3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#971 pénzmosás... -
#970 Bakker, már tele vagyok háttérrel, mert mind 0,03, aztán az alá nem tudok menni árban. XD -
#969 Elmagyarázná nekem ezt valaki? Ezt, hogy és miért?
-
#968 Nem de ha az lesz, akkor.
a Fóliás kitüző annyi lenne kb mint maga a játék! -
#967 Wut? DS kártyás lett? -
#966 Kurvajó, mert akkor Dark Sector foliást megcsinálom. :D -
#965 Nem, csak 1. -
#964 Foil Bandage-ból nem 5 szint van ugyanúgy mint a simából???????? -
natalyel #963 Ahh, thnx :) -
#962 Az alábbi kettőt tudom adni:
- Gordon Freeman
- Alyx Vance
Eladni úgysem tudom és kitűzőnek sem akarom felhasználni. Csak 3 HL2-es kártyám van. A zöme még hiányzik. -
#961 Ott van a fejlécben minden szükséges link, a "Steam Card Exchange" oldal kell neked. -
#960 Van egy oldal, de kapásból megnem mondom.
Ha apránként is elég, a játék nevét begépeled a piacon és megszámolod a kártyáit. :) -
natalyel #959 Valahol meg lehet nézni azt, hogy hány db kártya kell az egyes játékokhoz? Nyilván ami játék megvan, azt a badges (kitűzők) menüpont alatt látom, de amelyek nincsenek? -
#958 Viszont megkérdezném azt a lv100-as srácot hogy hány pont kellett a lv100-hoz!!!!
Mert azért 10000 szerintem minimum, ami 100 pakli, ami nem gyenge pénz, még így hogy olcsók a karik sem. -
#957 Igen ezaz lassan jöhet a jelvények kora, mindenki lv100-on lesz. -
Gyuszopapa #956 Legalább 100 forintért kraftolhatunk.
Amúgy lesz ez még több is. -
#955 Keress nekem is pls. :D -
#954 Keresek HL2 karikat:
- City 17 Metrocop
- Bring the fight to them
- Gordon Freeman
- Alyx Vance
Van cserébe Orc Must Die 2 karim:
- 2x Together At Last
- That was Easy
-
#953 És eljő a vég ahogy azt isten megjósolá!
-
#952 The Last of Us nem SH!
Silent Hill 6 , Evil Within...ezek horror játékok.
SH6 mondjuk úgy hogy a RE mostani szériát ami manapság, nem porba alázta, hanem egyszerűen eltüntette minden atomját, mintha nem is lett volna.
Hogy hogy csinálta? Egyszerűen a régi maradt, sőtt több is lett a szabadon bejárható területtel (várossal) és annak extráival amit megcsinálhatsz ha unatkozol, és nem az az extra hogy löj fejbe 8 zombit, meg mint a DMC-ben hogy jobbra egy fényes piros kapu menj be mert ott egy bigyula, hanem neked kell felfedezned a várost, miközben bármikor előbukkanhatnak a ködből. -
#951 Tegyük hozzá hogy igazam van. -
#950 És csak megjegyzésként, a ReEvilre már egy új ip, a Last of Us is mérföldeket ver, mint túlélőhorror!!!
Tegnap kezdtem el, beszarás a játék, Resindentek mehetnek a levesbe! -
#949 Killing Floor Husk+Scrake+Crawler-t cserélnék 1:1 arányban Summer Getaway sale kártyákra. Bioshock, Chivalry, Dead Island, Torchlight 2, Football Manager, Skyrim - ezek hiányoznak nekem, ebből egyértelműen 3 valamelyiket szeretném. PÜbe várom a jelentkezőket. -
#948 Tegyük hozzá, hogy nem csak szerinte, hogy nagyon sok ember szerint ... többek között magam is ezt osztom. Az, hogy Neked nincs elvárásod egy ReEvillel szemben és mindenféle fostalicska akciójátékot meg tudnak etetni ilyen címen, az a Te bajod!
Egyébként pedig a játék értékelései is magukért beszélnek, szóval nem kell messzire menni információért.
Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy CSAK SZERINTED jó játék a Re6! Egyébként meg egy dög unalom 'megyek oszt lövök' akciójáték. -
#947 csak a Reus-ból van kettőm :) -
#946 Ilyen nyári kártyát vagy Bastiont. Összesen 4 esett és már a látványától is rosszul vagyok :D -
#945 mit kérnél cserébe ? :D -
#944 Prison Architect nem kell senkinek? -
#943 kaptam érte 0.60-at azonnal :D -
#942 Tegyük hozzá hogy csak SZERINTED !
Attól mert még neked nem jön be a játék attól még nem szar egy játék ennyi !
Resi 6-al semmi gond nincs sokkal jobb lett mint a Resi 5 viszont az tény hogy a DMC 4 az rohadt jó volt az ÚJ DMC -ről meg nem tudok nyilatkozni mert csak addig játszottam vele maig ki nem estek belőle a kártyák !
Resi 5-ben csak egy dolog volt jó az pedig ÉN voltam ! xD -
#941 Én Zombie Driver HD csomagot kaptam az előbb ... ezeket ti kibontjátok vagy adjátok el ahogy van?
Ez a ZDH csomag 0.76 eurtól kezdődik. -
#940 DMC5 meg RE6 egy fosláda, nemcsodálom...nézd meg RE5-DMC4-et. -
#939 Tudtommal ilyen előnye nincs a dolognak. Csupán foil-os kitűzőt kapsz. -
#938 eddig még az összes játék simán dobta menüből (legalább is nálam). -
#937 Jól gondolom Red Orcherstra 2-nél nem elég ha fut a game szerveren is kell lenni? -
#936 kaptam egy Alan Wake Bónuszcsomagot, yeah :D -
ratgab #935 Hátha van valakinek ilyen irányú tapasztalata:
Foil pakli és ebből kitűző készítés után dobhat eleve ritka hátteret vagy emotikont? -
#934 FAQ szerintem igen. -
#933 Igen. De ritka, mint a fehér holló. :) -
#932 gyerekek booster dobhat foil cardot?