Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nagyon úgy néz ki, hogy a STEAM benyelte a vásárláskor jogosan járó kártyáimat. <#rinya>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Van :
Reus: Forest Giant , Rock Giant , Swamp Ambassador 2x

Sniper Elite: Nazi Zombie Army :
Karl Fairburne , Dr. Gerd Schwaiger 2x , Zombie Soldier

Magicka :
Earth Element , Arcane Element , Lightning Element

McPixel :
Cow , Hot-Dog Island

Total War: SHOGUN 2 :
Ninja

FTL: Faster Than Light :
Mantis Cruiser

Killing Floor :
Husk 2x

Organ Trail: Director's Cut :
Pittsburgh

SSG-s kartyakert cserelhetoek.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

FZoleee
Az lemaradt, hogy FZolee néven találtok meg Steam-en 😊
FZoleee
Van 1 felesleges Football Manager 2013 és Reus Summer Sale kártyám, elcserélném õket valamelyik hiányzó darabra: Bioshock Infinite, Chivalry: Medieval Warfare, Dead Island Riptide, Kerbal Space Program, Tomb Raider, Torchlight II
RoboKutya78
keress meg solitaryban talán tudok segíteni😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

IMYke2.0.0.0
Kerbalból nekem 2 van - cserébe adhatsz másik Summer Sale-t 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Akinek kell Dead Island Royal Palm Resort kártya az írjon 3 is van belõle

Illetve van Skyrim Summer Sale kártya ha kell valakinek abból is 2 van

Már csak 2 summer sale kártya hiányzik Kerbal és a Prison Architect !
IMYke2.0.0.0
Na szóval.
A vásárlásom után nem kaptam egy fia Gateaway kártyát sem, pedig 10 € felett volt a végösszeg és ki is írta, hogy kapok... de az Inventory-ban nincs. <#zavart2>

Tinman
Cserélhetõ kártyáim:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Have (zárójelben a darabszám ami felesleges):

- Uncle Frank(1)
- White House(1)

- The Tombstone(1)
- Action Clements(1)

- Super Meat Boy!(1)
- Dr. Fetus!(1)
- Retro Meat(1)

- Soldier(1)

- The Hallow(1)

---> CSAK SSS GC-re!

- Reus

Want (bármit meghallgatok, de ezekbõl szeretnék már kitûzõt, van már kártyám belõlük, de nem teljes a kollekció):

- Steam Summer Sale Gateway Card
- A.R.E.S.
- Faerie Solitaire
- F.T.L.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Most kaptam a szavazásért még egy Bio Inf karit... <#zavart2><#confused>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Reggel 8 óta nem voltam gép elõtt és az fogadott, hogy 1 új tárgy a raktáradban...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wedge31
Engem már csak az dobna fel ha a Deus Ex:HR is kártyás lenne vagy esetleg a Bloodlines...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

genndy
Szavaztál. Költöttél. Craftoltál. Mástól nem lehet.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
Csak úgy megjelent a raktáramban egy Bio Inf getaway kártya. Ez most hogy?!

Szabi
9cent darabja <#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

DarkSector
jaja de legalább foil, az kitesz vagy 4-5 simát.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maak
En a bio infivel szivtam be, lehuztam azt a ropke tizenvalahany gb-ot es eddig egy kartyat dobott csak...mondjuk az foil lett de hat annak se nagyon van ara mar. 😞

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

DarkSector
Pont akartam írni. 😄
Alig fejeztem be a Ochestrát, megint tölthetek!_S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maak
Sima Dead Island is kartyas lett.

RatBaG
tárgytalan.

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
Rising Storm/Red Orchestra 2 kártyát cserélnék.
PanzerKampfWagen IV-et adnék bármi másért, kivéve 6th Army, Barashka, Apartments.

Per Aspera Ad Inferi.

DarkSector
Hát erre nem tudok mit mondani. 😄
Miért is bontottad ki? 😄

Fóliás kari nekem 200-ból volt 1 darab!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nehogy még1x megpróbáld. 😄

w77d
ráadásul 3 azonos és olyan, ami már volt...

Szabi
80 centért 3*9cent értékû kártyák ? <#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

w77d
are you fucking kidding me??

DarkSector
Majd szól hogy mennyiért vitték. 😊
Legutóbb 2-3 napja 0.2-õt adtak a legelsõért átlagba, nemár hogy most 1 euro-t. 😊
Talán a foilra. 😄

DarkSector
álmodozz, max 0.1-ért.

Laza
Egy típusú Ace of Spades kártyát én tettem fel elsõnek a piacra, reméljük elviszik 1 eur-ért 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ryder62
Még hogy random a karik osztogatása....

Dead Island megint ezúttal 5. alkalommal szavazás után. Ehh.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

RoboKutya78
Srácok a következõ kártyapaklikhoz kellene segítség.
Gratuitous Space Battles kellene még 3 kártya
Ion Assault 2 kártya
Trine 2 3 kártya.
Ha tud valaki segíteni Raktáram elérhetõ.
Lesz Sleping dogs kártyáim cserének.
Hitmant mindenképp ki akarom szedni😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

+ még adhatok kártyákat ha lesz, talán még a Bastion is adni fog, meg talán jár még egy kártya a szavazásokért...

DarkSector
Fasza a 4. sem különbõzõ.

Amúgy te megvagy nekem steam-en?

Maak
FTl-bol van 3 kartyam, ss kartyakat gyujtok csak perpill

Nem tudom hogy mennyit érnek a kártyák, de van eddig egy Reus , 2 db Tomb Raider, és Torchlight II , ezeket elcserélném az akciós Bastionra ( holnap 05:00-11.00 óráig 2.10 € ha megnyeri a szavazást)

RoboKutya78
Elmegyek egy hétre nyaralni... mi fogad 4 játék a mostani listáról amit lehet gyûjteni?Hmm..
Hitman, Sleping dogs, Total war... mit lehet ezekrõl tudni?
Nem volt kedvem piackutatást végezni. Milyen áraik vannak?
Emellett van még sandboxom is gondolom nem sokat érnek a kártyáik.

DarkSector
Akkor majd talán a 4.

Tinman
Mind a 3 megvan már :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Paypal az valós pénz ez meg ingyen van a kártyás bohóckodásból és ez hatalmas fegyvertény mivel ezzel a pénzzel olyat is vesz az ember amit pénzért soha!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Faire-m van...válassz:

Fiery
Royal
Wizard

és lesz még 1 joker kártya...😄

Tinman
Have (zárójelben a darabszám ami felesleges):

- Uncle Frank(1)
- White House(1)

- The Tombstone(1)
- Action Clements(1)

- Super Meat Boy!(1)
- Dr. Fetus!(1)
- Retro Meat(1)

- Soldier(1)

- The Hallow(1)

- Skyrim (2)

Want (bármit meghallgatok, de ezekbõl szeretnék már kitûzõt, van már kártyám belõlük, de nem teljes a kollekció):

- A.R.E.S.
- Faerie Solitaire
- F.T.L.

DarkSector
Jah úgy igen.

Rapid81
Akkor meg csak olyan, ami nekem nincs meg.

DarkSector
Neem.
Steam Wallet nem levehetõ.

Te vagy te, én vagyok én, te vagy a fizetõ, de csak walleted van és 2 használt kotont akasrz tõlem, és a walleteddel fizetnél, na ekkor kell ezt a trükköt, bár én tf2 dobozzal csinálnám.

Nekem is már rég eszembe jutott ez a dolog, csak agyalás kérdése...lehet ám trükközgetni.

DarkSector
Volt uj.

SzirmosSzisza
Mert PayPalon nem lenne egyszerûbb 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

wantonly
Értem, erre nem is gondoltam. 😊
Rapid81
Mára sincs új kártyás játék. 😞

genndy
A vevõ így töltött föl pénzt az eladó walletjébe. Mert ugye közvetlenül nem lehet. Mondjuk.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
Pontosan!!!!!!

Hgy hogyan is?
Adni akar valaki-valakinek euro-t, hogy is adja át?
Egy tárgyal.
Felteszi ad a másiknek egy direkt linket és megveszi, attól nem kell félni hogy megelõzik ha meg igen akkor amugy is jol jár. 😄

Ez a pénzmosás, vagyis "hogy adjuk át a walletet másnak", az már egy más kérdés hogy ebben sok veszteség is van.
3 euro-nál. KB 2.6 -2.7 ami megmarad.

DarkSector
valaki pénzt mozgat!!!!!