3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#1131 igen véletlenszerűen, én Monster Loves You-t kaptam, De nem éri meg kibontani ha több egyben mint 3 kártya ára. -
ratgab #1130 1 euró körül megy jelenleg. Grat hozzá! Én eladnám a helyedben...:-) -
#1129 Dead Island, Reus es Torchlight 2 kartyat keresek, (Getaway), van cserebe Skyrim es Footbal manager kartyam.
Don esetleg meg egy fm?:D -
#1128 Fél perce kaptam - csak úgy a STEAM-től [nyilván, a sok online töltött óra mellett, véletlenszerűen]:
-
#1127 Meg kell nézni logikus hogy csak akkor bontsd ki ha kb 3 lap árát éri a pack.
Amúgy lehet benne foliás, de az annyira ritka hogy ne számold, CSAK AKKOR BONTSD ha pár centel drágább mint 3 lap, olcsóbb tuti nem lesz. -
#1126 Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a booster pack a 3 kártyán kívül dobhat valami mást is? Volt egy BL2 boosterem, kibontottam, de rájöttem, hogy eladva jobban jártam volna (1,4 euró, egy BL2 kártya meg kb 0,2), szóval ezért érdekel. -
#1125 Hát gyerekek, nem fogok hazudni, konkrétan a hatodik FM13 kártyát dobja ez a szar... -
#1124 A bannerben lévő link mögött oldal szerint is. http://www.steamcardexchange.net -
#1123 nem csak a 2.
azt hiszem -
#1122 srácok a portal 1 is karis? -
#1121 Na ja. Ha ezt tudom 4 nappal ezelőtt, akkor nem vettem volna meg 0,35-ért. -
#1120 Gondolatolvasó is vagy :)
//Csak ennyit érnek ezek? :( -
#1119 Semmi baj :)
Remélem, jó áron adtad :) -
#1118 0,18€ egyébként. -
#1117 Ha hamarabb szólsz, akkor még meg lett volna. Most vitték el, ebben a pillanatban. :) -
#1116 Jé, dobott egy Sleeping Dogs bónuszcsomagot :D
Jól érzem, hogy nem éri meg kinyitni? Inkább adjam el 0,75 euróért? -
#1115 Kell neked az a Bioshock háttér? :)
Adom helyette a Torchlightomat :) -
#1114 Az a poén, hogy a 4-es kitűző készítésekor ugyanezeket kaptam, koppra. XD -
#1113 Na, ez is megvolt...
-
HUmanHunter #1112 tomb raider és chivalry medieval warfare kártyát cserélnék dead island, reus, vagy kerbal space programra! nick: hmshunhunter111 -
#1111 solitarit adok trine 2 karikért valaki segítsen..
-
#1110 Nekem csak 1 volt, gondolom az is egy bug lehetett. :P -
#1109 nekem is azt dobta most -
#1108 Football Manager 2013 kihúzva. Szavazásnál most dobott egyet. Már csak 7 hiányzik! -
#1107 gyerekek bassza meg a Steam... Egyetlen foil cardot sem kaptam még soha, pedig kraftolok és szavazok orrba szájba. Már lvl25-ös vagyok, de semmi.... -
#1106 Akkor bármilyen játékot adhatsz, én kiszedem belőle a kártyákat és megkapod. :D -
#1105 Hét elején volt akció. Akkor Grebber segítségével sikerült beszerezni egész baráti áron.
Most már nincs akció és Steam-en sem éri meg. -
#1104 megvesz nekem valaki a RE6-ot? és megkapjátok a kártyákat! :) -
#1103 Többek közt nekem is. -
#1102 höja ha nekem lesz majd cserélhetünk
-
#1101 Resi 6 sorozatot kiraknám, de túl sok hiányzik.
Venni meg nem tudok, mert oda kéne a Steam-es pénztárca. -
#1100 :P -
#1099 Elosztogattam. Segítettem néhány emberkének, hogy meglegyen a teljes csomag. -
#1098 Egész pakli hiányzik????????????? :D -
#1097 TR kartyakat keresek
A Survivor Is Born
Mountain Climb
Survivor
Cserebe tudok adni
Dead Island Riptide (2)
Football Manager 2013
Kerbal Space Program
Reus (2) -
#1096 Nekem ezek hiányoznak a kitűzőhöz:
Bioshock Infinite
Chivarly
Football Manager 2013
Kerbal Space Program
Reus
Skyrim
Tomb Raider
Torchlight 2
Akinek duplája van és megválna az alábbi kártyáktól, az jelezze! -
#1095 Szükségem lenne a következő kártyákra: Football Manager 2013, Prison Architect, Torchlight II
Tudok adni: Bioshock Infinite, Kerbal Space Program, Tomb Raider -
#1094 Sale karikból BRUTÁLIS mennyiséget vezsnek, kb 1xxx darab fogy időegységenként a táblázat szerint!!!!!!!!!!!!!! -
#1093 Szemét ez a Resident Evil 6, de nagyon!
Hol marad az Ada Wong-os kártyám??? -
#1092 Nekem több, mint 4 órája megy most a Mark of the Ninja és az 5-ből 1 kártyát még várok.
Játszok is vele amúgy. Hogyha már fut, nem tudom kibírni, hogy ne gyakoroljak. :)