3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#1251 Megmondom mi VAN:
Megy fel az áruk, mint a szél, mert a sok balfax ki akarja rakni a 2. kitűzőt.
Az emberi faj közben pedig megérett a totális pusztulásra... -
#1250 most van az a deal, megrövidítették :( -
#1249 Ha lesz egyáltalán... -
#1248 Igen, mindenkinek, aki eddig mindig szavazott. Ez van. :( -
#1247 Egyenek királysavat öklendező töpörödött törp ördögöket a rohadtak! -
#1246 Nem, 32 volt. Most már nincs, a nyertes lesz akcióban 7ig. Akkor meg kezdődik a szokásos hétfői deal. -
#1245 Ne idegesítsenek fel bazzer - már csak 1 szavazás kellett volna a következő kártyámhoz!!! -
#1244 Most vagy lemaradtam egy szavazasrol vagy nem ertem, 1 szavazas kellene a kovi kartyahoz...kimaradt volna 1? -
#1243 Gondolom maradnak, míg el nem lesznek kraftolva és el nem fogynak. -
#1242 Gondolom ugyanegy megmaradnak és mindenki azt csinál vele amit akar ! -
#1241 Sale után mi lesz a Steames kártyákkal? -
#1240 Reus és footbal manager summer sale kártyákat cserélnék. Kivétel: Bioshock infi, kerbal space program, tomb raider. -
#1239 Az addig ok,en is ezzel probalkoztam, csak letezik par olyan gyoker emberke akire ha rairsz kartyacsere ugyben, azt zaklatasnak veszi, szal csak ovatosan. Persze ha neki kell valami akkor te allj vigyazban...aha... -
#1238 Júli 11től kivan szűrve, eddig én is idleztem benne, viszont most már nem dob semmit ha tálcán futtatom, tehát itt is simán elképzelhető hogy itt is kiszűrték. -
Gerdzso #1237 Bármilyen jó, főleg ajándékba lenne, mert van egy két ismerősöm aki gyűjti őket. -
#1236 CS:GO az első kártya után 3 órán keresztül semmit sem adott, pedig végig játszottam vele. Attól függ, hogy mennyire van leterhelve a Steam adott szervere, aztán ha nem jutsz sorra, akkor majd megkapod idővel őket... Nem tudják nézni, hogy játszol-e vagy sem. Ha meg tudnák tenni, akkor már 200 éve kiszűrték volna TF2-ből az idlézést... -
szabolacika #1235 Bioshock Infinite kártyát keresek, cserébe tudok adni Chivalry, Prison Architect vagy Skyrim kártyát -
#1234 Kaptam Bastion bónuszcsomagot,de nem rakja ki a piacra pedig elég jó ára van :( Mindegy alálöttem elég szépen reggelre csak elviszik. -
ratgab #1233 Nekem van egy olyan érzésem, hogy tuti. 30 percenként be kell lépni és megmozdulni a karakterrel különben semmit sem dob. -
#1232 4,5 óra Saints 3 = 0 kártya, szerintem már nézik hogy télleg játszik-e az ember...vagy nem tudom... -
#1231 Pontosan milyen kártyákra van szükséged? -
Gerdzso #1230 Sziasztok! Akinek van kártyája ami nem kell neki az elküldené nekem? (legpuska) Esetleg cserébe van pár Dota 2-es item-em. -
#1229 Steam Summer Sale kártyák összegyűjtve!
Köszönet mindenkinek, aki segített benne!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1228 Nekem is van egy Kerbal Space Program, akit érdekel, ezen a néven megtalál steamen is, a leggyorsabb viszi... -
#1227 -
#1226 Keresek: SS Bio.Inf és SS Skyrim.
Adok: SS Chivalry, SS Reus vagy SS Kerbal. -
#1225 van kerbalom :) -
HUmanHunter #1224 reus esett, 2 tomb raiderem van felesleges kerbal space programot keresek -
HUmanHunter #1223 tomb raider kártyát cserélnék reusra és kerbal space programra! nick: hmshunhunter111 -
#1222 Eladni eltudom de ha valaki ad érte olyat ami nincs még meg abból a szériából akkor elcserélem. -
#1221 Á, bocs!
Ha annyira nem tudsz mit kezdeni vele, én elfogadom - leszek én a kártya gyűjtögető bot :)
-
#1220 Pontosabban Steam Summer Gateway Sale, na :) -
#1219 Nem tudom mire gondolsz de sima Summer Sale gateway Tomb Raider. -
#1218 Melyik van meg neked? -
#1217 Van egy fölös SS Tomb Raider kártyám, érdekelne valakit, vagy adjam el? :) -
#1216 Egyébként szerintem ez működik, a kitűzőknél mutatja, hogy melyik barátodnak van olyan kártyája, ami neked még nincs meg, és rögtön ott a lehetőség hogy cserére hívd. -
ratgab #1215 Lehet csak az Orc's volt ilyen szopatós. -
#1214 Keresek: SS Bio.Inf és SS Skyrim. Már csak ez a kettő kell és megvan a 4. szintű badge :)
Adok: SS Reus és SS Kerbal.
-
#1213 A kilépés-belépés nálam is be szokott jönni, ha sokáig nem esik kártya. -
#1212 Nálam is változó - volt olyan játék, tegnap is (Dredmor), amit ALT-TAB mellett hagytam a főmenüben, és dobálta szépen.
Ma a Resident Evil 6 is, játék (tutorial, az elején) alatt, minden további nélkül.
Ellenben, napokkal ezelőtt a Mark of the Ninja felrakott a szopó-hullámvasútra. Első 2 kártya kiesett ahogy szokott - utána 4+ órán keresztül semmi. Pedig ment Asztalra téve, játszottam is vele.
Aztán, aznapra kiléptem, másnap beléptem, ráadásul így, este felé, a forgalmasabb időszakban, és rögvest dobta a kártyákat.
Nincs szabály benne.