3370
  • genndy
    Nyilván nem, de ki és hogyan tudná ellenőrizni?
  • RoboKutya78
    és ez engedett alkalmazás?
  • genndy
    Summer az nem sammer.
    Igen, biztos lehetsz benne hogy aki nagyüzemben vesz kártyákat, az valami scriptet használ. Ember nincs aki ilyen gyorsan tud reagálni.
  • RoboKutya78
    Gondoltam bedobok pár sammer karit hogy legyen valamim.
  • RoboKutya78
    Hát ezt nem hiszem el a sammer kártyák csak úgy lopkodják.
    Mi a fene van valami auto collekt progi a steam piachoz? Lefrissítem az aktuális kártya piacát és még be se tette az ipse a kártyáját 0.12 euért és a frissítésem pillanatában már eladva egy jó ajánlat nem marad bent egy másodpercre se.
  • genndy
    Ha csak úgy megnézed a piacot, akkor tényleg alacsonyabb. Ha venni akarsz, akkor már tényleg csak a magasabb árúakat látod.
  • Tinman #1285
    Vegyél egyet meglátod :-)
  • Gyuszopapa
    Lesz az még több is ahogy elkezd fogyni,igaz idő kell hozzá.
  • SzirmosSzisza
    De megvenni nem tudod, mert instant megveszik :)
  • Rapid81
    Érdekes, hogy nekem még mindig 0.11-1.14-ek az árak. nem tudom te mit nézel...
  • Tinman #1281
    Lehetsz murva gyors, ha a legalacsonyabb ár 0.16.
  • RoboKutya78
    Ez az mcpixel elmebaj 13 kártya. vao.gondoltam ha már ingyé vettem kirakom.
  • RoboKutya78
    köszi
  • Rapid81
    Tegnap, tegnap előtt addig küzdöttem, hogy sikerült 0,09-ért is vennem, csak murva gyorsnak kell lenned... Azt értsétek már meg, hogy a sale kezdete óta nehéz SS karit venni, mert pörög, mint állat...
  • Tinman #1277
    Na vegyél egyet 0.14-ért ;-)
  • Rapid81
    Ugyanúgy 0,1-0,14 között mozog az összes SS kari, mint a sale kezdete óta folyamatosan...
  • Maak
    Summer Getaway ---> csak most
    tobbi kartya ---> marad
  • genndy
    A kártyázás most már állandó (a béta már a SSS előtt elkezdődött).
    Csak nyári kártyákat nem kapsz már idén újakat.
  • SzirmosSzisza
    Állandó.
  • RoboKutya78
    Kérdés.
    Nem vagyok tisztába összezavart valami.
    Ezt a kártyagyűjtögető bulit csak a nyári vásár idejére aktiválták vagy állandó esemény lesz a steamen?
  • genndy
    Miért ne maradnának meg? Csak nem lesznek újabbak.
    Ami meg van, szépen elkel a piacon és craftolnak belőlük. De annyi van, hogy egy darabig nem fogy el.
  • SzirmosSzisza
    Kérdés, hogy megmaradnak-e a kártyák :)
  • Maak
    szvsz Tinmannak lesz igaza, nezem a tl2 ss kartyat es lassan de megy felfele a minimal ar, bar kerdes meddig kuszik felfele es mikortol hal el a kereslet.
  • Rapid81
    Ez eddig is így volt... Én több 10 percig szórakoztam, mire egyet meg tudtam venni az elejéről jó árban. SS karik mindig is mentek, mint állat, nem most kezdődött ez...

Amúgy szerintem meg marad az áruk ennyi. Majd, ha már alig lesz belőlük, akkor fentebb megy, de nem sokkal.
  • RoboKutya78
    Na a buli végére 20 kitűző szerintem szép teljesítmény. Még a dupla kártyáimból begyűn számításaim szerint 7 eu 15 eut dobtam ki erre az egész bulira.:)
    van
    25 hátterem
    17 hangulatjelem.
    Giftet kupont nem kaptam egy darabot se
    Az egész buli alatt esett kemény egy univers fóliás kártya.
    Jelenleg 14 kártyám van kinn a piacon.
  • IMYke2.0.0.0
    Tőzsdeguruk leszünk, na :)
  • wedge31
    Megnyernéd a fogadást.
  • jarlaxxe
    Az egyik maxos kitüzöd fogadni mernék a B2.
  • wantonly
    Én arra szavazok, hogy random. Ha játszok, ha nem, ritkán dob.
  • wedge31
    A végére csak a lv16 jött össze két maxra fejlesztett kitüzövel, pedig szerettem volna a lv20-t elérni.
    Még egy szintet léphettem volna de abbol inkább megvettem a Tiny Tina dlc-t és most igy játszva nagyon jól tettem.
  • wantonly
    Ezek szerint én 2 szavazást kihagytam, mert nekem pont jól jött ki, az utolsó szavazásra még kaptam egy kártyát.
  • Tinman #1260
    Azé' vettem* egy teljes sort SSG kártyákból 0.9-ért még gyorsan az áremelkedés előtt... ez egy teljes kitűző, meglátjuk hogy alakul, de már most pontosan 1x áron eltudnám adni és még csak alig telt el kis idő a kártya osztogatás óta.

*1 db. fóliás Faerit eladtam abból bőven futotta még maradt is.
  • jarlaxxe
    Ebböl fogsz meggazdagodni...
  • Tinman #1258
    Igen!

0.11-től elkezdtem a vételre kattintgatni sorba... egyet sem engedett megvenni 0.16-ig, mert írta, hogy már elkelt!

Nem semmi...
  • IMYke2.0.0.0
    mint...
  • IMYke2.0.0.0
    Persze, lesz egy csúcspont, ami után már zuhanni fog - ezért jól kell eladni, mind egy igazi tőzsdén.
  • Tinman #1255
    TR már csak 0.16-tól van, 30 perc volt 0.11-től... enyhén szólva is emelkedik.
  • IMYke2.0.0.0
    Én ezen hétnek a végére terveztem az eladási folyamatot.
  • Tinman #1253
    Rendben, de ahogy szokták volt mondani:

Hold the line!

Hold it!

Hold!

Vagyis kitartás, most kezdett el emelkedni, lesz ez még durvább, ahogy elfogynak a piacról az olcsó kártyák.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezért volt jó ötlet megtartani a kártyákat.
    Az eladásból befolyó összeget szeretném felajánlani... a "Saint's Row IV digitális vásárlásom javára" :)

Ha nem jön össze, akkor veszem dobozosban. :)