3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#3091 enhanced steam addon -
#3090 Nem ide akartam kirakni, bocs... :D -
#3089 Ez azt fajin... :D Az én statisztikám:
Az alsó szám jóval nagyobb lenne, ha nem lennének ezek a játékkártyák. :) -
#3088 Ilyet hol lehet találni? Kerestem már statisztikán, de nem találtam.
Bár lehet nem akarom magam megsiratni :D -
PetiM44 #3087 Rendben, köszönöm! -
#3086 A komplett set (1 sor) kabe 0.3 euro, darabja 6cent korul van. -
PetiM44 #3085 Sziasztok!
Érdekődni szeretnék, hogy a sima (nem foiled) CS:GO-s játékkártyáknak kb. mennyi a reális értéke TF2 itemekben kifejezve? -
#3084 Én a saját Excel-táblámban jobban bízok. -
#3083 Steam fiókod
Áruházi tranzakciók: 466.14€
Ajándék tranzakciók: 98.52€
Játék tranzakciók: 117.42€
Piaci tranzakciók: 3.86€
Összes kiadás: 685.94€
--------
Piaci tranzakciók
Vásárlás összesen: 17.31€
Eladás összesen: 50.71€
Tiszta nyereség: 33.40€
Előbbi nyilván az elmúlt 6-7 év (amióta van steamem) adata, utóbbi amióta létezik a piac. -
#3082 Nekem az 1 évnyi Steam Trading Cards létezés alatt mindösszesen 49 euró jött össze.
Statisztikám: 497 kártya kifarmolva ill. kapva és eladva ezen idő alatt. -
#3081 Cirka 130 Eurot farmoltam ki ~1200 játékból, de ilyen értékes még soha nem esett. Pár foil volt, már de ilyen még nem.
-
#3080 Hát, akkor drukkolok, hogy legyen valaki, aki ennyiért elviszi mielőtt leesik az ára...
(nekem volt egy közel 1 euros foil kártyám, ami most 0.15-ért van kint, és van kirakva 8 centért is, amit nem visznek - a Summer Sale alatt se vette meg senki) -
ratgab #3079 1,5 hónapja áll bent egy ilyenem a rendszerben (és az csak 1,5 euróért lett felrakva), de azért hátha neked sikerül hamar elpasszolni. -
#3078 Az nagyon ajánlott játék! Imádom a mai napig -
#3077 Ez a legalacsonyabb ár (a sajátom), más is hirdeti, de persze még senki nem vette meg -
#3076 annyiért sikerült is eladni, vagy annyiért van feltéve és senki nem vette meg? -
#3075 Ingyenes játékból 3 Euro-s foil... lesz is belőle Haegemonia: Legions of Iron + Haegemonia: The Solon Heritage pakk. YEAAAAHHH! -
#3074 50%-KAL OLCSÓBB Sparkle 2 Evo - Érvényes Mon Jul 14 2014 20:45:52
Akinek kell, ingyen viheti. -
ToMy_ #3073 Van pár Civ5-ös kártyám, cserélném Breach&Clear, Insurgency, Wargame: Airland Battle, CoH2, Sniper V2, Red Orchestra 2 kártyákra. -
#3072 tárgytalan -
#3071 Szeretnék cserét kérni Defy Gravity kártyára
Ezt kérnék
Anti-Gravity Well
Ezeket tudom cserébe adni
Gravity Well
Fibonacci's Death Spiral -
Gerdzso #3070 Na akkor most megnyugodtam, hogy nem maradtam le semmiről. :D -
#3069 Szar se volt, a zsidókra és a skótokra rárohadt az összes. Remélem mind meglepődött hogy eltűnt :D
Am értem én a viccet, csak szeretek poéngyilkos lenni :) -
Gerdzso #3068 Ez amolyan vicc akart lenni, bár tudom ami nem megy nem kell erőltetni. :D Amúgy így is tele van olyanokkal, akikről azt se tudom ki, de fent van a barátlistámon, a héten vagy 40-től szabadultam meg, miután egyesével rájuk írtam hogy kik, mik ők. :D
Amúgy a kártyákkal mi történt? Volt nagy árzuhanás/emelkedés? :) -
#3067 Meg hogyan, ha még a neved sincs megadva :) -
Gerdzso #3066 Engem még barátnak se vett fel senki, bár miért is tennék... -
#3065 Már kezdtem örülni, hogy kaptam valamit, de csak egy ismeretlen akart a barátom lenni. :( -
#3064 Oucs, elfelejtettem tegnap elkraftolni a kártyákat :D -
#3063 Én szart se kaptam :) -
#3062 Esküszöm, ha minden újraszámolással nyernék, írnék rá egy makrót :)))) -
#3061 ok, nem tudtam, hogy mindig a nettó árakat írod, azért kérdeztem rá
... ha még párszor kiszámoltatom veled, még többet nyersz rajta ;) -
#3060 Ja, és így 0,04 a profitom az alaphelyzethez képest. -
#3059 Én mindig azokat az árakat nézem, amit én kapok - a piacon megjelenő árakkal nem törődök.
Tehát.
Miután megkaptam az "Afterfall InSanity Extended Edition Booster Pack"-ot, megnéztem kliensben, mennyi az aktuális induló ára a piacon [ugye az a piacon lévő árat mutatja] - 0,20.
Ha egyben adtam volna el, akkor 0,17-el tehettem volna fel, hogy 0,19-el elől legyen, és elvigyék.
Helyette, kibontottam, feltettem külön-külön a három kártyát egységesen 0,07-el [0,10-et írt a kliens a piacra], és így a piacon 0,09-el megjelentem. -
#3058 Ööööö a 3 kártyánál 3x2 cent a tranzakciós díj, 20 centnél pedig nem 6 nem?
Vagy ezek a levonások utáni árak? -
Afterfall-nál én végül nem a Boostert adtam el - induló ára 0,20 - , hanem felbontottam, és a 3 kártyát egyenként 0,07 indulóval tettem fel.
0,01 euró többlet haszon, yeah! :) -
#3056 valami segélyszállítmány érkezhetett, mert én meg egy trine-osat kaptam. -
#3055 "Afterfall InSanity Extended Edition Booster Pack"
Lássuk, sikerül-e eladnom :) -
Gerdzso #3054 Köszönöm szépen! :) -
ToMy_ #3053 nos, el is vittek :)
-
ToMy_ #3052 nem vagyok jogosult eladasra, tul regen vettem jatekot, illetve 30 napon belul :)