War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt szerintem a sofőr vasalt talpú cipője pattintott.
Ennél a harcnál sikerült a csapatnak elfoglalni a pontot, én meg hegytetőről biztosítottam. Jó indulás után a csapata elfogyott. a vége ez lett.
Plusz még az AI tankok is szopatnak. (előtte 3 lőttem bele és nem tudtam kivenni.)
Ez meg egy brit tank, úgy hogy én az út menti árokba lapultam meg, és köztünk ott volt egy bokros erdő. Én nem láttam, pedig tudtam, hogy ott van.
torony tetejét kell lőni, ott egy PZ4 is kiszedi 2km-ről
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.08.10. 11:02:56
2 T34/85 (a Fufus sakasz már az elején el lett intézve általam szóval mehettek a garázsa sírni xD kb 2km-ről) 1 Su85m és 1 Is2 lett az áldozat 😄 , aztán jövök be repcsivel és látom hogy hogy áll a csapat 😞 )
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
kaptunk t-44/122 amit még úgy ahogy lehet pennelni a tornyán.
kaptunk egy centurion mk3 tankot aminek az ágyúja ott lövi át az 5.7(5.3 hóhó) tankokat ahol akarja és ráadásul van olyan páncélja hogy a tigris kwk36-os ágyújával pennelni 500 méter felett kb lehetetlen...
kaptunk egy stwr81-et is ami szarrá rakétázza az 5.7 ww2 tankokat szó nélkül hurráá...
és nem utolsó sorban itt van ez a nyavalyás T-29 amit most már minden boldog boldogtalan megvesz... tigrissel megpróbálni pennelni ezt szintén fölösleges.
+1 ráadás amcsi T28-at is lerakták 6.3-ra....
megyek le 4.3-ra.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Web: Ölj 15 nehéz tankot
Gém: Ölj 15 -öt nehéz tankal
Az utóbbi a valós küldi...
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.08.09. 21:16:03
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
(3 gaz aa-t is elkaptam dmaxal)
De ma is vicces kedvében a Gazsi. Warbonds -hoz kér kritikus találatokat, persze a Királytigrisem megint csak T-54 és IS-3 hadak ellen mehet....
lehet beaktiválom és ma éjjel kihúzom a Centurion Mk.10-et...
állítólag elég vadállat az a tanka
legutóbb még Alex-el csináltam szép eeredményeket.... csak már ő is abbahagyta 😞
alig várom már, hogy megkapjam érte az 50 aranyat...
gondolom nincs róla semmi infó, hogy változtatni akarnak a feltételeken... mondjuk 3 halál helyett 5 halál stb
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
naja... este én is beverek egy 2 sört szerintem... 😊
inkább nézem az olimpiát ahogy Hosszú Katinka lealáz mindenkit 😊
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
megint betett mellé a következő csatában 😊)))))))
most egy magyar faszt tett be mellém
kroberto74 (innen is csókoltatom az anyukáját ha olvassa ezt) 😄
persze ez a fasz is 0 kill-t csinálta...
előtte a 31%-os gyökér mellé tette be 0 kill
előtte egy lvl 11-eshez 0 kill
így csináljál 15 Teamworkot..... rohadjon meg aki kitalálta
ez a 15 Teamwork kikészít b+
31%-os gyökeret tett be mellém szakasztársnak pffff
letalpalom a hetzert neki....
keresztbe áll de ez a fasz lövi a talpát
az ilyenek mi a jó édes anyjukért játszanak???? istenem csináljanak már ranked MM-et
M6-al is mindig egyszerre lőttem, ott nincs gond mert horizontálisan ugyanoda lő a két löveg
itt szar mert a 75-ös jóval a másik alá lő....
ezeknél csak a T-35 a szarabb 😄 3 ágyúval kell szenvedni XD
Leenek jó a páncélja, jó az ágyúja és a lőszere is, mint mondtam. Grant gondolom ugyanez, de azt nem lehet megnézni a tech treeben ha nincs meg a tank.
APCR lőszer? Lol, azok akkora szarok már egy éve hogy sosem tárazom be a tankjaimba. Sokra megyek a papíron hatalmas átütéssel ha bejutva gyakorlatilag nem csinál kárt. Akkor vágtam ki őket, amikor M46 APCR-jét belelőttem a T-54 tornyába szemből, átütötte, és tönretette... a koax géppuskát és semmi mást. Ott szépen megállt.
Vagy te M6-ossal és Lee-vel is egyszerre próbáltál lőni?
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.08.07. 11:36:11
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Nem OP, de nem is használhatatlan, a 75mm -eshez a célpont felé kell fordítanod a testet. Ennyi.
Szerintetek a KV-220 -nak mekkora lesz a BR -je? 😄
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
legalább adhattak volna olyat amivel lehet mit kezdeni mert ezzel semmit sem lehet...
veszek egy T-34-100-at annak aki ezzel csinál 2 kill-et csatánként...
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
bazzeg a célzó a kiságyút mutatja.... a nagy 75-össel meg random kell lőnöd..... ezeket a vadbarmokat
én nemrég kipörgettem egymillió ezüstöt ami igen csak jól jött.

Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.08.07. 00:06:58
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Minden 4. Marks of Distinction-ért kapsz egy jutalmat véletlenszerűen a következők közül:
50.000-500.000 SL
50-200% SL booster
50-200% RP booster
Talizmán rank 2-4 járművekre
Véletlenszerű álcafestés
30-50% kedvezmény egy véletlenszerű prémium járműre
Külön-külön számolja a tankosokat és repcsiseket.
Szokott dobálni eventeken kívül is, pl szintlépéseknél.

Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.08.06. 23:25:43

Aztán rájöttem:

Most mindenkinek megadták, vagy csak utólag jóvá lettek írva? 😮
Ilyen ha felrakom:

ahogy sejtettem, szart sem ér 😄 Crusader III lealázott kétszer egymás után