War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért orosz oldal se móka és kacagás. A csapattársaim többsége 5 perc alatt elhullik. 80%-ban egyedül van a többi nemzet ellen, és az amcsi gyors járású járművek egyből mennek spawn pontra kempelni. Plusz mostanában alig adja meg a találatot.
Itt szerintem a sofőr vasalt talpú cipője pattintott.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ennél a harcnál sikerült a csapatnak elfoglalni a pontot, én meg hegytetőről biztosítottam. Jó indulás után a csapata elfogyott. a vége ez lett.

Plusz még az AI tankok is szopatnak. (előtte 3 lőttem bele és nem tudtam kivenni.)

Ez meg egy brit tank, úgy hogy én az út menti árokba lapultam meg, és köztünk ott volt egy bokros erdő. Én nem láttam, pedig tudtam, hogy ott van.

Centurion mk.III az egyik legnagyobb fostalicska tank a játékban...
torony tetejét kell lőni, ott egy PZ4 is kiszedi 2km-ről
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.08.10. 11:02:56
Sajnos ez van . már már kb 3 hete nem nyúltam a német tankokhoz 😞 viszont az orosok iszonyat durvák 😮 szinte már mesebeli szinten vannak árkádban ,úgyanitt a brittek mintha teljesen használhatatlanok lennének az új patch óta ! (Iron Duke és Sherman Firefly ) viszont érdekes mód reálban változik a szitú 😮 A Sabot löszer 1 lövéssel elintézi az orosz T34/85-öt és Is2-öt 😮 mókás nagyon , viszont a véglények itt is visszaköszönnek ! 😞 (a kép jól mutatja ezt a csatát )

2 T34/85 (a Fufus sakasz már az elején el lett intézve általam szóval mehettek a garázsa sírni xD kb 2km-ről) 1 Su85m és 1 Is2 lett az áldozat 😄 , aztán jövök be repcsivel és látom hogy hogy áll a csapat 😞 )

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

na azt hiszem eljött az idő hogy kukába dobjam az 5.7 szintet is... gajjin bá sikeresen elbaszta ezt is.

kaptunk t-44/122 amit még úgy ahogy lehet pennelni a tornyán.

kaptunk egy centurion mk3 tankot aminek az ágyúja ott lövi át az 5.7(5.3 hóhó) tankokat ahol akarja és ráadásul van olyan páncélja hogy a tigris kwk36-os ágyújával pennelni 500 méter felett kb lehetetlen...

kaptunk egy stwr81-et is ami szarrá rakétázza az 5.7 ww2 tankokat szó nélkül hurráá...

és nem utolsó sorban itt van ez a nyavalyás T-29 amit most már minden boldog boldogtalan megvesz... tigrissel megpróbálni pennelni ezt szintén fölösleges.

+1 ráadás amcsi T28-at is lerakták 6.3-ra....

megyek le 4.3-ra.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

már jó ideje nem frissítik a web oldalon látható infókat a summerel kapcsolatban.

PLaci
Megint magas a színvonal....

Web: Ölj 15 nehéz tankot
Gém: Ölj 15 -öt nehéz tankal

Az utóbbi a valós küldi...
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.08.09. 21:16:03

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

majdnem a játék végéig csak Dmaxban ültem, az utolsó 2 killt pz4 meg kv-1B tankkal szedtem össze, lehet hogy azt is figyelembe veszi ez az istenverése hogy milyen ellenfeleket lőttem ki.
(3 gaz aa-t is elkaptam dmaxal)

Fura Alak
Én úgy vettem észre, hogy nagyjából azt nézi, hogy mennyi ideig vagy mozdulatlan. Kugelblitz -el is sikerült tegnap 90% környéki csatát tolnom...

De ma is vicces kedvében a Gazsi. Warbonds -hoz kér kritikus találatokat, persze a Királytigrisem megint csak T-54 és IS-3 hadak ellen mehet....

Az én megfigyelésem szerint a battle activityt a csatában tankban eltöltött idő alapján számolja a játék.
9 killre csak 73% effet ad?!?!?! máskor simán megadta 5 killre is a 85%-ot, ezek szerintem direkt babráltak valamit a játékkal had szopjon a gyerek egész nap azért a 8 csatáért....

na valami csoda történt és összejött 1 napi prémre arany 😄
lehet beaktiválom és ma éjjel kihúzom a Centurion Mk.10-et...
állítólag elég vadállat az a tanka
na ezt észrevettem 😄
legutóbb még Alex-el csináltam szép eeredményeket.... csak már ő is abbahagyta 😞
Fura Alak
A Gazsinak nem érdeke, hogy csak úgy egyszerűen megkapd azt az aranyat.

Nincs russian bias... Még az oroszok tele vannak 7.3-as tankokkal, nálunk a legmagasabb 6.7-es. Mégcsak 7.0 tank sincs nálunk... szánalmas.

na valami csoda folytán megint kaptam golden wagert
alig várom már, hogy megkapjam érte az 50 aranyat...
gondolom nincs róla semmi infó, hogy változtatni akarnak a feltételeken... mondjuk 3 halál helyett 5 halál stb
Sherman0070
Még mindig ezen a szinten van a játék lőszer mechanikája.... random fos az egész. Mintha WoT-oznék Name markerek nélkül.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

pedig ez már vagy 2 éves gif/videó 😊
Mert már alig emlékezet arra a gyíkságra, ami megjelenésekor volt. Plusz a három új frakciót eléggé eltalálták, nem olyan jellegtelen szarok mint az alap kettő volt.
sok bullshit találatot láttam már de ez mindenen túltesz... gif.

Savaran
Sajna nem nagyon van magyar játékos, leggyakrabban haverral játszunk ketten, van amikor csak bohóckodunk a gép ellen coop ban, lehiggadni tökéletes egy rosszabb féle WT nap után 😊 Népszerű pedig a fene sem gondolta volna akkor amikor megjelent, mostmár a kilencmilliomodik peccs után egész jó!

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Bezzeg annak nincs magyar játékosbázisa basszus, mindig randomokkal kell nyomjam. Pedig a Starcraft 2 után a legnépszerűbb RTS a piacon, két hete néztem, akkor 7000 felett volt a játékosbázis.
Controls/tank control/select primary weapon és select secondary weapon. Lee-nél a 75ös a secondary, azt kiválasztva azt működteted csak, és a gunner nézet is ahhoz lesz. Többi tanknál ugyanígy, az amcsi tankokkal jött be ez a funkció.
pure stalinium... kell ez a vas.

Sherman0070
Valaki Meteor mk3 squad?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

nagy nehezen meglett 😊
naja... este én is beverek egy 2 sört szerintem... 😊
inkább nézem az olimpiát ahogy Hosszú Katinka lealáz mindenkit 😊
Savaran
Ez olyan mintha nem véletlen lenne, na de ez már wotos összeesküvés elméletem inkább hagyjuk, én mára igenigen befejeztem a tankot, tolok pár kör coh2.őt meg megiszok két sört aztán jónapot, nem lehet ezt bírni.

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

besegítsek?

hát ezt nem hiszem el....
megint betett mellé a következő csatában 😊)))))))
nem csak ma... minden nap tele van lúzerekkel a game
most egy magyar faszt tett be mellém
kroberto74 (innen is csókoltatom az anyukáját ha olvassa ezt) 😄

persze ez a fasz is 0 kill-t csinálta...
előtte a 31%-os gyökér mellé tette be 0 kill
előtte egy lvl 11-eshez 0 kill

így csináljál 15 Teamworkot..... rohadjon meg aki kitalálta

Savaran
Nem tudom ma mi van, de nagyon bénák a csapattársak, én se voltam egy sztár na de a többi pff

tegnap sikerült fullra kimaxolni a nashornt, búcsúzásképen sikerült az utolsó kört 9 killel zárnom vele, mindkét oldalon volt egy 3 vagy 4 fős profi szakasz... replay

áááááá ezt nem hiszem el
ez a 15 Teamwork kikészít b+
31%-os gyökeret tett be mellém szakasztársnak pffff
letalpalom a hetzert neki....
keresztbe áll de ez a fasz lövi a talpát
az ilyenek mi a jó édes anyjukért játszanak???? istenem csináljanak már ranked MM-et
de szar és tényleg van benne ilyen beállítás XDDD
hogy lehet kiválasztani?
M6-al is mindig egyszerre lőttem, ott nincs gond mert horizontálisan ugyanoda lő a két löveg
itt szar mert a 75-ös jóval a másik alá lő....

ezeknél csak a T-35 a szarabb 😄 3 ágyúval kell szenvedni XD
Crusader mk III-ast még az amcsi .50-es kaliberű nehézgéppuska is beüti szemből.
Leenek jó a páncélja, jó az ágyúja és a lőszere is, mint mondtam. Grant gondolom ugyanez, de azt nem lehet megnézni a tech treeben ha nincs meg a tank.
APCR lőszer? Lol, azok akkora szarok már egy éve hogy sosem tárazom be a tankjaimba. Sokra megyek a papíron hatalmas átütéssel ha bejutva gyakorlatilag nem csinál kárt. Akkor vágtam ki őket, amikor M46 APCR-jét belelőttem a T-54 tornyába szemből, átütötte, és tönretette... a koax géppuskát és semmi mást. Ott szépen megállt.
Az megvan ugye, hogy többágyús tankoknál gombal kiválaszthatod hogy éppen melyik ágyút vezérled, nem kell egyszerre lőni velük? Ez a játékmechanika több mint másfél éve benne van a játékban.

Vagy te M6-ossal és Lee-vel is egyszerre próbáltál lőni?
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.08.07. 11:36:11
Zegi Norbi HUN
Azt írják 5.3 😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

PLaci
Kipróbáltam, elsőre 3 kill úgy, hogy anyám összezavart a végén azzal, hogy rám telefonált... (mikor máskor persze....)
Nem OP, de nem is használhatatlan, a 75mm -eshez a célpont felé kell fordítanod a testet. Ennyi.
Szerintetek a KV-220 -nak mekkora lesz a BR -je? 😄

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

1 forintot nem ér az a tank...
legalább adhattak volna olyat amivel lehet mit kezdeni mert ezzel semmit sem lehet...
veszek egy T-34-100-at annak aki ezzel csinál 2 kill-et csatánként...
így nagyobb a kihívás 😊

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Te úristen, ezek komolyan gondolták ezt a Grant I-et? 😄
bazzeg a célzó a kiságyút mutatja.... a nagy 75-össel meg random kell lőnöd..... ezeket a vadbarmokat
PLaci
Buffolták a KV-2 páncélját? <#guluszem1> Nagyon durván pattogok róla............. Ha megyek vele nem érzem jobbnak, de még a német 88mm -ekkel sem mindig sebzem őket... <#conf>

mondtam én hogy jó gép 😊 <#eljen>

én nemrég kipörgettem egymillió ezüstöt ami igen csak jól jött.

ki is próbáltam gyorsan,7-et lőttem ki vele,nagyon tetszik a gép,és mit kaptam közvetlen a csata után?,hú,ha 1-el tovább ment volna

Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.08.07. 00:06:58

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

ugyan ezt megkapod az amcsi ágon ezüstért is, maga a gép 3.7 szinten elég szép darálást tud csinálni ha jó kezekben van, 6 darab M2 browning <#violent>

PLaci
Ezeket a Summer 2016 miatt dobálja sűrűbben mostanság.

Minden 4. Marks of Distinction-ért kapsz egy jutalmat véletlenszerűen a következők közül:

50.000-500.000 SL
50-200% SL booster
50-200% RP booster
Talizmán rank 2-4 járművekre
Véletlenszerű álcafestés
30-50% kedvezmény egy véletlenszerű prémium járműre

Külön-külön számolja a tankosokat és repcsiseket.

Szokott dobálni eventeken kívül is, pl szintlépéseknél.

Lassan minden héten add hasonlót.Ez jó gép?

Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.08.06. 23:25:43

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

PLaci
Egy AF AB után hozzám vágott egy ilyet, először nem értettem mért:

Aztán rájöttem:

Most mindenkinek megadták, vagy csak utólag jóvá lettek írva? 😮

Ilyen ha felrakom:

na mentem 2 kört ezzel a fostalicska Grant-el...
ahogy sejtettem, szart sem ér 😄 Crusader III lealázott kétszer egymás után
milyen camo-t kaptam már ládából 😊)))