3370
  • Tinman #1251
    Megmondom mi VAN:

Megy fel az áruk, mint a szél, mert a sok balfax ki akarja rakni a 2. kitűzőt.

Az emberi faj közben pedig megérett a totális pusztulásra...
  • RatBaG #1250
    most van az a deal, megrövidítették :(
  • IMYke2.0.0.0
    Ha lesz egyáltalán...
  • genndy
    Igen, mindenkinek, aki eddig mindig szavazott. Ez van. :(
  • IMYke2.0.0.0
    Egyenek királysavat öklendező töpörödött törp ördögöket a rohadtak!
  • genndy
    Nem, 32 volt. Most már nincs, a nyertes lesz akcióban 7ig. Akkor meg kezdődik a szokásos hétfői deal.
  • IMYke2.0.0.0
    Ne idegesítsenek fel bazzer - már csak 1 szavazás kellett volna a következő kártyámhoz!!!
  • Maak
    Most vagy lemaradtam egy szavazasrol vagy nem ertem, 1 szavazas kellene a kovi kartyahoz...kimaradt volna 1?
  • Rapid81
    Gondolom maradnak, míg el nem lesznek kraftolva és el nem fogynak.
  • wesker24
    Gondolom ugyanegy megmaradnak és mindenki azt csinál vele amit akar !
  • SzirmosSzisza
    Sale után mi lesz a Steames kártyákkal?
  • BoneDragon
    Reus és footbal manager summer sale kártyákat cserélnék. Kivétel: Bioshock infi, kerbal space program, tomb raider.
  • Maak
    Az addig ok,en is ezzel probalkoztam, csak letezik par olyan gyoker emberke akire ha rairsz kartyacsere ugyben, azt zaklatasnak veszi, szal csak ovatosan. Persze ha neki kell valami akkor te allj vigyazban...aha...
  • tototto
    Júli 11től kivan szűrve, eddig én is idleztem benne, viszont most már nem dob semmit ha tálcán futtatom, tehát itt is simán elképzelhető hogy itt is kiszűrték.
  • Gerdzso
    Bármilyen jó, főleg ajándékba lenne, mert van egy két ismerősöm aki gyűjti őket.
  • Rapid81
    CS:GO az első kártya után 3 órán keresztül semmit sem adott, pedig végig játszottam vele. Attól függ, hogy mennyire van leterhelve a Steam adott szervere, aztán ha nem jutsz sorra, akkor majd megkapod idővel őket... Nem tudják nézni, hogy játszol-e vagy sem. Ha meg tudnák tenni, akkor már 200 éve kiszűrték volna TF2-ből az idlézést...
  • szabolacika
    Bioshock Infinite kártyát keresek, cserébe tudok adni Chivalry, Prison Architect vagy Skyrim kártyát
  • grebber
    Kaptam Bastion bónuszcsomagot,de nem rakja ki a piacra pedig elég jó ára van :( Mindegy alálöttem elég szépen reggelre csak elviszik.
  • ratgab
    Nekem van egy olyan érzésem, hogy tuti. 30 percenként be kell lépni és megmozdulni a karakterrel különben semmit sem dob.
  • kill3r21
    4,5 óra Saints 3 = 0 kártya, szerintem már nézik hogy télleg játszik-e az ember...vagy nem tudom...
  • TBTPumpa
    Pontosan milyen kártyákra van szükséged?
  • Gerdzso
    Sziasztok! Akinek van kártyája ami nem kell neki az elküldené nekem? (legpuska) Esetleg cserébe van pár Dota 2-es item-em.
  • TBTPumpa
    Steam Summer Sale kártyák összegyűjtve!
    Köszönet mindenkinek, aki segített benne!

• kekeN7
    Nekem is van egy Kerbal Space Program, akit érdekel, ezen a néven megtalál steamen is, a leggyorsabb viszi...
  • RatBaG #1227
  • genndy
    Keresek: SS Bio.Inf és SS Skyrim.
    Adok: SS Chivalry, SS Reus vagy SS Kerbal.
  • Szabi #1225
    van kerbalom :)
  • HUmanHunter
    reus esett, 2 tomb raiderem van felesleges kerbal space programot keresek
  • HUmanHunter
    tomb raider kártyát cserélnék reusra és kerbal space programra! nick: hmshunhunter111
  • Shep
    Eladni eltudom de ha valaki ad érte olyat ami nincs még meg abból a szériából akkor elcserélem.
  • IMYke2.0.0.0
    Á, bocs!
    Ha annyira nem tudsz mit kezdeni vele, én elfogadom - leszek én a kártya gyűjtögető bot :)
  • Shep
    Pontosabban Steam Summer Gateway Sale, na :)
  • Shep
    Nem tudom mire gondolsz de sima Summer Sale gateway Tomb Raider.
  • IMYke2.0.0.0
    Melyik van meg neked?
  • Shep
    Van egy fölös SS Tomb Raider kártyám, érdekelne valakit, vagy adjam el? :)
  • genndy
    Egyébként szerintem ez működik, a kitűzőknél mutatja, hogy melyik barátodnak van olyan kártyája, ami neked még nincs meg, és rögtön ott a lehetőség hogy cserére hívd.
  • ratgab
    Lehet csak az Orc's volt ilyen szopatós.
  • genndy
    Keresek: SS Bio.Inf és SS Skyrim. Már csak ez a kettő kell és megvan a 4. szintű badge :)
    Adok: SS Reus és SS Kerbal.
  • Rapid81
    A kilépés-belépés nálam is be szokott jönni, ha sokáig nem esik kártya.
  • IMYke2.0.0.0
    Nálam is változó - volt olyan játék, tegnap is (Dredmor), amit ALT-TAB mellett hagytam a főmenüben, és dobálta szépen.
    Ma a Resident Evil 6 is, játék (tutorial, az elején) alatt, minden további nélkül.
    Ellenben, napokkal ezelőtt a Mark of the Ninja felrakott a szopó-hullámvasútra. Első 2 kártya kiesett ahogy szokott - utána 4+ órán keresztül semmi. Pedig ment Asztalra téve, játszottam is vele.
    Aztán, aznapra kiléptem, másnap beléptem, ráadásul így, este felé, a forgalmasabb időszakban, és rögvest dobta a kártyákat.

Nincs szabály benne.