37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Kisssssss #33158 ez is be lett szerezve... most egy jó időre félre lesz rakva a játék.
(3 rare gift meg 2 prém gép beszerezve ebben a hónapban)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Luciferkee #33157 Pár szerencsés lövés a mai napról:
-
Kisssssss #33156 ha arra vagy kíváncsi hogy steamen keresztül letöltöd a játékot és úgy lépsz be a játékba(felh.név + jelszó) akkor szerintem igen, a war thunderes accod + adataid gajjin adatbázisában van, annak már másodlagosnak kellene lennie hogy milyen játékplatformon töltöd le a klienst.... elméletben, én még nem próbáltam ki. -
Steames, accot hozzá lehet tenni egy normál emailes acchoz? Megoldható? -
-
Valka78 #33153 Az oroszok is már csak mesefilmekben gondolkodnak? Végül is pókember helyett egy t-34 is megteszi. -
Kisssssss #33152 azt a barom lövést... film instant skip részemről. -
jocking #33151 Szerintem ennek a "filmnek" nem a CGI a legnagyobb problémája... ;) -
foxbat88fx #33150 CGI-t túlzás filmrendezésnek nevezni azért..... -
jocking #33149 Nem is tudtam, hogy a gayjin már filmet is rendez... :D -
unusual79 #33148 Ez annyira jó! ;) Jah,nem! ;) De legalább van valami mindig. -
Az igen:
-
Kisssssss #33146 néha nagyon jó játszani a phanteral máskor meg kész szenvedés.
replay: http://www.filedropper.com/11killrbphanterf
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Valka78 #33145 :D -
Angelus1991ster #33144 Sziasztok! A WT-s gift tankok statjai elmaradnak az ingyenes tankokéhoz képest vagy a WT-ben nincs megkülönböztetés? -
Kisssssss #33143 mai napi "frissítés"
Type 60 - a bug where ammo allocation was incorrect after changing specific ammo types has been fixed.
Na-To - open hatches position on the destroyed vehicle has been fixed.
Fw 190 F-8: rocket type corrected to HEAT.
A rare bug where test channel did not operate whilst voice chat with push-to-talk option was enabled.
A bug where mounted/attached objects on a vehicle could be shot off by allies without causing damage to the vehicle.
Location “Jungle”: A bug when it was possible to shoot through the bridge from below has been fixed.
Water visuals have been improved for minimal graphic settings in compatibility mode.
Decals on vehicles now reflect in the water.
Water on the minimal settings now looks like water on low settings.
Client stability has been (not) improved. -
Zoli105 #33142 és tényleg :O az mi a szar ? :O -
Kisssssss #33141 na most már a decalok forgatását és méretre szabását se lehet használni... gajjob megint alkotott ezzel az új "javítással". -
Kisssssss #33140 az utolsó nem :) főleg nem egy copy paste tank ágat.
-
foxbat88fx #33139 "az fix hogy én nem fogok nekiállni újra gridelni"
az életben 3 dolog biztos, a halál az adó meg, hogy Te grindelni fogsz :D -
Kisssssss #33138 az a pár darab egyedi tank(meg módosítás) simán mehetne a ruszkikhoz event/prém tankként, de az fix hogy én nem fogok nekiállni újra gridelni ugyanazokkal a tanokkal azért a pár kínai vasért, kínaiak hazai tankgyártása is csak a háború után indult be az ötvenes években.
akkor már inkább egy francia repülő/tank ág inkább. -
Ha fake is, akkor 5 csillagos, de szerintem sem az. A francia és olasz tankokkal, repülőkkel akkor vajon mi van? Nehogy már a sárgák előbb kapjanak saját tech treet, mert lehidalok :/ -
Zoli105 #33136 xD nnnnnnnnneeeeeeeee xD
de a viccet félre téve most komolyan ! -
Madi92 #33135 Tessék, ittvan!
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.01.18. 11:31:04 -
Zoli105 #33134 Végre szuper doboz nyitás , erre tesztvezetést kapok újfent az I153 P-t ! :D xD (hm gold wagnert másképpen nem lehet szerezni ? :O ) -
Kisssssss #33133 fake? én nem veszem be...
http://imgur.com/a/xTUYY -
Kisssssss #33132 neked lehet hogy könnyű... de én még mindig találok benne némi fun faktort 5.7 alatt. :D pl még mindig nem sikerült kipróbálnom a ho-ro japcsi tankot, pedig nagyon szeretnék már a csillagos égig repíteni néhány ellenfelet vele. -
Valaki meg tudná mondani, hogy USSR airforcba T3-4 ben melyik vasászt érdemesebb nagy magasságban használni? -
foxbat88fx #33130 ó dehogynem :D
nekem elég fasza accountom van, zárt béta óta nyomom
lvl 100 már megvan, és minden nemzetnél t5 tankok (kivéve japó persze)
régebben sokkal jobb volt ez a game, most már nem nyújtott nekem élvezetet
inkább csak megszokásból játszottam szóval most itt az ideje megszabadulni az acc-tól :)
jól fog vele járni az új tulaja az tuti mert 15e az nem pénz érte...
anno. wot accomat 25-ért adtam el és ott csak tier8 tankjaim voltak igaz abból az összes :D
egyedül oroszban voltak meg az X-esek -
Kisssssss #33129 warthunderbe benne van már 3236 óra játékidőm(steam szerint) 16 prém tank és 24 repülő beszerezve... sajnos ennyi beleölt "munka" után már nem lehet félrerakni, max szüneteltetni addig amíg jön a következő event.
Utoljára szerkesztette: Kisssssss, 2017.01.17. 12:32:09 -
foxbat88fx #33128 én már 16. napja nem játszok és most talán sikerül vevőt találnom az acc-ra kemény 15e forintért :D -
gstup #33127 Hosszú kihagyás után játszottam pár RB kört.Bár ne tettem volna.Hulladék szar az egész.Kár hogy a grafikája szép.Csak az vonz benne.Azért nektek kitartást hozzá.Látom vagytok páran akik minden elégedetlenség ellenére nem tudják ott hagyni. :) -
bgabor911 #33126 Így van. Nem véletlenül olyan a Leopard1 kialakítása, amilyen: Jó ágyú, jó mozgékonyság, jelképes páncélzat, alacsony ár, mert ígyis-úgyis vége van ha eltalálják. HEATS-FS nek meglenne az ellenszere, a kompozit páncélzat, ami a T-64esen jelent meg, ami ugye be is férne a jelenlegi időkeretbe, de egyelőre nem akarják berakni. Képzelhetitek mekkora hatása lenne a játékban egy olyan gépnek, aminek a páncélja kibírja a HEAT-FS lövedékeket és a szintén HEAT elven működő ATGMeket.
AF-ben nem fognak feljebb menni már, mert ezután már a szuperszonikus sebességtartomány következne az F-100/MiG-19 duóval, azt meg nem tudja kezelni a játék motorja. Igazság szerint már a transszonikus tartomány se működik túl jól a játékban. (MiG-17, Hawker Hunter) Irányított légiharc rakétákat sem akarnak betenni, mondjuk én az első generációs légiharc rakétáktól nem félnék, mert ezek ugye csak hátsó féllégtérből indítható, kezdetleges típusok voltak(az infrafejnek látnia kell az ellenség hajtóművét a célbefogáshoz). Már ha realisztikusan csinálnák meg, mert ugye látjuk az ATGM rakéták implementálásán, hogy mostanában nagy ívben tesznek a realistikusságra, csak annyi a lényeg hogy a sok idióta csengesse a lóvét az OP gépekért, jelenleg az ATGM indító járművekért. -
Én is erre gondoltam. Tökösen néz ki az IS-7 a "V" páncéllal és a szinte teljesen besüllyesztett toronnyal, de nem sokat érnek ezek a ficsőrök szerintem (talán a torony dőlésszöge). Mondom, nem jártam még t5-ben, de a lövedékfajták alapján jó, ha lehet 50 tüzelés egy meccs alatt összesen. AF-et is szívesen kipróbálnám (a játék adta fizikával) post-korea gépekben ülve, de ott sem a gépágyúk dominálnának már, hanem a rakéták. Inkább t1-t4-et szórnák meg akár tervrajzos, de nem irreális masinákkal. -
bgabor911 #33124 A HEAT-FS és az ATGM rakéták a vastag páncélzatra építő tankokat teszik elavultá és feleslegessé, mint a Maus és az IS-4, ahogyan az a valóságban is történt. Cseszheted a 200mm vastag páncélzatodat, amikor egy ATGM rakéta átéget 500-800mm RHA páncélzatot.
Mondjuk nem helyeslem az ATGM tankok behozását a játékba, pláne nem olyan totár irreális formában, mint amilyenben most vannak (könnyedén irányítható rakéta, no minimum range). Pláne nem az olyan harcmezőt sosem látott múzeumi vackok berakását, mint az IT-1. BMP-1nek sokkal több értelme lett volna. -
bgabor911 #33123 76-os Jumbo az egyik legjobb amcsi tank, azzal húztam ki annó az egész Tier4et, még amikor BR 5.7 volt a tank. 328 killem van vele realisticben, háromszor annyi mint bármelyik másik tankal. Ennek a kábé a fele nagypofájú Tigris I-es volt, aki elkövette azt a hibát hogy nem tudott megkülönböztetni egy Jumbo Shermant egy sima Shermantól, vesztére :D -
Kisssssss #33122 7.0 felett inkább már nagy végsebesség és a jó mobilitás(tudsz e gyorsan egy helyben megfordulni) számít igazán, ha egyszer kiszúrnak téged és küldik feléd a féltucat ATGM dildot akkor nem mindegy hogy 2km/h-val vagy 12km/h-val tudsz tolatni megfordulni és új lő pozíciót keresni, mert a páncélzat nem fog már kihúzni a szarból.
én ezt a js-7 tankot csak 8.3-on tudtám elképzelni és br lockal hogy ne tudjon pedozni 7.3-on. -
Nem tartok még t5-nél, de a heat-fs és a rakéták nem teszik feleslegessé bármilyen új tank behozatalát 7.0 fölött? -
Kisssssss #33120 germans says--> 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
BaleniX #33119 Köszi! Bár ma kiábrándultam, mert az IS-1 olyan szépen lőtt ki szemből fronton át mint a huzat...