Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Úristen nem gondoltam volna,hogy vannak még ilyen debilek akik hátterekért is képesek fizetni!

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Például, most kaptam egy ilyen hátteret, amiért kraftoltam nyári kitûzõt... 😛 Összesen 0,3€-ba került a hiányzó 2 getaway kártya...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Kártyás lett a Total War Shogun 2.

Ezek direkt szopatnak, tegnap 2db 20GB feletti játék (Hitman, Witcher 2), erre ma a Total War, ez is van vagy 25GB.

Akkora adatforgalmam volt már így is pár nap alatt, mint máskor egy hónap alatt. -.-
Basszus elmegyek 2 napra és mire visszajövök 11 játékból szedhetem ki a kártyákat...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Mivel jobban lehet vele keresni, mint a sima eladással, így nem csoda. Én is költöttem 0,2-t 2 kártyára és lett belõle 0,6...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Sok a kraft matyi azért!

Rapid81
Azt a kibebaszott... Hogy a picsába pöröghet ennyire a getaway kártyák eladása?! Nem tudok leütni egy kurva kártyát sem...

grebber
Shogun 2 pl az nekem megvan 😄

Meg lesz a pénz arra a fránya AC2-re csak legyen már akcióban!

genndy
Frissített kártyáim.
Asszem a táblázatból mindegy egyéb részlet kiderül 😊 Ha nem, szóljatok.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
Ma nincs új kártyás játék? WTF?!

Rapid81
Kraftoltam egy Surgeon Simulatort és ezt dobta. 😊 Egész jó árban van, a szokásosokhoz képest.

Rapid81
Fölös Reus kártyámat cserélném Football Managerre vagy Skyrimre. 😊

genndy
Ja, betonstabil. Valamit ügyeskedhettek.

Rapid81
Nekem megy minden.

grebber
Figyelem és ...... összeomlás 😄

wesker24
Hát vedd meg a Marketen ennyi kb 0,4 euroba kerül a kártya és meg is van a pakli !
grebber
Kraftpistáknak szar ügy ha meg csak eladod tökmindegy mindegyik 0.17 körül mozog 😞

wesker24
Ennél rosszabb már úgyse lehet 4 egyforma Metro Last Light kártyát dobott ! 😄
DarkSector
Megmondtam....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lalakov
Saints Row 3, Oleg Kirrlov the Brute kártyát cserélnék ezekre: The Herald of the Walking Apocalypse, Nyte Blayde, Pierce Washington, Zimos
w77d
ahha... hát hülye aki ezért megveszi, de azért jó lenne ha dobódna nekem is fóliás kártya és vinnék drágán a fenébe...

wantonly
Azért veszik drágábban, mert ritkább. A fóliás kártya fóliás kitûzõt ad. De amúgy ezen kívül más értelme nincs.
TBTPumpa
Már csak 2 kártya hiányzik a boldogságomhoz:

Vevõ vagyok a hiányzó kártyákra.
(Cserébe van Half-Life 2, folyamatban van a Portal 2, Serious Sam 3 és Alan Wake)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

w77d
amúgy még mindig nem vágom a fóliás kártyák mire jók. Ok, hogy drágábban lehet õket eladni, de miért veszi meg valaki drágábban? Mi elõnyöm származik belõle ha fóliás pakkot gyûjtök össze nem pedig simát? Ezt tudja valaki?

genndy
Csalódást, amikor hónapok múlva is még ott lesz...<#hehe>
Vagy elrontotta a sorrendet amikor begépelte a 0,03 €-t.

w77d
aki egy átlagos kártyát fölrak 300 euróért az mit érezhet? XD

Rapid81
10 szintenként 20-20%-kal nõ a csomagok esési aránya.

FZoleee
Megéri craftolni? Azon kívül, hogy nõ a Steam szinted, nem látom sok értelmét. Van arról statisztika, hogy milyen gyakran ad csomagot?
wantonly
Szerintem van rá esély, hogy egy idõ után visszaáll, de nem sokkal lesz ez már több. Most azért a néhány centért nem biztos, hogy érdemes várni, meg ügye most van a sale, utána meg már mire költöd? Alig lesz akció.
w77d
szerintetek sale után feljebb kúszhat a kártyák eladási ára? lassan már 0,05 eurókért rakják ki õket a népek, így nem éri meg eladni.

fery02
Én is ugyanezt a foil-t kaptam tegnapi szavazás után.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Fura, pontosan ugyanezek estek nekem is...

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Rapid81
Bakker, a Universe Sandbox-ból 3 Vénusz és 1 Mars esett... Betojok most már.

SzirmosSzisza
Ismerõs úgy kapott, hogy nem kraftolt, aztán ki tudja lehet nagyobb az esélye, de franc se tudja. Én talán 7-et krafoltam és csak 1 esett.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Rapid81
A kártyacsomag véletlenszerûen jön. Maximum a szinted növeli az esélyét, de az is 10 szintenként.

Ryder62
Tegnap kaptam egy HL2 kártyacsomagot kitûzõ kraftolás után. Ha ma megint összekaparok egy kitûzõt mennyi az esélye hogy kapok még egy ilyen kártyacsomagot?

Mert ha jól tudom minden kraftolás után esélyes hogy kap az ember.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Rapid81
Gratula. Nekem sajna egy sima Torchlight 2 esett... Azonban eddig mind a 7 különbözõ. 😄

wantonly
Mindenki summer sale kitûzõt szeretne? 😊

Én mindig kapásból eladtam.
Dj Tommy
Én megint Reus kártyát kaptam, Bioshock kártyán kívül jöhet bármi.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

SzirmosSzisza
Én egy 3. Prison Architectet kaptam ...

ugyanitt: valakinek nem kell Prison Architect kártya ? <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zomil
Van mostmár 2db Football manager summer-es kártyám(igen...3. is kiesett). Cserélném öket Reus-ra vagy Tomb Raiderre.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

w77d
gyerekek a kártyák eladási árai a béka segge alá kullogtak...

IMYke2.0.0.0
Szavazások után kaptam:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Már csak 40 cent hiányzik az árából. 😊 Még pár kártya...

wantonly
Tegnap óta.
Rapid81
A Nazi Zombie Army eddig is kártyás volt?

IMYke2.0.0.0
Hú!
Ilyen szempontból mázlim van, mert eddig mindig csak duplákat (és egyszer triplát) kaptam.
Kettõs duplázásom nem volt.

Jelenleg így állok:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Universe Sandbox is kártyás lett!

TBTPumpa
Tegnap nekem is 4 különbözõ esett. Aztán ma cseréltem Rapid-dal egy Summer Sale-s kártyát egy másik Tomb Raideres kártyára. Még 2 hiányzik a kitûzõhöz...

Aztán jöhet a Half-Life 2, Portal 2, Witcher 2, Alan Wake és Serious Sam 3 kártyagyûjtése. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
A még 1 óra és leér a Civilization 5 is 😊
Abból is lesz kis kártyázás.