3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#851 Piros színért legalább piaci érték duplája jár :( -
#850 én szolgálhatnék vele. :) -
#849 TF2 ref-ért adok karikat, akinek van 3 ref szóljon vagy 1 vagy 2 tökmindegy, 0.3 euroba átveszem amennyi a piaci értéke!!!!!!!! -
#848 Keresek Killing Floor Bloat karit. :) -
#847 Torchlight 2-t is sikerült összegyűjteni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hatalmas köszönet érte Lacuska kollégának! -
#846 vagy 3x szavazz és 3 szavazásonként kapsz 1-et, vagyis naponta 1.
Vagy craft után 1 darab, régen mystery card volt, azelőtt meg profil extra. :D -
#845 bármelyik ha kraftolod -
#844 na végre megvan a 20-as szint... most akkor hátradőlök és várom a csodát... mondjuk az első foil kártyát mert azt még kibaszottul nem kaptam pedig kraftoltam és szavaztam annyit, hogy az nem egyszerű... -
#843 Summer Sales kártyát milyen játék dob ? :) -
ratgab #842 Ha még kell a Reus,akkor már online vagyok! Football Manager-ért odaadom rögtön! -
#841 nem...15-20 percenként, nekem is ez volt 1 játéknál...sőtt 0.8 ora volt a 4 kártya. -
#840 ja, valahogy úgy. cserélgettem a sok szar egyforma kártyát a külföldiekkel, kipótoltam kicsit, aztán sorban craftolgattam, ahogy full lett egy-egy sor. -
#839 15 perc alatt krafoltál 4-et vagy mi ?:o -
#838 Erről van szo, olyan árak vannak hogy eladod, és 0.01 vagy 0.02 különbséggel veszel amit akarsz. :D
Már a cserélgetésnek sincs értelme. :D
max gyorsabb ennyi. -
#837 Továbbra is állítom hogy random. Tuti hogy nem bonyolítják feleslegesen a scriptjüket ilyennel.
Egyébként meg nem mindegy?
1. ha el akarod adni, tök mindegy mit dobott. Az a 0,01-0,02€ nehogy már számítson
2. ha craftolni akarsz, úgyis kell cserélni/venni. Vagy játékon belül, vagy játékok között. -
ratgab #836 Nekem is különbözőeket dobál mindig, ritka az egyforma. -
#835 asztakurva botrány, utálom a kártyázást meg a sale-kat, egyszerűen 3x gyorsabban megy az idő, semmire nem jut időm, meló után fejetlenség, játék, töltögetés, eladás, vétel, biznisz, csevegés, egyeztetés...iszonyat pereg az idő, káosz és armageddon van ilyenkor, alig várom 23.-át. -
#834 random, mi? :D
mikor 4 bio infet dobott zsinórban, ezt úgy 15-30 perc alatt. -
#833 Reus pl? vagy lasd [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1373057699&no=797]#797[/URL] -
#832 RNG igy müködik...mondjuk engem mindig utált az RNG istennö, szoval most is sikerült összeszednem a summer kártyásokbol 3chivalry-t, meg 3 football manager-t :D
Szerencsére már elcseréltem öket, de a sima játékoknál is általában a 2 egyforma megvan. Foil-t meg nem nagyon esik, eddig össz-vissz 2esett, mondjuk ebböl az egyik legalább 10euros volt, szoval az is valami :D -
#831 Persze hogy megnéztem. Randomgenerátor az bizony ilyen. Vagy csak egyszerűen peched van.
Én pl. elég jól megúsztam egyformák nélkül. -
#830 Kraftoltam a Skyrim Miraak hátteret, elég pofás de azért még mindig a TR hátterem a legjobb. -
#829 Megnézted a képet a spoiler mögött vagy csak úgy belevágod valaki arcába, hogy hülyeség, amit mond?! -
#828 Dead Island kártyában nincs hiány.
Most Resi 6-ot kéne játszani. Ada Wong-os kártya kell. -
#827 Felesleges Chivalry kártyámat más Summer kártyára cserélném (kivéve BioInf és Skyrim). -
#826 Ez durva, azért nekem ennyi egyformát nem adott még. -
#825 Én is 3x ugyanazt kaptam (Tomb Raider), de most negyedszerre, már dobott egy Chivalryt. -
#824 Ez viszont hülyeség.
TR-ből kidobott három különbözőt, meg egy foilt. -
#823 Nekem meg Chivalryt ad állandóan. -
#822 Én is úgy gondolom, hogy direkt úgy van megírva a script...
Lásd, az én példámat:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#821 Sztem direkt csinálják hogy kraftolj. -
#820 B2-es The Siren Calls-t is ritkának irja és mégis 0.2 euróért már kapható.. -
#819 Ez a Steam szívat vagy mi a fene?
Tegnapelőtt szavaztam kaptam Dead Island kártyát, tegnap szavaztam és szintén ugyanezt a kártyát kaptam. Ma szavaztam és megint ugyanezt a kártyát kaptam!!!
Csak ez az 1 van vagy mi?
3x megvan ugyanaz a kártya! (Igaz már csak 2x, mert az egyiket Grebbernek adtam.) -
#818 Látom, mert a Steam mutatja. Abból 2 pont hiányzik. -
#817 hát kevés ismerősnek van meg torch de utánanézek
:D
-
#816 Ecsém míg melóztam kaptam egy Grid2 Booster pack-ot :D -
ratgab #815 Nekem van 3 darabom. Ne kérdezd melyek. -
#814 Mark of the Ninja
Orcs Must Die 2 -
#813 Kerlek uzleteld el velem :D -
#812 Igen meg valami kitűzőt is kaptam. És a Steam szerint Ritka darab a háttér.
DarkSector: Nem tudsz Torchlight 2 kártyákat szerezni?