War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bib. kidolgozatlanok a hajók ebben a videóban. Pl. a tornyok forgási sebessége sci-fi, és össze vissza lőnek mint az idióták.....
A KV-220 valószínűleg meglesz.
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.08.12. 07:53:19
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
KV-220 tuti jó lesz.... orosz = jó tank 😄
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
esetleg ha innen indulna pro gamer akkor csatlakoznék hozzá
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.08.11. 22:40:06
berakott mellém egy 70%-ost.... ennyi kellett nem több
ő nekem 7-et csinált én neki 5-öt 😄 Hellcat powa
nem gondoltam volna, hogy ez meglesz, már éppen ki akartam lépni 😊
10 db-ot megcsinálni.... már este 10 óra van
na az kellene még nekem.... a repcsisben is 10 supp fire
nem tudok írni ingame.... chatbanon vagyok de nem tudom meddig mert nem írja ki
remélem véglegest kaptam 😄 sok hülyétől megmentene
ezt lehetetlen megcsinálni.....
bazdmeg társam T-10M-el nem tudja kilőni a KT-t.... ott talpalom neki fél perce de az a fasz nem tudja kilőni és a KT kilövi a T-10M-ből mert az a fasz nem forgatja a tankok -.-"
nagyon remélem, hogy nem lesz több ilyen supporting fire mert akkor elbúcsúzhatok a KV-220-tól <#szomoru1>#szomoru1>
én is segítek neki... 1 csata alatt 5 supporting fire-t garantáltan csinálok neki könnyedén
szerintem már esélytelen megcsinálni ilyen késői kezdéssel random faszokkal
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.08.11. 15:29:15
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
10 supporting fire <#wow3>#wow3>
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
inkább testre lövök...
G-s Panther meg még durvábban fogja a lövéseket
szerintem hozzányúltak csak nem szóltak róla
ugyanez volt anno a T-54 1947-el 😊
akkora szar tank volt mint állat, nagyon könnyen belőhető volt a torony, erre láss csodát egyik napról a másikra kikupálódott a tank és brutálisan be kell célozni a tornyot... 1949 és 1951 tornyát már sokkal könnyebb belőni mint a 47-esét....
és erről se mondtak ám semmit 😊
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.08.10. 23:32:32
elég nehéz belőni őket már :S
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2016.08.10. 22:49:25
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
még mindig ott tartunk hogy a leo1 mellé semmi értelmeset nem lehet bepakolni egy tiszta 8.0-ás csatában, egyedül a rakétás panzer az amit be lehetne rakni de ennek meg a rakéták célra vezetésének módja az ami beteszi a keresztet.
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
angelus1991ster.blogspot.hu
T-62est meg már gőzerővel húzom, mert minden tekintetben sokkal jobb mint a T-54/51em volt. (toronyforgás, gyorsulás, gun depression, lövedékesés stb.)
Úgy tudom egyébként hogy most a Navy részre állnak majd rá, a tankos meg csak olyan minimális mértékben lesz bővítve, ahogy eddig a repülős volt.
itt üljek fél napot ezzel a szarral, nem?
És van rá mód hogy steames accot elérjem normális bejelentkezéssel?
Tudom "flame"-t okozható kérdés, de van rá lehetőség, hogy a közeli jövőben magyar harcjárműveket behozzanak a War Thunderbe Gazsiék?
angelus1991ster.blogspot.hu
volt, hogy lőttem vele vagy 6 lepattanót PZ4 elejére, az meg szarrá lőtte a tornyomat 😊
Centurion Mk.10 tornya már jóval erősebb, legalábbis ezen már van lövegpajzs, az Mk.III-an csak valami serpenyő van helyette
lehet hogy így van csak nem RB-ben... mire megtalálod a megfelelő belövési szöget addigra a cent megesz reggelire az apds löszerével.
amúgy képen jól látható gajjin új irányváltása, az általam felsorolt 5 tankból 4 prémium(2bundle) mind olyan ágyúkkal amikkel magasabb szinten lenne a helyük, sajnos az új irányvonal elégé pay to win felé mutat.
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2016.08.10. 12:22:29
T-62 nagyon lassan tölt újra... hiába a jó lőszer ha mások fele annyi idő alatt töltenek újra
T-54 1947-nél szerintem semmi sem jobb...
T-57 1949 sokkal de sokkal szarabb pl.
mondjuk a legdurvább az a T-10M 😄
azt érdemes kihúzni, na az egy baszógépállat... 259 csata alatt 826 kill <#violent>#violent>