3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#1531 Ja, link lemaradt. -
#1530 Miért ilyen hülyék az emberek??? Simán megy a kari 0,3€-ért, erre feldobják 17 centekért... Argh...! -
#1529 No Time to Explain
Frozen Synapse -
#1528 A te értelmezésed jobban tetszik, remélem neked lesz igazad. :-D -
#1527 Lehet így is értelmezni, de ha a 'Jogosult vagy a bónuszcsomagra' szöveg megjelent, az nem tűnik el akkor sem, ha megkapod a boostert.
AW-nél megnéztem, mert abból kigyűjtöttem a kártyákat, badge-t is csináltam, és boostert is dobott már, és még mindig ott a szöveg: 'Jogosult vagy a bónuszcsomagra'. Tehát szerintem egy játékhoz bármennyit kaphatsz miután kifarmoltad, meg belépkedsz a Steamre. Más kérdés, hogy marha ritkán dob, tehát ha sok badge-t csináltál, valószínűbb hogy eltérő játékokhoz kapsz, mint többször ugyanahhoz. -
#1526 De csak egyszer. Vagy rosszul értelmezem a leírást?
"Hogyan kaphatok bónuszcsomagot?
Miután minden megkapható kártyát megkaptál, jogosulttá válsz egy bónuszcsomagra," -
#1525 Nem, véletlenszerűen dobhat bármelyik kifarmolt játékhoz. -
#1524 Nem lehet hogy megkaptad az összeset? Játékonként csak 1 jár és csak akkor ha kitermelted belőle a kártyákat. -
#1523 Kártyás lett a Puddle. -
#1522 Lehet csak beetetés volt ez, hogy minden 10. szint emelkedésével arányosan valamennyi százalékkal emelkedik az esély, hogy boost csomagot kapjunk. Ez könnyen meglehet szerintem, meg ugye nem is igazán lehet ellenőrizni a rendszert.
De ez csak sokadlagos célom amúgy is, mondjuk nekem esett azért már néhány. -
HUmanHunter #1521 ja lemaradt steam acc: hmshunhunter111 -
HUmanHunter #1520 sniper elite zombie army kártyákat cserélnék DOD:S axis kártyákra, van fairburne, medvegev, skeleton,zombie gunner. -
ratgab #1519 Én meg egy Port Royale-t, amiből egy darab sincs most a piacon. -
#1518 csak nincs mákod.
nekem egyenletes a kezdetek óta. szökőévente kapok valami alamizsnát -
#1517 én amióta elértem a 30-as szintet nem kapok semmit... 10-es szintnél egész gyakran adott pack-ot, most meg már 2 hete semmi... -
#1516 kaptam egy dead island csomagot, fél óra alatt elment 0.50ért -
#1515 OMG
Kitűzők 332
Játékok 1,193
Képernyőmentések 2
Videók 2
Ajánlások 3
Alkotások 1
Raktár 3,428 -
#1514 van 135-ös is. -
#1513 139 :) -
#1512 lvl 129 O_o -
#1511 0,85€-ért elment. XD -
#1510 TR kartyakat keresek amit adni tudok az
SS:Reus
Defense Grid:
Protect the Cores
Join the Fight
Raw Firepower Has its Uses
The Most Delightful Burst of Flavor
Is Something Burning -
#1509 Híjnye! Kaptam egy Fortix Booster pakkot. -
#1508 Van:
(1) Faire Solitare Booster Pack
(1) Reus
(2) There's Something New Coming
(1) The Most Delightful Burst of Flavor
(1) Raw Firepower Has its Uses
(1) Flyers Incoming
(1) Royal Palm Resort
CS:GO kártyákat kérnék érte, 1:1 arányban lehetőleg, boosterpack ért meg 2kártyát kérnék.
Profilom -
#1507 Ott a pont. -
#1506 Faszé kell ezt a topikot is szétflémelni... -
#1505 Tetszett? Mert van még story-m ha ennyire érdekel. -
#1504 Szerintem írjátok be, hogy mennyi pénzt húztatok be eddig kártyákból és, hogy mennyit keresel közmunkásként, az sokkal jobb volt! -
#1503 Kérdezzétek meg néha hogy érdekel-e valakit. :D -
ratgab #1502 Nekem is, de bánja a fene. Az eddigiekben is még ott vannak a kártyák. -
#1501 Bundle-ba voltak. Nekem utolsó kettő megvan. -
#1500 Star wolwes megvan fosbundliból ;-) -
#1499 Ezekről még névről se hallottam :) -
#1498 0 darab van meg... -
#1497 Joe Danger
Joe Danger 2: The Movie
Star Wolves 3: Civil War
Bleed
Costume Quest
Stacking -
#1496 kb 2 éve.
ht ezaz, semmire nem elég. -
#1495 Azt úgy mondják, hogy éhen halni sok, megélni kevés. -
#1494 Mióta vagy te közmunkás? Az 50 még nem is rossz (ahhoz képest), nekem 30 körül "ajánlottak" anno. Vagyis a munkaügyi központ ki akart rendelni. Persze ez kb. arra se elég, hogy éhendögölj. -
#1493 Többre becsülök egy olyan embert akinek 1db játéka van a steam-en, mint ezt a hülyét, aki pénzért vett magának e-péniszt.
Ja és már annyira sznob, hogy aki level 30 alatt van azzal már szóba sem áll. WTF. -
#1492 Ha meg megbüntetnek mindenképpen le kell dolgozni, és napi 5k-t vonnak le...most akkor énnekem mi éri meg jobban ???
Tisztességes melóval keresni napi 2k-t vagy lopni-csalni-hazudni és kapok 5K-t????????