3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#931 Én sem, de 5-10€-t lehet otthagytam volna, ha nincs a kártyázás. Azért jól jött volna még egy kevés, ezt-azt még behúztam volna. de egyáltalán nem panaszkodom. Én már úgy tervezem, hogy egy darabig nem veszek valós pénzen semmit (sem a steam-en sem máshol, maximum 1$-s bundlekat), egyrészt mert elláttam magam 3-5 évre játékokkal, másrészt, ha tovább folytatódik ez a kártyás hülyeség, akkor a karácsonyi leárazásra megint fel lehet tankolni, nem kicsit nagyon! Kivéve persze, ha a minimumra esnének le az árak és meghal a biznisz. De ezt nem hinném, mert lesz még sok új játék, amikor már nem lesz sale és azok kevesebb embernek lesznek meg, magasabbra rúg majd az áruk is. -
#930 Hát igen ami "nincs" azt könnyen szórja az ember.
Az biztos,hogy saját pénzből nem költöttem volna el ez a 30 eurot! -
#929 Megértelek. Amíg van rá lehetőség, jogos, hogy a könnyen jött pénzből szeretnéd. -
#928 Csak 8 órás volt akció és valós pénzt nem akarok költeni. -
#927 Nekem McPixel futott már 2.5 órát, de még mindig 2 kéne ... -
#926 Már nem tudod megvenni?
Szerintem, lesz még akcióban a következő 5 napban. -
#925 Eddigi leglassabb game a kártyás osztásban nekem is utolsóra vár.
Ha megadja akkor végre megvan a 2.49 az AC2-re és már csak karácsonyig kell várni,hogy újra akcióba legyen
-
#924 Sőt, egy duplázással a másikat is.
Jelenleg így állok kártya ügyben:
-
#923 Kiléptem a játékból, erre megadott 1 darab kártyát... -
#922 Feladom - már 4 órája próbálkozom, játszom közben, és nem adja meg a két utolsó kártyát a Mark of the Ninja. -
#921 Valakinel Bioshock es TL2 SS kartyaja valakinek elfekvoben? -
#920 ...kártyákért... -
#919 Én is.
Az elején gyorsan dobott 2-őt, aztán közel 2 órán át semmit.
Ma is, másfél óra alatt dobott 1-et.
Úgy döntöttem, hogy abbahagyom, és majd a délután folyamán elindítom az utolsó kártyáért. -
#918 tárgytalan :) -
#917 barátommal hogyan tudok kártyát cserélni? csak az eladás opciót látjuk :S -
#916 Football Manager 2013 Summer Getaway játékkártyát cserélnék másik Summer Gateway kártyára. -
#915 steam fórumot olvasgatva nagyon úgy tűnik, hogy a sokáig elhúzódó drop játéktól függ.
eddig nekem folyton esett fél óránként, de a mark of the ninjával már tegnap óta szopok (mások is), pont most ment el egy óra drop nélkül. -
#914 Köszi mindkettőtöknek. -
#913 Badges ful alatt irja, hogy mennyi kartya kaphato meg, annal tobbet nem fog dobni.soha...max booster packot ami egy 3-as pakli kartya es nem tudni mit rejt mig ki nem bontod. -
ratgab #912 3-at kifarmolsz utána már nem kaphatsz többet, max booster packot, de az meg eléggé ritka. 3-ból egyet eladsz marad 2. Maradék 4-et vagy megveszed vagy elcseréled. -
ratgab #911 Hát még lehet legrosszabb esetben is 25 játék lesz kártyás. Lehet bennük az általad felsoroltakból, amúgy DMC mi a bánat, nem Capcom? -
ratgab #910 37 eurónál kezdtem költekezni. Azóta elment 17 euró és épp viszket a buy gombon az ujjam, így elmegy még 10. De most kissé elkedvetlenedtem a kártyázás kapcsán. Tölteni kéne a cuccokat, nem füllik hozzá a fogam egyáltalán. -
ratgab #909 Te miről beszélsz? Most is lehet vele! -
#908 Erre a kérdésre a faq-ban nem találtam választ ezért: Ugye egy játékból pl 6-ból 3 kártyát gyűjthetek össze, ha mondjuk a 3-ból eladok egyet akkor kaphatok olyat amit elvileg nem kaptam volna meg? -
#907 McPixel :
Van : Cow, Hot-Dog Island
Organ Trail: Director's Cut :
Van : Pittsburgh
FTL: Faster Than Light :
Van : Engi Cruiser, Mantis Cruiser, Zoltan Cruiser
Sniper Elite: Nazi Zombie Army
Van : Karl Fairburne, Dr. Gerd Schwaiger 2x, Zombie Soldier
SHOGUN 2 :
Van : Ninja
Sleeping Dogs™ :
Van : Blade
Keresek : Bioshock Infinite, Dead Island Riptide, Torchlight II Summer Getaway kartyakat. -
#906 Igen kártyákra. :D -
#905 Ha van más kártyád akkor elcseréled azokat Saint Rowsosra, ha nincs akkor Piacon megveszed. -
#904 saints row egy fóliás kártyát sikerült eladnom 0,52-ért.. Hogyan tovább? Hogyan tudnám a maradék sima kártyákat megszerezni ? -
#903 Na Devil May Cry-al olyan kevesen játszanak hogy 3 kártyával kerestem 1,05 eurot ! :D -
#902 Amúgy keresek Football manáger meg TR kártyát, van kettő Prison Architectem értük. -
#901 Ja értem, azt hittem kártyákra gondolsz.
Amúgy ilyen táblázatos cucc, állítólag még viszonylag ritkán frissül, de holnaptól pár óránként
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AvpgZgScm-PYdHNGMDFvdEdYS3J3bHFaUnJzS29OdUE#gid=0 -
#900 Tudom ez a baj, ezt mondom. :) -
#899 Szerintem ebből le is vonhatnál egy következtetést, hogy még mindig nincs :) -
#898 Hát ezaz hogy még nincs, és azok tutko értéket képviselnnek!
Vagy Capcom! Activision (Call of Duty), a nagy nevek!
Illetve az én Dark Sector-om ami most évek múltán végre 4 euro a 10 helyett!!!!! -
#897 Van EA-s kártyás játék ?:o -
#896 Jah én Crysis 2-re várok, EA játékok is piszokmod drágák még.
Crysis 2 maximum editionom is van...10-12 euro alsóhangon már jó ideje. -
#895 Csak az ingyen játékoké ment le, Skyrim még mindig magas, illetve pl Bastion is (bár ez amiatt, mert csak 5 kell) -
#894 Amióta lement .10 alá a kártyák ára, én azta már haldoklásnak veszem az egészet, és csak a kegyelemdöfésre várok.
Nem is baj, elég volt, szép volt, jó volt, vége.
legalább pihenhetek.
Ezekután max a fóliák meg ritka tárgyak maradnak meg, de ugye tudjuk ezeknek nem véletlen az a nevük hogy ritka.... -
#893 ez így van, az ember mindig keresi a legrövidebb és legkönyebb utat, de nálam lenne egy határ.
Most nemtudom hány játék lesz még karis, de ha 20-30 euro-t (faszt beszélek hülyeségeket, talán 10-et, az 200 kártya/50 játék!) összehozunk átlagba még sokat is mondtam, utána 0.03 lesz minden, hol éri már meg kockáztatni a csalást?
Max pár bátor/hülyének. -
#892 Túl jóhiszemü vagy látod még a szaros e-pénisz növelö acsikért is csalnak az emberek hátha még pénzt is lehetne vele keresni...