Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Kettõ kiesett nekem is, meglátjuk 3.-ra mennyit kell várni.

IMYke2.0.0.0: nem akarod elcserélni a dupla Bastionos kártya egyikét?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

genndy
A leterheltség miatt furán dobál minden mostanában, de nekem speciel a Skyrim kb. idõben dobta. Meg most az SR3 is.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Maak
Elso kettot kidobta egy oran belul utan nalam sem jott tobb.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

SzirmosSzisza
Oh, linkben volt :+

Elindítottam amúgy azóta, de így se dob, hüpphüpp

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jetblack
Mielott kitolom a piacra megkerdem valakit erdekelne egy Trine 2 Bónuszcsomag ?

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Maak
#295<#nezze>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
A Fõmenü megy, akkor adja. Paraméterezhetõ a játék, így nem kell teljes képernyõben futnia, és így a Windows 7/8 nem is ad neki teljes erõforrást, futtatható mellett más is (akár több játék).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SzirmosSzisza
Skyrim ad úgy, hogy csak a launcher megy? (láttam itt valakinél, de nem találom már a képet)

grebber
Ingyen pénz szóval tökéletes ez is.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
jo szar kártyás. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Sleeping Dogs is kártyás lett!

Next PC upgrade: 2022

SzirmosSzisza
Igen és pont ugyanez miatt, mert egyre több ember használta (ugye szép lassan voltak bevezetve a kártyák)

DarkSector
egyel lejebb, ez nem a summer-kor kezdõdött.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
amikor nem volt sale akkor is ez volt.

SzirmosSzisza
Mert akkor vesz mindenki játékot. Ezt értsd mindkét végére, azért csökken az ár és azért nem akarnak utána pénzt szerezni.

Rapid81
Azé', mert summer sale-en sokkal többen aktívak, mint egyébként. Majd szépen visszább kúszik, mikor a sok kis csitri 10 éves eladta, amit el akart...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Nem állnak vissza semmi köze a summer sale-hez nem értem miért hajtogaták ezt sokan.
Mi köze lenne a summer sale-hez?
Egyszeráen sokan vannak, sok játék válik kártyás játékká, ennyi, a summer sale-nek nem sok köze van ehhez.

Ha netán valamiért visszamegy 0.3 felett nem lesz.
akkor is 0.25 euro-t kapnál, hogy erre érdemes-e várni, mert mehet ám még lejebb is sokkal!

Szerintem craft vagy pedig seggtörlés. :)

Én eladom, mert nekem sok kicsi sokra megy.
CoH2-õre gyüjtök vagy BO2-re

wantonly
Ilyen 0,10-15€-t én sem adom oda a kártyáimat, csesszék meg. Akkor már inkább kraftolok.

Gondolom a summer sale végén visszaállnak az árak, de akkor meg már minek?!
DarkSector
egyiket sem tudod szerintem, max azokat amik ftp-esek...

Rapid81
Na, asszem az SR3 kártyáit sem kell eladni...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
<#zavart2> 0.3-ról indul....

DarkSector
Ja csak hogy részletesen felsoroltad õket ebbõl ítélkeztem. :)

Nekem kb 30 ajró volt eddig.
de nehéz felen tartani mert itt-ott vásároltam is, 2-3euro-s gémeket.

IMYke2.0.0.0
Nem, nincs meg minden - csak azok, amiket a lejjebb linkelt képen látsz.
A többit eladtam már, és sikerült 7,07 eurót összegyûjtenem, melyet már el is vásároltam. A legutolsó euro centet éppen a Bastion-ra költöttem el.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Durva minden kártyád megvan még?

IMYke2.0.0.0
Nálam, eddig:

A.R.E.S. - 2 egyforma (ARES-kártya)
Alan Wake (8) - 2 egyforma (Barry-kártya)
Bastion (5) - 2 egyforma (The Wilds-kártya)
Bioshock: Infinite (7) - még semmi (4 maradt)
Borderlands 2 (6) - különbözõ kártyák
Faerie Solitaire - 2 egyforma (Wizard Promise-kártya)
Guns of Icarus Online (9) - 2 egyforma (Airship The Galleon-kártya)
Left 4 Dead 2 (8) - még semmi (4 maradt)
Magicka - 3 egyforma (Water Element-kártya)
Portal 2 (8) - még semmi (4 maradt)
Psychonauts (9) - még semmi (5 maradt)
Saints Row: The Third (7) - 2 egyforma (Oleg Kirrlov the Brute-kártya)
Serious Sam 3: BFE 8 - még semmi (4 maradt)
Sid Meier's Civilization 5 (8) - még semmi (4 maradt)
Stellar Impact (6) - 2 egyforma (Allied Carrier-kártya)
Super Meat Boy - különbözõ kártyák
The Binding of Isaac - 2 egyforma (The Empress-kártya)
Trine 2 (5) - 2 egyforma (Pontius-kártya)
Zombie Driver HD - 2 egyforma (Chaos Time-kártya)

DarkSector
nekem 3 -4 egyforma is volt. :D

IMYke2.0.0.0
1 milliárd %, hogy direkt csinálják!:

Rájöttem, hogy úgy kell, hogy felrakod. Ahogy írtad Dark is úgy kell, hogy ha próbáld újra felirat van akkor nyomkodd az ok-ot, amíg kiírja, hogy elõbb fejezd be az elsõ mûveletet, vagy a steam market leterhelt vagy ki van kapcsolva.

Ekkor felmegy szépen marketre, de olykor még a listádban se jelenik meg. Várj pár percet meg fog jelenni a listádban, még pár perc és a többi közt is megjelenik majd a részletezõben.

Infót Darksectornak köszönjük.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nagy bulihét elõtt még elment a foilom. Öröm bódottág. Ki van takarítva kártyáktól a fiókom így már nyugodtan rúgok ki a hámból....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
nem kell értük tf2 item?

DarkSector
:D

Maak
:nomad: - Gratuitous Space Battles Emoticon
:tribe: - Gratuitous Space Battles Emoticon
:yawn: - McPixel Emoticon
:Sasha: - Psychonauts Emoticon
:tradingcard: -

Sleeping Dogs is kartyas lett.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Nalam akad.

kill3r21
nekem 1-1-1 darab esett le, skyrim, sr3, bio :D
Ryder62
lol

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

RatBaG
vannak.

btw, zsinórban 4 bio inf summer sale kártya, azért a pofátlanságnak is van határa...

Per Aspera Ad Inferi.

DarkSector
nekem szokásos, most vettem ki 4 karit sr3-ból.

Rapid81
4 óra alatt esett 2. A harmadikra már nem várok tovább. Ennyi idõ alatt másból már esett volna 8 kártya...

Rapid81
Na, nekem nem...

MEdievil
Cs GO nekem is fájdalmasan lassan jött össze!

F

DarkSector
Kurvajo én belépni sem tudok steam-re. :D

Felraktam 1 kártyát market-ra és már látszik minden.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

DarkSector
Ma egész jól elvoltam, 2.87 euro volt, vettem egy paklit, bontottam meg 1-2 karit még vettem és maradt 4 euro...jo biznisz volt. :)

Rapid81
Én úgy járok most, hogy 3 óra alatt mindösszesen 2 kártya esett a CS:GO-ból...

Más járt már úgy, h. kiesett 4 kártya (Civ 5), viszont nincs az inventoryban?

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

DarkSector
Ha valakinek vannak játék smile-k.
Az legyenszíves jelezze köszönöm!I <#eljen>

Nekem van cserére egy Jokey és egy Axis carrier (stellar impact) Keresek:
-war of the rose-ból Swiss mercenariest és Knights of the coming wintert.
-Left 4 dead 2bõl Splitter, charger, hunter, tank, wich-et.
-Stellar impact-ból axis insignia alied insignia allied carrier docking bay concept.
Ha bármelyik van cserére kérlek jelezd itt vagy steamen Matusz néven megtalálsz.

w77d
amúgy most este nekem sem dobott még semmit, pedig tolom a CS:GO-t mint a kisangyal

Van 2db felesleges Faerie Solitaire: Dark Warden nevezetû kártyám, akinek kell az írjon üzenetet nekem.

w77d
a sale miatt minden kártya értéke a béka segge alatt van...