37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
foxbat88fx #32449 amcsikról lebeszélnélek :D legszarabbak, leggyengébbek a játékban...
akkor inkább már német, bár az orosznál semmi sem jobb :) az az No.1 a jtékban
ha meg még kezdő vagy akkor tök mindegy melyik nemzettel mész, még úgy is tanulod a játékot -
elmeasztam orosz erokkel t3 ba..kiprobalnek mas nemzetet is,,pro / kontra?
az onjaro lovegeket es a konnyu tankokat preferalom,,,neztem az amcsi lovegek relative jobban fordullnak,bar ez valszeg subjektiv.
azt viszont figyelltem amcsi de leginkabb nemet egysegek mozognak tulnyomoreszt,,,,
egy kezdonek az orosz utan mit ajanlanatok?..es persze taskamban az 500 plusz 270 arany a buddiprogram es a tutorialok miatt:))tehat ebbol nem lvl 1 es crew ekel kezdenem:)) -
ikarus44 #32447 GF részében (AB-ban) 3 db bármilyen típusból, RB-ben, pedig egyet alapból lehozol, és ha kigyűlik annyi pontod, hogy le tudj hozni még 1-et akkor le hozhatsz.
AF-ban, pedig amennyi géped van. (De 6-7-et simán) -
altalaban egy csataban mennyi a felhasznalhato jarmu?random ez is?neha 2,,,3 a max,,, -
foxbat88fx #32445 vágom, hogy levesz belőle, ezzel én is tisztában vagyok
beaktiváltam egy 500-ast, 200-ast, 150-est talán kettőt meg 30-ast és levonásokkal együtt jött ki a 886%
de csata után már csak 600 valamennyi maradt belőle :D többit lehet elvitte az adó, nem tudom :D -
kissssss #32444 "sok booster miatt nagyobb rajtad a nyomás."
föleg akkor ha GE wagerezik valaki... ezért kell higgadt fejel játszani. -
Ludowik #32443 Nem lehet egyfajta boosterből sokat aktiválni , pontosabban nem érdemes. Pont azért amit írtál mert elvesz belőle, de erre a játék figyelmeztet is mikor több egyforma boostert akarsz aktiválni . Szóval ők szólnak hogy aktiválhatsz de hülyeséget csinálsz ,mert nem kapsz annyit amennyit szeretnél , a másik meg a sok booster miatt nagyobb rajtad a nyomás. Elbaszarintod a kört és ennyi. A nagy zsuga helyett jön a ki a hülye:D -
foxbat88fx #32442 lol beaktiváltam 886% credit boostert.... néztem csata közben is 886%-ot írt ki..
csata végén az összesítő képen már csak 632% szerepelt :D mekkora köcsögök ezek :(
nem elég, hogy egy tök szar kört fogtam ki és 1 millio credit helyett csak 421e-et csináltam... még el is vettek egy boostert :D -
Zoli105 #32441 Fasza megint ez az Iwo Jima event ! -.- miért nem lehet lekorlátozni a bombázok számát mondjuk 2 db B24 3 db B17 , a többi meg vadász és zuhanó bomber (persze más eventnél tudjá korlátozni a jobb tankokat és repüléket ! )! és persze mikor a 8-9db B24/B17 csordába verődve kiszedi a japó repteret(és erre menjrá japó géppel ha tudsz XD ), majd chat írogatják hogy noob a japán csapat és újjonganak hogy győznek ! -.- faszom az ilyen retardált kis szarokba ! az ilyen miért nem reálban szórakozik !? jah mert talán izmosabb orosz és német gépek ellen menne XD -
foxbat88fx #32440 ja vágom :D
ja mindenhol APHE-t kell használni amíg csak lehet
APCR használhatatlan fostalicska lőszer... APDS szintúgy -
fighter_hu #32439 Tudod az alap lőszer ingyenes a többi meg kis kreditbe kerül :D sztem erre célzott. -
fighter_hu #32438 Mindenhol az APHEBC , t80 alap lőszer de ha kell a nagyobb pen valamire akkor APCR, a légvédelmibe nem tudom bármelyik az a 46mm pen sokra nem elég. -
foxbat88fx #32437 fizetős?
-
tier 2 ben orosz oldal,melyik ammo preferalt?...neha a fizetossel sem valt zoldre a celkereszt,,,es van hogy 10/10 hatastalan,,
kisse elvesztem a böseg zavaraban:)konnyu tank,es onjaro loveg amit futtatok -
kissssss #32435 arra én is kíváncsi leszek mit fognak prémiumként berakni a tankoknál...
-
foxbat88fx #32434 jó lenne ha karácsonyra jönne egy t1-t2 japó tech tree :)
legalább lenne mire ellőnöm az aranyamat -
kissssss #32433 Type 97 Chi-Ha: Hope of the Army
"The Japanese managed to place almost 100 grams of TNT into a single 57 mm shell!"
ha ez igaz akkor elég szar sebessége és páncélátütése lesz annak az 57mm lövedéknek
-
Direkt figyeltem a listát, azóta 4-5 kört mentem, de nem láttam őket. -
foxbat88fx #32431 na az tényleg kicsi....
főleg magas BR-en... szinte ugyan azokat a társakat kapod csatáról csatára :D -
kissssss #32430 kicsi a (sim)világ.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.11.11. 19:09:26 -
Ismerősökkel futottam össze. Azért köszönhettek volna, gondolom nem nézték a csetet..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Külön öröm, hogy a 4ből 3szor nekem volt szerencsém kilőni őket :) -
foxbat88fx #32428 töltsek fel AB replayeket? :D -
kissssss #32427 sajnos a replay sok mindent nem mutat meg pl jó pár lepattanót se mutat, ju87-et meg én basztam el túl későn húztam fel és a robbanás szele megcsapott alig volt irányítható a repülő... de a javítási időt így is megkaptam a "landolás" után 
(ti is rakhatnátok be ide replayt kíváncsi vagyok ki hogyan játszik :) -
Nem volt rossz kör :) Azt a t34-57et le kellett volna rohanni 1v1-ben, szerintem simán meglett volna :) A végén viszont telibe találni azt a fránya őrtornyot :D -
kissssss #32425 ily jó csatám is rég volt már a párduc tankokkal, replay
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Flikka #32424 Lehet, hogy azt gondolták, hogy augusztus óta már elfelejtetted, ezért megjutalmaztak vele, csak úgy emlékeztetőül 
-
kissssss #32423 még régen linkeltem egy gif képet ide steamröl ahogy a lövedék pattogni kezd a jagtiger oldalára felrakott lánctalp és az oldalpáncélzat között... na pont ugyan ez történt velem is. -
Flikka #32422 Ne is törődj vele, engem a Mausból szedett ki egy Kugelblitz, 100 méterről, egyetlen lövéssel átvitte az 500mm-es lövegpajzsom és már robbantam is mint az atom, persze az után, hogy én oldalba lőttem de lepattantam róla. -
kissssss #32421 hát én lehidalok... ma sikeresen kilőtt egy br 3.7 kv-1 tank az L-11 ágyújával szemből a vk-4501p tankomból, valahogy sikeresen átment a 100mm lövegpajzsrész és a 90mm toronypáncélzat között közvetlenül az ágyú alatt.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.11.10. 00:05:33 -
Valka78 #32420 És ezt hol tudom megnézni? Vagy jelentkezni kell rá? Ezek azok a feladatok, amik jobb oldalt szoktak megjelenni? -
foxbat88fx #32419 napi szinten lehet szerezni 3 lépésben....
20-30 és 40-60 és 80 pont értékben, attúl függően milyen nehéz a feladat
és a későbbiekben ezeket a pontokat prém tankra, prém repcsire, fokozókra tudod váltani de csak 1 hónapod van rá
minden hó elsején másik gyűjtés indul...
de nyugi, nagyon jó prém tankokat nem nagyon szoktak adni :D
legalábbis tankfejlesztésre alkalmasat nem igazán -
Valka78 #32418 Mi az a war bond?
-
foxbat88fx #32417 jó szopást majd a KV-1-esek meg T-34-esek ellen vele :D :D -
kissssss #32416 már egyszer mondtam... még egy ilyen esély biztos nem lesz egy jó ideig hogy be lehessen szerezni ezt a tankot, ha jól emlékszem két évvel ez előtt egy karácsonyi event alkalmával lehetett beszerezni nahh azóta egy alkalommal se tűnt fel az m8a1... szóval ha lennél szíves megengedni nekem hogy én döntsem el mit akarok beszerezni azt megköszönném. :) -
foxbat88fx #32415 komolyan rámész?
jézusom Te sem vagy százas hallod :D -
kissssss #32414 már meg van 1180war bond... ehh, hosszú az út m8a1-ig.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.11.09. 01:53:44 -
foxbat88fx #32413 Töltőnél reload time
Mindegyiknél repair time
ezek az igazán fontosak... -
sziasztok,,,,földi eröknel a kezdönek mire erdemes huzni a szemelyzet pontjait?...kisse bonyolultabb mint a repcsike:))koszi:) -
Plata #32411 Na ezt meglesem.
Kösz. -
foxbat88fx #32410 játék főkönyvtárjában lévő Config fájlban a language sorban az English-t átírod Hungarian-ra
rögtön a doki elején lesz ha társítod szövegszerkesztővel :D