37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Kisssssss #32838 ezzel az ágyúval igazi kihívás lesz játszani még így prém tank létére is, nem lenne rossz ez a japán tank ág... csak tier 1-et kell túlélni valahogy.
-
foxbat88fx #32837 hát ez is több mint a semmi :D
elfér a többi low tier prém gép mellett :P -
Kisssssss #32836 ahogy azt előre megjósoltuk foxbatal...
http://warthunder.com/en/news/4418-special-collect-a-type-95-ha-go-commander-for-christmas-en/ -
bgabor911 #32835 Korrekció: A Jagdtiger csak arcade módban 7.3 BR.
Realisticban és szimben maradt 7.0 -
Kisssssss #32834 na a jó öreg war failos rákfene megint visszatért... RB-ben sarkon kinézve látom hogy ott áll az utca végén egy pz4, a tornya hátra van forgatva a csapattársak szintén lövik na mondom magamba itt a tökéletes idő hogy kilőjem, ki gurulok a sarok mögül és instant halál... természetesen az a pz4 lőtt ki amelyik az utca végén toronnyal teljesen más irányba nézet. -
Madi92 #32833 Hát igen, ha már van rádiós a tankban, akkor igazán lehetne haszna is. Pl külön gombot kéne megnyomni a spothoz, sőt csak parancsnoki nézetben lehessen, mert ez a meglövöm és felvillan ilyen "meh" megoldás. Megnyomsz egy gombot parancsoki nézetben, aki hatósugárban van rádióügyileg az megkapja az infót. Ha kilőtték a rádióst akkor meg így jártál. SM battleban tuti így kéne, RB-be meg talán beleférne egy ilyen rendszer. -
Kisssssss #32832 2017-ben max open betat fogunk kapni a tengeren szerintem, engem annyira nem győzött meg ez a naval battle... mindig olyan érzésem van mintha m16 meg gaz aa-t vezetnének az emberek egy dimbes dombos terepen ami a tenger lenne elvileg.
remélem azért karácsonyra feloldják legalább a tier 1 japán tankokat mert ez az update most egy nesze semmi fogd meg jól érzést vált ki az emberből... -
fighter_hu #32831 Az is kellemes főleg az új gyáras pályán, a megszámlálhatatlan sok beton kerítésen át nem spotolja az ellent csak a térképen aztán egyszer csak 5 ellen lesz velem szembe :/ . -
Most a japán tankok megint le vannak zárolva és shurikent kell gyűjtenem a feloldásukhoz? Fantasztikus. Az tuti hogy az ünnepekben nem fogok ezekért grindelni :D De ha össze is gyűjteném, megint egy ágat kifejleszteni prémium nélkül... már belefáradtam(meg annyi időm sincs). A kevéske aranyamat is elhasználtam a Chieftain festéseire. Egyébként nem is érdekel már nagyon a játék, néha belépek a Chieftainnel lövöldözni aztán kész.
2017-ben talán tudnak valami olyat hozni a játékba, ami miatt megéri többször belépni. Legalábbis remélem :) -
unusual79 #32829 Én meg azt hittem csak a hangár miatt volt. O.o Engem ez a spot rendszer bosszant egyébként. -
Kisssssss #32828 az optika még megvan de hogy ezt használni is lehessen le kell menni 800 méter alá hogy a tank célpontokat is kirajzolja a gép és minimum egy taligára való szerencse kell hogy legalább egy kritikust adjon bombázás után.
(azért még próbálkozok,hátha mégse annyira reménytelen :/ )
ahogy mondtad most már csak a cap zónák bombázása marad + bázis/reptér bombázás már ha engedi a játék. -
bgabor911 #32827 Gondolom a bombacélzó optika nézet megvan még. (F6 billentyű volt talán egykor?)
Amúgy is a kibombázás volt az emberek legnagyobb baja RB tankcsatában. Így hogy már csak a bombacélzó optika nézet maradt meg, a közepes és nehézbombázókkal csak ismert helyzetű területcélokat(victory pointok) lehet majd támadni, nem egyes tankokat. Hozzátenném, ez így jóval realisztikusabb. Persze nehézbombázóval eddig is gyakorlatilag lehetetlen volt egyéni tankokat támadni, mert mire kirajzolta a program az ellenséges tankot, már nem volt időd ráfordulni. De most talán a fürgébb közepes bombázók (Il-28, Do-217) sem fonak tudni úgy tankot támadni, mint eddig, és ez jó.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.12.21. 23:39:10 -
foxbat88fx #32826 jéééé el sem hiszem, adtak valami értelmeset ajándékba :D
50 csatára 50% exp és credit booster..... -
Kisssssss #32825 bombázógépeknek szerintem meghagyhatták volna mert mire a program kirajzolja az ellenfél tanknak a körvonalait és te megpróbálod időben ráfordítani a gépet hogy bombázónézetben tudjál szeretet csomagot küldeni addigra már rég túlhaladtál a célponton, és kb örökkévalóságig tart mire sikerül megfordítani a gépet és újra megkeresni és így tovább.... 
stukával il2-vel és barátaikkal szerencsére még mindig lehet normálisan bombázni.
Utoljára szerkesztette: Kisssssss, 2016.12.21. 20:15:06 -
Madi92 #32824 Uuuu, az zsír!! :D -
fighter_hu #32823 Részemről nem kár a célkereszt elvételéért tank rb-be, air rb-be mondjuk nem tudom miért vették de az nem is érint. -
Kisssssss #32822 meg elszarták a bombázást is RB-ben.... az még hagyján hogy nincs már célzókör, de hogy még azt a szutykos bombázóajtót is külön nyitogatni kell az már rohadtul idegesítő, ezt berakhatták volna csak SB-be.
bombázóval repülni most rb-ben és vadászni random ellenfelekre egyenlő az öngyilkossággal. -
foxbat88fx #32821 nálam amióta behozták a füstöket a pályára sokkal szarabbul megy a game :D
karácsonykor majd egy kis unicummal meg pálinkával javítok az fps-en :) -
fighter_hu #32820 Jah a barátlista szaggatás a sírba visz már lassan -.- -
Kisssssss #32819 remélem kiadnak még egy stabilitást növelő javítást gyorsan karácsony előtt, mert ez a fps ugrálás fel meg le rohadtul idegesítő.
Utoljára szerkesztette: Kisssssss, 2016.12.21. 18:38:02 -
ikarus44 #32818 Jobb esetben
-
foxbat88fx #32817 2017 december :D -
ÓMÁJGÁD
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.12.21. 16:45:52 -
Kisssssss #32815 ládanyitás... test drive megint, most kivételesen xp-55 volt. -
Kisssssss #32814 na tegnap én is kipróbáltam az elérhető 2 japán konzervdobozt.
a ha-go egész elfogadható jól gyorsul és a fordulás sem okoz túl nagy problémát, a gond akkor van ha nagy légsebességgel akarsz fordulni ilyenkor nagyon későn válaszol a tank a kiadott jobbra/balra parancsra, a toronyforgatás is lassú de azért nem vészes, az egyetlen nagy baja ennek a fémdoboznak az ágyú... még egy t-60 se tudtam belőni közvetlen közelről az alsó páncéllemezén keresztül, de ha sikerül oldalba kapni az ellenfelet akkor a gyors újratöltésnek köszönhetően gyorsan el lehet intézni akárkit. -
foxbat88fx #32813 én délután 2-kor szedtem le a peccset (4,5GB) és semmi gondom nincs a launcherrel -
fighter_hu #32812 Az jó akkor nem csak nálam kergült meg tőle a játék :( . -
ikarus44 #32811 Akkor magával, a nagy partch-el, lehet a baj, mert nálam is akkor "halt" meg, mikor azt töltötte volna. Mert még az azt megelőző patch-et még rendben leszedte. (felraktam a játékot, még az előző patch-el, és kb. 2 óra múlva rá frissítette (volna) az 1.65-öt... fucking logic
)
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.12.21. 14:06:23 -
fighter_hu #32810 1,65-t konkrétan nem tudtam frissíteni az én kliensemmel , akármit csináltam a copy-ing files-nál lehalt ha újra leszedtem akkor is ha úgy szedtem le hogy meglévő mappájába töltse akkor is , végül apum gépéről (ott megcsinálta) egy pendirve-n áthoztam az én gépemre a minimál játékot (hd graf meg minden nélkül ráfér egy 8gigásra) és csak azt volt hajlandó megcsinálni.Gyak az egész napom erre ment el.
A dev szerót meg simán megcsinálta.... -
ikarus44 #32809 Igen nekem is kb. 2 napja csinálja ezeket. -
fighter_hu #32808 Nem tudom nekem win7-t van ,csak a launcher gondol egyet és össze omlik vagy csak szimplán irdatlan lassan csinálja amit kéne 2 napja.
Marad az aces.exe-vel indítás launcherrel csak nagy patchkor. -
ikarus44 #32807 op. rendszer okozhat ilyet szerinted? WIn7-tet, cseréltem Win10-re. -
fighter_hu #32806 Nekem is tacsra van vágva a launcher (meg az idegeim is). -
Valka78 #32805 Nekem a múltkori event tetszett, ahol annyiszor jöhettél egy géppel, ahányszor nem sajnáltad rá a javítási költséget. Nem kellett bázist foglalni, 100 kill után győzött a csapat. És csak 3. rangú gépek jöhettek, nem kellett king tiger-ekre meg IS-2-re lövöldözni gumimacival. Ezt bevezethetnék állandóra minden rangon. -
unusual79 #32804 ;) De igen én vagyok. ;) -
ikarus44 #32803 Tegnap újra letöltöttem a játékot, mert újraraktam a gépem, és azóta azt csinálja, hogy mindig mikor elindítom, a launchert mindig letölt valamit szinte állandóan, ill. a frissítés ellenőrzése is 5-6 perceket vesz igénybe. Másnál is csinál ilyet? Mert eddig teljesen normális volt. -
fighter_hu #32802 Én jobban élveztem mikor dupla spawn volt, jobban lehetett fejlődni de ez személyes vélemény tudom.
De ikarus elgondolása se rossz
A spawn campel meg azt kéne csinálni hogy telepített ágyúk lőnek 500m-s körbe pl mint a repcsiknél a reptéri aaa-k
Utoljára szerkesztette: fighter_hu, 2016.12.20. 19:30:41 -
ikarus44 #32801 Igen, ez is egy lehetőség sajna.
Bár velem az utóbbi eset hál' istennek nálam nem sűrűn fordul elő. -
foxbat88fx #32800 szerintem nagyon elcseszné a játékot
meg kell csak nézni a csatákat
10/9 esetben vagy a te csapatod alázza az enemyt vagy az enemy alázza a te csapatodat
10/1 esetben van kiegyensúlyozott csata
na már most, ha több spawn lenne akkor ez az arány még durvábban eltolódna, ugyanis kinek lenne kedve spawnolni harmadjára, negyedjére, ötödjére amikor már látod, hogy a fél csapatod hiányzik és esélyed sincs a győzelemre
(arról ne is beszéljünk, hogy még így is a játékosok 50%-a kilép a csatákból 2 halál után, és nem jön be harmadik tankkal...
durvább esetben 1 halál után kilép...
direkt szoktam ezt nézni és elég durva szokott lenni amikor a fél csapat kilép 1 halállal) -
ikarus44 #32799 Személy szerint én is inkább arra szavaznék, hogy legyen kicsit több lehetőség, mondjuk 5 (Ennél többet amúgy sem hozna szerintem a játékosok többsége, mert a 6. slot ha jól tudom már GE-be kerül)
De én azt is támogatnám, hogy legyen ugyanúgy, 3 behozható harckocsi-slot, de akkor lehessen mondjuk 2x-er behozni a 3-ból 2 sloton levőt.