War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eddig még semmi 😄
kamunak tűnik az az OPT-s xls fájl? én nem vagyok otthon a neten utalás világában
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
küldött egy képet az átutalásról, gondoltam nem kamu és megadtam neki az adatokat
átírta pw-t.. aztán beszélgettünk, normálisnak tűnt, de most már se híre se hamva, facen letiltott, pedig nem tűnt kamunak a srác 😄
valaki OTP-s???
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
kiváncsi leszek valahogy vissza tudom-e szerezni a supporton keresztül 😊
már írtam nekik.... vagy összejön vagy nem 😄
itt ha jól játszok garantált a win
Volt egy andris101 nevü játékos tigrissel. Kapásból így kezdte a cseten, "na egy pumás....". Végig írta, hogy n00b enemy stb. Egész játék alatt, talán ha egy lövést leadott.
Később felborult, (sírt 1 óránt át) mentem neki segíteni, kimentettem, cserébe lelőtt..
Az egész meccs alatt 1, azaz 1 pontot szedett össze.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.07.19. 16:55:41
szegény noobokat hogy alázom.... már nekem ég a pofám
lehet nem is megyek feljebb 1.0-nál 😄
jó ez így 😄
BT-5 6 kör 6 win 48 kill xd
szegényeknek elveszem a játéktól a kedvüket... legalább megkíméllek titeket mert kevesebb noob fog nagy tankokat kihúzni

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
lehetetlen kilőni aki meg vele van az minden szart kilő vele szinte egy lövésből...
legyen az T95 vagy Tortoise vagy KT vagy Ferdi, JP... mindegy, mindent kilő bazdmeg 😄
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.07.18. 10:48:04
angelus1991ster.blogspot.hu
természetesen nem kaptam aranyat..... mivel már meg volt a DAK.... kapják be 😄
Comet egész kellemes, jó tank is lehetne akár ha nem 3km/h-val tolatna, de így döglött az egész tank
charioteer top-nak elég jó tud lenni, de szintén nem tud tolatni... szintén döglött
Centurion mk 3 már jobb mert tud tolatni de kegyetlen papír...
Caernarvon már egész fasza... van páncélja, bár a torony kegyetlen vékony, szinte bármi átviszi azonnal szóval ez sem a legjobb tank, kempelni kell vele és akkor lehet vele mit kezdeni, de ha rádlőnek olyan 80% esélyed van hogy neked annyi
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
nagyobb értéke lenne ezeknek a vagereknek ha lehetne war bondot is szerezni a silver mellet.
tele vagyok 10kill-es wagerekkel...
RB-ben 5-öt kellene ölnöm és cirka 2 millió creditet kapok 😄 5-öt... há normális? 😄 amikor 1 kill az átlagom XD
Hogy nem az alsó lemez volt az tuti.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.07.16. 23:29:21
de vért izzadva lehoztuk
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.07.16. 22:43:26
Viszont a hortenen gondolkozom, hogy kicserélem én is C3-es aradora, a jó kis hortenem nem olyan mint régen volt 😞
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.07.16. 21:54:42
Melyik létezett a német AAA-k közül?
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Szerencsére ritkán rak be 8.0 közé, ott hasznavehetetlen lenne szegény.
Horten, 10,5 Tigris, JagdTiger, Panther II, Coelian egész jó felállásnak tűnik.
Apropó Coelian: Hogyhogy nincs ennek HVAP lőszere? Való életben sem volt?
ez lenne a reptér német oldalon...

Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.07.16. 17:51:33
RB eredmény:
SL eredmény:
WTF? Ehhez még jött hozzá +2 kill leoval, illetve +1 mig15 kill a hortennel. Ennek ellenére mínusz az egész. GG
Szerk: És még csak nem is heatfs-el lövök a leoval épp emiatt, hanem az alap igyenes APDS-el.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.07.16. 17:27:10