3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#1491 Én bezzeg közmunkás létemre hülyének vagyok nézve tökmindegy hogy hány napot dolgozok egy hónapban akkor is 50ezret kapok, ha 20-at ha 22 napot....tökmindegy. -
#1490 4 kártyával nem sokat nyer, ha utána az 5. szintű kitűzőhöz úgyis meg kell vennie még 4,5x8-at. Sokkal gyorsabban túl volt rajta, mint hogy töltögessen meg elindítsa meg várjon. -
#1489 Én se pöcsölnék ha pöcs lennék. :D
Ha 4 óra kinyerni 1 játékból 4 kártyát, ami neki 0.6 euro kb, amit megkeres 3 perc munkával sem, akkor ki a faxom futtatná a játékot feleslegesen? :) -
#1488 Az a durva hogy vannak olyan kártyás játékai amiből ki sem szedte hanem inkább megvette Marketen :) -
#1487 :D
Engem vígasztal az a tudat hogy lehet a kártyáim 40%-át ő vette meg engem euromilliomossá téve. :D -
#1486 Neki biztos meg. Neki van az egyik legnagyobb e-pénisze a Steamen... -
#1485 Van zseton akkor plecsni is...kérdés hogy neki megéri-e. -
#1484 Szerintem megvan neki az összes :) -
Gyuszopapa #1483 Ez se 100-as.5-ös szintű kitűző,foil kitűző hegyek 0 játékidővel. -
#1482 Még ha megkérne sem venném fel az ilyet. -
#1481 Dicsak, Steam celebek! :D
Mik nincsenek már...
Akkor én jelentkezhetnék végülis, csak "kár", hogy nem ismerem. -
#1480 http://steamcommunity.com/id/chedburn
"Please only add me if you have a steam level of 30 or over." lol -
#1479 Mik vannak?! :D -
#1478 hehe, hagytam futni Tropico 4 launcherét és dobott 1 foilt :p -
#1477 Amíg nem lesz kártyás a Dark Sector engem nem hat meg semmi! -
#1476 Látom kártyás lett a Pixeljunk Eden is.
Minimum egy kitűzőt megérdemel majd tőlem, ha már egyszer elértem benne mindent.
Ötletes kis könnyed játék.
ORION: Dino Horde...
Na ennek a hulladéknak a kártyáit rakom felfele egyből piacra az is biztos.
Egyik legnagyobb melléfogásom Steam-en (másik a Worms Revolution, annak a kártyáit is azonnal raktam felfele).
Gyorsan elő is szedtem a "Hulladék" kategóriából, most telepítem. Azért ha már letöltöm megnézem majd fejlődött-e valamit a játék, de kötve hiszem. -
#1475 Hohóóó Milk Man! :D
Bocsássatok meg, még mindig a játék hatása alatt vagyok picit.
I am the milkman, my milk is delicious. Special delivery today! -
#1474 Párszor leirtam már. :D -
#1473 Akinek 100 vagy több játéka van, több XP-t kapott.
Game Collector Badge XP updated: "Hello everyone. We have a small update to the Game Collector Badge today: we've tweaked the XP values to be a little less confusing. Anyone with 100 games or more will have a little more XP now."
Legújabb kártyás játékok:
Call of Juarez
PAYDAY: The Heist
Ittle Dew
Lunar Flight
La-Mulana
Indie Game: The Movie
Tales From Space: Mutant Blobs Attack
PixelJunk Eden -
#1472 alapból persze kevesebbe van 3 kártya, mint a pack, de a pack kibontásánál ott van az esély arra, hogy dob egy foil cardot és akkor egyből más a leányzó fekvése. -
#1471 Nezd meg az arat marketen, ha a harom kartya kulon kevesebb mint a pack akkor egyben adod el, ha tobb akkor bontsd ki. -
#1470 ilyet kaptam most
Strike Suit Infinity Bónuszcsomag
érdemes kibontani, vagy egyben eladni? -
#1469 A többiek megmondták hogy én vagyok a hülye, ez azért van. A rendszer tökéletes. -
#1468 Pont akartam irni, hogy minden dupla piaccal rendelkezik, es nem duplazva van hanem ket kulon "topik" van mindenre, kulon arakkal. -
#1467 Valami gebasz van a piaccal, az tuti...
-
#1466 Nem vágjátok, nembaj nem lepődök meg.
Úgy tűnik csak nekem volt eddig az hogy külön kategóriák voltak, végülis igazad van nem tudok keresni, ha beirom hogy stalker, akkor ha nem jön be semmi akkor én vagyok a hülye, ha meg feldobom piacra és a listán rányomok a termék nevére és ezt kapom a képen ez rendben van.
Oks nincs több kérdésem. -
#1465 Ez a kártya neve, attól még, hogy nem tudod használni a keresőt nem az a szar. De beírod, hogy Stalker Card és csak kártyát kapsz. -
#1464 Ja hogy ez normális hogy a háttérkép meg a kártya egybe van (ráadásul nem is egy játékból!!!)? oh akkor én vagyok lemaradva.
Stalker-re keresve meg be sem jön semmi.
Gut, tudtam hogy szar a rendszer de ez nem tünt eddig fel. -
#1463 Mégis mit vártál ez van ugyse tudsz mit tenni ellene ! -
-
#1461 ezmijaszösz? -
#1460 rng -
#1459 Érdekes egybeesés, elinditottam 5-6 játékot, egy ideig adta a kártyákat utána meg baszott adni, most kb 1 orája semmi, szerintem ez kavar be. -
#1458 mert? -
#1457 És nézni kell vagy mi ? :D -
#1456 Mér sejtem miért ad sok embernek kurvaritkán kártyákat a steam... -
#1455 Nekem tényleg egyik sincs meg. -
#1454 Indie Game: The Movie is kártyás lett! Az viszont megvan! :D -
#1453 Egy sincs meg. :( -
#1452 Új kártyák:
Call of Juarez
PAYDAY: The Heist
Ittle Dew
Lunar Flight
La-Mulana