37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Plata
    Hogy lett magyar a játékod?
  • foxbat88fx
    XDDD
    nekem mindig ez van ha van aranyam..... prém repcsiket ad főleg miközben alig repcsizek -.-"
    ja meg ha van aranyam egyfolytában jön az üzenet
    Prémium fiókod lejárt, megakarod újítani? vagy valami ilyesmi :D
  • kissssss
    van benne valami mert a következő csata után meg dobot egy -30% a ruszki pz3 tankra, :/
  • foxbat88fx
    tipikus manipuláció :)

ha golden wagerből összejön arany akkor tuti kapsz ilyen %-os leértékeléseket
    addig nem ad egy darabot sem, de amint lesz egy 500-1000 aranyad egyből el akarja venni tőled a gaijin valami fostalicska tank kedvezménnyel :D
  • kissssss
    most meg dobott a láda egy -75%-ot a ruszki sherman tankra XD, így csak 745-be kerülne de nem hiszem hogy megveszem... ez csak egy copy paste tank.
  • Ryleh
    csinaltam egy meghivast,,,a meghivott elerte kifejlesztette az 1. III. szintu jarmuvet,,,a meghivo meg nem kapta meg a beigert 500 aranysast,,,bug?
  • foxbat88fx
    meglett a 6. XD most "csak" 11 kill, előtte 14 és 15
    hát ezzel így tényleg lehet faszásan golden wagerezni
    kár, hogy nem előbb tudtam meg :(
    10-15 golden wagert minimum ellőttem és csak 50 arany lett belőlük
  • foxbat88fx
    azért ez így mi paraszt már.... :) :)
    kicsit se OP-k ezek a tankok...
    6/5 csata 10-15 közötti kill
  • Luciferkee
    Ilyenkor kezdtek el én is azon gondolkozni, hogy belépjek-e az ULQ-t használók népes táborába?!

Szépnek szép, de nem egy PVP játékban.

• Zegi Norbi HUN
    Ok, megyek :)
  • kissssss
    most épp fent vagyok, ha 10 kör erejéig ráérsz akkor megköszönném a segítséget. :)
  • Zegi Norbi HUN
    Segítsek az arany wagerben? :) Most ráérek játszani :) Tegnap egy kis meccs utáni ivás lett belőle, amivel nem számoltam :P
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.11.06. 17:44:44
  • kissssss
    talán még a driver skill is hasznos tud lenni a heavy/med között egyensúlyozó tankoknál amik nincsenek túlságosan elhízva,eléggé határeset hogy megéri e korán kimaxolni.
  • foxbat88fx
    hát ja.... ezeken kívül a javítás még ami értelmes... a többi lószar :D
  • kissssss
    én mindegyik legénységnél először az újratöltést maxoltam ki, utána meg a commander leadership-jét.
  • foxbat88fx
    nem sokat ér a 130-as crew ha valaki tomato :D
    persze előny ha van jobb javításod de nem nagyon ezen múlik :)

ha van prémed az acc-on akkor a t3 tökéletes crew pont farmolásra...
    ha nincs prémed akkor megszívtad :D anélkül nagyon lassú a fejlődés
  • Ryleh
    erdemes alacsony tier ben farmolni a crew pontokat?.
    azaz magasabb tierben elegge megborulnak az eroegyensulyok,,gondoltam taposabb szemelyzettel szorakoztatobb,,,mint a veteran pimpes gepek között pontkent vegezni..

• fighter_hu
    Megéri jó cucc :) Én még régen féláron vettem őt és a t44 122-t is és megérte mind 2 tank.
  • kissssss
    na fenn vagyok, ha valaki akar szakaszozni az megtalál.
  • foxbat88fx
    http://warthunder.com/en/news/4317-war-thunder-s-birthday-we-are-giving-gifts-to-you-en/

facebookos játékot érdemes megcsinálni
    100% exp és 100% credit boostert kaptam 5 csatára
    prémmel beaktiválva azért ez elég jól fog hozni
  • Zoli105
    hát igen , de nem úgy volt hogy prém gépeket nem basztatnak !? :O patch előtt a F7F3 simán ment 900km/hval most 835-nél azonnal elhagyja a szárnyait ! :O és ez kurvára bosszantó , hogy csatában kell kisakkoznod mely nemzettel érdemes játszani ! :O (meg még ami disznóságot elkövettek és nem vettünk észre :D )
    Amelyik fejlesztő kitalálta a tesztdriver-es szarságot annak kicsi kacsóját levágnám és feltolnám a popójába :) ;)

No mind1 de hál égnek orosz tankot és repülőt véletlenül sem nerfelnek xD
    Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.11.05. 13:33:27
  • foxbat88fx
    a WG legalább elég szépen jutalmazta a játékosokat arannyal, prémmel, prém tankokkal....
    ott 20+ prém tankom volt ingyen
  • kissssss
    én akkor tudnék kibékülni ezzel a testdrive-al ha csak olyan tankot/repülőt adna ami még nincs meg és a tesztidő tartana 3 vagy 4 napig... esetleg 1 hétig.

Zoli*

ezek a sunyi ninja javítások valahogy a wargamingre emlékeztetnek, azok is nagy szeretettel barmolták szét a játékukat mindenféle értesítés nélkül.
  • kissssss
    "simán tudunk majd venni komolyabb prém gépeket is a wagerekből :D"

nekem régi "álmom" egy t-34/100 beszerzése most is csak 3000 aranyba került volna, ha sikerülne év végéig összegrindelni még 2000+ aranyat és remélhetőleg lesz egy -50% off karácsonykor akkor megveszem.
  • Zoli105
    Meg úgy mindent ! Sunyi mód most az jenki 20mmest nerfelték ! Bearcat Tigercat mehet a kukába ! (a lőszer csak csillan a britt repülőkön nem sebez egyátalán ! Meg a squadront is megbuherálták ! érdekes a patchnote-ban erről egy szót sem említenek basszák meg !
  • foxbat88fx
    hát el...
    inkább adna 100 aranyat, még azzal is jobban járnék mint ilyen fos low tier tesztcsatákkal....
  • kissssss
    ezt a i-153p gépet gyanúsan sokszor pörgeti ki, ha én 4 alkalommal nem kaptam már meg az aranyládából akkor egyszer se...

elbaszták ezt a ládázást a tesztpróbák berakásával.
  • foxbat88fx
    én már 400 felett jártam :D
  • Zoli105
    Lol én is testdrive-or kaptam (Calliope) amit soha a büdös életben nem használok ! XD hm túlságosan hozzászoktam a goldwagerhez ! XD (am ez a 195-dik nap azt hittem hogy csak az elején dobálja ezeket a fos drivereket XD ) Amúgy valaki pörgetett már ki rendes prémium tankot vagy repülőt , vagy esetleg az ott csak kamu ?? :O
  • foxbat88fx
    gondoltam :))))
  • Zegi Norbi HUN
    Amúgy ha ez így marad, akkor(kis szerencsével is persze) simán tudunk majd venni komolyabb prém gépeket is a wagerekből :D Szegény Gazsi :( Talán ha jobban odafigyelnének a játékukra és mi is érdekelnénk őket, akkor költenék is rá pénzt.
  • Zegi Norbi HUN
    Nekem kb másfél hét múlva lesz talán, de segítek :)
  • Zoli105
    Hm benne vagyok :D úgyis van 4 db 20 win-es goldwagner :D
    Szuper volt :D köszönöm srácok :D

• kissssss
    felőlem rendben, közben eszembe jutott hogy nekem még a napi küldetéseket is meg kellene csinálnom... ehh.
  • foxbat88fx
    ha holnap kapok golden wagert és nem kapok stroke-ot akkor mehet majd este a buli :)
  • kissssss
    na meglett 1200 arany +SMK is, ha holnap lesz még kedve a társaságnak GE wagerezni akkor ugyan úgy mint ma 5 vagy 6 óra környékén.
    (Zoli bezsebelt 2 rookie wagert is :D)
  • foxbat88fx
    gyerekjáték így....
    2 vesztes csata? azt hogy hoztátok össze? :D
  • kissssss
    na már 1200 aranynál járunk... eddig van 2 vesztes csatánk.
  • foxbat88fx
    régebben nyomtam, de balfaszokkal nincs értelme, arra ott a random :D
    Alex-el régen aláztunk wagerben :D
  • kissssss
    te sose szoktál szakaszban wagerezni :)