War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi az a mixed?Lehet úgy is játszani hogy nem csak egy ország tankjaival megyek csatába?
Ugye a 3-as rangú tankokhoz csak úgy jutok hozzá ha van a garázsban 6 darab 2-es rangú tank,na igen de csak 5 tankom lehet max,mert a hatodikhoz kellene fizetni.Őszintén szólva nem is csodálkozom hogy elfelejtettem a régi WT accom nevét meg kódját.<#ravasz1>

ruszkik álomtankok 😄
mobilisak, gyorsan töltenek, fasza átütés, durva páncélzat....

még a németek is elég kellemes tankok, de az amerikaiak, na azok kegyetlen szarok 😄
emberi ésszel nem fogható fel, hogy miért tölt pl a super pershing 13 sec-ig 😄 holott semmi extra nincs abban a tankban
a T-44 dupla annyi idő alatt tölt és brutál mobilis és erős páncélzatú tank
amcsik low tierben egész jók a gyorstüzelő 37mm ágyúikkal és a gyors tankjaikkal, aztán jön a szopóálarc fejezet az m3 ágyúval egy jó ideig, később az m1 ágyúval már könnyebb lesz a játék de továbbra is csak sunnyogva érdemes közlekedni...

sajnos egészen a jumboig vagy a t32-ig kell várni arra hogy legyen némi esélyed pattintani néhány lövedéket.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

A németekjel is jól lehet menni.Mixeden megyek csak.A kurksz eventen sok esélyük nem volt...ki is vették a Nashornt,hogy ...meg
Gondolom a német tankok ebben is ki vannak herélve,esetleg még angol tankok,azok is cukik.
Fene essen ebbe a nyári szünetbe,ha sok hülye gyerekkel nem lenne tele WoT nem is WT-znék.

Fura Alak
Bingo!

Vagyis ha szórakozni szeretnék akkor kezdjek retkes ruszkikat?
Gondolom ruszki játék a ruszki tank az op.

PLaci
Eleinte használhatók, BR3.3-4.0 környéke felett foghúzás.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Az amerikai tankok annyira rosszak?
Én az új accommal amerikai tankokat húzok,már van 5 darab.
Viszont lenne egy kérdésem amire nem találtam választ,legalább is magyarul nem.Commander golden battles wager nevű dolog hogyan működik?
Úgy gondoltam a nyáron amíg WoT-ban ilyen sok állat van keresek egy másik harckocsis játékot.
Igaz azt észrevettem hogy amerikai tankból feltűnően sokszor lőnek ki azonnal.Igaz másfajta tankot nem is próbáltam ki.

hát bazdmeg engem szopat ma ez a game de kegyetlenül 😄
kedvenc mapomra (Karelia) berakott a fostalicska amerikai tankokkal...
naná, hogy 0 kill-el zártam a csatát -.-"
mai első csata...
olyan Alt+F4-el léptem ki a bekapott találat után, hogy majdnem leszakadt a billentyűzet tartó 😄
kurva bugos anyjukat h nem tudják már kijavítani ezeket
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

bár a legdurvábban a Caernarvon bugos
a torony teteje simán belőhető amikor kb a lövedék beérkezési szöge 5 fokos....
mit tud bekavarni egy driver????
programok telepítése és törlésében letörlöd... gép ujraindít
leszeded netről a legújabbat, feltelepíted, gép újraindít és ennyi
Hú... hát a driverhez nem igazán szeretek nyúlni, volt hogy eléggé bekavarta a gépem. Akkor marad az újrarakás. Köszi!

telepítsd újra,vagy frisítsd a video kártya drivert!! nekem is volt régebben hasonló problémám..... és ez megoldotta.
Üdv!
A legutóbbi frissítés óta a képen látható dolog fogad a játékban. Valakinek valami tipp hogy mi lehet a gond? Vagy jobb ha várok a következő frissítésig?

Nyár van, az "efecteknek" is jár a szabadság.
olyan problémám van,hogy már napok óta elmegy az efect a játékban!!! vagy csak nekem van ilyen problémám??
Savaran
Gonosz náczi tank, ki kellett cenzúrázni biztos 😊

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

lehet kurszk eventen ökörködni... természetesen mint mindig ferdi nélkül, de a ruszkik annyi su-152 vihetnek amennyit nem szégyenlek.

Pontosan.

WASD-al hogyan? Ha kilövök egy rakétát, arra az időre "lebénul" a tank, és a tank helyett a rakéte kezelőszerveivé válik a WASD?

PLaci
AB -ban kurzor, RB -ben már WASD tudtommal. (angol dettó)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Hallottam olyan rémhíreket az új rakétás német cuccról, hogy az orosszal ellentétben ebben nem lehet kurzorral irányítani a rakétát, hanem billentyűzettel kell. Ma eljutottam oda, hogy tudtam vele menni egy tesztkört (miután meg lett az emil), de tesztkörön simán tudtam irányítani a rakétát kurzorral.
Ez csak teszt alatt volt így, és tényleg billentyűzetes in-csata, vagy azóta kipeccselték?

Savaran
Átütésben az biztos, meg a brittek rugalmasabban álltak a kérdéshez mint az amcsik, akik szerint a tank nem tank elleni harcra való 😊 Aztán hamar rájöttek hogy arra is jónak kell hogy legyen!
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2016.07.04. 19:02:20

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

IRL szerintem azért a németek sokkal inkább a brit ágyúktól tartottak mint az amerikaiaktól a nyugati fronton, még a brit 57mm-es ágyú is jobban szerepelt mint az amcsi m3 ágyú.

Savaran
Brutálisan sok robbanótöltet van az orosz lőszerekben! A németekében elég kevés a 88-ig legalábbis az orosz 76,2mm es F34 is brutál mennyiség 100gramm fölött azthiszem, a nagyobb társaikat meg sem említem! A brittek meg köpdösik a vasgolyókat 😊 Robbanóanyag nuku 😊 Ha ez náluk tényleg így volt a háború alatt, akkor elég izgi lehetett angol tankos ként az élet!

naja az oroszak brutálisan jók 😊 ott még egy 35%-os játékostól is félek ha orosz tankkal van
míg amcsiban még egy COBET-estől sem.... bár még sosem láttam őket amcsi tankkal 😄
PLaci
Nekem is előfordult már, de mit csodálkozol, az a páncél Sztálíneum! 😊

kkthxbye

Cobra.
BR 4-ig erősek az amerikaiak, utána meg nagyon nem. 4.0-s Sherman meg az 5.0-s kb ugyanazt tudja, csak az egyikkel Pz F4 meg T34 1942 ellen mész, a másikkal meg IS-1/2 T34-57, iletve Panther meg Tiger ellen, amik körberöhögik a 90mm-es átütését meg a 100mm-es frontpáncélt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Savaran
Amcsikat még ki sem próbáltam szóval fingom sincs, német-orosz tankokat kedvelem, az amcsikból és az angolokból ellenfélként nem sok jót szűrtem le, legfőképpen nem félelmetes ellenfelek, legalábbis addig ameddig eljutottam (BR 6,7)

de mit balanszolnak? 😄 így is szarok az usa tankok....
SP nem lenne rossz, erre az is kap 13 sec újratöltési időt LOL
Savaran
Gondolom itt nem a realisztikusság volt a szempont hanem az úgynevezett "balanszolás" hozzáteszem a saját szájízük szerint!

Savaran
Én is szeretem, de ez már durva!

na eddig a T32 is valami szégyen kategória 😄
mi a kurva anyámat töltenek ezen 16 másodpercig az emberek???? 90mm-es szar lövedékkel
T-54 meg 100mm-es és 7 sec
Caernarvon 84mm és 6 sec
ez meg 90mm és 16 sec -.-"
de jó neked.... kedvenc mapom
Savaran
Zsinórban háromszor Ash River.......

és én még azt hittem hogy végre lesz értelme ennek a pályának mikor berakták a Dmax/Emil párost, jah megint csak álmodoztam... mire megmászok egy dombot azzal a 180hp motorral az ellenfél már rég körbe erőszakolta a pályát t34-el meg hellcatal.

árkádba tier1 tanokkal még oké, de ezen felül... kerüljétek mint ördög a szentelt vizet.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.07.02. 22:52:48

Cobra.
Nekem tetszik az a pálya (persze nem kedvenc, de inkább az, mint az új mapok).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Savaran
A white rock fortress pálya a mazohistáknak való! Aki kitalálta hát az érdekes egy személyiség lehet az tuti!

Igen, RB-zek...meg nagyritkán SB...
KURKS-on nem is tudom...talán 3 hete játszottam utoljára...de pl. Mozdok???..létezik még az a map?
Nekem ezek hiányoznak....<#rinya>

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

gondolom RB-zel...
nálam AB-ben pont a fordítottja van 😞
nagyon kevés a városi map, pedig azok a legjobbak
<#dumcsi>...persze ezekket én is oda sorolom, és szeretem is Őket, már ha játszatok rajta...mert - nem tuom másnál ez milyen arányban van - nálam ez úgy néz ki, hogy 20 csatából 15 az tuti valamelyik városi pálya...és most nem Pollandra, meg EEuropa-ra gondolok, hanem a fosadék Berlin, meg Rajna...és ez felváltva. Fellélegzek ha a többi 5 között ott van az imént említettek egyike....Elvétve játszok a fent említett nyitott nagy pályákon....sajna...

Chrome-on is csinálja
hmm... nyavalyás warthunder oldal egyfolytában újra betölti magát megállás nélkül, más is tapasztalt ilyen problémát vagy csak az én firefox-om hülyült meg?

akkor a tunézia meg el alamein és az a volkolamszk vagy milyen havas pálya micsoda ha nem nagy nyitott pálya a mozdok és Kurszk mellet?
(de szerintem még a hürtgen is elférne ide)

nem tudom hova akartok még több nyitott pályát...

városi pályákat kedvelő játékosoknak is kivan nyalva a seggük berlinel meg sztálingrádal.

szerintem egymás cseszegetése helyett inkább gajjinbát kéne szidni/baszogatni amiért még mindig nem tette elérhetővé a szelektálható pályák lehetőségét, én pl rohadtul nem vagyok kíváncsi a white rock forest pályára.

<#nemtudom>..Luci, "nem is értem" miért írtad ezt..<#papakacsint> Nem régiben volt egy szavazás...ott a "SOKAK" a nyomorék városi pályákra adták le a legtöbb szavazatot. Sőt - ha jól rémlik - még én is megkaptam (itt a fórumon is), hogy micsoda noob vagyok, mivel én is a nagy nyitott mapp-okat kedvelem a fosadák városiakat. A tankok nem városi harcra vannak kitalálva...Nem is értem az utóbbi időben miért ezekre mennek rá....(hagyjuk....)

Igen, sőt szerintem RB-ben sokkal jobban tudod befolyásolni egy csata kimenetelét. (Itt sem annyira, de sokkal inkább mint árkádban).
Méret: Igen, sajnos már RB-ben is elkezdték a pályákat lekicsinyíteni. "Kedvencem" a Finnland középső része. Szép dús növényzettel (éljenek az ULQ n00bok), kb 500 négyzetméteres nagyságával. Vicc.
Hiányozik nagyon a nagy Kursk, a nagy Poland, a nagy zöldes pálya (most nem jut eszembe a neve, de ebből is a kicsit adja csak be RB-be), a rendes nagy Finnland (nem csak a város, hanem a térkép egésze... hatalmas az a pálya).

Helyette kapok berlint, stalingradot poland kicsit, karelieat, kubant (ezt a kettőt különösen utálom)
nekem eddig soloban max 10 win jött össze árkádban, én nem szeretek árkádban golden wagerezni mert néha olyan pályákra pakol be hogy kimozdulni se lehet a spawn helyről...

Solo, Orosz, 5.3 RB. Általában a golden wagerek 3/4-e összejön ezen a tieren.