Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Elcsesztem, van ez így 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
0.2-20 euro között. 😄
w77d
Bazdki Imi ne kötekeggyé me a töködre lépek XD

wantonly
Például eladhatod, ha nem akarsz kitûzõkkel szórakozni és kapsz pénzt a steam walletre.
w77d
és ha megvan a kitûzõ? csak egy plecsni vagy van valami érdemi része is? Illetve látom el lehet adni a kártyákat. Milyen áron mozognak ezek? 0,5 Euro? vagy az egészet félreértelmezem?

IMYke2.0.0.0
Tárgytalan - két fül van nyitva 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Steam Trading Cards topik...

w77d
Ezen felül van CS:GO-n belül IDF és SWAT kártyám, de ezeket az elmúlt napokban kaptam.

Dj Tommy
Odaadod Nekem, amúgy meg az idei Summer Sale kitûnõhöz kell.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

w77d
Ezek a Steam Summer Getaway Sale kártyák mire jók? Kaptam Chivalry, Football Managaer 2013, Kerbal Space program, Reus és Skyrim nevezetû kártyákat... mit kezdhetek velük?

IMYke2.0.0.0
Hoppá!
Stellar Impact megvan! 😊

Rapid81
Stellar Impact
Mars War Logs

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Frankó.... 😞
Csak 1 játék van meg, és az is ~20 GB

Rapid81
Na, közben a Don'T Starve 20 helyett -40et kapott, de még így is drága.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Szabi
Bioshock Infinite
Hotline Miami
Scribblenauts Unlimited
Defiance
Toki Tori 2
Euro Truck Simulator 2 <#worship>
Bastion
Cities XL Platinum

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Ma újabb Trading Cards csomag érkezik!

genndy
A 1$=1€ átváltás miatt szerintem mindegy. Tuti hogy a képlet csak a számot figyeli, a pénznemet nem <#zavart2>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

lalakov
Dollár van írva. $10 USD
Rapid81
Dollár vagy euró? Nem mindegy.

lalakov
Summer Getaway card-ot kapsz még akkor is, ha 10 dollárnál nagyobb összegû játékot veszel.
Rapid81
Ja, értem. Köszi!

lalakov
3 szavazatonként a 8 órás ajánlatokra kapsz 1 Summer Getaway card-ot(ha 5. szint felett vagy).
lalakov
mystery card=Summer Getaway card
Rapid81
Hogy mi?

genndy
Van értelme a Steam szintnek. Level 5 fölött 3 flash szavazás/kártya.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

wantonly
Market

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jetblack
2DB new union grid2 kartyamtol megvalnek

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

RoboKutya78
Ha kell valakinek hl2 kártya tudok adni
1 db Bring the fight to them
2 db City 17 Metrocop
Kérnék értük ion assault kártyát
1 db Universal View
1 db Incoming

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

DarkSector
Dark megér 1000-et

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Dehogynincs!

Ezek a játékok már ezer éve ki lettek fizetve és elfelejtve. Most meg termelik a pénzt. Ez a pénz olyan mintha nem is lenne ezért költöm el bátran majd.

Ez kb olyna hogy nyomorék spur vagyok nem veszek magamnak semmit se,de ha találnék egy 20 ezrest nyomban elkölteném sok szarra mivel olyan mintha nem is lett volna így nincs is mivel spuroskodni.

Next PC upgrade: 2022

Booster pack nem hullik 10-esével azért drága.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jó, de ez booster pack nem sima kártya (van esélye, hogy foil van benne, akkor meg megtérülhet).

IMYke2.0.0.0
Banner alatt...

hello, valaki elmagyarázza nekem hogy mik ezek a trading cards-ok és mit lehet kezdeni velük? mert hiába olvasom a kommenteket,nem tudok rájönni hogy mi értelme van ezeknek,köszi
IMYke2.0.0.0
"...ez nem ingyen lenne"

De nincs ingyen: hiszen mindegyik játékot megvetted, vagy megnyerted (ebbõl van ugye kevesebb), amivel "kitermelted" a pénzt.

wantonly
Én 12 euróval várom. Mondjuk már vettem egy Batman: AC-t belõle és ennyi maradt. Ebbõl még 1-2 játék kijön. Neked talán 3-4 is. 😊
grebber
2 megvan! Újabb 1 euro!

25 euro van már a sale-re kb életbe nem költenék ennyit ha ez nem ingyen lenne.

Next PC upgrade: 2022

SzirmosSzisza
Valami ilyesmi volt jósolva. Elején minden olcsó, aztán elfogynak a kártyák 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ugye,sokan állították hogy majd minden kártya milyen olcsó lesz késõbb.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Zomil
Nekem eddig 2foil esett, az egyik elment 10euroért, még a nagyon korai bétás szakaszban. Aztán sokkal késöbb esett még1...nah ez elment 1euroért 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Maak
Mondanek valamit de megsertodel 😄, nekem meg sosem esett foil 😞

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Szabi
omgwtf, 4,66 ért is vettek már.. 😮

"Nulla tenaci invia est via"

SzirmosSzisza
Szörnyû, nekem 1-ért ;d

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Rapid81
Most esett az utolsó a McPixelbõl. 7-bõl 0 fóliás. Eddig a kismillió kártyám közül 1 volt fóliás, azt is alig akarták elvinni, aztán a végén 2 ojróért ment el.

RoboKutya78
Van solitary, Isaac, Tf2 kártyám
Trine2 kártyák kellenének 😊 3 darab.
Illetve Gratuitous Space Battles kellene szintén 3 darab.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Ion Assault-ból elsõ kártya foil lett, 6,5 euróért adtam el yeah!

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Maak
Durva a ctrlc-ctrlv mi? nem is 5 hanem 6 😄DDD

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

RoboKutya78
Na már csak ezek vannak cserére.
III The Empress
VI The Lovers
VIII Justice
szeretnék kérni értük
Gratuitous Space Battles
Federation
Empire
Tribe
kártyákat akinek van esetleg.

wantonly
Na, ebbõl én is kimaradok, elég gyenge összeállítás. Pedig summer sale elõtt még jó lett volna egy kis plusz.