37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
fighter_hu #32598 A heat ugyan úgy csak keresztül ment volna semmi sebzéssel csak mondom.... mikor 1 emberes lett akkor a sofőr helyére kellett volna egyből lőni és kampec van neki. -
foxbat88fx #32597 kissssss
tessék replay :D
Panther II SB -
foxbat88fx #32596 erre nem tudok mit mondani
amatőr vagy :)
ott van a kurva HEAT az 1-es sloton, erre Te tunkolod az olyan ammo-val ami nem robban be
az ilyenek miatt szoktam elveszteni a csatákat :(((( -
Valka78 #32595 Lehet ezt elemezgetni, hogy hány lövedék ment át rajta, hány robbant be, kit-mit hányszor, mennyire talált el. Tíz lövést szopott be, amiből 7 talált. Ennyi. Ezek után visszalő és elsasszézik. Hát egy nagy F*-t... Értem én, hogy arcade, de ez...
Nem tudom mennyit számít, de előtte vagy három tankot kilőttem onnan rövid idő alatt, plusz a pz ami még odadobta magát közben. Valahogy azt sejtem, hogy a 'kiegyensúlyozottság nevében' nem sikerült kilőni azt az A13-at. Szerintem a játékmenet manipulálva van bizonyos esetekben. Ahogy az il2 fórumon írta is valaki - nem te játszol a játékkal, az játszik veled. Nem tudom. Gyakran van ilyen érzésem. Túl következetlen és túl sok a logikátlan anomália. -
fighter_hu #32594 Mikor belőtted akkor 1 emberes lett és embert kért ha az elejébe lősz egyet a sofőrre akkor vége, a végén csak sárga lett a sofőr az meg nem elég. Az meg hogy torony fronton nem ment át azt csak a gajin tudja -
Valka78 #32593 Pedig az is kapott. Sőt a mellette lévő ammo is. Az utolsó lövésnél látszik.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.12.03. 18:42:46 -
Nem lőtted ki a sofőrt. -
Valka78 #32591 Itt a video -
fighter_hu #32590 Az érdekes :(, nem próbáltad a legénység helyét lőni? egy az elejébe a sofőrhöz aztán a toronyra , vagy még 1xer gyújtod és ott hagyod mert azt már nem tudja eloltani.
Nekem spec bejön a pz4e nem rég próbáltam ki hogy milyen is (eddig az f1 volt a legkisebb pz4 amivel mentem) és ilyen kör jött belőle :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utána is jó pár 10+killes kör . -
foxbat88fx #32589 na de hogy ne csak azt kapjam, hogy bunkó f*** vagyok...
a németek APHE lőszerek érzékenysége nagyon magas
papír tankok ellen semmit nem ér mert gyakorlatilag átmegy rajtuk anélkül, hogy bármit is okozna
ezért is jobbak az oroszok, azoknak nagyon alacsony az érzékenységük -
foxbat88fx #32588 itt is látszik, hogy mennyire nem értesz ehhez a játékhoz....
A13-ra APCBC-vel lőni.... uhhhh :D :D no comment :D -
Valka78 #32587 Tegnap egy A13 MkII-t 10-szer oldalba lőttem úgy hatvan méterről pz IV E-vel, az alap APCBC lőszert használva. Mondjuk egy megpattant a csövén, kettő meg az égvilágon semmit nem csinált (de, az egyik szépen szikrázott), a többi viszont betalált. Kétszer ki is gyulladt, többször eltaláltam az ammo-t, a legénység is bőven kapott a pofájára, mégis az lett a vége, hogy rámfordította a tornyát és szépen kilőtt. Ott be is fejeztem az egészet. -
T-34-85 -öt vezetve az utamba akadt egy T-III (ruszkik által elfoglalt, majd használt Pz III).... min. 2x pattantam róla... 
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.12.03. 15:26:07 -
fighter_hu #32585 Type 61 -
foxbat88fx #32584 időutazott a fórum? :D -
fighter_hu #32583 Тu-14T -
Madi92 #32582 Én tényleg nem értem, hogy miért engedik meg neked itt az ilyen stílust. -
foxbat88fx #32581 jó anyját már ezeknek...
megint tesztvezetés :(
3. zsinórban....
megint 2 hetet várhatok HÁTHA ad egy golden wagert még karácsony előtt pffff de gecik ezek -
A GAYjin feltolta a KV-220 -at 5.7 -be.... :'(( -
sajnos sokat vesztet a sealclubber helyzetéből
Ennél is jobb volt?? :D
2016.11.30 14.33.14 - 13 kill.wrpl
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ebben a csatában egyszer repülni próbáltam, de hirtelen megjelent tőlem nem messze egy T-34 a visszaszámlálás végén, és inkább kiugrottam, minthogy engem támadjon be míg repülök. (Mást támadott végül meg.)
A csata végén meg rendesen Benny Hill érzésem volt, mikor a házak körül nyargalászva próbáltam pár ellenfelet utolérni. :)
2016.11.30 15.42.31 - 10 kill.wrpl
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Természetesen nem minden csata ilyen vele, de élmény vele játszani. :D
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.11.30. 21:43:21 -
zamballa82 #32577 Köszönöm a gyors választ. -
zamballa82 #32575 Sziasztok.
Ebben a játékban hányan tudnak szakaszolni egyszere? -
foxbat88fx #32574 ejnye az a pálinka.... :D -
Madi92 #32572 Ha jobban megnézed, az a rész, ami a toronynak tűnik, össze van szegecselve a hullarmorral. -
A KV-2 -vel én 99% -ban HE -t lövök, és kiszedek egy IS-2 -t szemből. :D -
foxbat88fx #32569 hülyeség ezekre a tankokra rámenni....
200 pontért lehet nyitni ládákat... gyakorlatilag nyitsz 15 ládát egy ilyen tank árából :D
most is tele vagyok 500% 600% 200% 150% exp boosterekkel, karácsonykor beaktiválom és prémmel gyakorlatilag ingyen meglesz a Leopard I és a Chieftain.... pár nap alatt
míg más 1 hónapot szenved ezekért az "ajándék" tankokért XDDD -
Én inkább őt választottam, illik is a csörcsil mellé. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ma egy csatában 2x is "lecsaptam a legyet" a KV-2 -vel! :D
2016.11.28 17.05.35 - 152mm SPAA.wrpl -
foxbat88fx #32565 remélem karira jönnek.....
lehetne 1 hetet kockulni a karácsonyfa mellett :D -
foxbat88fx #32563 az csak jó ha kempelnek.... az a legjobb, azt szeretem
berohansz cap-ra és win :D
a játékosok 90%-a agyhalott fasz, elég csak a 40%-os winrate-jüket nézni....
a csata elején gyorsan capolni kell és onnantól kezdve a győzelmi esély nagyon magas, persze nem fostalicska pz4-essel kell wagerezni :) -
foxbat88fx #32561 azt meg hogy a picsába? :D
AB-ben brutális az a T-34 duó mellette a kv-1-el :D
szakaszban meg még brutálisabb lehet :)
bár nem tudom Valka mennyire jó gamer.... én 10/9-et hoztam velük egyedül, de sajnos nem kaptam golden wagert hónapok óta :(
karácsonyig még 2 arany ládanyitásom lesz, remélhetőleg az egyikben arany wager lesz.... majd írok Neked és garantálom, hogy összehozom a maximális aranyat Neked :D
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.11.26. 23:24:24 -
Valka78 #32560 A tiger II P-nek miért nem műxik a zoomja lövész nézetben? -
Madi92 #32557 Ezt a T-29 csodát szemből, hogyan lövöm át? Először Nashornal lőttem meg a hull armort, mert wotos korszakból tudtam, hogy a kupak kemény. Hátrafelé nézett, én meg kb 5 méterről rálőttem, mondván, free kill. Hát lepattant mint a s***r.
Akkor feléledtem, Tigrincs H-val, is ismét rákínáltam, megint lepattant. Akkor megint újraéledtem Panther D-vel, szintén kb 5 méterre volt tőlem, újraéledés lévén, ő még nem tudott rám lőni, szóval bemértem, paff lepattan, betöltöttem, paff lepattan. Aztán sanyi volt nekem. -
Valka78 #32555 Ma este?
-
foxbat88fx #32554 nem, a textúra mindig is magason volt...
csak az old video card support általi ultra low volt bekapcsolva de az a tank megjelenésre nem vonatkozott csak a környezetre -
Eddig low grafikán toltad, mert az előnyt jelentett számodra, most már mégsem akarod kihasználni? -
http://9gag.com/gag/azr2AOb
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.11.25. 21:18:06 -
foxbat88fx #32551 fostalicska az egész :D
nálam csomószor hibát ír ki a launcher...
a másik legjobb dolog, hogy nem tudom a textúrákat közepesnél feljebb venni mert "túl kevés" a videokártya memóriám -.-"
érdekes eddig elég volt, most meg játszhatok egy hányadék grafikájú szar gammel majd karácsonykor -.-" -
bgabor911 #32550 Csak én nem tudok belépni? A launcher nem akarja befejezni a "finishing download részt". -
foxbat88fx #32547 jah :) tegnap láthatatlan pz4 ellen harcoltam :)