3370
  • wantonly
    Én sem, de 5-10€-t lehet otthagytam volna, ha nincs a kártyázás. Azért jól jött volna még egy kevés, ezt-azt még behúztam volna. de egyáltalán nem panaszkodom. Én már úgy tervezem, hogy egy darabig nem veszek valós pénzen semmit (sem a steam-en sem máshol, maximum 1$-s bundlekat), egyrészt mert elláttam magam 3-5 évre játékokkal, másrészt, ha tovább folytatódik ez a kártyás hülyeség, akkor a karácsonyi leárazásra megint fel lehet tankolni, nem kicsit nagyon! Kivéve persze, ha a minimumra esnének le az árak és meghal a biznisz. De ezt nem hinném, mert lesz még sok új játék, amikor már nem lesz sale és azok kevesebb embernek lesznek meg, magasabbra rúg majd az áruk is.
  • grebber
    Hát igen ami "nincs" azt könnyen szórja az ember.
    Az biztos,hogy saját pénzből nem költöttem volna el ez a 30 eurot!
  • IMYke2.0.0.0
    Megértelek. Amíg van rá lehetőség, jogos, hogy a könnyen jött pénzből szeretnéd.
  • grebber
    Csak 8 órás volt akció és valós pénzt nem akarok költeni.
  • SzirmosSzisza
    Nekem McPixel futott már 2.5 órát, de még mindig 2 kéne ...
  • IMYke2.0.0.0
    Már nem tudod megvenni?
    Szerintem, lesz még akcióban a következő 5 napban.
  • grebber
    Eddigi leglassabb game a kártyás osztásban nekem is utolsóra vár.
    Ha megadja akkor végre megvan a 2.49 az AC2-re és már csak karácsonyig kell várni,hogy újra akcióba legyen

• IMYke2.0.0.0
    Sőt, egy duplázással a másikat is.
    Jelenleg így állok kártya ügyben:

• IMYke2.0.0.0
    Kiléptem a játékból, erre megadott 1 darab kártyát...
  • IMYke2.0.0.0
    Feladom - már 4 órája próbálkozom, játszom közben, és nem adja meg a két utolsó kártyát a Mark of the Ninja.
  • Maak
    Valakinel Bioshock es TL2 SS kartyaja valakinek elfekvoben?
  • IMYke2.0.0.0
    ...kártyákért...
  • IMYke2.0.0.0
    Én is.
    Az elején gyorsan dobott 2-őt, aztán közel 2 órán át semmit.
    Ma is, másfél óra alatt dobott 1-et.
    Úgy döntöttem, hogy abbahagyom, és majd a délután folyamán elindítom az utolsó kártyáért.
  • bosco05 #918
    tárgytalan :)
  • bosco05 #917
    barátommal hogyan tudok kártyát cserélni? csak az eladás opciót látjuk :S
  • Zeller01
    Football Manager 2013 Summer Getaway játékkártyát cserélnék másik Summer Gateway kártyára.
  • RatBaG #915
    steam fórumot olvasgatva nagyon úgy tűnik, hogy a sokáig elhúzódó drop játéktól függ.
    eddig nekem folyton esett fél óránként, de a mark of the ninjával már tegnap óta szopok (mások is), pont most ment el egy óra drop nélkül.
  • BoneDragon
    Köszi mindkettőtöknek.
  • Maak
    Badges ful alatt irja, hogy mennyi kartya kaphato meg, annal tobbet nem fog dobni.soha...max booster packot ami egy 3-as pakli kartya es nem tudni mit rejt mig ki nem bontod.
  • ratgab
    3-at kifarmolsz utána már nem kaphatsz többet, max booster packot, de az meg eléggé ritka. 3-ból egyet eladsz marad 2. Maradék 4-et vagy megveszed vagy elcseréled.
  • ratgab
    Hát még lehet legrosszabb esetben is 25 játék lesz kártyás. Lehet bennük az általad felsoroltakból, amúgy DMC mi a bánat, nem Capcom?
  • ratgab
    37 eurónál kezdtem költekezni. Azóta elment 17 euró és épp viszket a buy gombon az ujjam, így elmegy még 10. De most kissé elkedvetlenedtem a kártyázás kapcsán. Tölteni kéne a cuccokat, nem füllik hozzá a fogam egyáltalán.
  • ratgab
    Te miről beszélsz? Most is lehet vele!
  • BoneDragon
    Erre a kérdésre a faq-ban nem találtam választ ezért: Ugye egy játékból pl 6-ból 3 kártyát gyűjthetek össze, ha mondjuk a 3-ból eladok egyet akkor kaphatok olyat amit elvileg nem kaptam volna meg?
  • Maak
    McPixel :
    Van : Cow, Hot-Dog Island

Organ Trail: Director's Cut :
    Van : Pittsburgh

FTL: Faster Than Light :
    Van : Engi Cruiser, Mantis Cruiser, Zoltan Cruiser

Sniper Elite: Nazi Zombie Army
    Van : Karl Fairburne, Dr. Gerd Schwaiger 2x, Zombie Soldier

SHOGUN 2 :
    Van : Ninja

Sleeping Dogs™ :
    Van : Blade

Keresek : Bioshock Infinite, Dead Island Riptide, Torchlight II Summer Getaway kartyakat.
  • DarkSector
    Igen kártyákra. :D
  • SzirmosSzisza
    Ha van más kártyád akkor elcseréled azokat Saint Rowsosra, ha nincs akkor Piacon megveszed.
  • Bence94
    saints row egy fóliás kártyát sikerült eladnom 0,52-ért.. Hogyan tovább? Hogyan tudnám a maradék sima kártyákat megszerezni ?
  • wesker24
    Na Devil May Cry-al olyan kevesen játszanak hogy 3 kártyával kerestem 1,05 eurot ! :D
  • SzirmosSzisza
    Amúgy keresek Football manáger meg TR kártyát, van kettő Prison Architectem értük.
  • SzirmosSzisza
    Ja értem, azt hittem kártyákra gondolsz.

Amúgy ilyen táblázatos cucc, állítólag még viszonylag ritkán frissül, de holnaptól pár óránként

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AvpgZgScm-PYdHNGMDFvdEdYS3J3bHFaUnJzS29OdUE#gid=0
  • DarkSector
    Tudom ez a baj, ezt mondom. :)
  • SzirmosSzisza
    Szerintem ebből le is vonhatnál egy következtetést, hogy még mindig nincs :)
  • DarkSector
    Hát ezaz hogy még nincs, és azok tutko értéket képviselnnek!
    Vagy Capcom! Activision (Call of Duty), a nagy nevek!

Illetve az én Dark Sector-om ami most évek múltán végre 4 euro a 10 helyett!!!!!
  • SzirmosSzisza
    Van EA-s kártyás játék ?:o
  • DarkSector
    Jah én Crysis 2-re várok, EA játékok is piszokmod drágák még.

Crysis 2 maximum editionom is van...10-12 euro alsóhangon már jó ideje.
  • SzirmosSzisza
    Csak az ingyen játékoké ment le, Skyrim még mindig magas, illetve pl Bastion is (bár ez amiatt, mert csak 5 kell)
  • DarkSector
    Amióta lement .10 alá a kártyák ára, én azta már haldoklásnak veszem az egészet, és csak a kegyelemdöfésre várok.
    Nem is baj, elég volt, szép volt, jó volt, vége.

legalább pihenhetek.

Ezekután max a fóliák meg ritka tárgyak maradnak meg, de ugye tudjuk ezeknek nem véletlen az a nevük hogy ritka....
  • DarkSector
    ez így van, az ember mindig keresi a legrövidebb és legkönyebb utat, de nálam lenne egy határ.
    Most nemtudom hány játék lesz még karis, de ha 20-30 euro-t (faszt beszélek hülyeségeket, talán 10-et, az 200 kártya/50 játék!) összehozunk átlagba még sokat is mondtam, utána 0.03 lesz minden, hol éri már meg kockáztatni a csalást?
    Max pár bátor/hülyének.
  • jarlaxxe
    Túl jóhiszemü vagy látod még a szaros e-pénisz növelö acsikért is csalnak az emberek hátha még pénzt is lehetne vele keresni...