Bemutatkozott a Nokia Lumia 1020
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tab: ment priv
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Elõtte egy Samsung Galaxy Tab-ra repültünk rá, de pár nap használat után sikítva visszakértük a pénzünk...
Miért?
Pl ezeket tapasztaltuk vele:
Elérhetõ a Csamcsung Apps frissítése. Frissít?
Ja. Frissítek.
Behozza az Apps kezdõképernyõt, ezt látom 2 percig és közben semmi nem történik, majd kilép.
Újra belépek újra nem engedni használni, mert van frissítés.
Végtelen ciklus innentõl ^^
Továbbá ->
Kies feltelepít. Masina PC-vel összeköt.
Rögtön fel is ajánlotta, hogy van új a Firmel kapcsolatos update.
Nosza...
Itt ülök lassan negyed órája a Kies kliens csatlakozni próbál a készülékhez, a jobb alsó sarokban folyamatosan megjelenik majd eltûnik az új hw Samsung Mobile MTP Device és az ég világon SEMMI nem történik!
Erre végül a megoldás, a kihúz, bedúg, nem jó, kikapcs, bekapcs jó lett a megoldás.
Aztán ->
Plants vs Zombies is frissítést talált, leszedte. Elindult, loading kb. 80%-ig jutott, 10 percig ott ált KILÕTTEM A TASKLISTÁBÓL, mert ennyi idõ alatt újraírom a kódját -.-
Újraindítottam, akkor behozta a menüt, nevet kért... be akartam írni, bedobta a játék virtuális billentyûzetét és ennyi volt. Semmire nem reagál, megint taskból lõttem ki.
Most már el sem indul fekete képernyõ.
Kb. 2.5 méterre ülök a wifi routertõl, jelerõsség 1-2 között ingadozik, néha felmegy fullra, pedig semmi változás nem történik. Nokia N8-on max, minden ok.
Akksiját 100%-ra töltöttem úgy kezdtem el piszkálni. 78%-on van 1 órányi netezés/telepítés/restartolás után, közepes fényerõ mellett.
Scroll néha akadozik, néha a tök alap programok is pár tized mp-re, de érzed, észreveszed, duplán nyomsz, kínos. Youtube 720p-t tökéletesen viszi néha még is ok nélkül lagol, holott bekesselt már elõre 3 percet. Argh.
De nem adom fel!
Kinéztem egy Asus Transformer TF700T-t állítólag az a csúcs... mondjuk kétszázé' ajánlom is neki. Remélem a sokmagos proci már képes lesz ezekkel a brutális igényekkel megküzdeni -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Saját HTC wildfire-öm maszek rommal szintén 3-4 napig kényelmesen húzta, bár azt intenzívebben is taperoltam.
Tény, a droidnak nem ártana az optimalizálás, de az hogy laggos lenne, az épp akkora bullshit, hogy a windows mindig lassú és kékre fagy.
Mellékes: Nokia tényleg kiadhatná a telefonjait a WP mellett droiddal is, ha más nem, akkor csak egy szériát próbaképp. Lehet lenne meglepõdés a keresleten. Mit veszíthetnének vele? Legrosszabb esetben nem megy el belõle egy darab se, egy kísérleti szériát megér. És ha bejön? Jó minõségû, megbízható, jó fényképezõs közepes árfekvésû droidos nokiát szerintem zabálná a nép. Csak akkor épp elég ciki lenne, ha jobban menne mint a WP, és dobhatnák ki az egészet. Akkor meg Elop feleslegesen került oda. Tecczikérteni? 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Persze ez érthetõ is, mivel a droidnak nagyon sokféle telefonon kell futnia, ezért lehetetlen egy készülékre annyira optimalizálni, mint a többi mobil OS-t.
ETS 2 + Logitech Driving Force GT
Nem értem mért ne gyárthatna a Nokia minden oprendszerre!
Akkor kiderülne mi kell a piacra így még mindig a halálra ítélt kategória.
A laggos droid meg olyen urban legend mint a kékhalálos windows. Régen sûrû volt, szar HW-vel szeretett lassan menni, és sok gond volt vele, de mostanság már direkt keresni kéne az olyan telefonokat, amin lassú, akad, stb.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Nyilván belezoomolva egy full hd 106 centis kijelzõn azt mondod, hogy zajos.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Van úgy sokszor, hogy meg akarsz gyorsan örökíteni egy eseményt, pillanatot, de otthon van a szekrénybe a csodagéped... ilyenkor bõven jók a mobilos kamerák, fõleg, ha értékelhetõ képet készítenek.
Ezzel az erõvel minek bele GPS is, úgyis van a kocsiba gyári... sõt minek bele applikációk tízezrei, úgyis van PC/noti otthon.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Telefonok között, már az N95, N82, N8-tól lazán beszélhetünk csúcs minõségrõl... mondom telefonok között.
Amúgy pedig a 1020 elérte egy 60 ezres valódi fényképezõgép szintjét, de telefonok közötti fényképezés terén vitathatatlanul csúcs.
Hihetetlen az fokú ostobaság, amit néhányan toltok.
Az meg külön tájparaszt fílin amikor valaki egy baszott nagy tablettel fotóz... legalja.
Nesze egy kép, egy rég elavult Nokia telefontól, teljesen sötétbe (mondom full sötétbe), extra beállítások nélkül, automata módba, vakuval:
Akkor most te jössz a lolpadeddel :-D
Végre egy értelmes "fejlesztés" és ezzel végre ott tartunk, mint évtizedekkel ezelõtt, jó lencsével készitunk képet, ami a redundáns adatokat már nem tartalmazza. Nem a megapixelszam szamit, az csak a hülyéknek akiknek a több állítólag jobb.
Egyébként meg légy szíves, tegyél be egy 100 éves Olympos-szal (vagy hogy kell írni) készült képet, hogy lássunk, mennyire veri el a Nokiát. De most tényleg. És nem kell azzal jönni, hogy Nokia/WP fanboy vagyok, mert nekem aztán tök mindegy milyen telefonotok van, pusztán csak fáj az ostobaság.
Köszi.
Bár tény hogy elviselnék egy tesztet amin ugyanolyan körülmények között fotóznak a két telefonnal.
laziga5: Nini egy troll, tessék itt a "troll-snack" 😊
Az iphone és samsungos fosokról meg ne is beszéljünk mert aki picit is ért a fotózáshoz az ezeken a majmokon csak röhög 😄
#9: Bezony. Nem akarok márka-fan-nak tûnni de engem eddig egyedül az iPhone 4-5 fogott meg fotós teljesítményt nézve, illetve a Galaxy S volt még ami szép éles képeket készített.
#10: Jöjjenek. Tudtommal ez a fórum azért van hogy mindenki elmondja a véleményét. 😊
Hát engem nem gyõzött meg. Zajos szar, pont ugyanolyan felbontásban lesz élvezhetõ, mint az összes többi mobilos kép (3MP).
WTF??? Ugy latom fogalmad sincs, hogy mi jelent az "A" ebben a roviditesben... 😊
Mindenesetre hagy gyártsanak csak bármit, ha nem tetszik, nem kötelezõ senkinek se megvennie. Biztosan meglesz a maga rétege. 😊