37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Kisssssss #33118 na már megvan 2160 warbond + összejött a suriken decal is... asszem p-51 lesz megvéve. -
bgabor911 #33117 A teljes vastagságot kell nézni az adatlapon. 3D nézetben nem tudja megmutatni a játék az egymás mögötti páncéllapok vastagságát, csak a legfölsőét. Szemből a tanktest 101mm erősen bedöntve, olyan 140mm lehet effektív páncélvastagságban, a torony szemből meg 177mm. Tigris I-eseket megeszi reggelire, de a Panther meg a Tigris II-es már át tudja lőni. -
fighter_hu #33116 Sztem igen. -
RODLEE #33115 Storno megvan neki már és megtaláltam a *-gal a nevét!
Akkor igy tudok vele szakaszban menni?Ugye?! -
RODLEE #33114 Értem és a PS4 kollega hogy tudja le tölteni a gamét?
-
BaleniX #33113 Valaki tudja esetleg, hogy a Jumbo-nak mennyi a páncélvastagsága? Mert ha jól tudom akkor csak azt mutatja ami az alap Sherman-en van páncélvastagság, a Jumbo-n meg pluszba van heggesztve. -
Kisssssss #33112 ferdit levitték nemrég RB-ben 6.3-ra, bár túl sokat nem számít... m-56 meg a type-62 heatfs-el és a brit tankok így is úgy is hamarább tudnak lőni. -
bgabor911 #33111 Ugyan már, ASU-85 eddig is 300mm-ert tudott HEAT-FS-el BR 6.7-en, de a "kedvencem" a PT-76os BR 5.7en 200mm HEAT-FSel. Angol tankok APDS lőszereinek se gond a Királytigris páncélja.
El kell fogadni hogy orosz játékokban felesleges német gépet tolni, mert a moszkvai vademberek úgyis kiszúrnak ezekkel a tankokkal. Nézzétek meg ezt meg a WoT-ot, a nehéz páncélzatú német gépek nemes egyszerűséggel fel vannak küldve olyan magas tierbe ahol már semmit se ér a páncéljuk.
1943-as Ferdinand itt BR 6.7, WoTban tier8. Kora messze legbrutálisabb páncélos járműve, és mindkét játékban teljesen használhatatlan.
-
fighter_hu #33110 De már jó ideje :D, igaz mire rájöttem hogy miért van sok embernek * a neve előtt eltelt egy kis idő xD -
Kisssssss #33109 na ezt jó tudni :D -
fighter_hu #33108 Simán tud pc-s ps4-sel játszani. Onnan tudod hogy ki ps4-es a csatába hogy * van a neve előtt. -
Kisssssss #33107 ha jól tudom akkor a pc-s tábor külön van választva teljesen a ps4-es tábortól. -
RODLEE #33106 Értem, én nem is akarom ,de a haverom vett 1 PS 4 et öcsinál 1 accontot akkor én pc tudok vele komunikálni? -
vajakos21 #33105 PS4 re is van,csak az accountodat nem viheted át pc-ről.Ha jól tudom -
RODLEE #33104 BUÉK MINDENKINEK!
Régen jártam itt!
PS4-re van War Thunder Ground Forces, ha van PC, PS4 server ugyanaz, vagy külön téma?!
Előre is kössz! -
fighter_hu #33103 Mennyire régen? A tankok zárt bétás tesztje végén elölről kellett kezdeni a tank húzást. -
Zoli105 #33102 Tipikus mit vársz tőlük ? :D de érdekes Orosz nerfről nem hallani soha :( (egyszer jó lenne megélni egy rendes orosz nerf hullámot :D ) -
Valka78 #33101 Nerfelték a Flakpanzer I-et, a Gepardot és a Wirbelwindet.
"Reload time for the following vehicles has been changed (from 1 second to 3 seconds): 2cm FlaK.38 (Germany), 20mm Type 94 (Japan).
The amount of armour piercing shells in the magazine for 2cm FlaK.38 (Germany) cannon has been reduced by half. Now there are 10 Pzgr. armour-piercing incendiary shells and 10 Pzgr.40. high-velocity armour-piercing shells."
A "jó" hír viszont az, hogy végre az orosz nehézpáncélosok gyorsabbak, mint a német közepesek és hátramenetben jobban mennek, mint utóbbiak előre.
(forward/reverse): КV-1S — 45/16 km/h; КV-85 — 34/13 km/h; SU-152 — 43/16 km/h. КV-122 - 34/13 km/h
Kár, hogy a KV1B 756r nem kapott curükturbót.
Azért persze a BR ratiok maradnak ahogy voltak....
-
Kisssssss #33100 az egész 6.7 úgy ahogy van már rég kivan herélve a js-3, t-54, t-29, hordákkal... -
6.7 -be 300mm heat-fs.............. 

Csak sikerül szépen lassan a ruszkiknak a Királytigrist kiherélni....
TNT equivalent: 1.59kg
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.01.13. 21:47:00 -
foxbat88fx #33098 XDDDDDDDD
na ezen most jót röhögtem :D -
A Gazsi k. ... kedves anyukája hogy van??
Ezért szívtam ennyit AF -ben?? WTF?????
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kisssssss #33096 oké kiderült mi történt, hype-62 kapott heatfs-t és felrakták 6.7-re, ez jó is meg nem is... jó mert lehet apcr-en kívül mással is szívatni a nehéz tankokat, szar mert így már megint nehezebben lehet majd teljesíteni a daly taskot... pedig olyan jó volt tier4 tanként 5.7-en külditek csinálni. -
Kisssssss #33095 na ez most micsoda? bugos lett a fejlesztés?
Ez a mai AF AB event a tegnapival ellentétben egészen kellemesre sikeredett, annak ellenére, hogy ez is AirDom.
Amcsikkal repültem, és majdnem minden csatában meglett a 2017 pont, általában akkor nem, ha 1-2-3 spawn után már valamelyik csapat befoglalta a pontot.
A legjobb csatám ma:
Lelőttek, és épp foglalják a pontot, én vagyok az utolsó a csapatomból.
De! Nem sok hiányzik a 2017 ponthoz, így bemegyek a P-61C-1 -el. A sok piros mind felém repül, mind-mind head-on. 1 kill, 2 kill, 3 kill, 4 kill, mire kiszednek! :D:D:D:D
Bementem F4U-1c -vel, és még kettőt ledaráltam, mire (a cap miatt) vége lett a meccsnek! :D:D
Raknék be replay -t, de nem ezen a gépen van, és elfelejtettem feltölteni a másikról tárhelyre, max. hétfőn pótolom.
Meteora4 #33093 Hali. Valaki nem tudja miért van az hogy régebben voltak nagyobbnak mondható tankjaim, most felraktam újra a játékot és egy szál sincs belőle. Ez miért van? És nem lépett be senki az accomba -
Kisssssss #33092 eredetileg ez egy kínai tank lenne(t-54 alkatrészekből összelegózva) de berakták az oroszokhoz br 5.7-re heatfs nélkül.
megszerezni most már csak egyféleképpen tudod, meg kell venned 10.000 aranyért az összes dobozt(10 darab) az ingame shopban. -
tehát, akkor kipörgethető? japán vagy orosz részen? -
Kisssssss #33090 sajnos nincs prém bónusza. -
Szia,
a Type62 az prém? (melóban vagyok)
Volt már valakinek account visszaállítása? Nem tudtál belépni, mert mindenre azt írta, hogy az account lost, és Gaijin support által(ezt az eljárást írják)
Köszi, a válaszokat, előre is. -
Eddig 3 győzelem: 59%
, 58%
, 85%......
-
9 már megvan, legrosszabb esetben rá kell áldoznom a hétvégémet. (Ha egyáltalán tudok majd mivel repülni....) :-/ -
Kisssssss #33086 nekem épp most lett meg... rá is ment az egész délutánom RB eventre az emberhiány miatt, akiknek megvolt maradéktalanul a 10 stage azok már rég kiléptek, holnap még ennyien se lesznek.
Mondom magamnak, bepróbálom az RB -t, ott nagyobb a gépválaszték...... 2-2 (eu, us) német áll a sorban..........
-
Gazsi nagyon nem akarja, hogy Me 262 -öm legyen...
Nem elég, hogy airdom....
Kisssssss #33083 indítsd újra a játékot, én is belefutottam ebbe. -
Szerverek túlterheltek ??? -
6.7
-
Kisssssss #33080 na leteszteltem a hatvankettest, nem rossz egy tank de sajnos elmarad a t34/85 mellet, tudom összehasonlítani medet light tankkal nem fer de játékstílusban igencsak hasonlítanak annyi különbséggel hogy itt már jobban oda kell figyelni a dolgokra mert nincs már stalinium t34 armor.
lassabb toronyforgatás lassabb újratöltés(ace mellet is csak 8.6sec) és mobilitás terén is elmarad sajnos... ha teszel egy enyhe kanyart mondjuk 50km/h mellet akkor rögtön veszíteni fogsz vagy 20km/h a sebességedből és nagyon lassan fogod visszaszerezni az elvesztet sebességet, egyedül a végsebességben tudná felülmúlni a t34/85-öt(70km/h) de ezt elérni ezeken a hangyafasznyi nagyságú pályákon nemigen fogjátok, a max sebesség amit többnyire látni fogtok az 40 és 50 között lesz ha pedig jobrabalra kanyarodsz akkor inkább 30km/h vagy kevesebb, mozogni se nagyon szeret egy helyben (olyan t54-es)de azért hozza az elvárhatót.
a fő fegyverzet a jól megszokott zis-s-53(csak más néven) a hozzávaló löszerekkel, aki játszott sokat t34/85-el t44-el annak nem kell bemutatni, annyit tennék csak hozzá hogy érdemes APCR-böl berakni néhány darabot mert a jobbik fajtát(br-367p) kapta meg amivel már tiger2H-ra is lehet lőni szemből toronyra.
meg kapott egy szép nagy DSHK gépágyút a torony tetejére amivel szépen lehet aprítani a hellcatokat meg AA tankokat.
ha igazi flankelös kőnyűtankot kerestek akkor maradjatok a hellcat walkerbulldog t-92 triumvirátusnál.
8 killes RB csata.
http://www.filedropper.com/8killhype-62 -
Kisssssss #33079 valaki nem szeret téged :DD
közben meglett a hatvankettes...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!