War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugye a 3-as rangú tankokhoz csak úgy jutok hozzá ha van a garázsban 6 darab 2-es rangú tank,na igen de csak 5 tankom lehet max,mert a hatodikhoz kellene fizetni.Őszintén szólva nem is csodálkozom hogy elfelejtettem a régi WT accom nevét meg kódját.<#ravasz1>#ravasz1>
mobilisak, gyorsan töltenek, fasza átütés, durva páncélzat....
még a németek is elég kellemes tankok, de az amerikaiak, na azok kegyetlen szarok 😄
emberi ésszel nem fogható fel, hogy miért tölt pl a super pershing 13 sec-ig 😄 holott semmi extra nincs abban a tankban
a T-44 dupla annyi idő alatt tölt és brutál mobilis és erős páncélzatú tank
sajnos egészen a jumboig vagy a t32-ig kell várni arra hogy legyen némi esélyed pattintani néhány lövedéket.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Fene essen ebbe a nyári szünetbe,ha sok hülye gyerekkel nem lenne tele WoT nem is WT-znék.
Gondolom ruszki játék a ruszki tank az op.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Én az új accommal amerikai tankokat húzok,már van 5 darab.
Viszont lenne egy kérdésem amire nem találtam választ,legalább is magyarul nem.Commander golden battles wager nevű dolog hogyan működik?
Úgy gondoltam a nyáron amíg WoT-ban ilyen sok állat van keresek egy másik harckocsis játékot.
Igaz azt észrevettem hogy amerikai tankból feltűnően sokszor lőnek ki azonnal.Igaz másfajta tankot nem is próbáltam ki.
kedvenc mapomra (Karelia) berakott a fostalicska amerikai tankokkal...
naná, hogy 0 kill-el zártam a csatát -.-"
olyan Alt+F4-el léptem ki a bekapott találat után, hogy majdnem leszakadt a billentyűzet tartó 😄
kurva bugos anyjukat h nem tudják már kijavítani ezeket
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

bár a legdurvábban a Caernarvon bugos
a torony teteje simán belőhető amikor kb a lövedék beérkezési szöge 5 fokos....
programok telepítése és törlésében letörlöd... gép ujraindít
leszeded netről a legújabbat, feltelepíted, gép újraindít és ennyi
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ez csak teszt alatt volt így, és tényleg billentyűzetes in-csata, vagy azóta kipeccselték?
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2016.07.04. 19:02:20
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
míg amcsiban még egy COBET-estől sem.... bár még sosem láttam őket amcsi tankkal 😄
Hide and fear, Cobra Commander is here !
SP nem lenne rossz, erre az is kap 13 sec újratöltési időt LOL
mi a kurva anyámat töltenek ezen 16 másodpercig az emberek???? 90mm-es szar lövedékkel
T-54 meg 100mm-es és 7 sec
Caernarvon 84mm és 6 sec
ez meg 90mm és 16 sec -.-"
árkádba tier1 tanokkal még oké, de ezen felül... kerüljétek mint ördög a szentelt vizet.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.07.02. 22:52:48
Hide and fear, Cobra Commander is here !
KURKS-on nem is tudom...talán 3 hete játszottam utoljára...de pl. Mozdok???..létezik még az a map?
Nekem ezek hiányoznak....<#rinya>#rinya>
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
nálam AB-ben pont a fordítottja van 😞
nagyon kevés a városi map, pedig azok a legjobbak
(de szerintem még a hürtgen is elférne ide)
nem tudom hova akartok még több nyitott pályát...
városi pályákat kedvelő játékosoknak is kivan nyalva a seggük berlinel meg sztálingrádal.
szerintem egymás cseszegetése helyett inkább gajjinbát kéne szidni/baszogatni amiért még mindig nem tette elérhetővé a szelektálható pályák lehetőségét, én pl rohadtul nem vagyok kíváncsi a white rock forest pályára.
Méret: Igen, sajnos már RB-ben is elkezdték a pályákat lekicsinyíteni. "Kedvencem" a Finnland középső része. Szép dús növényzettel (éljenek az ULQ n00bok), kb 500 négyzetméteres nagyságával. Vicc.
Hiányozik nagyon a nagy Kursk, a nagy Poland, a nagy zöldes pálya (most nem jut eszembe a neve, de ebből is a kicsit adja csak be RB-be), a rendes nagy Finnland (nem csak a város, hanem a térkép egésze... hatalmas az a pálya).
Helyette kapok berlint, stalingradot poland kicsit, karelieat, kubant (ezt a kettőt különösen utálom)