3370
  • DarkSector
    minek is? a kraft a lényeg.

az hogy mindenki kitüződjön, csak ugye van aki 2000 euroból ér el lv100-ra
    okosabbja 100 euro-ból...:D

Ennyi. adok veszek így is van steamnek meg 0.2 euro alatt ígyis ugyis egyforma a részesedése.
  • wedge31
    Biztos kijátszható de azért gondolom viszonylag kevesen sülyednek ilyen mélyre.
    Mindenesetre ha ezt a rendszert fennt akarják tartani valahogy értékesebbé kellene tenni a kártyákat.
  • DarkSector
    bazd pont az előbb adtam el...:D
  • DarkSector
    áh loszart, csak kiváncsi voltam, nem izgatnak acsik, live-on még igen de itt nem. :D
  • Rapid81
    Egy ilyen jöhet cserébe, amiért szóltam. XD
  • Rapid81
    Én annó basztattam vele egy kicsit a TF2 acsijait és még itt vagyok, de azért ne oldj fel mindent egyből. XD
  • DarkSector
    kurvajó, bann jár érte?
  • Rapid81
    Ha annyira érdekel. :)
  • DarkSector
    igen?
  • Rapid81
    A teljesítmények megszerzése egyetlen kattintás. Már ezer éve van rá program...
  • DarkSector
    hát ja, kérdés hogy a steamnek ez érdeke-e, mert irták az okokat miért van ez így, és logikus is.
  • wedge31
    Túl könnyü kártyát szerezni az a baj, elinditod a játékot és ott se kell lenned magától szüli a lapokat. Szerintem mégis valamilyen teljesitményhez kellene kötni a kártyák megszerzését mert ha monduk lenne egy olyan skyrim kártya ami csak 200 óra játék vagy 1000 monszta megölése után esne akkor annak volna értéke persze ez is kijátszható de talán mégis más lenne.
  • DarkSector
    0.5-nél kapsz 0.03-at aból meg 0.03-ért később vehestz, vagyis akkor az az utcsó ár, ha lemegy 0.05-re már nem adok el semmit.
  • DarkSector
    fenét ez nem a sale miatt van.
  • ratgab
    NA ezt meg még inkább nem értem? Miért nem 1 euró, miért 0,15-el kezdenek?
  • ratgab
    0,3-0,4 környékén még megérné a biznisz. Jelenleg már nemigen van kedvem egyáltalán kiszedni a játékokból a kártyákat, pedig most is van még 12 ilyen játékom.

Lehet szép lassan kiszedegetem, aztán elrakom és várok sale végéig hátha rendeződik a helyzet.

Olcsójánosok előbb utóbb úgyis kikopnak szerintem.
  • wedge31
    Azért a sale elött még volt értelme a dolognak kiváncsi leszek maradnak e ezek az árak utána is.
  • Rapid81
    0,15-tel kezdődött, szóval sosem kerültek sokba...
  • DarkSector
    Már kb 3 hete, mondtam lemegy szépen a mimimumra és kész ennyi volt, utána csak kraftolás lesz....mert 0.03-al feladva 0.01-et kapsz, vagyis 3 ft-ot.
  • DarkSector
    ha megveszik, ha meg....de azokkal is megvárják mig lemegy, ne hidj a mesékben, mert ilyen régebben volt, hiába van kevesebb akkor is 1-2 euro-nál nem fognak többet kifizetni. :D

persze az is elég a mostani árakat nézve, arányában a régi, mert 10-20x többet ér.
  • wedge31
    Ez azért már atomdurva egy pár órája lett kártyás a a Mark of the Ninja és már 0.09 euróért szórják a lapokat...tényleg megdöglött ez a biznisz.
  • wantonly
    Bár, ha esik fóliás azzal még lehet keresni, összesen 1db-ot látok a piacon.
  • DarkSector
    jogos
    baszákmeg.
  • wantonly
    Nekem megvan, de 18GB, mire letöltöm már semmit se érnek a kártyái. Úgyhogy inkább nem.
  • Rapid81
    Egyik sincs. :(
  • wantonly
    Új kártyás játék: Rising Storm/Red Orchestra 2 Multiplayer
  • DarkSector
    Kártya:

Red Ochestra 2+!I
  • DarkSector
    oksa
  • Rapid81
    Adok érte egy Mark of the Ninja Orát.
  • DarkSector
    mondtam, vagy cseréd?
  • Rapid81
    Ez még mindig érdekelne. :)
  • jetblack
    add meg steam elerhetoseged adok summer sale kartyat
  • HUmanHunter
    tomb raider kártyát cserélnék bioshock infinitere vagy dead islandra vagy reusra vagy kerbal space programra a summer sale badgehez
  • DarkSector
    Neked nem mind1? :D
    akkor vegyük hogy hogy nekem minden megvan. :D

Mi az eltérés hogy kártyát kapok és odaadom vagy mondod mi kell és megveszem?
  • SzirmosSzisza
    Jaa, azt hittem van kártyád és azt akarod adni, akkor mindegy.
  • DarkSector
    miaz hogy kell-e? te megmondod milyen kari kell és annyi értékbe megveszem, szabad akaratodra bizom. :)
    0.9 euro-ig válassz, max 1 euro-ig rughat ha pár centtel több lenne a választott kari, azaz 9 kártya durván, a kis értéküekből. :)

darkSector the ONE
  • DarkSector
    jah. :)
  • SzirmosSzisza
    Adsz egy steam id-t ránézek kell-e valami (eredeti játékos doksisra valami angol csávót ad)
  • Rapid81
    Nincs TF2-es cuccom egy fél darab sem. Nem élek azzal a játékkal...
  • DarkSector
    nah bekapod. :D