3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#771 Ajjaj, elkapott a hév és mivel ma meg tegnap úgysem vettem semmi költöttem 200 Forintot 2 jelvényre :( -
#770 szar a piac, majd holnap. -
#769 Most esett egy Bio Infinite kari vásárlással. Elakarnám adni erre látom hogy nem ér semmit. 0,14€
LOL -
#768 Nem szeretnék addig várni. :S -
ratgab #767 Karácsonyi vásárra vízionálok egy 50 %-os offot neki, sőt még akár 75% is lehet. Amúgy én is azt mondom 25 euróért még sok. -
#766 25 euro-ért van (volt....) már, de nekem az is sok.
28 euroba nemrég vettem egy ismerősnek, mert amit láttam 25 euro-s elvitték, éppen de az a 28-as pre-order volt.
Exrtákkal, ha meg lett volna a 25 euro-s akkor szt vettem volna, de biztos lesz majd még 25-ért, de kitudja mikor, olcsóbban meg csak akció idején szerintem. -
ratgab #765 3-4 kártya esik átlagban per játék, maradékot steam marketplace-ről tudod megvenni, vagy cseréled olyannal akinek megvan.
Ha összegyűlt az összes lap az adott játékból, akkor tudod kraftolni a lapokat, ekkor kapsz egy kitűzőt, mely 100 xp-t ad. Xp-vel lépsz szinten. Sima kitűzőt 5x tudod kraftolni (Adott játékból valót ugyebár, így max 500 xp jöhet játékonként). Továbbá a birtokolt játékokért is kapsz valamennyi xp-t.
Kraft badge-ne kívül még adhat smiley-kat, háttereket, képeslapokat és kártyákat is, ahogy kuponokat is. Smiley-kat, háttereket, képeslapokat, kártyákat is el lehet adni a marketplacen (ami jelenleg egyáltalán vagy csak alig megy valami miatt). -
ratgab #764 Én is venném amúgy, de 50 euró egy játék sem ér. -
#763 Sose értettem hogy az emberek minek vesznek olyan játékot ami csak azért érdekli őket mert szép árcédula van rajta.
Mint a nők, kidől a szekrényből a sok ruha, de azért szombaton leugranak a sarki turkálóba és vesznek valami haszontalanságot mert hiszen csak 300/kg. De hogy minek? Sok kicsi sokra megy.
Tudatos vásárlás.
No, lépek venni egy Fallout 3-t -
#762 Valaki magyarázza már el nekem ez a dolgot 4 mi pontosan a kraftolás, hogyan kell és mire jó ? AZt tudom, hogy megadott játékoknál vannak kártyák és ha "játszol" velük max 3-4 kártyát kapsz utána a többit valahogyan.. hogy lépek szintet stb. ? Előre is köszi! (igen elvolastama faq-ot de még mindig magas egy kicsit..) -
#761 Én kurvára meggondolom mire költsek, most konzolos gémeket vettem, exclusive-okat.
PC-n ha veszek a CoH 2 kell, azt csak pc-n játszhatom és tudom hogy sok idő, még utólag is előveszem mint az első részt is néha, ebben biztos vagyok!
Már egy ideje nem vásárolok olyat csak mert olcsó hogy itt fetrengjen. Még ha ingyen is van. -
#760 fogok, még nem vettem meg!!!!!!!!:D
nem voltál itt ezelőtt, irtam hogy várok akciora, még 7k legolcsóbban is. :D -
#759 3 hét alatt belenyomtál 200 órát? Az szép teljesítmény :D -
#758 24 eurót kerestem ebböl most "ingyen" megvolt a TR a többit meg elszórakozom és ki tudja, hátha lesz még valami változás és érdemes lesz újra bizniszelni...
-
#757 Jobban megéri venni egy CoH 2-őt amibe belenyomok 200 órát, vagy uton-modon ft-ra váltani...igen nekem megéri, azt a 2-3 arcade-ot, csak elején vettem meggondolatlan voltam, jó a Zack az tetszett is...az jo gém.... -
#756 Miért? Jobban megéri belőle venni játékot amivel úgyse fogsz játszani? :D -
#755 hallottam erről a level 20 ról, ezzel 1 baj van.
mire eléred nem csekély craft. ami most azért 1 euro vagy 1.5 euro, ami 3 booster pack, ami leeshet vagy fél éven bellül mire lesz a kari értéke, 0.05-0.06 euro...vagyis megéri felnyomni magad ez miatt???? NEEEEEEEEEEEEM. -
#754 Nekem megvan ami kell mert egy hete már csak kraftolok nem fogok 0.2 euroért szarakodni a cél nekem is a lv20. Majd csinálok fasza vitrineket a lényeg, hogy nem költöttem rá egy fillért se mert az elején megvolt a biznisz. -
#753 Vegyl magadnak ami kell bakker...:D2 féle szokott lenni 0.03-ért, 2 ami 0.15 kb az 1 azaz EGYETLEN kértya ára, és max a ritka ami 0.5-0.8 euro...de azok nem mind faszák.
Háttér miatt ne kraftolj, nekem is kellett Alan Wake háttér, mit gondolsz mit csináltam?
Vettem egy faszát 0.03 euroba, azaz 9ft-ért!!!!!!!!!!!!!! -
#752 Ezt írtam én is a hsz-eimben. Értéktelen és szar. Én is csak azért kraftolok, mert egy 20-as szint kéne ahhoz hogy valami értékeset is kapjak (bár lassan már nincs értékes), mert eddig sem egy booster sem egy foil card. Bár az is igaz, hogy már sokkal többet fektettem a projektbe, mint amit visszanyerhetek, de a kíváncsiság még hajt. -
#751 Sok kicsi sokra megy, most igazságos, aki sokat vásárolt most többet kap ugymond, szerintem korrekt így is, 20 lap 5 játékból, ami akár 2-3 euro, ez akár 1 nap alatt! -
#750 Nem igazán vonzó a jutalom háttér, föleg ugy, hogy random. -
#749 és 10-12 ilyen kártya pár centért? az már nem semmi...márpedig egy átlagos steam user hamar összekapar ennyit, vagy többet is simán. Meg hát mint mondtam minek tartogassa, ha úgysem használná. Inkább kiszór mindent és örömmel nyugtázza hogy jelképesen is, de ingyen kapott némi pénzt. -
#748 Nem érted, nem megy fel, nem mondtam ilyet...olvasd el még1. :D -
#747 ha elraknák későbbre, akkor azon nem nyernek semmit, max később öntik a világra őket ugyan azt okozva. Itt tényleg az a lényeg, hogy nagyon kevesen kraftolnak a kártyák számához képest. -
ratgab #746 Most egyik mondatba azt mondod olcsóbb is lesz még ennél is a kártyák ára, másikban meg tartalékolni kell mert előbb utóbb felmegy. Most akkor mi van? XD
HA tartalékolsz és lemegy buksz, ha nem akkor jól jársz, de a jelenlegi tendencia ugye nem ezt mutatja. -
ratgab #745 Nem tudom eladnit választanám. Nekem is értéktelen a végeredmény, ennek ellenére pár cent az semmi. -
#744 Lesz lesz, hidd el. :)
Drágább semmi esetre, mert NEM KÉPESEK a vásárlók kielégíteni a felajánlókat! -
#743 én ezért taktiklok, és várok, nem hiresztelem máshol csak itt irtam hogy gondolkodjatok, rgen is ezt irtam, minek akar mindenki kraftolni, mikor sok ikon-háttér 1 kariból megvehető, illetve eladjátok, még ha 0.15 euro is, később vezstek rajta 5 kártyát...:D
csak máshol is craftolgatnak, nem gondolják végig, persze mindenki azt csinál amit akar, de én tuti várok, amig nem megy le az ár. :)
0.06-i, 0.05-nél 0.03 euro a tiád, amin 1 karit kapsz, ami már egál...vagyis 0.06-nál még eladható, mert 0.01 a maradék. :)
Kicsit számolni kell. :) -
#742 majd felveszed a szappant. -
ratgab #741 9 centért még a kisújjamat se emelem meg. Nem értem továbbra sem ez miért is éri meg. Inkább raknák el a kártyáikat későbbre.
Csináltam már ilyet a rabbitnál de tényleg meg kéne ezeket veszegetni aztán később visszadobni a piacra. Ennél már nemigen lesz ez olcsóbb. -
#740 Pár centet keresel vagy nem tudod eladni? válassz.... de ezt úgy nézd, hogy nagyon sokaknak értéktelen a kraftolás végeredménye. -
ratgab #739 Egyértelmű, hogy leértékelődik. Ha valaki tudja én mint közgazdász ezzel tisztában vagyok. De a leértékelődés mértékét erősen túlzónak érzem. Mint mondom az eladói mentalitáson értetlenkedem igazából. -
#738 Igazság szerint lényegtelen hogy egy nemesfém vagy egy virtuális szar az alanyunk, az elértéktelenedésnek akkor is ugyan az a menete. Az arany pl nem attól kezd el értéktelenedni mert a te öledbe pottyan, hanem azért mert sokat találnak és dolgoznak fel belőle, senki nem akar olyan valamiért vagyonokat fizetni, amiből annyi van, hogy minden sarkon fejbebasznak vele. Az arany nem azért drága, mert szép és sárga, hanem mert ritka.
A később belépők viselkedése meg várható volt annak függvényében, hogy a végeredmény nem túl kecsegtető. Nem kraftolnak, hanem eladnak, mert nem kell az a profil háttér (mert ha még mondjuk normál nagyképernyős háttér lenne) vagy az a hangulatkel ezért megy a zeciba a cucc. Nincs mit szépíteni belefulladtunk a kártyákba és a túlkínálatba, mert jóval több ember szarik a jelenlegi jutalmakra, mint akik ki akarják váltani őket. -
ratgab #737 Parachute van nekem is. Summer kártya jól hangzik. -
#736 Szerintem érted a szitut csak nem tetszik és ez érthetö. Amig száz embernek volt egy adott kártyája addig volt 1 euro, most hogy kb 10k embernek van olyan nem kerülhet ugyanannyiba. -
ratgab #735 0,03-ért lehet minden általam szeretett játékból kraftolnék. Hátha jön valami jó kis emotikon vagy háttér. Vannak tényleg elég pofásak is. -
#734 én tudok segíteni ha helyreáll a rendszer, ahogy másnak is. -
ratgab #733 Túlkínálat oké, leárazás oké, leértékelődés oké. Irreális árképzés kurvára nem oké. Ez egy nem normális eladói magatartást tükröz és nekem igazából ezzel van a bajom.
Nem keresek rajta leszarom, meg tudom venni ami kell, de amit emberek művelnek hogy pár centet keressen az már nagyon komolyan a szánalmas kategória a szememben. -
#732 TR crossroad es parachute kartya erdekelne adok erte Summer Sale Torchlight 2 vagy REUS vagy Dead Island Riptide esetleg egy Chivalry: Medieval Warfare kartyat