37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kisssss
    nem lenne rossz az AW... csak sajnos este 10 óra után megszűnik az élet a játékban, alig játszanak a játékkal pedig csomó prém tankot összeszedtem full ingyen ott is.
  • foxbat88fx
    hát nem :)

de nem is baj :D
    leszedtem az Armored Warfare-t...
    tök jó lett mert behoztak ládákat, ha jó kört mész kapsz ládát amiből kiesik 4-5 jó cucc
    exp booster, credit booster, crew booster, premium, tűzoltó, credit, szabad exp... stb stb
    PVE-ben meg szinte minden köröm jó szóval lehet ládát nyitni rendesen :D

karácsonyig el AW-zek, aztán karácsonykor visszajövök beaktiválom az 1 hét prémem és elleszek kicsit WT-vel (is)
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.12.14. 01:48:04
  • Kisssss
    nem, nem kell.

akkor nem lesz ge wager szakasz.
  • foxbat88fx
    ugye nem kell mondanom mit nyitottam arany ládával? :D :(
  • foxbat88fx
    mutatok valamit csak Neked :D

ezt én csináltam gyakorló mapon :) ez a bug vagy nem bug már évek óta bent van... javítás közbeni masut ki lehet így szedni gyengébb ágyúval is (magas tankkal ofc)
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.12.12. 19:29:04
  • Kisssss
    papír páncélzat, lassú toronyforgatás, lövedék sebesség 290m/s, 30mm páncélátütés.... nem túl acélos értékek.

dev szerveren br2.0 helyre lett rakva, kíváncsi leszek hogy fel fogják-e tolni egészen 3.0-ig.
  • fighter_hu
    Chi-Ha Short Gun
  • foxbat88fx
    azért aki ezt összehozza játék közben az tud valamit :)

SB-ben kifejezetten veszélyes a maus...
    tegnap 3-an összeálltak vele és legyalulták az egyik oldalt Normandia mapon..
    7-3-3 kill vagyis összesen 13 ami azért elég brutális SB-ben
  • Kisssss
    mindig is tudtam hogy hulladék ez a maus...
  • Kisssss
    ha lerak 4.7-be akkor egész jó köröket lehet vele menni egyedül csak a hősszúcsövű pz4 az ami veszélyt jelenthet, 5.7 / 6.7 szinten jobb ha inkább elbújsz valahová :DD
  • Cobra.
    Ágyúban jobb, mint a KV-85, cserébe magasabb BR-ű ellenfeleket kapsz erősebb ágyúval, tehát lazán oneshotolnak, nem úgy, mint a KV-85-öt. Csak akkor félek az IS-1-től, ha 4.7-5.0-s tankban ülök (vagy amerikaiban :D ).
  • Madi92
    Meg szereztem az IS1-et. Egyenlőre a T-3485 még mindig jobbnak tűnik, sőt kv 85 is jobb szerintem. De lehet csak rá kell éreznem jobban.
  • foxbat88fx
    az tökéletes :D
    most úgy is hanyagolom pár napig a gamet...
    tegnap-tegnapelőtt olyan szar csatáim voltak, hogy az vicc :(
    egyre jobban két irányba tolódik el egy csata a játékban
    vagy 3 perc alatt halott a fél csapatod és kiléptek 1 halállal az ellenség meg a spawn-odon van már
    vagy 3 perc alatt halott a fél ellenség mert kiléptek 1 halállal és már az ellenfél spawn-ján vagy
    az esetek 90%-ában ez van
    a maradék 10%-ban van kiegyenlített, izgalmas csata ami még exp-t is jól hoz.

aki kilép 1 halállal annak a tankjait kéne fagyasztani 30 percre, hogy rohadjanak meg az anyjukba :D
    vagy 0 exp 0 credit
  • _Kondor_
    Ez.
    Amúgy próbáld ki, döntsd el magad. Szimulátor csatában.
  • Kisssss
    ha jól emlékszem akkor az amcsi meg a brit tankokat is dec 15-én adták ki, lehet hogy most is betartják a szokásukat.
  • foxbat88fx
    már csak az a kérdés mikor érkezik a peccs...
    jövőhét még lehet korai lenne, lehet csak karácsonyi héten jön, ez lesz a karácsonyi ajándék a Gaijin-től + agyvérzés a szokásos noobok tömkelege miatt :D
  • Kisssss
    pályák
    https://imgur.com/a/uZFGH

repülök
    http://imgur.com/a/so6ZN

tankok
    http://imgur.com/a/OLrBz
  • rabbiddgog
    ELNÉZÉST A KAPS LOKÉRT NM KIABÁLOK!!!!
  • rabbiddgog
    SZIASZTOK
    EZ REALISZTIKUSABB VAGY A WORD OF TANKS
    KÖSZÖNÖM A VÁLASZ
  • foxbat88fx
    és a Chi-Ri autoloaderrel jön :D :D
    ahhh gecc imádni fogom :D
  • Kisssss
    jesszus ez a ho-ro egy vadállat, ez tuti felmegy egészen 4.7-ig :D
  • Kisssss
    Dev Server 1.65 Jap Tanks Stream

https://www.twitch.tv/theironarmenianakagihaigs
  • foxbat88fx
    engem azok is :)
    na meg a Chi-Ri... bár kétlem, hogy ide auto loaderrel kerülne be :P

kiváncsi leszek a lőszerükre, de nem hiszem, hogy húú de nagy számok lesznek, mivel amcsikra fognak hajazni, azoknak meg tudjuk milyenek a lőszereik...
  • Kisssss
    engem az sta tankok érdekelnek, remélem leo1 szintű gyorsaságuk lesz.
  • foxbat88fx
    XDDD mondtam én h lesz ott rakétás :D

Chi-Ri ezazzzzz
  • Kisssss
    na már itt is van a beígért japán rakétás istencsapás, most még át van húzva SOON. type 60 apc mat.

http://warthunder.com/en/news/4390-development-armoured-vehicles-of-japan-inital-research-tree-en/
    Utoljára szerkesztette: Kisssss, 2016.12.10. 13:24:05
  • unusual79
    Üdv mind. 4.0 AB-ra valaki? 2hely van. Discord is.
  • foxbat88fx
    jól beégtek a Gaijinék ezzel a weekend tournamenttel....
    1v1 AB 90/128 jelentekző
    2v2 AB 87/512 csapat
    2v2 RB 27/128 csapat
    2v2 SB 43/128 csapat jelentkezett :D

azért ez elég szánalmas :D
    mondjuk ilyen díjazás mellett nem csodálom, hogy alig jelentkeznek... értelme nincs
    anno wot-ban szarrá nyertem magam ESL versenyeken, ott legalább fasza nyeremények voltak

itt meg mi van??? első helyezett 500 arany :D
    wot-ban ha jól emlékszem 5000 körül volt és hetente volt majdnem verseny
  • Madi92
    Kedvenc tdm kinézetre. Olyan kis cuki. És nem is olyan harcképtelen.
  • Fura Alak
    (AB)
    Minimap mutat egy TD -t, én meg pislogok, hogy hol van.... Piszok kis Hetzer megbújt egy bokorban. :D
  • Kisssss
    STA-2: One Step Closer to the Goal

https://warthunder.com/en/news/4388-development-st-a2-one-step-closer-to-the-goal-en/
  • foxbat88fx
    szerintem megoldják, hogy a japánok is kapjanak rakétás tankot :D nem aggódok emiatt...

amúgy valóban szar lett amióta ennyi rakétás van :(
    tegnap SB is játszhatatlan volt..... IT-1-esek aláztak mindenkit, nem elég, hogy 2km-ről kiszed de még közelharcban is olyan gyors, hogy egy centurionnal esélytelen vagy ellene 1v1-ben
  • Zoli105
    Khm Rank 3-4 mennyivel élvezhetőbb a játék xD milyen érdekes :D :P (Kv2 Tiger H xD )
  • Zoli105
    Rank 5 árkád csata (ez vonatkozik a reálra is !!! ) (gazsi baszodj meg ! ) a T54-el szabályosan táncolni kell mert csak rakétás tankok vannak mindenütt ! -,- Minek hozták be ezeket a fos rakétás szarokat !? Élvezhetetlen, játszhatatlan így a játék tier 5-ben ! :( Nagyon remélem hogy a japókhoz nem hoznak rakétás tankot ! (nem is volt nekik ) Vagy miért nem lehet azt megcsinálni mint az AW-ben hogy akkor botok ellen harcolva fullozod ki a tankot ! mert így soha nem lesz meg , pénzt meg nem fogok a szarra költeni :)
  • Kisssss
    ZiS-43: When You Need a Bigger Bang

http://warthunder.com/en/news/4383-development-zis-43-when-you-need-a-bigger-bang-en/
    (két devblog is egy nap alatt)
  • Zegi Norbi HUN
    Nem tudom mennyit hoz nekik a játék, de vagy amiatt haladnak csiga tempóban(akár az emblémájuk) vagy mert más okuk van rá. Mást nem tudok elképzelni :D Erre az állítható felfüggesztésre én is kíváncsi leszek :D
  • Kisssss
    sokak nagy örömére még egy zárt árkádos pálya, jobban örültem volna egy Keurópa poland pályának... ezeken legalább van nyitott nagy területek meg városi pályarész is, mindenki megtalálja a saját helyét ahol jól érzi magát.

http://warthunder.com/en/news/4384-development-new-location-abandoned-factory-en/
  • Zegi Norbi HUN
    Igen a WoT-ra gondoltam :) Ezt látva akkor a Gaijin megint le volt maradva. De mindenféleképp jó dolog, hogy a WT-be is megcsinálták.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.12.08. 10:36:03
  • Valka78
    Álcázás. Aki sose látott tankot, az elhiszi, hogy ez egy sherman. Próbáld csak ki
  • fighter_hu
    A t34 l11 (1940) hagyd a fenébe azon még kis cső van a 41,42,stz már jó ágyúval van megáldva az md8fuze-s lőszerrel ellehet lenni (kv szériát nem ismerem csak megvettem őket de 1métert nem mentem egyikkel se amin a 76mm-s ágyú van)
    Utoljára szerkesztette: fighter_hu, 2016.12.07. 22:14:14