War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Noha külföldi banknál vagyok, nade xls? PDF sokkal, sokkal hihetőbb.
igen van, de gondolom ahhoz kell egy kis idő...
eddig még semmi 😄
kamunak tűnik az az OPT-s xls fájl? én nem vagyok otthon a neten utalás világában
AnuluWork
Smses értesítés ha pénz jön a számládra vagy megy el róla?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ha jól emlékszem az account eladása nem engedélyezett...persze lehet tévedek
25e...
küldött egy képet az átutalásról, gondoltam nem kamu és megadtam neki az adatokat
átírta pw-t.. aztán beszélgettünk, normálisnak tűnt, de most már se híre se hamva, facen letiltott, pedig nem tűnt kamunak a srác 😄
valaki OTP-s???
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mennyit kértél az accért?

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

na úgy látom átbasztak az accounttal 😄
kiváncsi leszek valahogy vissza tudom-e szerezni a supporton keresztül 😊
már írtam nekik.... vagy összejön vagy nem 😄
majd csökken ez a xp mennyiség ha tier2 vagy 3 tankot fejlesztesz a későbbiekben.

vicces egyébként, hogy talismannal a BT-5 4000 exp-ket hoz prém nélkül...
ezt legalább élvezem...
itt ha jól játszok garantált a win
Igazi vérprofi vagy <#kocsog><#lama>
Na egyes magyarok ismét megmutatták magukat... szánalom.

Volt egy andris101 nevü játékos tigrissel. Kapásból így kezdte a cseten, "na egy pumás....". Végig írta, hogy n00b enemy stb. Egész játék alatt, talán ha egy lövést leadott.
Később felborult, (sírt 1 óránt át) mentem neki segíteni, kimentettem, cserébe lelőtt..
Az egész meccs alatt 1, azaz 1 pontot szedett össze.

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.07.19. 16:55:41
vicces mert az új accom-on első csatára kaptam egy Talisman-t a BT-5-re <#ravasz1>
szegény noobokat hogy alázom.... már nekem ég a pofám
lehet nem is megyek feljebb 1.0-nál 😄
jó ez így 😄

BT-5 6 kör 6 win 48 kill xd
szegényeknek elveszem a játéktól a kedvüket... legalább megkíméllek titeket mert kevesebb noob fog nagy tankokat kihúzni
igen el 😛
most akkor eladtad a BenjaHUN-t? 😄
Jahh ha COBET-es van vele,bár én tegnap a Cobetes drágák mellé VERVE klánost kaptam...érdekesen mozgott az a t34/85....
tegnap meglett a Conway erre ma megveszik az accountomat 😄
PLaci
A legtöbb tankra, így a T-34 -esekre is érvényes szabály: tudni kell hol kell meglőni. 😛

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

a T34/85 faszszopó egy tank...
lehetetlen kilőni aki meg vele van az minden szart kilő vele szinte egy lövésből...
legyen az T95 vagy Tortoise vagy KT vagy Ferdi, JP... mindegy, mindent kilő bazdmeg 😄
Elég kellemes köröket lehet menni ezzel a t34-85, T34-85d5t, t34-57 mod 43, SU-152 kombóval. 😊

heh kaptam megint rooke GE wagert ládanyitáskor...

PLaci
Honlapja alapján zárt béta.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

ez még mindig zárt béta(alfa) ha jól tudom.

Caliph
ezt próbálta már valaki,elvileg ez is gaijin termék

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Oh.Értem.Akkor innen is üdvözlöm a kolléga Úrat! 😊

A köszönet Kulcsos12 kollégát illeti a hivatalos fórumról, én csak továbbítottam ide. <#integet2>
Szia.Köszi az infot.Mailt kaptam,majd este megnézem hogy ingame is történt-e változás.Üdv.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.07.18. 10:48:04

Köccike szépen 😊

angelus1991ster.blogspot.hu

végigcsináltam de semmit nem kaptam gajjintól...

na megadta negyed óra késéssel...
természetesen nem kaptam aranyat..... mivel már meg volt a DAK.... kapják be 😄
megcsináltam, természetesen szart sem adott 😊)))
nekem az összes f**m ki volt a Firefly-tól...
Comet egész kellemes, jó tank is lehetne akár ha nem 3km/h-val tolatna, de így döglött az egész tank
charioteer top-nak elég jó tud lenni, de szintén nem tud tolatni... szintén döglött
Centurion mk 3 már jobb mert tud tolatni de kegyetlen papír...
Caernarvon már egész fasza... van páncélja, bár a torony kegyetlen vékony, szinte bármi átviszi azonnal szóval ez sem a legjobb tank, kempelni kell vele és akkor lehet vele mit kezdeni, de ha rádlőnek olyan 80% esélyed van hogy neked annyi
Hát a britteknél a Sherman Firefly kellemes csalódást okozott 😄 még stokosan is használható jószág 😄 egyszóval felüdülés az előtte levő tankokhoz képest 😄 (kivétel a cruszarder MkIII 😄 XD ) gondolom a Centuriok még jobbak lesznek 😄 , am Charioteer van valakinek ? használható ? 😊 bár crommwell alváz nem sok jót jelent tolatás szempontjából 😞 )

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

én se nagyon erőltettem, néhanapján benyomok egyet és ennyi...

nagyobb értéke lenne ezeknek a vagereknek ha lehetne war bondot is szerezni a silver mellet.

alt+f4 lett a vége, inkább ott rohadjon meg az összes 10 kill-es wager ahol van 😊
jézusom mi a faszomra vállalkoztam
tele vagyok 10kill-es wagerekkel...
RB-ben 5-öt kellene ölnöm és cirka 2 millió creditet kapok 😄 5-öt... há normális? 😄 amikor 1 kill az átlagom XD
Ez hogy ütött át?

Hogy nem az alsó lemez volt az tuti.

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.07.16. 23:29:21
7.0 vs 7.7

de vért izzadva lehoztuk

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.07.16. 22:43:26
Én is úgy tudom, hogy a WT-ben is levő AA-k közül csak a Coeilan nem volt már bevetve. (Kis érdekesség, de ide való: Úgy tudom, hogy a Wehrmacht elég sok Nimródot vetett be a saját egységeinek a légvédelme érdekében)
No igen, én is jobban szeretem a kugelt, viszont a coelian nincs még kimaxolva.
Viszont a hortenen gondolkozom, hogy kicserélem én is C3-es aradora, a jó kis hortenem nem olyan mint régen volt 😞
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.07.16. 21:54:42
Amit be is vetettek?Szerintem a kugelig mindent.

Ugyan ezt a felállást használom már kb 1 éve,csak én a jó kis kugelt viszem magammal + aradot (7.0-ást).Felejtsd el a coeliant.Sokkal jobb a kugel.Rengeteg ellenfelet meg tudsz lepni vele.

Értem, köszönöm.

Melyik létezett a német AAA-k közül?
Savaran
a Coleian-ból csak prototipus készült sohasem működött sohasem harcolt sehol 😊

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Elővettem a 10,5 cm-es Tigrist eléggé pozitív köröket mentem vele eddig. Régen egy nagy rakás szar volt, most talán mintha buffolták volna? Egész jó mennyiségű robbanótöltet van a lőszereiben és mintha a motorja is sokkal erősebb lenne.
Szerencsére ritkán rak be 8.0 közé, ott hasznavehetetlen lenne szegény.

Horten, 10,5 Tigris, JagdTiger, Panther II, Coelian egész jó felállásnak tűnik.
Apropó Coelian: Hogyhogy nincs ennek HVAP lőszere? Való életben sem volt?

Cobra.
Csak rossz felén spawnolsz 😊

Hide and fear, Cobra Commander is here !

most már értem miért nem akarnak az emberek repülni EC-ben...

ez lenne a reptér német oldalon...

Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.07.16. 17:51:33

Röviden:

RB eredmény:

SL eredmény:

WTF? Ehhez még jött hozzá +2 kill leoval, illetve +1 mig15 kill a hortennel. Ennek ellenére mínusz az egész. GG

Szerk: És még csak nem is heatfs-el lövök a leoval épp emiatt, hanem az alap igyenes APDS-el.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.07.16. 17:27:10
most komolyan ennyire nem játszik senki se EC-vel? már 6 perce várok rá hogy berakjon egy csatába...