Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jetblack
Nekem csak egy Grid 2 jott ossze 😞

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Strike Suit Infinity
Dead Island Goty
Defiance

~18 euró

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

DarkSector
háde azok is szánalmasak azért. és mit ér ha egyszer már kinyerted õket?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Igen ellenkezõben is, ha egymás mögött maradnak árban ugyanugy rontják, mert nem vezsik meg, csak aki elõl van...ez természetes folyamat, a baj azzal van ha a kinálat marad és a kereslet csökken!

Viszont pont ez a lényeg minnél kissebb az ár annál nagyobb a kereslet...
ez bonyolult mégis egyszerû dolog.

Naná hogy meg kell várni az alacsony árat, régen 0.7 euros karikkal 4-et kraftoltál 4-et vettékl az 2.7 euro...most egy 2.7 euro-ból 20 lapot kapsz!!!!! 4x annyit!

Mit gondoltatok miért álltam meg lv 10-nél? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SzirmosSzisza
Elején még nem volt booster pack, de Valve se hülye, nem hagyta volna behalni. Így most kvázi pörög a kártya biznisz, ez volt a céljuk, nem az, hogy az emberek megszedjék magukat belõlük és "ingyen" vegyenek játékokat. De amúgy egy Bastion kártya még mindig pl 0.25 eur körül van (igaz ebbõl csak 5 kell egy paklihoz amiatt)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Rapid81
Továbbra is vannak játékok, amiknek a kártyái tartják az árukat...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Be.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én azt veszem észre, hogy mióta élesben megy a kártyázás tele lett hülyével a piac. Lenyomják az árakat, vagy véletlen vagy szándékosan, hogy eladják a kártyákat és gyorsan szerezzenek pénzt belõle.

Ezzel két baj van: Egyrészt magukkal babrálnak ki, mert a saját hasznukat rontják, mások hasznát is rontják vele.

Annak aki kraftolni akar annak nagyon jó viszont. Valve-nak meg még inkább, mert van eladás, van vásárlás, van minden.

Minap volt egy Zack Zero foil kártyám. Egy darab sem volt belõle éppen a piacon hát nem voltam szívbajos felraktam 25 euróért (jó túlzó összeg volt belátom). Erre jön egy szobanövény és beqúrja 7 euróért. Miért nem volt neki jó 20-ért berakni? Rögtön szét kellett szarni az árat?

Továbbá úgy is el lehet adni a játékkártyákat ha ugyanannyiért rakod be akkor is automatikusan az elsõre kattint az ember és még az árat se kell lehúzni a vérbe és még profitja is lenne belõle (mert hogy ugyanolyan áron a legfrissebb van legfelül). Egyértelmû idióták húzzák le az árakat. Pedig ez sem atomfizika.

Mit is mondtak itt páran korábban? Majd elfogynak a kártyák és majd milyen drága lesz mind (eleve ott hülyeség, hogy booster pack is van a világon, elég ha megnövelik a boosterek számát máris ellepi újra a piacot a kártya). Ehhez még hozzájön, hogy ha megindulna az ár felfelé a népek elkezdenék a venni az adott játékot és szépen újra lenyomnák az árat.

Én mit is mondtam annó? Jah, hogy ellepi majd a piacot a sok kártya és szarért hugyért megy majd mind. Megint igazam lett. Immár szinte keresni se lehet rajta. Majdnem hogy érdemesebb eladni, vagy feltenni mindent egy lapra és kraftolni, hátha dob valami jót.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
na behalt a market?

wantonly
Sajnos beragadt a piacon és nem tudom kiszedni. Ezt lehet buktam.
wantonly
Amúgy nem tudom ti, hogy vagytok vele, de azon kívül, hogy természetesen örülök, hogy ennyi játékot vettem "ingyen", de már kezd sok lenni ez a kártyázás, fõleg, hogy most már szinte semmit nem érnek, a steam meg állandóan lassú, nem lehet a piacot használni, semmit nem lehet eladni, nyakunkon marad a sok háttér, smiley. Az elején még volt értelme, de amikor már 21.000 másik felhasználó rendelkezik ugyanazzal a kártyával és próbálja eladni... Már a kártyákat sincs kedvem kiszedni, pláne nem letölteni egy 25GB-os játékot, hogy kidobjon 4db kártyát 0,40€ értékben.
jetblack
Akinek van TR crossroad es parachute kartya azzal cserelnek 😄

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Witcher 1-2 (mindkettõ megvolt már, mindkettõnek ez a 3. változata nálam.... dobozosban és gog-on is megvannak még, és most már steamen is).
Spec Ops the line
Van Helsing DLC

Még van 20 euróm.

TBTPumpa
Torchlight 2 kártya nincs valakinek?

Ami hiányzik:
- Berserker
- Dark Alchemist
- Vilderan

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Maak
Cubemen 2 2-Pack
Dungeon Siege I, II, III with Treasures of the Sun DLC
A.R.E.S.
Strike Suit Infinity
Really Big Sky
Go Home Dinosaurs!
Deadlight
FTL: Faster Than Light
Dungeons of Dredmor
McPixel
Witcher

plusz jopar kartya

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
nekem johetne!

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

DarkSector
Nekem vett játék

Go Home Dinosaur
Cubemen 2. már megbántam hogy megvettem õket
Zack Zero, ezt nem bántam meg.

Asszem más nem, s hajtok egy szupi kis CoH 2-re!

DarkSector
Szerzek 1-et.

grebber
Azt a csomót elköltöttem és félõ hogy AC2-re nem jut 😞

Next PC upgrade: 2022

wantonly
Batman: Arkham City GOTY
Borderlands 2 Season Pass
2db Chivalry: Medieval Warfare
Strike Suit Infinity
Rapid81
Sniper Elite: Nazi Zombie Army
Spirits
Go Home Dinosaurs!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

SzirmosSzisza
Összekapirgáltál csomó pénzt, ne legyél már olcsójános 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

genndy
Most már nem, köszi, jetblackkel tradeltem.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
Kabbe, vazzeg. Másik topikban is írtam pár napja, hogy kell, ha lesz valakinek...

DarkSector
grat...

rendes volt ez a steam hozzád. 😊

DarkSector
nekem délután volt. 😊

grebber
Amúgy ki hogy áll ingyenpénzbõl vásárolt játékügyileg?

Én ezeket vettem "ingyen"

Baldurs Gate Enhanced
Rush for Berlin Gold
Two Worlds Epic Edition
Krater
Damnation
Hydrophobia: Prophecy
Sniper Ghost Warrior Gold Edition
Sniper: Ghost Warrior 2
Far Cry
Doom 3 BFG
Tomb Raider I
Tomb Raider II
Tomb Raider III
Tomb Raider IV: The Last Revelation
Tomb Raider V: Chronicles
Tomb Raider VI: The Angel of Darkness
Tomb Raider: Legend
Tomb Raider: Underworld

AC2 deluxra remélem össze tudok kaparni még majd 2 eurót!

genndy
Nincs szerencséd, Reus-os hátteret adott.

DarkSector
igen

DarkSector
nekem van 1 rival vagy mi

Rapid81

Hiba történt e tétel kikeresése során. Próbáld újra késõbb.

wantonly
Nekem van egy, kell?

A piac nálatok is döglõdik? Egyszerûen használhatatlan.
Maak
Dead Island Riptide
Kerbal Space Program
Reus
Tomb Raider

ha akad valakinel elfekvoben azt megkoszonnem

Rapid81
Skyrim, Reus és Prison van. 😊

Rapid81
Bastion nincs meg.

grebber
Chivalry summer sale nincs valakinek csak úgy jóindulatilag?
Már csak az kell és lesz egy új chat ikonom 😄

genndy
Ha adsz egy Summer TR kártyát, akkor már tudok kraftolni, és kiderül hogy azt dob-e 😊

SzirmosSzisza
Van Bastion kártyád?

Rapid81
Vagy 8-9-15. <#idiota>

Rapid81
Akinek van Bio Infinite-es Summer Sale-es háttere, az szóljon már, mert az érdekel. 😊

wantonly
Változó. Általában 3-5 között.
SzirmosSzisza
Változó, de "ingyen", mindig a pakli felét (ha ez nem egész szám akkor felfele kerekít, szal pl 9 kártya 1 pakli, akkor 5-öt)

jetblack
A tied nekem jobban bejon 😄

kill3r21
Srácok 1 játék mennyi kártyát dobál?
TBTPumpa
Headhunter sokkal jobb Tomb Raider-es hátteret kapott! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jetblack
4 masik TR kartyaert nem adod a hatteret ? 😄

SzirmosSzisza
És ha simán beírod a nevét nem jó? :: között kell valamit

Renjike
nekem nincs mosolygós fejem az a probléma .. pedig jelem van.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

SzirmosSzisza
Nem tudod mindet, csak azt ami megvan. Chat ablakban katt a mosolygós fejre és várj egy picit (nekem kb 1 perc mire betöltenek elsõre :/)

Renjike
Csak nálam nem mûködnek a hangulatjelek? Nincs lehetõségem "írni" õket.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !