3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#1051 Bastion - The Arsenal kártyámat SS Football Manager 2013 vagy SS Kerbal Space Program-ra cserélném. -
#1050 Csesszétek meg... XD Az egyetlen fóliás karimat 1 euróért vitték el, 1 hét után... -
ratgab #1049 Nekem dobott már olyat a Zack Zero, amiből nem volt egy darab sem éppen a piacon. Végül örültem, hogy 7 euróért elvitték nagy nehezen (persze közben még jött hozzá 5 konkurensem is). -
ratgab #1048 Nekem a top eddig 6,5 euró volt, amennyit egy foil-on kerestem. Sajnos a szobanövények ezeknek az árát is igyekeznek lenyomni. -
#1047 Mindenki kapja be, aki a sokadik fóliás kártyáját kapja... -
#1046 ha valaki tud cserélni velem
Faerie Solitaire kártyákat.. ezek vannak:
Wizard's Promise
Royal Summons
Fate's Grasp
Trine 2 kártyákra ezek kellenének:
Amadeus
Pontius
Isabel
az írjon privit köszi.
-
nagyon meglepődnék ha 2-3 euró fölött elkellne :D -
#1044 Persze vártam rá vagy kb 1,5 órát mire kidobta ! :D -
#1043 Vazze beszarok !
Secret Worlds dobott egy Foil Cardot aminek a legalsó határa is 10,5 Euro ! XD -
#1042 hm... :) -
#1041 Dead Island-os hátterem 1-es szintért :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Xian Mei - Dead Island Ritka Profilháttér 2euróért is vettek már ilyet.. :D
-
#1040 Srácok 2 jelentkezőt keresek akinek total warból azonos kártyája van. Leader kártyára keresek vevőt Odaadom másik total kártyáért cserébe.
-
#1039 Nekem is van három dupla kártyám(Bioshock Infinite, Kerbal Space Program, Tomb Raider), de csak holnap lesz meg a 10 darab, akkor fogom látni, hogy mire kell cseréljek. -
#1038 Immáron látható. -
#1037 Ok, np :), inventorydat azer' lathatova tehetned legalabb friendlistnek.Aszem van ilyen beallitas. -
#1036 Az a baj, hogy ahogy a táblázatom is mutatja, mindazok, amik közösek a felsorolásainkban, nálam már el vannak adva, így nem tudnék mit kezdeni velük, ha arra cserélnénk :(
Sajnálom, pedig szívesen segítettem volna, hogy win-win legyen mindkettőnk számára. :( -
#1035 1020-as hsz-ben talalhato amit cserelnek, Dead island es Prison Architecht erdekelne ha ugy is jo, perpill ss-bol nincs duplam. -
#1034 De amúgy meg itt van a teljes lista - elég beszédes táblázat:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1033 1026-os hozzásózlás... -
#1032 Az a baj privat az inventory-d igy nem is latom mid van duplan. -
#1031 A kismillió (gyakolratilag MINDEN játék esetében van) dupla kártyám miatt úgy érzem, ez a kompenzáció jár a STEAM-ről :)))) -
#1030 Én is kiraknám a Steam Getaway Sale kártyát.
Ha össze tudjuk egyeztetni a dupláim cseréivel, akkor vevő vagyok rá :) -
#1029 Baszki... Hanyadik fóliásat kapod már? Én meg egyet sem kaptam eddig... Most pedig elvonulok a sarokba és sírok. -
#1028 Ha valamelyik nem kell, keress meg, kellene meg egy sor a ss-bol legalabb, de az meg csak lvl4 lesz. -
#1027 Nekem most jött 1 szavazás miatt, 10 eurót meg lehet a Steam csak játékoknál váltja 1-1ben, vásárlásnál nem (nekem legalábbis jött kártya bőven 10 euró alatti vásárlás esetén is) -
#1026 :)))
Mondjuk, a duplázásoknak nem örülök...
-
#1025 dat foil! -
#1024 Nem tudom miért kaptam 3-at, de nem érdekel, a lényeg, hogy megjöttek, nincs 1 perce :)
-
#1023 Ahogy olvasom, nem csak engem érint a dolog:
Im not getting my cards! -
#1022 Masik topikbol, meg nem el, de perpill 0.39 a gama steamen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1021 Nagyon úgy néz ki, hogy a STEAM benyelte a vásárláskor jogosan járó kártyáimat. -
#1020 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Van :
Reus: Forest Giant , Rock Giant , Swamp Ambassador 2x
Sniper Elite: Nazi Zombie Army :
Karl Fairburne , Dr. Gerd Schwaiger 2x , Zombie Soldier
Magicka :
Earth Element , Arcane Element , Lightning Element
McPixel :
Cow , Hot-Dog Island
Total War: SHOGUN 2 :
Ninja
FTL: Faster Than Light :
Mantis Cruiser
Killing Floor :
Husk 2x
Organ Trail: Director's Cut :
Pittsburgh
SSG-s kartyakert cserelhetoek.
-
#1019 Az lemaradt, hogy FZolee néven találtok meg Steam-en :) -
#1018 Van 1 felesleges Football Manager 2013 és Reus Summer Sale kártyám, elcserélném őket valamelyik hiányzó darabra: Bioshock Infinite, Chivalry: Medieval Warfare, Dead Island Riptide, Kerbal Space Program, Tomb Raider, Torchlight II -
#1017 keress meg solitaryban talán tudok segíteni:)
-
#1016 Kerbalból nekem 2 van - cserébe adhatsz másik Summer Sale-t :) -
#1015 Akinek kell Dead Island Royal Palm Resort kártya az írjon 3 is van belőle
Illetve van Skyrim Summer Sale kártya ha kell valakinek abból is 2 van
Már csak 2 summer sale kártya hiányzik Kerbal és a Prison Architect ! -
#1014 Na szóval.
A vásárlásom után nem kaptam egy fia Gateaway kártyát sem, pedig 10 € felett volt a végösszeg és ki is írta, hogy kapok... de az Inventory-ban nincs. -
#1013 Cserélhető kártyáim:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Have (zárójelben a darabszám ami felesleges):
[MCPIXEL]
- Uncle Frank(1)
- White House(1)
[Organ Trail]
- The Tombstone(1)
- Action Clements(1)
[Super Meat Boy]
- Super Meat Boy!(1)
- Dr. Fetus!(1)
- Retro Meat(1)
[Team Fortress 2]
- Soldier(1)
[Terraria]
- The Hallow(1)
[Steam Summer Sale Gateway Card] ---> CSAK SSS GC-re!
- Reus
Want (bármit meghallgatok, de ezekből szeretnék már kitűzőt, van már kártyám belőlük, de nem teljes a kollekció):
- Steam Summer Sale Gateway Card
- A.R.E.S.
- Faerie Solitaire
- F.T.L.
-
#1012 Most kaptam a szavazásért még egy Bio Inf karit...