Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különösebben egyik sem érdekel. Azért meg nem veszek játékot, hogy több legyen (így ha a bundle-ban nincs 1 olyan sem ami érdekel, akkor nem is veszem... Humbelban meg legalább 50% legyen ami érdekel). Sajnos már egyre kevesebb az idõm játszani, már megválogatom mivel töltöm azt el.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
a fóliás kártya és a sima között mi a különbség?

SzirmosSzisza
SR3 elég sokszor szokott akciózva lenni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

grebber
Na közben az elsõ adag játék megvéve és 1 kártyát is kaptam a vásárlásért.

Rush for Berlin Gold
Two Worlds Epic Edition
Krater

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
Nem tom még hogy legyen, valamit kikell találnom, 7,49ért megérné nekem a fullpack 😊
wesker24
Az ki van zárva olyan isten nincs hogy annyi idö alatt összehoz 7,5 eurot !

Esetleg akkor ha fóliás kártyát dob és azt adod el !
kill3r21
Én SaintsRow 3at venném, de asszonykám baxott tölteni pénzt a kártyájára így bukta....szerintetek 4 óra alatt összekártyázok 7,49 eurot?
már 1,5 van :d
wesker24
Nézzük csak ezek közül egyik se érdekel !

I am Alive még Bottal se pocsék egy játék

Space Siege nem érdekel

Babel Rising szintén nem érdekel

Expendables 2 Ugye most csak viccelsz ? XD

Leviathan Warship szintén nem érdekel

Assassin Creed 2 na ez viszont simán megéri tavaly nyáron vettem én is
RAW szintén nem izgat !
grebber
Ezekre a címekre -75% offot!

I Am Alive
Space Siege
Babel Rising
The Expendables 2
Levieathan Warship
Assassins Creed 2 Deluxe (érdekes most a steam keresõje mindent kiadja ac-re csak ezt nem)
R.A.W. Realms of Ancient War

Értem, köszi 😊.

kill3r21
Mit szeretnél grebber?
grebber
30 eurot szereztem már a fosokból.
De még sehol a megvételre váró játékok leárazása 😞

genndy
Elég a Steambe belépve lenni (vagy belépkedni) ahhoz, hogy dobjon boostert. Ahhoz már nem kell a játék. De nagyon ritkán dob.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

SzirmosSzisza
Véletlenszerûen. Én nem játszottam 1 hétig, csak be voltam lépve és random kaptam egy Magicka csomagot.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hogyhogy nem kell mennie? 😊 Játszani kell a játékkal, vagy legalábbis be kell lépni ahhoz, hogy dobjon, nem? Mint a single kártyákhoz is az szükséges, hogy játssz vele (vagy legalábbis a háttérben fusson...
A packokhoz ez nem kell? Akkor mi alapján kaphatunk?

SzirmosSzisza
Nem kell mennie, majd dob magától vagy nem, de inkább nem 😄

Nah, akkor megvan az összes kártya a TF2-bõl 😊. Akkor most hagyjam így, és fusson a gém, és majd idõnként/ritkán fog dobni 3-as pack-ot? Jól értem?
Elõre is köszi a megerõsítést.

Amúgy már 5-6 euró nekem is összejött kártyákból 😊.

SzirmosSzisza
Lehet pókerezned kéne <#idiota>

Ellenben nekem meg 2 Shrine-om van, szal cserélhetünk, ha gondolod.

kill3r21
nah, már van 1,11Eurom kártyákból..xD
Sosem gondoltam volna...😄
IMYke2.0.0.0
Bastion-ból (5 kártyás, 3-at dob):

1x - Bastion: The Arsenal
2x - Bastion: The Wilds <#zavart2>

Eddig az összes kártyás játék esetében volt duplám...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ahh, thnx

SzirmosSzisza
Nem kell kraftolni hozzá.

Booster pack-ot mikor is dobhat a játék? Ha kigyûjtötted az összes kártyát és összekraftoltad?

SzirmosSzisza
Ha nem vagy prémium nem is dobál kártyát <#fejvakaras>

genndy
Ha már prémium vagy, csak akkor. Egyébként az pénzes.

RatBaG
nem kell, tf2 is dobálta menübõl.

Per Aspera Ad Inferi.

wesker24
Igen igy van ha játék közben vagy Ingame és nyomsz egy Esc-et úgyis dobja a kártyákat !
Maak
Altalaban igen, tf2-ben szerverre kell menni, de eleg ha idle szeron vagy es hatterben fut.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

kill3r21
Srácok az tényleg igaz hogy a játék ha csak a háttérben fut akkor is dobja a kártyákat?
kill3r21
Hát ahogy nézem elég sok kártya van a béka segge alatt....most adtam el 4HL2 es kártyát 0,76 eurom lett 😄
wesker24
Igen de az ára már most a béka segge alatt van pedig tegnap est 20-kor még 2 euro volt/kártya !
Maak
4-et kapsz majd kabe 2 ora alatt.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

kill3r21
Srácok látom a Bio Infiniti is kártyás lett, akkor ha elkezdem tolni dobálja majd a kártyákat?
Maak
Megasatan cserere? McPixelbol van es ehhez is keresek meg, elvileg meg dob kettot utana mondom mi kellene.

IMYke2.0.0.0
Ez jó hír.
Most már csak telepítenem kellene 😞)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Civ 5 is kártyás lett.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

IMYke2.0.0.0
Bastion már megvan - de nem a kártya miatt.
Hotline Miami nem izgat. S amúgy sem idegeskedni, hanem játszani szeretek.

SzirmosSzisza
Természetesen olyan jött ami már megvan ... 😄

Maak
Mire a kapott kartyat feltettem, kabe 50sec alatt, es frissitettem a marketet mar 2-3 oldalnyi olcsobb volt fent...zsir

SzirmosSzisza
Hm, én eddig rossz szót nem hallottam róluk, de akkor csak az SG-re kellett jönnöm 😄 (na mindegy, csöndben örülök, hogy megvannak)

Rapid81
Zack Zero le van árazva 2€-ra. A kártyái meg 2-3€/db-ról leestek 0.2-0.4-re... Bakker...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
11kor új szavazás és jön az elsõ kártya érte. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Maak
Ja, akkor jo lesz bedzselni...szintlepes rulz

Maak
Jo de pl te makker vagy es tuti do foil-t...grr..nekem meg...

wantonly
0,11-0,13€ egy kártya. 😊
Maak
McPixel is turheto aron van, ennyi vissza is jon talan belole.

Szabi
tegnap este ezek az új kártyák 1,2-1,5között elmentek könnyedén, most 0.5ösbõl van 24oldal.. o.0

"Nulla tenaci invia est via"

Maak
Amugy erdemes nezegetni az 5alatti ajanlatokat, nekem pl nincs meg a Dungeons of Dredmor ami kartyas ugye, nameg a Sine Mora is occsoer van.

genndy
Feltéve hogy legalább level 5 vagy.