37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Mert az is.. Semmire nem jó, talán a kampelésre igen (jó kezekben), de azzal meg nem nyersz.. (jó kezekben sem, főleg nem a leo 1 -el) -
Kisssssss #32917 oldalpáncélja mindegyik német tanknak szar, engem szedtek már ki 122mm durungal ennél jobban bedöntött oldal páncélzattal is... -
Luciferkee #32916 Gyors, Agilis, 7.8 sec reload, 400mm penetration. 8.0-ban tökmindegy mennyi páncélod van. Flankelni ideális vele, még azzal a kávésdobozzal lehetetlen. Nagyobb a páncélja? Sokat nem számít. -
Luciferkee #32915 Na erre tényleg kíváncsi lennék, hogy hogyan sikerült neki? Beforgatva, át a front/oldalpáncélon.
Azzal, hogy russian bias, meg ilyesmi hülyeségek nem érdekelnek.
-
foxbat88fx #32914 mitől is lenne jó???? papír mint az állat
Chieftain-nek brutális torony páncélja van és 100mm-el nagyobb átütése
egy értelmes kört nem tudtam menni leo-val, míg Chieftainnel már mentem 10 killes kört is -
Kis segítséget szeretnék kérni tank kifejlesztésekhez. Rank 2-től fölfele ti hogyan rangsorolnátok például a közepes tank ágakat nemzetek szerint? Melyek a legéletképesebbek, amikkel egy közepes játékost se érne túl sok csalódás?
Jelenleg t-34-eseket gyötröm, asszem egyre több sikerrel. Ezt a vonalat például megéri elvinni t-62-ig? A gun depression hiánya mondjuk nem egy leányálom.
Angolokról annyit hallottam, rank 4-ig kínszenvedés.
Amikról még ennyit se, bár az ólajtónyi sherman front nem tűnik szimpatikusnak.
Németeknél párducokról, tigrisekről tapasztalat esetleg?
Tudom, nehéz/hülye téma, de AF-fel ellenben itt nehezebben haladok, rakat idő és türelem kéne, hogy mélyebben belelássak a különböző ágakba. Még a végén megcsömörlenék egy alapvetően jó játékba.
Utoljára szerkesztette: Kályha, 2016.12.27. 20:13:31 -
Luciferkee #32912 "a Leopard I egy rakás szar"
WTF? Nincs több kérdésem. -
Kisssssss #32911 prém Type 3 Chi-Nu II
http://warthunder.com/en/news/4428-development-type-3-chi-nu-ii-crouching-tiger-en/ -
foxbat88fx #32910 ennyire ne nézzél amatőrnek :P -
Kisssssss #32909 csak az alsó részét ne mutogasd a front páncélzatodnak :D -
foxbat88fx #32908 tyűűű gyerekek ez a Chieftain FINOM!!!!!! :P
a Leopard I egy rakás szar, de ezt a Chieftain-t megérte kiszenvedni....
brutális a lőszere :) és még full alap :D második körben egyből aláztam vele
5000+ pont -
Kisssssss #32907 mindkettő + jól fog jönni egy prém vadász a tankok mellé később. -
Grat! :) Szeretnéd fejleszteni a japán repülőket is vagy csak tetszett? :D -
Assist -ok kellettek, de még az M4 (76) W -kkel is majdnem mindenki azonnal meghal, akire ránézek. :D -
Kisssssss #32904 mivel gajjinék elfelejtettek videót beszúrni a winter krónikás hírükbe így kénytelen az egyszerű user feltúrni a netet néhány videóért.
lvt zis-2
https://coub.com/view/kjzxd
ki-21 hei
https://coub.com/view/kiy32
me-262a-2a
https://coub.com/view/kixth
type 62
https://coub.com/view/kixry -
Kisssssss #32903 már beruháztam egy a7m1 reppu-ba. :) -
Én azóta csak tesztvezetést kaptam, de segítek ha tudok :D -
Kisssssss #32901 van -50% japán/brit gépekre... most már csak az a kérdés mire költsem el.
vagy ha valakinek maradt még kedve ge wagerhez akkor én benne vagyok egy 20 körös menetbe ma vagy holnap. -
foxbat88fx #32900 hát ja...
nem értem, hogy nem lehet ezt a bugot kijavítani 3 év alatt...
vagy szarnak bele az egészbe vagy nem tudom -
Sokat ne várj tőlük. A karácsonyi event is még mindig bugos :D -
Kisssssss #32898 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
foxbat88fx #32897 + ott van még a tank ugrálás....
az a másik kedvenc bugom
megállsz, célzol a tank meg rugózik mint a f***om
ez is már vagy 2-3 éves bug de még véletlenül sem javítanák ki -
Nem tudom összefügg-e, de reggel városi pályán a házak tünedeztek el ugyanígy egy-egy pillanatra.
Ezek, a rossz spotrendszer, a kerítésbe, ház szélébe beragadó irányzék... Ez már kezd túl sok hiba lenni. Az ünnepi dőzsölés után visszaforgathatnának valamennyit a javításokba is. -
Kész WoT... :'(( -
foxbat88fx #32894 tegnap nekem is eltűnt egy KT a szemem elől 150 méterre :(
csak a torony látszott ki neki
becélzom erre eltűnik majd amikor rám lőtt akkor jelent meg újra :S -
Nem hiszem el... AB. Lőnek rám. Én meg pislogok, hogy honnan, mert ott nincs senki... Egy LÁTHATATLAN StuG G kiszedett! A káromkodás nem megengedett... De csak az jut most az ajkaimra..... -
Kisssssss #32892 eventes csatákban sincs másképp, fából készült yak1 alig akar megdögleni a 15mm gépágyútól.... -
Luciferkee #32891 Atyaúristen. És még azt mondják, hogy nem beta ez a szar.
Most hortennel HE lőszerrel, kb 15-t belelőttem egy yak3-vk107 pay to win gépbe. 5x kigyulladt, mind az ötször eloltotta, persze én hortennel az összes enegiám elvesztettem ezektől a manőverektől, utána rámfordult, és 1 lövéssel kigyújtott, és 0,0001 sec alatt kiírta, hogy plane burnt down.
Jah, és nincsenek csíterek..... -
Kösz Gazsi a nagy b. semmit.....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Luciferkee #32889 Akkor még nem próbáltad az me262-n lévő rakétákat! :) -
Kisssssss #32888 bf109 f2 géphez látom vannak kifejleszthető rakéták... de hogy minek, 2 kg egy rakéta súlya.
még az i16-hoz való rs-82 rakéták is sokszor hasznavehetetlenek.
-
Így este egyszerűen lekapcsolom a villanyt. :D -
foxbat88fx #32886 igen tudom.... csak dísz
de akkor minek???
berak éjszakai csatába és vagy felnyomod a gammát az egekbe a csata erejéig vagy leszarod és full fekete képernyővel játszol :D
nem látom értelmét....
ha a top tier tankok megkapnák az éjjel látás lehetőségét és lenne kifejezetten éjszakai event akkor azt mondtanám OKÉ
de így???? :D -
Például a Panter II -n van, de sajnos csak dísznek. -
foxbat88fx #32884 amennyire használhatatlan az M56 Scorpion AB-ben.....
annyira kurva jó eddig SB-ben
megy mint a mérgezett egér, cap és win -
foxbat88fx #32883 a kurva anyámért van éjszakai csata ebben a kurva játékban amikor nincs is éjjellátó azokon a kurva tankokon? :DDD
a valóságban is (2.vh) addig tankoztak amíg láttak... éjszaka öngyilkosság volt tankkal menni, szóval nem értem MINEK van éjszakai csata ebben a szarban -
Luciferkee #32882 Énisénis jelentkezem.
Luciferke ingame -
Kisssssss #32881 na most elvileg ráérek, ha van steamed akkor vegyél fel barátnak és akkor legalább az átfedéses steam chat-el tudunk kommunikálni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://steamcommunity.com/id/kiss268 -
Zoli105 #32880 háhá a jö öreg ezeréves chatban miatt már nem tudok írni :P
hát nekem akármikor jó :P -
foxbat88fx #32879 valakinek megvan a Sheridan közületek?
érdemes rá kifejleszteni a Shillelagh-ot?
HEAT-el is brutális :D kurva élvezetes kis tank...
T-10M-eket szemből viszi mint a vajat....