarThunder = unu G2A = unu79 http://www.twitch.tv/unusual79

németeknél a pz3 N low tierbe mocskosul OP... 3 másodpercenként 110mm pennes heat ajándék az ellenfélnek, be lehet vállalni még a kv-1 756(r) tankot is főleg most hogy kapott br csökkentést.

ruszkiknál a t-34/85E csirkehálós verzió igen jól tud hozni rp/sl terén... és bármi olyan tankot megéri venni ami nagy hurkatöltővel tüzel.

briteknél a Black Prince, ac4 thunderbolt, BP lassú de agyon van páncélozva és még gyorsan is tüzel...

amcsiknál tököm tudja...

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

hooah
Ha már vélemény.
Mit mondotok, melyik prémium tankot tudnátok ajánlani a különböző, nációkhoz, melyik a legjobb ár érték arányú a maga tierjében?

Nem istenítettem én. Annyi a különbség köztünk hogy én nekem megvannak azok a tankok, amikről véleményt mondok. Te meg leszólod őket anélkül hogy egyetlen kört mentél volna velük. Ami valljuk be, nem túl hiteles vélemény.
M46 egyébként elsőrangú flankelő tank BR 6.7-en, mert jól gyorsul előre/hátra és gyilkos a lövege, mikor oldalba kínálsz vele valamit. Persze fel kell fejleszteni maxra, mint minden tankot. Nagyon szeretik, akik tudnak vele játszani.
M46-nál megálltam, kínszenvedés az a tank ilyen kibaszott lassú töltésidővel 😄
de ott van pl az általad istenített M60..... akkor már inkább a Centurion Mk.10
gyorsabban tölt, és alapból megvan neki a HESH ammo amivel brutálul aprít.... maust is belövi mint állat
" az egész usa tech treet ki lehetne vele húzni faszásan 😄 bár azok elég hulladék tankok"
Pontosan melyik tier5 USA tankal vagy elégedetlen, és milyen rossz tapasztalataid vannak vele?
nálam meg ez <#eplus2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nesuten
ez van ma

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

m4a2 sherman és a rövid csövű jumbo is kapott "t-45 shot" nevű apcr lőszert ami ezer méterig átvisz 106mm-t, újonc tigrist használó emberkék ellen jó lesz.

t-25 mikor kapott apcr-t? az az átütés 6.0 szinten uhh...

melyik kapott még új lőszert?
leheltek egy kis életet az amcsi tankokba az új löszerekkel, ideje volt már...

hogy megváltozott ez a T95 így hogy van robbanó lőszere 😊 na meg hogy 6.7 lett
Talizmán van rajta, így még prém nélkül is 4000-6000 exp egy kör vele 😛 ha lenne prémem az egész usa tech treet ki lehetne vele húzni faszásan 😄 bár azok elég hulladék tankok
Előre borítékolható volt, hogy a 8.0 atgm játszótérré fog változni, nincs ezen miért meglepődni.

Ha jól rémlik 3 nap kihagyás után ugrik vissza az 1 napra de nem 100%.

https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

nem indul újra ha kihagysz egy napot, én meg 171 napnál járok de már nagyon sok napot kihagytam.

Cobra.
Kapja be a Gaijin, volt egy jó köröm, erre következőben az összes ellenfél +1-1.3 BR. Mondanom se kell, mennyit értem az 5.0-5.3-as Shermanokkal a Tigrisek meg Párducok ellen.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

jézusom!!! 8.0 epic játszhatatlan lett 😄
belépek és kapásból 5-5 IT-1-es mindkét oldalon 😄
35%-os vérpistikék 7-et ölnek vele átlagban 😮 akkor mire képes vele egy pro gamer????
1 kérdés,már 201-ik napja mindig belépek és pörgetek! Ennek van valami jelentősége,mert ha jól tudom kihagyok 1 napot akkor kezdem az 1-ről!
Az event fülön megtalálod.A repülős lista alján van.Sajnos napi egy van,így nem mindig tudod azt bevinni amit szeretnél.
Van szimulátor event minden nap a játékban, arra kell bemenni.
Savaran
Azért lenne jó vagy legalábbis én örülnék egy szimulátoros résznek, mert nekem csalódás volt a wot is meg ez is, hogy csak árkád lövöldék lettek, tank dogfight meg minden ilyen agyrém!

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Kempelésre valók, arra jók, másra nem nagyon, mert rendesen rámadni nem tudsz ezzel a sebességgel, amivel ezek vánszorognak meg fordulnak. A kempelést meg a játékosok zöme nem preferálja, plusz itt a mapok egy része akkora hogy ha elkezd valaki kempelni, lehet hogy egy darab ellenséget nem lát majd a csata során.

Tőlem lehetne rajtuk plazmaágyú is, akkor se találom jónak őket így hogy se páncél, se mozgékonyság.
Savaran
Na igen ezzel egyetértek, pl.: az advance to the rhine pályán az ember kitörölheti a selyhaját a nashornal az tuti 😊

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

lehet hogy az ágyú jó de mire pozícióba állítom a vasat vagy szétkapnak egy vadász gépel vagy jönnek a hellcat sportautók és az 50.cal géppuskával szitává lőnek.

nem mondom hogy egy jó köröm se volt mert két nappal ez előtt volt egy 9 killes berlin RB csatám vele de ezt az eredményt is csak azért tudtam elérni mert az ellenfél full barmokból állt össze, köze nem volt ehhez a skillnek vagy bármi másnak sajnos nagyon helyzet függő hogy milyen eredményt lehet elérni ezzel a konzervdobozzal.

kelet európa pályán egész használható ha sikerül feljutni a dombtetőre és a malom fedezékéből lövöldözni de ha bekerül egy kurszkra akkor el is lehet felejteni a további játékot.

Savaran
5.3-ban az a PAK43-as dörrentő nem olyan rossz, ha kempelsz (1-1,2 km -ről) lősz egyet és visszatolatsz nem olyan frusztráló az a tank, valamint a 13mm-es páncélnak van egy előnye, hogy nem működik el a robbanótöltetek zöme amelyek becsapódnak, és simán átsuhan rajtad 2 legényt kiüt de még harcképes marad!

Nem a Nashornal van a hiba.Alapon is jól lehet vele menni.Nem véletlen ha bennt van mixeden,más td-t nem igazán hoznak be.
sok szerencsét hozzá 😊

én épp a nashornt tesztelem.... ekkora egy hulladék tankot is ritkán látni, kb majdnem egy szinten van a stuh42 spg-vel, 0 páncélzat 0 sebesség 0 gyorsulás 0 ágyú kiteríthetőség függőlegesen és még egy helyben is alig tud fordulni, ennél még a dickermax is fényévekkel jobb volt pedig azzal is lehetett szopni ha rosszul alakultak a dolgok.

csak egyszer fejlesszem ki a modulokat ennél a fémhulladéknál aztán soha többet nem is nézek rá...

akkor erről jól lemaradtam mert most vettem észre nemrég 😄
kifejlesztem hátha azzal szépen muzsikál a T95 😊
"flaming premiums" megjelenésekor.

mikor kapott a T95 APHE lőszert? <#conf>

PLaci

a WT oldalon

<#conf>
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.06.23. 23:00:41

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

gondoltam kipróbálom hogy működik a WT oldalon a replay lehetőség... nos ugyan olyan lószar mint mikor beharangozták, töltőképernyőnél tovább nem igen lehet jutni.

Cobra.
Egy memtestet futtass le, lehet ott lesz a gond.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Savaran
Válts SSD-re, nem fogod megbánni!

Nem hinném hogy a konfiggal lenne a baj.
win 7 64 bit. i5-2500k, hd 6870,12 gb ram
Luciferke: megpróbálom megint újrarakni, vírusírtót kikapcsolva,előtte töredezetségmentesítve. ccleanert lefuttatva,hogy ne maradjon semmi fent. Hátha jó lesz.
Szerintem itt háttértár probléma lesz.
Ha HDD-n van akkor lehet, hogy az a része nagyon töredezett, esetleg szektorhibás.
Tedd át SSD-re és nézd meg, hogy ott mit produkál.
Milyen a win? (7,8,10, x32, x64?)
A win most,kb 2 hónapja lett újrarakva. A játékot,meg tegnap,és tegnapelött is próbáltam,,hátha valamit rosszul szedett le. Vírusírtót ki is kapcsoltam,amíg telepít (avast). Ma újra próbálkozok vele. Vissza olvatam,és platának volt hasonló gondja. Most nálam is fél óráig pörög az analyzing files<#confused>
patchaou
Én csinálnék egy töredezettségmentesítést a játék mappáján, vagy újraraknám az egészet.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sziasztok!

Fel telepítettem a war thundert (volt már fent, csak a wint újra kellett rakni), és játék közben,illetve a garázsban,marha nagyokat crashel a játék,illetve pár másodperce fagy. Ha a csatára nyomok,be is jön a térkép,majd mikor kiválasztom a tankot,megint kb 2 percig fagyás. Közben tankot tudok választani, de játékba nem tesz be. Eddig(kb féléve) minden rendben volt. Grafika high-on,simán megvolt a 50-60fps,egy zizzenés sem volt. Ha leveszem low-ra, akkor is ezt csinálja.
Más játék,jó,csak itt van valami probléma.
Én meg az elsőt nem értem. Mióta GF-ezek, nekem 3 ilyenben volt részem. Egyszer engem artyztak ki, egyszer egy csapattársat artyztam ki repcsiből, egyszer meg egy ellenséget szedtem ki.

Ami meg az IS-2-es lövését illeti... nekem egyszer egy a tank mellett kb 10 méterrel becsapódó lövedék repesze ölte meg a teljes legénységemet. Sz'al jah, vannak itt érdekes dolgok.
Savaran
A mágikus IS2 lövése az rendben is volna, hát ez teljesen realisztikus, ez a 42M mintájú tandemfejes szovjet "szikret wepön"

1:30-tól. WTF

Fura Alak
Ha stimmel a bejelentkezés, akkor meg kéne lennie a tankjaidnak. Nem lehet, hogy csak a preset -eket felejtette el?

sziasztok. valaki találkozott már olyan problémával hogy sokáig nem volt telepítve a gépre, xy idő után felrakta, és elveszítette a tankjait?
ohh látom gajjin lepakolt néhány tankot 7.3-ról 7.0-ra, nem szoktam naprakészen tartani minden tanknak a BR szintjét... főleg úgy hogy 5.7 fölött már fél éve nem játszottam.

PLaci

ha jól tudom nincsenek 7.0 értékel rendelkező tankok amikkel szembekerülhetne

Te meg miről beszélsz? <#conf>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci