Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Nekem tegnap 2 Parachute és 2 Mountain Climb esett...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Nekem 2 darab Parachute-om van. <#schmoll2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
nekem van 4 különféle. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa
Én a Tomb Raideres kártyákat gyûjtöm.
A Crossroads és a Night Hub még hiányzik. <#szomoru1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
nekem sürün

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Nekem ilyen bajom eddig nem volt.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
fasz kivan ezzel a sale-val használhatatlan ez a steam, be sem tudok jelentkezni.<#falbav>

wantonly
Képzelem. 😛
Rapid81
Garry's mod-ot tuti kraftolom. 10 centet sem érnek a karik...

DarkSector
😛

hidd el nagyon sajnállak

wantonly
Alig érnek valamit a kártyák, gondoltam kraftolok.

Erre kapok egy ilyen ronda kitûzõt. Fújj. 😞
jetblack
Ha online leszel elcserelem a Dead Island kartyam veled 😄

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Zomil
Launcher nekem eddig mindig elég volt, ha már kiirja a steam, hogy játszol xy játékkal akkor onnantol kezdve dobja a kártyákat.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RatBaG
nekem max fél óránkánt mindig esett eddig, több játékot futtatva is.

Per Aspera Ad Inferi.

BoneDragon
Jaj máris kaptam egyet, most biztos elém dobta a csontot... <#hehe>

genndy
Több játék egyszerre? Igen, megy, csak akkor még lassabban dobják a kártyákat.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Renjike
multitasking játszik? 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

genndy
Launcher még általában nem elég, menü már igen. Írja ki a Steam hogy 'most éppen ezzel játszol', akkor már jó. Nem kötelezõ játszani, elég ha fut. Viszont a 20-30 perces kártyadobást felejtsd el (legalábbis a sale alatt), átment randomba.

BoneDragon
Noob kérdés: Akkor is kapok kártyát ha csak a játék menüjébe vagyok? Gondolom nem kötelezõ játszani vele.

Rapid81
Bakker, TR 2x 2 egyforma kártyát dobott...

Ryder62
Persze de már a kiválasztásnál is gondok voltak, nem töltötte be vagy fehér kis lapocskák voltak a helyükön.

A végén kiválasztottam egyet és 5 profil betöltésbõl 3-nál nem töltötte be így hagytam a fenébe az egészet és betettem az acsikat 😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Rapid81
Nekem a legritkább acsi vitrin nem töltött be semmi, aztán egyik nap meg igen. Kiválasztottad a képernyõmentéseket, amiket szeretnél kirakni?

wantonly
Belepakoltad a kiválasztott képeket? Nekem is screenshot vitrin van és megjelenik.
grebber
Ha mákos vagy megéri kibontani,de legtöbbször inkább l kell õket adni!

Next PC upgrade: 2022

Ryder62
Hopsz ezt kihagytam: Kártya szettet érdemes kibontani és úgy eladni vagy egybe?

Ryder62
Kaptam vitrint mondom kiválasztom a screenshotosat. Jah csak be sem tölti a képeket a steam. Profil oldalon is nagyszerûen nézz ki az üres ablak benne egy kis lapocskával mert nem jelenik meg kép. Szánalmas.

És az a vicces hogy ez így volt hónapokkal ezelõtt is. Hogy nem tölt be képeket mikor pl bemegyek a galériába.

grebber
Nekem se, én is craftoltam a Saints Row 3-at és jól jártam!

Rapid81
Érdekes, én már murva sok kártyát vettem úgy, hogy jóval az ár alatt rakták föl és ütöttem is le.

Rapid81
Nekem meg nem esik fóliás...

DarkSector
tudom tudom, este 18:30 után semmit ne akarj csinálni, talán éjfél fele lesz majd jó...ez most 2 hétig így megy majd...

genndy
Amíg tart a Sale biztosan, kellene neki.

Ryder62
Ha összekraftolom a kitûzõt akkor ugyan úgy dobbál karikat szavazás után?

Ryder62
Háhá 0,18-ért behúztam egy karit, mekkora siker élmény.

Reflex játéknak nem rossz.

genndy
Mondom, robot/script. Annál nem tudsz gyorsabb lenni.
Megveszed a 3-4-5. ajánlatot 0,01€-val drágábban, na bumm.

Ryder62
Feladom...

Belépek ahol vásárolni lehet. Legalacsonyabb ár 0,21. Mondom ennyiért nem kell 1 másodperc után megnyomom az F5-t, a legkisebb ár 0,23. Mindig nem kell egy másodperc után F5, látom ott van egy kari 0,19-ért. Hát nem elvitték rohadjanak meg. <#banplz> WTF is this?

grebber
Na végre elvitték a foilomat 1.37-ért!

Huh végre ismét van zseton az eseteleges Ubi Sale-re<#eljen>

Ryder62
Egyszerûen nevetséges.

Nem lehet semmit vásárolni. Belépek ahol venni lehet, elsõ hármat elvitték, visszalépek a keresõbe látom hogy kitették 0,19-ért a karit, gyorsan belépek, erre azt is elvitték. Jó visszalépek, már 0,18 is van, megint belépek, megint elvitték.

Mi a p*csöm ez reflex játék vagy speedtest?<#falbav>

grebber
Irigyellek hogy *rohajál meg <#idiota> nekem nem viszik el pedig sokkal alattuk adom 😞

Ryder62
Sikerült eladni a fóliás karit.

Pedig nem jelent meg a listában.

Ryder62
Nem csak a market bugos hanem az egész, cseszik megjeleníteni dolgokat vagy be sem tölti <#zavart2>

DarkSector
azt hittem. 😄

grebber
Valaki majd jelezze ha már jó ez a fos nem idegelem magam tovább.

grebber
Én 20 másodpercenként rakom ki már vagy 120-adjára ,de csak nem rakja be a listára közben azóta is vagy 10 db-ot elvittek 😞

Ryder62
Most tettem föl harmadjára :/

grebber
Ahogy én nézem viszik mint az állat mindig jönnek új árak csak enyémet nem rakja ki ez a féreg 😞

jetblack
25 pennyvel mentem a legolcsobb ar ala es meg itt csucsul a foil kartyam a tobbi eseteben meg 6 pennyvel es szinten egy sincs eladva kozuluk

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Ryder62
Az hogy a market bugos akció váltáskor nem tudtam nem vagyok nagy vevõ/vásárló <#lookaround>

genndy
Robot elvitte gyorsan, ha olcsón dobtad fel, tuti.

grebber
És valóban bugos nem rakja ki nekem sem 😞

Hm azért látom fogy a Torchlight 2 foilt 1.5euroért is szóval 1.45-ért lazán elviszik majd jó lesz !

DarkSector
kár napról napra ezen meglepõdni, mióta vagytok steam felhasználók, nem tanultátok még meg hogy akcióváltásnál error van?