3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#1091 skyrim 4 óra alatt nem dobott kártyát...ez mieZ? -
#1090 Skyrim ssg kartyat cserelnek Footbal manager es Tomb Raider kartyan kivul barmelyikre. -
#1089 Frissen kapott Tomb Raider Steam Summer Gateway kártyám elcserélném az UTOLSÓ HIÁNYZÓ
Torchlight II Steam Summer Gateway
kártyára!
Megöl a kíváncsiság mit kapok :-))) -
#1088 Te vagy az emberem! Vegyél fel. #1086 táblázatban ott a profilom is. -
#1087 Én meg már 3. alkalommal ezt kapom, már unom.
Szóval lenne egy felesleges football manager gateway kártyám
Keresnék:
-Skryim
-Torchlight 2
-Kerbal
Gateway kártyát érte.
A három közül egyet szeretnék.
-
#1086 SS Skyrim kártyát cserélnék SS FM-re (akkor tudnék craftolni), illetve SS kártyákért adnék DI kártyákat 1:1-ben.
Kártyáim. -
#1085 A kitűző összerakásának végeredménye:
-
#1084 Nem fogjátok elhinni!!!
Szavazás után mit kaptam?:
:) -
#1083 *attól -> arról -
#1082 Aki ezért pénzt ad, annak szíve joga. Én egy In-Steam currency-t használok az adásukra-vételükre. Attól, hogy azt is €-nak jelölik, már nem én tehetek. Kivenni nem tudom, így elköltöm, vagy játékra vagy kártyára. És az egész egyetlen fillérembe nem kerül... -
#1081 1 darab "Prison Architect SGS kártyát cserélnék 1 darab "Football Manager 2013" SGS kártyára.
Így meglenne a kitűzőm srácok. :) -
#1080 Így van, nekem sincs gondom a gazdag hülyék igényeinek kiszolgálásával, de amibe belekeverik a pénzt, az mindig elszaródik :-(
Tök jó lenne csak úgy cserélgetni őket egymás között, külön STC oldal is létezhetne, ahol kizárólag kártyacseréről szólna dolog.
Mert jópofa ez az egész, de a pénz pont annyira kellett bele, mint a Diablo 3-ba a pénzes aukciós ház. -
#1079 Az persze, igazat is adok, de ha mar van, akkor miert nem lehet esszel csinalni? En nem veszek, te nem veszel, de ha van akkor eladom mert van ra kereslet. -
#1078 Tudod mi az idióta dolog?
Nem létező virtuális kártyákért, -aminek kb. zéró haszna- akárcsak egyetlen fillért is adni. Még a 0.0000001 Eurot is sokallom bármilyen kártyáért.
Ennek az egésznek NEM így kellene működnie. Felesleges volt a pénzt belekeverniük Steam-éknek.
Csak trade kellene és akkor máris tisztább és szárazabb érzés az egész. -
#1077 Úgy érti, hogy a kevesebbnek kellene drágábbnak lennie... -
#1076 Minek kéne fordítva lenni?
Ez idő kérdése, nyugi van. :D -
#1075 Remlett valami ilyesmi, de mivel kartyaval mar joideje nem vasaroltam steamen csak walletbol igy ezt a verziot nem probaltam meg. -
#1074 Nagyon nem ertem en ezt a sok idiota szetcseszte az arakat de cefetmod, kap valamit es feltolja, minel elobb had jojjon a love belole...ket hatteremet neztem meg a piacon :
Rare 134db 0.04 euro
Common 492db 0.19 euro
ennek kurvara forditva kellene lennie...hiaba ez van ha a sok idiota elszabadul. -
#1073 Nem muszáj elkölteni a tárca tartalmát. Vásárláskor először felajánlja, hogy a tárcából akarod-e, majd ha igen és nem futja, akkor megkérdezi, hogy a maradékot mivel. Viszont alapból elsőre lehet választani mondjuk a Paypalt és akkor nem nyúl a tárcádhoz. -
#1072 Jól tudod, mint a Paypal. -
#1071 Vasarlaskor elsokent a wallethez nyul es ha az nem eleg akkor kell kipotolni kartyarol. Legalabbis en igy tudom. -
#1070 Jó a reggel kaptam Monster Loves You Booster-t.
Nem bontok mert a Booster majdnem drágább mintha egy foliás , szóval nem éri meg bontani. -
#1069 volt pár feles kártyám és eladtam, így volt a számlámon majd 1 euró, ezt követően megvettem a GTA IV-et (nem tudtam ellenállni) és eltűnt a pénzem... ezeket a kis megtakarításokat levonja a vásárláskor, ha akarom ha nem? -
#1068 1023-as és 1024-es üzenet. -
#1067 Jaa erről nem hallottam bocs. :D -
#1066 Lassan, de megkapod, hidd el - én is így jártam délelőtt.
Aztán, amikor már a topikjába írtam, fel is bukkant az üzenet. -
#1065 Írtam, hogy vásárlás után kellett volna kapnom :D (Minden 10 elköltött dollár után jár 1) -
#1064 Sehol, de irja és eddig mindenki megkapta.
BIZTOS hogy megvan a 3 szavazat!!!!!????? -
#1063 Hol lehet panaszkodni, hogy a vásárlás után nem adott Summer Sale kártyát, pedig írta, hogy kapok 1-et? -
#1062 Úgy látszik, hogy a Dead Islandből is kraftolás lesz. -
#1061 TR kartyakat keresek cserebe summer sale kartyakat tudok adni (Dead Island Riptide,REUS,Kerbal Space Program) -
#1060 2x Bastion Arsenal és 1x Bastion The Wilds-t cserélnék DI Riptide kivételével az említett Summer Sale karikra. -
#1059 Már nekem is 2 foil card esett !
1 Summer Sale-es Kerbal
1 Secret World Foil Game Card -
#1058 2 foil?
Te szemét! :) -
#1057 Szerintetek megéri kinyitni Trine2 boostert? Kaptam reggel...de a kártyák nem érnek semmit, a foliások meg szintén nem sokat...bár ha cserélgetni akarom akkor inkább megéri kinyitni. -
#1056 Öröm és megtiszteltetés volt Veled üzletelni :) -
#1055 Oks -
#1054 Bio Inf-ért adhatok SGS kártyát DI Ripride :) -
#1053 Bio Inf Getaway és Bastion Arsenal karijaimat Getaway katikra cserélném. Ezek közül kellenének:
- Chivalry
- DI Riptide
- Reus
- Skyrim
- Tomb Raider
- Torchlight 2 -
#1052 Vegyél fel, catcintos néven vagyok.