37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kisssssss
    BK neked is :)

lehet szó GE wageröl csak nem tudom milyen időpontban,ha bent leszek a játékban akkor írj rám.
  • PLaci #32877
    Első három csata:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Remélem, hogy csak a kijelzés rossz, mert 87%, 64%, 96%, de a (két) napi achievement 0/3 még. :D

• PLaci #32876
    Hoppá! Észre sem vettem, hogy kifarmoltam a T-34-85 -el (is) az ACE legénységet. :D
  • Zoli105
    Üdv mindenkinek :D Boldog Karácsonyt :D
    hát belenéztem ebbe a karácsonyi örületbe , csábító a Me262(nem arról volt szó hogy tier 5-ös prém tank és jet nem lesz soha ???!!!! :O o.O ) és a Type 62(Wotban megvan és szeretem :D ) de játszhatatlan mert a sok noob beszabadult oda , VISZONT a random csaták most nagyon jók ! Kisssss kollega gold wagerhez mit szólnál ? :D tegnap 11/10 win volt :D és nagyon jó csaták vannak ! (Be kéne ruházni a super pokolcicára xD meg egykét nyalánkságra :D )
  • PLaci #32874
    Egyszerre lett meg a 30 kill, és a második hármas győzelem (+ összesen 12 győzelem), így sajnos nem tudhatom, hogy az elsőt számolta-e, vagy sem. :(

• Kályha
    Mindenkinek szép reggelt és kellemes ünnepeket!

Launcherben a patch preload funkciót kivették a fejlesztők, vagy csak én nem látom?
  • foxbat88fx
    Kisssss na ezt a replay-t nézd meg....
    meg bárki aki WTF-et akar látni :D
    http://data.hu/get/10201244/THN1.wrpl
  • PLaci #32871
    Ennyire valószínűtlen a 2017 pont:

Ennyire nem működik a 3 win:

• Kályha
    Ezt elkureválták, osztom. Ócska jutalmak, még ócskább lion. A játékélmény meg... Nagyobb az eszetlen dogfight, mint a reserve kategóriában. Ez van, ha nincsenek a rühellt bombázók.

Az új tank spotrendszerrel is találkoztam. Poland-on rongyra lőttek, 40sec javítás, tó túlpartján M18, kb 400 méter. Ki-be tologatott egy szikla mögül, a spot ugyanígy villogott. Gyakorlatilag csak a lövései pillanatában jelzett. Ennek így mi értelme?
  • PLaci #32869
    A GF sem volt egyszerű, de ez a repülős szar.....

13/30 killnél tartok, de mintha a fogamat húznák. Találat, találat, találat, és repül tovább. Az assist -ok száma az egekben.

Supporting fire szökőévente, akiket zöldnek kapok halál idióták. 2/4, de csak véletlenül.

2017 pont? 3 spawnból?? Legtöbbször a csata legjobbja sem kap annyit. 0/5.

3/10 Győzelem. Az 1., 2. és 4. csatám győztes csata volt, azóta semmi. Onnan tudod, hogy vesztesz, hogy az elején elemelkedsz, és míg a csapatodból te vagy a legmagasabban, az ellenféltől 3-4 F-4 -es magasabban van.

3-as győzelem egymás után?? Előbb lesz ötösöm a lottón.
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.12.24. 20:06:22
  • foxbat88fx
    XDDD
    na megint alkottak a noobok :D ráadásul magyar

inkább nem teszem fel ide a screenshot-ot a beszélgetésről...
    lényeg: T5 csatában flakpanzer I-essel nyomja a magyar...
    szóvá tettem és még én vagyok a "hüje" mert ő t5-be hozza be a t1-et.... lol :)
  • Kisssssss
    nekem BŐVEN elég ez a winter holiday event a bugjaival meg hogy kétnaponta megcsinálnom a küldiket :)
  • PLaci #32866
    Én nem grindelem, mégis majdnem minden nap megvan. :D
  • Kisssssss
    CBT = closed beta test, zárt béta tesztelés, de valójában csak azért tartják vissza még egy kicsit a japán tankokat hogy a sok pénzes kölkön illetve azokon akik megengedhetik maguknak gajjin jól megszedje magát pénzel.
    (ezt már eljátszoták az amcsi meg a brit tankoknál is mikor megjelentek, nincs új a nap alatt)

ha nem akarsz várni akkor fizetsz, megveszed valamelyik japán bundle tankot.

vagy nekiállsz 12 darab (dildo)surikent gyűjtögetni minden nap, de erről már lemaradtál szerintem.
    (ez kb annyit jelent hogy egész nap grindelsz mint az állat hogy meglegyen az öt darab győzelmed 80% hatékonysággal, tizenkét napon keresztül)
    Utoljára szerkesztette: Kisssssss, 2016.12.24. 17:44:58
  • bgabor911
    Van valami akció amivel fel lehet oldani őket, nem? Ez a surikengyűjtögetős dolog?
  • hooah
    Az mi is?
  • Zegi Norbi HUN
    Régebben legalább ki is javították az ilyen hibákat vagy legalább próbálták. Most meg ahogy látom, le sem szarják. Ha szóvá teszed akkor meg gondolom jön Thor kalapácsa és lesújt :D

Boldog karácsonyt mindenkinek!!! :)
  • Kisssssss
    ki kell várni míg kikerül a "CBT"-böl(pénzlehúzásból) a japó tankág.
  • ikarus44
    Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
  • foxbat88fx
    sehogy :D
    legalábbis ingyen nem..... vagy megveszed a japán Tigert jó pénzért és feloldódik a tech tree vagy vársz és szép lassan feloldódik 2-3 tankosával...

annyira ne akarj sietni vele :D amúgy sem valami jó tankok :)
  • hooah
    A Japán T1 ágnál hogy kel tovább menni, mert nem engedi fejleszteni tovább
  • Kisssssss
    mindegyik eventnél ezt szokták csinálni, egyszer sem tudtak összerakni egy működő bugmentes eventet soha.

(boldog karácsonyt mindenkinek:)
    Utoljára szerkesztette: Kisssssss, 2016.12.24. 14:52:36
  • Zegi Norbi HUN
    Nekem is ugyanez volt. 4 megvolt elvileg, de csak 2 elé rakott nagy zöld pipát. Szóval mind az 5öt meg kellett csinálnom a repülősnél :D Szegény Gazsi annyira igyekszik, de valahogy mindig ilyen hibákba futunk bele :D
  • foxbat88fx
    nekem sincs sok dolgom....
    de inkább kihúzom a sheridant meg megveszem a chieftaint meg a leopard I-et és azokat fejlesztem mintsem szenvedjek 12 napot valami vacakért amit úgy is lenerfelnek a francba :D
  • PLaci #32854
    Nincs jobb dolgom. (Sajnos. )
  • foxbat88fx
    képes vagy rámenni ezekre? :D
    te jó ég....

ha én belegondolok, hogy 12 napon keresztül órákat kellene szenvedni értük minden nap....
    hát kösz nem :D
  • PLaci #32852
    Hmm... tilos káromkodni...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Gazsi kedves jó édesanyja hogy tetszik lenni? :-#

• BaleniX
    AB-ben nagyon meg van babrálva a spot rendszer. Távoli tankokat lassan spotol, sokszor csak akkor jelenik meg a marker amikor már rámlőttek. Eddig simán megjelent a marker még ha szikla mögött is volt valaki, most meg... Inkább megy az ember RB-be, így nem ér semmit az AB.
  • unusual79
    Karácsony készül,emberek!
    Szépek és tiszták legyetek!
    Súroljátok föl lelketek,
    csillogtassátok kedvetek,
    legyetek újra gyermekek,
    hogy emberek lehessetek! (Wass Albert )
    Szeretetben gazdag,Kellemes,Békés,Boldog,Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
    Event-re várok szakaszba aki jönne. ;)
  • PLaci #32849
    Újabb hónap kínszenvedés, mielőtt halálra nerfelik a kapott szarokat.
  • Kisssssss
    messza262 meg a type62 igen csak csábító.
    (arra a 48 mini rakétára kíváncsi leszek mennyire lesz hatásos)
  • Zegi Norbi HUN
    Hoppá. Azt hiszem akkor egy kis WT-t mégis be fogok iktatni valahogyan :D
  • foxbat88fx
    óóó bazzz miért nem egyszerre van? :D
    hát akkor nem kell sietnem a Sheridannel...
  • Kisssssss
    madi92-nek írom.

bocsi hogy nem tudtam válaszolni de család + karácsony.... csoda lesz ha tudom teljesíteni a mai meg a holnapi küldetéseket.

nyomon követni az eddigi eredményeidet fent tudod az achievementsnél, fent a "to battle" mellet rákattintasz a nevedre, felugrik egy ablak, az ablak tetején rákattintasz az achievementsre és oldalt kikeresed a Xmas-t erre szintén rá kattintasz és ott lesznek a grund/air eredményeid.

sok sikert mindenkinek.
  • fighter_hu
    Csak kérned kellett :D
  • foxbat88fx
    na ne már, hogy nem lesz tank leárazás :(
    mindjárt megvan a Sheridan is....
  • Kisssssss
    na erre nem számítottam...

http://warthunder.com/en/news/4416-special-war-thunder-winter-holiday-en/

gaijjin végre kitett magáért.
    /Type 62 , de a többi is jól néz ki)
  • fighter_hu
    http://warthunder.com/en/news/4422-special-mega-bundles-at-70-off-en/
  • foxbat88fx
    most nézem csak leakciózták a prémet fiók árát...
    7 nap helyett 15-öt tudtam venni és még maradt is 105 arany elcseszni vmire :D
    remélem akcióznak le tankokat is legalább 30%-ra mert akkor gyorsan kihúzom a Sheridant...
    T95 + Talisman + premmel pikk-pakk megvan
  • foxbat88fx
    na igen... nézegettem a lőszereket...
    t4 és t5-ösök ugye copy paste tankok/lőszerek, semmi újat nem ad a tech tree végülis lőszer terén, csak annyi, hogy t1 és t2 jó szenvedés lesz