3370
  • Rapid81
    Akkor ez max nálad van. Nekem minden játék kidobta az összes kártyát minden gond nélkül a tálcán. CS:GO-t meg 5 órán át keményen toltam és alig akarta kidobni...
  • ratgab
    Érdekes módon most beléptem. Játszottam 10 percet és rögtön dobta a kártyát. Ha nem vagy játékon belül akkor biza nem dob semit.
  • Rapid81
    Nem nézik sehogy. A Steam szerver terheltségétől függ, mert onlány a cucc...
  • ratgab
    Amúgy van egy olyan érzésem, hogy valahogy nézik, hogy volt-e valami mozgás a játékban. Most Orc's nem dobott egy órája semmit és ez idő alatt tálcán volt végig. Most beléptem kattintottam kettőt. Kíváncsi leszek dobja-e ezek után a következő kártyát.
  • Rapid81
    Nekem a CS:GO dobta 5 óra alatt ki a kártyáit.
  • SzirmosSzisza
    Legtöbb MMO borzalmas hosszú távon F2P játékosként és muszáj venni valamit. Bár csak hobbinak / úgyis megunja az ember 5 óra utánnak, jók :)
  • IMYke2.0.0.0
    Azt tudom, de én MMO-ért nem fizetnék, és ha játszani támadna kedvem ilyennel, akkor csakis f2p-el.
  • wesker24
    Ezt is csak 1x kell megvenni !

Mint ahogy irja is Pay Once Play Forever !
  • IMYke2.0.0.0
    Én MMO esetében a totálisan Free(-2-Play) verzióval játszanék, kizárólagosan.
    Amit előtte meg kell venni, az nekem nem lenne "gyere be".
  • wesker24
    Még szép hogy igen habár nem vagyok egy nagy MMO-s ! :D
  • fery02
    Legalább az olyan játék volt, amivel közben gondolom játszottál is, szóval ott nem annyira számított. :)
  • wesker24
    Nálam a Secret Worlds dobta baromi lassan ki a 8 kártyát !

Asszem 1 napomba került mire kidobta az összeset !
  • fery02
    Többeknél is az volt az első játék, ami lassan szórta a kártyákat, például nálam is.
  • ratgab
    Érdekes módon az hamar dobta őket.
  • IMYke2.0.0.0
    Aki a Mark of the Ninjával próbálta megszerezni, az már több nappal ezelőtt tapasztalhatta.
  • bosco05 #1196
    tegnap óta nekem is rohadt nehezen szórja a kártyákat
  • ratgab
    Valamit állítottak Valve-ék a kártyák drop rate-jén? Mert nagyon lassan esnek. Awesomenauts 8 kártyáját 4 óra alatt sem dobta ki. Ami azért nem kicsit fura. Orc's must die is igen lassan dobálja őket.

Valakinek nincs erről valami infója?
  • bosco05 #1194
    ezért írtam hogy csak vicc :D amúgy továbbra is az ariak linkelésével vannak elfoglalva :D na off off
  • IMYke2.0.0.0
    Nem ismerem a topikját - pelleri régebben ontotta a mások kreatív munkái alapján készített poénjait a humorosban, onnan ismerem, de már évek óta egyiket sem követem -, de garantálhatom: nem stílusom :)
  • bosco05 #1192
    Olyanra gondoltam mint ami pellerinek van :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem vagyok a személyiség kultusz híve, így részemről kizárt :)
  • bosco05 #1190
    Lassan Iminek is kell külön topic :D (csak vicc)
  • grebber
    Az azért nem kicsit gáz, hogy egy szaros hangulatjelet többért vesznek meg mint bizonyos kártyákat :-(
  • Jim Morrison
    Sikerült elcserélnem 2 summer sale kártyát, így meglett a 10. Ennek köszönhetően tudtam végre kártyákat craftolni (ez volt az első :c). Kaptam nevetős smileyt ( :D: ) meg chivalry háttérképet :/ Nem akar valaki cserélni Portal2 kártyát? Chell-t cserélném Introra vagy Labra.
  • fery02
    Nincs mit itt is! :)
    Tudom, hogy te értékeled. Mellesleg meg is érdemled! ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Akarom mondani, jobb oldalán...
    Hú, nem kellett volna aludni 1,5 órát, biztosan pihentebb lennék, ha le sem feküdtem volna aludni az éjszakázás után.
  • IMYke2.0.0.0
    Mindjárt szolidabb Larával a bal oldalán a profil - semmi harsány, semmi extravagáns, csak Lara :)
  • IMYke2.0.0.0
    Csak most olvaslak, te kis ravasz! :)
    Hálásan köszönöm, hogy segíteni akarsz - fery02 időközben meglepett 2 darab háttérrel, amit itt is köszönök neki :)
  • RoboKutya78
    Jaj de nem szeretem azokat akik a kártyák értéke alapján akarják szegény gyűjtögető elvtárst kisemmizni mondván pénz az úr... adjak le 5 kártyát 2 kártya ellenében..
    Azoknak szívesen segítek akinek egy vagy két kártya hiányzik a gyűjteményéhez főleg ha mind a ketten előrébb jutunk ezáltal. De ezt a kisemmiző csak azé kiszedem a lapokat a másiktól mert pénzbe nem egyforma érték ezt rühellem.
    Most elnézést kérek azoktól akik így halmozzák a dolgokat
    Fel se vegyél ha ilyen a hozzáállásod.
  • TBTPumpa
    Az alábbi 2 kártyát keresem Tomb Raider-ből:

A Survivor Is Born
    Survivor

Cserébe van:
    Serious Sam 3
    Portal 2
    Alan Wake
    Resident Evil 6

Imy kollégának szeretném összegyűjteni, hogy legyen neki is Tomb Raider-es háttere és kitűzője!

Előre is köszönöm a segítséget!
  • fery02
    Ezek előnyös oldalak végülis.

Nem mintha több időt venne el megnézni Piacon a pontos árat és ugyan annyiért feltenni (amilyen forgalom van SS kártyáknál még várni se kell eladásra).

Aztán valamennyi 0,0x különbséggel olyan kártyát venni, ami kell. Kapkodják őket rendesen valóban. Nálam pl előfordult olyan SS kártyánál, hogy a kilistázott első 8-at már meg se tudtam venni, mert már eladták. De szerencsére előfordul, hogy oldalakon keresztül ugyan annyi összegért vannak hirdetve kártyák.

Szóval tényleg úgy látom csak értelmét a cserélgetésnek, ha valaki előre megnézi a kínálandó és a keresendő kártya piaci értékeit és ha úgy érzi valamennyivel rosszabbul járna anyagilag a piacolással, akkor próbál cserélni.
  • Rapid81
    Az az értelme a cserélgetésnek, hogy nem kell szórakoznod az összeg belövésével, majd várnod míg elviszik, majd vadásznod egy "olcsó" másik kártyára, amit szeretnél. Utóbbi hatványozottan igaz az SS kártyákra, mert mire meglátod, hogy van olcsóbb, már elvitték...
  • fery02
    Ez nem igazán volt válasz a kérdésemre, de köszi! :D
  • Rapid81
    Steamék még az elején ígértek egy csere rendszert, hogy fel tudnád kérni/ajánlatot tudnál tenni a barátodat, akinek van olyan kártyája, mint ami neked kell cserére, de szerintem abból már semmi nem lesz. Tipikus Valve hozzáállás.
  • fery02
    Amúgy mi értelme van a cserélgetésnek, mikor Piac-on is el lehet instant végezni, amit akarunk és még kéretlenül barátokat se kell hozzá felvenni?

Leginkább Summer Getaway kártyák esetében állok értetlenül, mikor a különböző kártyák árai alig különböznek egymástól.
  • fery02
    Az igen, Serious Sam-es kártyákról sem sűrűn van szó a topikan. :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Értem amúgy én, hogy mire gondolsz, csak ez ki akart jönni. :)
  • Rapid81
    De megjelennek, 15-20 perc után. XD
  • Rapid81
    Már megint nem jelennek meg a piacon a felrakott cuccok.
  • darkling
    Strike Suit Zero új
  • TBTPumpa
    Már csak a Torchlight 2-es kártya hiányzik.
    Tudok adni Serious Sam 3, Alan Wake vagy Portal 2 kártyá(ka)t cserébe!